Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/04/2021 in Μηνύματα

 1. 7 points
  Σε λίγο φτάνουμε στο βραχώδες υπόστρωμα..
 2. 3 points
  Έτοιμη σχεδόν και η βάση του κοντέρ μένει να βαφτεί και να γίνουν κάποιες λεπτομέρειες και μπαίνει. Η καλοδιωση προχωράει σχετικά αργά αλλά προχωράει. Γίνεται και αφαίρεση παλιάς ταινίας και πέρασμα νέας και λεπτομέρειες στερέωσης. Εν αναμονή ακόμα των εξαρτημάτων του μοτέρ για δέσιμο και δοκιμή. Σιγά σιγά ντύνεται και ο πλαίσιο, βάφτηκε το ντεπόζιτο κόπηκε πλαστική μοκέτα για επένδυση του σκελετού που πριν δεν υπήρχε και έλεγχος ξανά της πλεξούδας για κομμένα καλώδια. Όλα βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής.
 3. 2 points
  Αισθητήρας θερμότητας θερμοκρασίας, είναι αυτός που είναι βιδωμένος στην κεφαλή, παραδίπλα στο μπουζί και είναι αυτός: Μάλλον εννοείς τον ηλεκτρικό θερμοστάτη που είναι βιδωμένος στο ψυγείο, δλδ αυτόν. Αυτός δίνει εντολή στο βεντιλατέρ, γειώνοντας το φις του από ένα όριο θερμοκρασίας και άνω. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας στα μαμά όργανα του ΑΧ1 που δεν έχουν όργανο θερμοκρασίας αλλά μόνο λαμπάκι που ανάβει από ένα όριο και πάνω, ουσιαστικά ''τεμπελιάζει'' αλλά μπορείς να τον αξιοποιήσεις για να δώσεις σήμα στο aftermarket όργανο. Θυμίζω πάντα, μια και συχνά γίνεται μπέρδεμα με την ίδια λέξη, θερμοστάτη εννοούμε ΚΑΙ τον ηλεκτρικό θερμοστάτη που ανοίγει το βεντιλατέρ ΚΑΙ τον υδραυλικό θερμοστάτη που κλείνει την ροή του ψυκτικού μέχρι να ζεσταθεί το μοτέρ ή αν παραψυχθεί δλδ αυτόν. Κατά τα άλλα, το ΑΧ1 το χρησιμοποίησα εγώ για πρώτη φορά, το καλοκαίρι του 2020, στην χρήση που περιγράφω, δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιου είδους μοτό (πάντα είχα street) και ενθουσιάστηκα με το σε πόσα μέρη με πήγε στην νότια Εύβοια, χωρίς να κουράζει ούτε να κουράζεται, ούτε να το λυπάμαι ούτε να κολώνει ούτε τπτ. Και η μικρή τιμή στο πλοίο.
 4. 1 point
  Αράχτε λίγο παλικάρια, θα έρθει ο καιρός και θα πάρετε μηχαναρες όλοι, δε θα πω ψέματα, και γω το περίμενα πως και πως... τώρα πέρασα στην άλλη πλευρά, έχω δίπλωμα αλλά όχι μηχανή, χαχαχαχα, όχι βιασύνη και παράτολμα/παράνομα πράγματα/καταστάσεις που μπορεί να σας μπλέξουν.
 5. 1 point
  Επειδή κ εγώ κοίταζα για xtz tenere και ρώτησα μου είπαν σήμερα ότι για 0. κάτι δε σε καλύπτει..ασφάλεια κτλ θα βγάλεις κανονικά αλλά το θέμα είναι ότι σε περίπτωση ατυχήματος (εύχομαι να μη βρεθείς σε τέτοια κατάσταση) δε σε καλύπτει
 6. 1 point
  Πάρε μια D9 ρε συ!
 7. 1 point
  Τσάμπα χρήματα σε μαμά μοτερ.
 8. 1 point
  Αν έχεις προσωπικό έρωτα με το συγκεκριμένο μοντέλο πάω πάσο. Αλλά αν το κοιτάς απλά και μόνο επειδή σου το πρότειναν, προσωπική γνώμη είναι πως είναι κακό value for money και υπερκοστολογημένο στην αγορά μεταχειρισμένων. Χονδρικά το βρίσκεις 1000€ πιο ακριβό από xtr σε αντίστοιχη κατάσταση και 1500€ πιο ακριβό από αντίστοιχο Pegaso trail. Σε κάποιον αναβάτη που θα κάνει εξειδικευμένη χρήση adv ίσως και να άξιζε, για νέο αναβάτη με Α2 που θέλει απλά να μπει και λίγο χώμα δεν βλέπω τι παραπάνω έχει να προσφέρει το xtz ώστε να αξίζει αυτά τα (σημαντικά) παραπάνω χρήματα.
 9. 1 point
  Καλημέρα! Δεν είναι σήμερα αλλά χθες και προχθές που δοκίμασα να φτιάξω πλευρική βαλίτσα για τη μοτοσυκλέτα μου. Χώρεσε τα σύνεργα για την επιδιόρθωση ελαστικού, την τρόμπα και λάμπες με τη θήκη τους. Επειτα μια δικάβαλη βόλτα ώστε να σιγουρευτούμε ότι δεν ενοχλεί στο πόδι του συνεπιβάτη και δε χτυπάει πουθενά...
 10. 1 point
  Δεν το βιάζομαι. Το evergreen με πήγε 5 μέρες πίσω στα ανταλλακτικά. Κατά τα άλλα είναι "σχεδον" έτοιμο. Περιμένω σετ φερινκ, και μανετες συμπλέκτη- φρένου. Τα υπόλοιπα απλά θέλουν δέσιμο. Η χρήση της είναι ακόμα άγνωστη, καθώς έναν χρόνο τώρα που την κάνω rebuild έχω κάνει και build στην υπομονή. Το γεγονός βέβαια του καλοκαιριού η αλήθεια ειναι μου δίνει τρελές ορέξεις για να το τελειώσω το συντομότερο. Κατά τα άλλα δεν βιάζομαι γιατί έχω μια σειρά και ολοκληρώνω βήμα βήμα τα σφάλματα του παρελθόντος. Πχ τώρα όταν τη άφησα κοιτούσα να δω αν λειτουργεί το σύστημα του ψυγείου με την ευκαιρία που έψαχνα τα καλώδια του αισθητήρα θερμότητας που ποσταρουν στο καντράν. Και όλα είναι εντάξει. Αν δεν λειτουργεί πάλι το βεντιλατερ πάω για αισθητήρα θερμότητας καθώς το Thermo unit που είναι στο intake βρέθηκε ραγισμένο ( αναμένετε με τα ανταλλακτικά του υπόλοιπου κινητήρα). Κοντέρ ναι,KOSO από AliExpress. Σύντομα θα ανεβάζω και την δουλειά που έχω κάνει σχετικά με αυτό.
 11. 1 point
  Δε φταίω εγώ, εσυ άρχισες πρώτος...
 12. 1 point
 13. 1 point
  Φίλε αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα, πιο μεγάλο από αυτό που έχει το ιννοβα σου, να το προσέξεις...
×
×
 • Create New...