Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/01/2017 in all areas

 1. 8 points
 2. 7 points
 3. 5 points
  το θυμάστε αυτό το μωρό απ' τα gif, έτσι? Απολαύστε το και με άλλα φορέματα & κουπ.
 4. 4 points
 5. 4 points
  Τον δικό μου τον αρκουδιάρη με το ζόρι τον μαζεύω. Το σπιτάκι του διακοσμητικό είναι. Ούτε που πατάει. Ω ναι. Κατέβηκα να δοκιμάσω κάτι χούφτες που πήρα. Κούνησα τη μηχανή επειδή ξεκλείδωσα το τιμόνι και κατευθείαν έκανε μούτρα. Άμα τον ξεβόλευα μπορεί να με έτρωγε.
 6. 4 points
 7. 4 points
  Εκτιμηση Νο1: ό,τι κι αν λενε/γράφουν τα media, IMO τελικά θα του κλάσουν ένα @ Εκτίμηση Νο2: κανονικά θα έπρεπε να φωνάξουν και τον άλλο υπάλληλο που δήλωσε αρρώστια ½ ώρα πριν τη βάρδια του και να τον εξετάσουν αν είναι άρρωστος γιατί, πάλι ΙΜΟ, η όλη φάση μου κάνει κάτι σε "πού να τρέχω τώρα με το ψολόκρυο, δηλώνω ασθένεια και να παει να γαμηθεί αυτός που πρέπει να σκατζάρω". Τους άστεγους φυσικά ούτε που τους θυμόταν. Κατά τα άλλα τώρα, ο δημόσιος υπάλληλος δεν έκανε τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από αυτό που θα έκανε σχεδόν κάθε υπάλληλος: τελείωσε τη βάρδια του και σηκώθηκε και έφυγε. Απλά, όπως λέει ο φίλος από πάνω, λόγω του ότι η ανθρωπιά συμβαδίζει με τη θερμοκρασία (υπό του 0) ο τύπος σου λέει δε γαμιέστε και εσείς, εγώ έκανα το 8ωρο μου πάω σπίτι μου. Εσείς ψοφήστε.
 8. 4 points
 9. 3 points
  Πως φαντάζομαι τις αντιδράσεις μελών του mB όταν βλέπουν να ανοίγει θέμα για ...Ευρωπαϊκά μηχανάκια
 10. 3 points
 11. 3 points
  Όλα αυτά γνωστά είναι. 150 ετών τεχνολογία είναι με ολοκληρωμένη βιβλιογραφία. Βασικά δεν υπάρχει η τέλεια μπαταρία... Υπάρχει μόνο η κατάλληλη μπαταρία για τη συγκεκριμένη εφαρμογή που θέλουμε, τις απαιτήσεις, και τους περιορισμούς που υπάρχουν. Για παράδειγμα, σε μια μοτό κάτι τέτοιο είναι απλά ανεφάρμοστο, λόγο βάρους και όγκου. Εδώ θες πολύ ρεύμα (CCA). Για να τα πάρεις αυξάνεις επιφάνεια, χρησιμοποιείς πλέγμα μολύβδου, αλλά χάνεις σε χωρητικότητα, βάθος εκφόρτισης (μόλις 20-30% και πολλά λέω), και έχεις μικρότερο κύκλο ζωής, γύρω στους 400. Αντίστροφα σε μια εφαρμογή αποθήκευσης ρεύματος, όπως ένα UPS, συναγερμό, ηλιακά πάνελ, κλπ. απο μια μπαταρία βαθειάς εκφόρτισης παίρνεις μεγαλύτερη χωρητικότητα και αρκετά λιγότερα CCA με χοντρότερες πλάκες/πλέγμα, και μπορείς να εκφορτίσεις περισσότερο χωρίς πρόβλημα, ενώ έχεις και περίπου τον διπλάσιο χρόνο ζωής, περί τους 1000. Προσπάθειες να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υπάρχουν, π.χ. οι TPPL (Thin Plate Pure Lead) δηλ. λεπτές πλάκες από μόλυβδο καθαρότητας 99,99% (αυτές που έχουμε είναι PbCa μολύβδου ασβεστίου) που είναι ας πούμε μια ενδιάμεση λύση. TPPL χρησιμοποιούν οι αρκετά γνωστές Odyssey αλλά και άλλες. Προφανώς και τα λεφτά είναι πολλά. Διακινούνται εκατομμύρια μπαταρίες το χρόνο, μόνο και μόνο απο την αυτοκινητοβιομηχανία, με πολύ μεγάλο ποσοστό απο αυτές που σκάνε να είναι σε καλύτερη κατάσταση απο ότι φαίνεται. Δεν πιστεύω οτι γίνεται κάτι επιτήδες, απλά εκμεταλλεύονται την κατάσταση... Γνώμη μου, οι μπαταρίες μολύβδου πρέπει να αντικατασταθούν επιτέλους με κάποια άλλη φθηνή τεχνολογία αλλά με πολύ μεγαλύτερη ενεργειακή πυκνότητα. Κολλάνε πολλά πράγματα εξαιτίας τους... Ο σύντεκνος είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα που μας δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα απο ότι νομίζουμε με τις κατάλληλες γνώσεις, μπόλικο μεράκι, και περιέργεια! Μπράβο του!
 12. 3 points
  Ε, ε, λίγα για τα σφούτερ μην γίνει μεταναστευτικό εδώ μέσα
 13. 3 points
  Είχα διαβάσει για τον Dr. John Hinds, τον "Ιπτάμενο Γιατρό", αλλά δεν τον είχα ακούσει ποτέ να μιλάει, φαινόταν ωραίος άνθρωπος.
 14. 3 points
 15. 2 points
  2:18 κι ύστερα αρχίζουν τα καλά,Clapton-Jimmy Vaughn κλπ.
 16. 2 points
 17. 2 points
  Εσώρουχα να φοράει στο θέρος ζητάει ο άνθρωπος, με τα απλά εσώρουχα, καθώς θερίζει του μπαίνουν τα στάχυα και τον τρώνε φαίνεται. Που είναι ο φίλος δεν μας λέει, για Φάρσαλα τον κόβω που έχει πολλά τέτοια. Πετάξου Λάρσα, θα βρεις.
 18. 2 points
  Και το 80-90% οσων εχουν σκουτερ επισης. Ετσι,αφου τσουβαλιαζουμε αβερτα.
 19. 2 points
  Τώρα που το σκέφτομαι, δεν θα ήταν πολύ πιο όμορφο με μονόμπρατσο ψαλίδι; Θα βόλευε καλύτερα και την εξάτμιση, που τώρα αναγκάζονται να πάνω γύρω-γύρω το ψαλίδι. Make it single sided swing arm, you Britts!
 20. 2 points
  Via Samsung S7 edge. Ελάχιστα καλιμπραρισμένη!
 21. 2 points
  Καλά σοβαρά ποια άλλη πλευρά του νομίσματος? Ωραία τα λέμε μπροστά απο τον Η/Υ στο γραφειάκι μας με τη ζέστη. Μιλάμε για ανθρώπους που βγήκαν στο κρύο έτσι? Δεν είναι ζώα. Δεν τους έβγαλε έξω τον Ιούλιο (που πάλι θα ήταν ανεπίτρεπτο). Χιόνιζε κ είχε μείον. Και όλα αυτά γίνονται τώρα επειδή ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ τους έκανε βούκινο αλλιώς όλα θα ήταν καλά κ δεν θα το μάθαινε ποτέ κανένας. Να είμαστε λίγο λογικοί παρακαλώ κ ας μην πετάμε την παπάρα μας έτσι για να πούμε κτ.
 22. 2 points
 23. 2 points
  Θα τα αφήσεις και τα 2 πάνω. Θα πάρεις την τράπεζα σου να στο παραμετροποίήσουν αρχικά να παίζει με ethernet και το τηλ να ειναι 2ον. Σε περίπτωση που πέσει το νετ να συνεχίσει το τερματικο να λειτουργεί με τηλέφωνο. Πρότίμησε το ethernet για να μην κολλάει σε αποστολές πακέτων, ασε το τηλ για backup. Και το σημαντικότερο...αν εχει μία γραμμή τηλεφώνου και μιλάς όταν πας να περάσεις κάρτα (και δουλέυει μέσω τηλ το μαραφέτι) θα σου ρίχνει την γραμμή για να επικοινωνήσει. Ενω με το ιντερνετ ειναι safe. ΥΓ.1 ΑΑΑΑΑΑ και πού σαι!!! ζήτα να σου βάλουν στατικές IP στο POS, σε περίπτωση που δυσλειτουργεί να μπορείς να το ψάνχεις στο τοπκό δίκτυό σου. Να μη παίρνει μόνο του IP...Να του ορίσεις εσύ πχ την 192.168.1.50.... ΥΓ.2 Και ζήτα τερματικό που να δέχεται τις ανέπαφες συναλλαγές! Τσάμπα τα δίνουν απλά πρέπει να το διευκρινήσεις. ΥΓ.3 Όταν το εγκαταστήσεις πρόσεχε να πιάσεις όμορφα τα καλώδια γιατί μετά μπλέκονται κια κόβονται και τρέχεις να ερθουν για επισκευή. Γνώμη μου πάρε μια σταθερή περιστρεφόμενη βάση. Κάνα 25-40άρι έχει. Αυτα.....από τεχνικής φύσεως ρώτα ότι θες....εχω βαρεθεί να βάζω τέτοια πράγματα του σατανά
 24. 1 point
 25. 1 point
  Και αυτό το μωρό αλλά και το από πάνω του προπάπια, είναι από εκείνα που λες: "Όντως υπάρχουν τέτοιες γυναίκες στον πλανήτη ρε γμτ;"
 26. 1 point
  Εγω απορώ πως δεν τον βάλανε χερι ακόμα και να του τα μαζεψουν τα εργαλεια και να του κόψουν καμια λυπητερη. Έτσι συνηθιζεται στη χώρα μας όταν κάποιος προχωράει λίγο παραπάνω. Δεν το θέλουν το φοβούνται. Σε παρόμοια περίπτωση κάποιος απο Έδεσα που ασχολήθηκε με καμένα λάδια και έκανε βιοκάυσιμο του τα μαζέψανε και σχηματίστηκε και δικογραφία εις βάρος του γιατί δεν τους άρεσε η ιδέα να μην πηγαίνει κάποιος στο βενζινάδικο αλλά να γεμίζει απ το σπίτι. Ρυπαινε το περιβάλλον λένε που έβραζε τα λάδια, τα σουβλατζιδικα που τα τηγανίζουν είναι ποιο υγειινα. Το μαγειρίο Το ρεπορταζ
 27. 1 point
  Αυριο 12/1 στο ΝΟΤΕ στην Αγ.Δημητριου. Εχουμε θεματα προς συζηητηση,και πολλες εκπληξεις!!!!!
 28. 1 point
  νομιζω οτι σε καποιο βιντεο του ακουσα να λεει πως εχει τελειωσει πολυτεχνειο και ειναι ηλεκτρονικος μηχανικος. διορθωστε με αν κανω λαθος
 29. 1 point
  παιδια ο ανθρωπος δεν ειπε οτι τα ανακαλυψε αυτος. ειπε οτι εφαρμοζει βιβλιογραφια που εχει μελετησει και γνωσεις που εχει και απλα κανει καποιες μικροπατεντες δικες του.
 30. 1 point
 31. 1 point
  To RS άραγε σε τι λεφτά θα φτάσει? Μ50 βλέπω και άλλα καλουδια. Αλλά εκεί ψηλά έχει παλιόκαιρο.... Στα χαμηλά έχει την 850 της Γιαμαχα πιο ολοκληρωμένη από ποτέ.... Έπρεπε να δώσουν κάτι παραπάνω....
 32. 1 point
  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ
 33. 1 point
  δεν τσουβαλιάζω κανέναν απλά βλέπω τι γίνεται γύρω μου , και ειδικά όταν μπαίνω σε μια δημοσια υπηρεσία , ...αν δεν το βλέπεις εσύ η αν δεν θέλεις να το δεις για ευκολονόητους λόγους ,δικο σου θέμα... Χ@στηκα για τα σκούτερ εγώ έχω μοτοσυκλέτα.... ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΌΤΗΤΑΣ. &. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ..... ΚΑΙ. ΟΣΟΙ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ...ΣΟΥΤ ...!!!!!!
 34. 1 point
  Γυναίκα είναι αυτή που της ξεκουμπώνεις το σουτιέν με μια κίνηση, κι αντί να κα^λώσει σκέφτεται: "πόσα να έχει ξεκουμπώσει ο καριόλης". 35 αναπάντητες η μάνα μου. - Τί έγινε ρε μάνα, πέθανε κανείς? - Γιατί, πρέπει να πεθάνει κάποιος για να σε πάρω 35 τηλέφωνα? Δεν κατάλαβα..... Έχω τόσο φονικά ένστικτα σήμερα, που βούτηξα ένα μπισκότο στον καφέ μου και το κράτησα μέσα μέχρι που σταμάτησε να βγάζει μπουρμπουλήθρες. Αν αγαπάς κάποιον, άστον να φύγει και μετά κάντον ρόμπα στο Silver Alert.
 35. 1 point
 36. 1 point
  Από τον κόλπο τον πειρατών! Ένα είναι τόσο μεγάλο σε μέγεθος. Το Assassin's Creed ναι, σήμερα το βραδάκι
 37. 1 point
 38. 1 point
  εκατσα και ειδα κανα 2 βιντεο του μεγαλα. απο μια ωρα. ο ανθρωπος περαν του οτι εχει διαβασει πολυ και του κοβει τα λεει και απλα και γινονται ευκολα κατανοητα σε εμας που δεν εχουμε γνωσεις τετοιου επιπεδου. κατα τα αλλα ο ανθρωπος δεν κανει τιποτα παραπανω απο το να εφαρμοσει αυτα που εχει μαθει και εχει διαβασει και μεσα σε αυτα προσθετει και πατεντες δικες του. ερωτηματα γεννιουνται ομως σε σχεση με τους αλλους επιστημονες που εχουν μαθει ακριβως τα ιδια. γιατι δεν βγαινουν μπροστα να προβαλουν αυτα που ξερουν ? μηπως δεν συμφερει καποιους? γιατι δεν μπορω να διανοηθω οτι μονο αυτος ο ανθρωπος στην Ελλαδα εχει αυτες τις γνωσεις. και καποιοι αλλοι γνωριζουν που ομως δεν κανουν τιποτα. τετοιους ανθρωπους θελει η χωρα να παει μπροστα αλλα δυστυχως αυτοι που δεν θελουν ειναι πιο πολλοι. τουλαχιστον ας ξεκινησει οπως ειπε και στο βιντεο του ο μιχαλης σε επιπεδο δημων. εκει κατω στην κρητη τι κανετε? εχετε την πηγη μεσα στα ποδια σας και δεν πινετε νερο.
 39. 1 point
  Ρε αλήτη Γιώργη, πες μου πως στο υπόγειο έχεις και υλικό για Z war!!!!!!
 40. 1 point
  Χιονι + καλο ντυσιμο + μασκα του σκι + ποδηλατο + ασφαλτινα λαστιχα = let the fun begin!!!!
 41. 1 point
 42. 1 point
  ολες πληρωνουν, απλα επειδη με ενεταξαν στα αγροεφοδια εχω προμηθεια 1%, αλλιως θα ηταν πιο πολυ
 43. 1 point
 44. 1 point
 45. 1 point
 46. 1 point
  Το αντικείμενο που βλέπετε εξ αρχής δεν το πιάνει το μάτι σου, καθώς έχει την ατυχία να εκτίθεται δίπλα σε έναν αεροπορικό στρόφαλο κοντά 1,5 μέτρο μακρύ. Πιο πολύ μου τράβηξε την προσοχή γιατί δεν καταλάβαινα τι στο καλό είναι. Πρόκειται λοιπόν για πρόγονο του γνωστού μας αεροπορικού μαύρου κουτιού από το πρώτο μισό του 20ου αιώνα. Απεικονίζει (στα γερμανικά) διάφορα υποσυστήματα ενός αεροσκάφους. Όταν ο πιλότος λοιπόν αντιλαμβανόταν ότι δεν υπήρχε σωτηρία από κάποια βλάβη, τρυπούσε το αντίστοιχο υποσύστημα (το υλικό θύμιζε κατι σαν αυγοθήκη), έτσι ώστε όταν ανασύρονταν τα συντρίμμια οι τεχνικοί να γνώριζαν την αιτία της πτώσης του αεροσκάφους ώστε να ενισχύσουν το προβληματικό σημείο. Να γνωρίζεις ότι στα επόμενα δευτερόλεπτα θα είσαι νεκρός και πάραυτα να έχεις την ψυχραιμία να σκεφτείς το καλό των υπολοίπων. Μακάβριο; Μεγαλόψυχο;
 47. 1 point
 48. 1 point
 49. 1 point
 50. 1 point
  Καλημέρα πάρτε μια γεύση από το χθεσινό καφεδάκι μας
×
×
 • Create New...