Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/01/2017 in all areas

 1. 8 points
 2. 7 points
 3. 5 points
  το θυμάστε αυτό το μωρό απ' τα gif, έτσι? Απολαύστε το και με άλλα φορέματα & κουπ.
 4. 4 points
 5. 4 points
  Τον δικό μου τον αρκουδιάρη με το ζόρι τον μαζεύω. Το σπιτάκι του διακοσμητικό είναι. Ούτε που πατάει. Ω ναι. Κατέβηκα να δοκιμάσω κάτι χούφτες που πήρα. Κούνησα τη μηχανή επειδή ξεκλείδωσα το τιμόνι και κατευθείαν έκανε μούτρα. Άμα τον ξεβόλευα μπορεί να με έτρωγε.
 6. 4 points
 7. 4 points
  Εκτιμηση Νο1: ό,τι κι αν λενε/γράφουν τα media, IMO τελικά θα του κλάσουν ένα @ Εκτίμηση Νο2: κανονικά θα έπρεπε να φωνάξουν και τον άλλο υπάλληλο που δήλωσε αρρώστια ½ ώρα πριν τη βάρδια του και να τον εξετάσουν αν είναι άρρωστος γιατί, πάλι ΙΜΟ, η όλη φάση μου κάνει κάτι σε "πού να τρέχω τώρα με το ψολόκρυο, δηλώνω ασθένεια και να παει να γαμηθεί αυτός που πρέπει να σκατζάρω". Τους άστεγους φυσικά ούτε που τους θυμόταν. Κατά τα άλλα τώρα, ο δημόσιος υπάλληλος δεν έκανε τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από αυτό που θα έκανε σχεδόν κάθε υπάλληλος: τελείωσε τη βάρδια του και σηκώθηκε και έφυγε. Απλά, όπως λέει ο φίλος από πάνω, λόγω του ότι η ανθρωπιά συμβαδίζει με τη θερμοκρασία (υπό του 0) ο τύπος σου λέει δε γαμιέστε και εσείς, εγώ έκανα το 8ωρο μου πάω σπίτι μου. Εσείς ψοφήστε.
 8. 4 points
 9. 3 points
  Πως φαντάζομαι τις αντιδράσεις μελών του mB όταν βλέπουν να ανοίγει θέμα για ...Ευρωπαϊκά μηχανάκια
 10. 3 points
 11. 3 points
  Όλα αυτά γνωστά είναι. 150 ετών τεχνολογία είναι με ολοκληρωμένη βιβλιογραφία. Βασικά δεν υπάρχει η τέλεια μπαταρία... Υπάρχει μόνο η κατάλληλη μπαταρία για τη συγκεκριμένη εφαρμογή που θέλουμε, τις απαιτήσεις, και τους περιορισμούς που υπάρχουν. Για παράδειγμα, σε μια μοτό κάτι τέτοιο είναι απλά ανεφάρμοστο, λόγο βάρους και όγκου. Εδώ θες πολύ ρεύμα (CCA). Για να τα πάρεις αυξάνεις επιφάνεια, χρησιμοποιείς πλέγμα μολύβδου, αλλά χάνεις σε χωρητικότητα, βάθος εκφόρτισης (μόλις 20-30% και πολλά λέω), και έχεις μικρότερο κύκλο ζωής, γύρω στους 400. Αντίστροφα σε μια εφαρμογή αποθήκευσης ρεύματος, όπως ένα UPS, συναγερμό, ηλιακά πάνελ, κλπ. απο μια μπαταρία βαθειάς εκφόρτισης παίρνεις μεγαλύτερη χωρητικότητα και αρκετά λιγότερα CCA με χοντρότερες πλάκες/πλέγμα, και μπορείς να εκφορτίσεις περισσότερο χωρίς πρόβλημα, ενώ έχεις και περίπου τον διπλάσιο χρόνο ζωής, περί τους 1000. Προσπάθειες να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υπάρχουν, π.χ. οι TPPL (Thin Plate Pure Lead) δηλ. λεπτές πλάκες από μόλυβδο καθαρότητας 99,99% (αυτές που έχουμε είναι PbCa μολύβδου ασβεστίου) που είναι ας πούμε μια ενδιάμεση λύση. TPPL χρησιμοποιούν οι αρκετά γνωστές Odyssey αλλά και άλλες. Προφανώς και τα λεφτά είναι πολλά. Διακινούνται εκατομμύρια μπαταρίες το χρόνο, μόνο και μόνο απο την αυτοκινητοβιομηχανία, με πολύ μεγάλο ποσοστό απο αυτές που σκάνε να είναι σε καλύτερη κατάσταση απο ότι φαίνεται. Δεν πιστεύω οτι γίνεται κάτι επιτήδες, απλά εκμεταλλεύονται την κατάσταση... Γνώμη μου, οι μπαταρίες μολύβδου πρέπει να αντικατασταθούν επιτέλους με κάποια άλλη φθηνή τεχνολογία αλλά με πολύ μεγαλύτερη ενεργειακή πυκνότητα. Κολλάνε πολλά πράγματα εξαιτίας τους... Ο σύντεκνος είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα που μας δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα απο ότι νομίζουμε με τις κατάλληλες γνώσεις, μπόλικο μεράκι, και περιέργεια! Μπράβο του!
 12. 3 points
  Ε, ε, λίγα για τα σφούτερ μην γίνει μεταναστευτικό εδώ μέσα
 13. 3 points
  Είχα διαβάσει για τον Dr. John Hinds, τον "Ιπτάμενο Γιατρό", αλλά δεν τον είχα ακούσει ποτέ να μιλάει, φαινόταν ωραίος άνθρωπος.
 14. 3 points
 15. 2 points
  2:18 κι ύστερα αρχίζουν τα καλά,Clapton-Jimmy Vaughn κλπ.
 16. 2 points
 17. 2 points
  Εσώρουχα να φοράει στο θέρος ζητάει ο άνθρωπος, με τα απλά εσώρουχα, καθώς θερίζει του μπαίνουν τα στάχυα και τον τρώνε φαίνεται. Που είναι ο φίλος δεν μας λέει, για Φάρσαλα τον κόβω που έχει πολλά τέτοια. Πετάξου Λάρσα, θα βρεις.
 18. 2 points
  Και το 80-90% οσων εχουν σκουτερ επισης. Ετσι,αφου τσουβαλιαζουμε αβερτα.
 19. 2 points
  Τώρα που το σκέφτομαι, δεν θα ήταν πολύ πιο όμορφο με μονόμπρατσο ψαλίδι; Θα βόλευε καλύτερα και την εξάτμιση, που τώρα αναγκάζονται να πάνω γύρω-γύρω το ψαλίδι. Make it single sided swing arm, you Britts!
 20. 2 points
  Via Samsung S7 edge. Ελάχιστα καλιμπραρισμένη!
 21. 2 points
  Καλά σοβαρά ποια άλλη πλευρά του νομίσματος? Ωραία τα λέμε μπροστά απο τον Η/Υ στο γραφειάκι μας με τη ζέστη. Μιλάμε για ανθρώπους που βγήκαν στο κρύο έτσι? Δεν είναι ζώα. Δεν τους έβγαλε έξω τον Ιούλιο (που πάλι θα ήταν ανεπίτρεπτο). Χιόνιζε κ είχε μείον. Και όλα αυτά γίνονται τώρα επειδή ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ τους έκανε βούκινο αλλιώς όλα θα ήταν καλά κ δεν θα το μάθαινε ποτέ κανένας. Να είμαστε λίγο λογικοί παρακαλώ κ ας μην πετάμε την παπάρα μας έτσι για να πούμε κτ.
 22. 2 points
 23. 2 points
  Θα τα αφήσεις και τα 2 πάνω. Θα πάρεις την τράπεζα σου να στο παραμετροποίήσουν αρχικά να παίζει με ethernet και το τηλ να ειναι 2ον. Σε περίπτωση που πέσει το νετ να συνεχίσει το τερματικο να λειτουργεί με τηλέφωνο. Πρότίμησε το ethernet για να μην κολλάει σε αποστολές πακέτων, ασε το τηλ για backup. Και το σημαντικότερο...αν εχει μία γραμμή τηλεφώνου και μιλάς όταν πας να περάσεις κάρτα (και δουλέυει μέσω τηλ το μαραφέτι) θα σου ρίχνει την γραμμή για να επικοινωνήσει. Ενω με το ιντερνετ ειναι safe. ΥΓ.1 ΑΑΑΑΑΑ και πού σαι!!! ζήτα να σου βάλουν στατικές IP στο POS, σε περίπτωση που δυσλειτουργεί να μπορείς να το ψάνχεις στο τοπκό δίκτυό σου. Να μη παίρνει μόνο του IP...Να του ορίσεις εσύ πχ την 192.168.1.50.... ΥΓ.2 Και ζήτα τερματικό που να δέχεται τις ανέπαφες συναλλαγές! Τσάμπα τα δίνουν απλά πρέπει να το διευκρινήσεις. ΥΓ.3 Όταν το εγκαταστήσεις πρόσεχε να πιάσεις όμορφα τα καλώδια γιατί μετά μπλέκονται κια κόβονται και τρέχεις να ερθουν για επισκευή. Γνώμη μου πάρε μια σταθερή περιστρεφόμενη βάση. Κάνα 25-40άρι έχει. Αυτα.....από τεχνικής φύσεως ρώτα ότι θες....εχω βαρεθεί να βάζω τέτοια πράγματα του σατανά
 24. 1 point
  Και αυτό το μωρό αλλά και το από πάνω του προπάπια, είναι από εκείνα που λες: "Όντως υπάρχουν τέτοιες γυναίκες στον πλανήτη ρε γμτ;"
 25. 1 point
  Εγω απορώ πως δεν τον βάλανε χερι ακόμα και να του τα μαζεψουν τα εργαλεια και να του κόψουν καμια λυπητερη. Έτσι συνηθιζεται στη χώρα μας όταν κάποιος προχωράει λίγο παραπάνω. Δεν το θέλουν το φοβούνται. Σε παρόμοια περίπτωση κάποιος απο Έδεσα που ασχολήθηκε με καμένα λάδια και έκανε βιοκάυσιμο του τα μαζέψανε και σχηματίστηκε και δικογραφία εις βάρος του γιατί δεν τους άρεσε η ιδέα να μην πηγαίνει κάποιος στο βενζινάδικο αλλά να γεμίζει απ το σπίτι. Ρυπαινε το περιβάλλον λένε που έβραζε τα λάδια, τα σουβλατζιδικα που τα τηγανίζουν είναι ποιο υγειινα. Το μαγειρίο Το ρεπορταζ
 26. 1 point
  Αυριο 12/1 στο ΝΟΤΕ στην Αγ.Δημητριου. Εχουμε θεματα προς συζηητηση,και πολλες εκπληξεις!!!!!
 27. 1 point
 28. 1 point
  To RS άραγε σε τι λεφτά θα φτάσει? Μ50 βλέπω και άλλα καλουδια. Αλλά εκεί ψηλά έχει παλιόκαιρο.... Στα χαμηλά έχει την 850 της Γιαμαχα πιο ολοκληρωμένη από ποτέ.... Έπρεπε να δώσουν κάτι παραπάνω....
 29. 1 point
 30. 1 point
  Γυναίκα είναι αυτή που της ξεκουμπώνεις το σουτιέν με μια κίνηση, κι αντί να κα^λώσει σκέφτεται: "πόσα να έχει ξεκουμπώσει ο καριόλης". 35 αναπάντητες η μάνα μου. - Τί έγινε ρε μάνα, πέθανε κανείς? - Γιατί, πρέπει να πεθάνει κάποιος για να σε πάρω 35 τηλέφωνα? Δεν κατάλαβα..... Έχω τόσο φονικά ένστικτα σήμερα, που βούτηξα ένα μπισκότο στον καφέ μου και το κράτησα μέσα μέχρι που σταμάτησε να βγάζει μπουρμπουλήθρες. Αν αγαπάς κάποιον, άστον να φύγει και μετά κάντον ρόμπα στο Silver Alert.
 31. 1 point
 32. 1 point
  δηλαδη π.χ εκει κατω στη κρητη δεν υπαρχει ενας δημαρχος να του πει ελα δω θα σε χρηματοδοτησουμε μεσω εσπα (πρασινη αναπτυξη) να κανουμε κατι τετοιο στο δημο μας. βεβαια δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσε ενας δημος να ανεξαρτητοποιηθει γιατι θα ετρωγε μεγαλο κηνυγι. αν εχουν τον Θεο τους, εδω κοψαν τα δεντρα απο τις πλατειες κλπ και εβαλαν λεει πλακες οι οποιοιες ειναι ειδικες λεει και ριχνουν την θερμοκρασια 2 βαθμους κατω. ολα αυτα σε μια επαρχιακη πολη με φουλ πρασινο. αντι να γεμισουμε δεντρα εμεις τα κοβουμε να βαλουμε τσιμεντο. αλλα βλεπεις καπως πρεπει να βγει το μεροκαματο. ε ρε ματσουκι που θελουν. ο ανθρωπος φωναζει και λεει ξυπνατε σας δειχνω πως θα μπορουσαμε να ζησουμε τζαμπα και να οικονομησουμε κιολας αλλα κανενας δεν ασχολειται.
 33. 1 point
  05 Ιανουαρίου 2017 19:12ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟNewsbomb Εξιχνιάστηκε μετά από τέσσερα χρόνια η μυστηριώδης υπόθεση δολοφονίας του πρώην Μητροπολίτη ΝύσσηςShare Tweet 0 Σχόλια e-mail Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία του 83χρονου πρώην Μητροπολίτη Νύσσης, Ελευθέριου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, στις 5-1-2012, εντός της οικίας του στον 'Αγιο Παντελεήμονα. Οι χώροι του διαμερίσματος παρουσίαζαν εικόνα επιλεκτικής έρευνας, γεγονός που αποδεικνύει ότι κίνητρο ήταν η ληστεία, ενώ δεν παρατηρήθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα εισόδου. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του επήλθε από απόφραξη των αναπνευστικών οδών με τεμάχιο υφάσματος που του είχαν βάλει οι δράστες στο στόμα. Όπως προέκυψε από την πολυετή έρευνα της Ασφάλειας Αττικής, δράστες είναι τρεις αλλοδαποί εκ των οποίων δύο υπήκοοι Αφγανιστάν ηλικίας 21 ετών και ένας 46χρονος υπήκοος Ιράν. Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, εξακριβώθηκε ότι ένας εκ των δραστών διέφυγε στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα σε χώρα της Ευρώπης, ενώ και οι άλλοι δύο, μετά την ανθρωποκτονία, αναζητούσαν διαβατήρια και τρόπους διαφυγής στο εξωτερικό, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν κατάφεραν να φύγουν τελικά. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος τους για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εκδόθηκαν από τον ανακριτή εντάλματα σύλληψης. Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία για την έκδοση και ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης, προκειμένου να συλληφθεί ο ένας που έχει ταυτοποιηθεί και να προχωρήσουν οι αναζητήσεις για τους άλλους δύο. Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/760012/exixniastike-meta-apo-tessera-xronia-i-mystiriodis-ypothesi-dolofonias-toy-proin-mitropoliti-nyssis#ixzz4VRGvGGLJ
 34. 1 point
  Φέτο θα έρθω ρε! να πα γ@μηθουνε όλα......σταδιαλα
 35. 1 point
 36. 1 point
  Θύμα της κακοκαιρίας, πήρα εχθές τηλέφωνο και μου είπαν ότι ένεκα κλειστών δρόμων δεν μπορούν να παραλάβουν.........
 37. 1 point
  Σ αυτόν τον τόπο η δημόσιοι υπάλληλοι στην πλειοψηφία τους ,ζουνε εις βάρος των υπόλοιπων,.... Δεν μπορώ να καταλάβω τον διαχωρισμό που γίνεται σε μισθούς συντάξεις κτλπ ,σε ιδιωτικο τομέα και δημόσιο... ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΌΤΗΤΑΣ & ΚΑΙ. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ , είσαι καλός δουλεύεις οκ ... Δεν αποδίδει ...εισαι ανεύθυνος και μη παραγωγικος άντε σπίτι σου ...αγορι μου γιατί δεν μπορείς να ζεις εις βάρος των άλλων...
 38. 1 point
  Στην Πάργα χιονίζει κάθε 15 χρόνια!! Χιόνισε όταν γεννήθηκα,χιόνισε στα 15 μου και χιόνισε κ σήμερα στα 30 μου. Άντε στα 45 μου τώρα!!
 39. 1 point
  Το ζήσαμε κι αυτό στη Θεσσαλονίκη
 40. 1 point
  Χιονι + καλο ντυσιμο + μασκα του σκι + ποδηλατο + ασφαλτινα λαστιχα = let the fun begin!!!!
 41. 1 point
 42. 1 point
  Ναι ειχες δικιο,αλλα αυτο που δεν ξερεις το φοβασαι... Δε σφυραγες και εσυ ενα PM οτι ειναι (πιο) ευκολα τα πραγματα.... Αν κανω λαθος διορθωστε με,αλλα η οθονη του λαπτοπ παιρνει ρευμα και δεδομενα απο τελειως διαφορετικη καλωδιοταινια. Πιο πολυ θα βολευε να ειναι χαλασμενη η οθονη του λαπτοπ ωστε να χρησιμοποιησεις το υπολοιπο κρυμμενο και να εκμεταλλευτεις την VGA εξοδο του σε μια αλλη οθονη που θα προσαρμοσεις στο επιπλο. Οθονες σκετες υπαρχουν και με 20-25 ευρω να βαλεις...
 43. 1 point
 44. 1 point
 45. 1 point
  νομιζω ειναι ιδιο το μπλοκ. τα δυνατοτερα πιθανων θα εχουν αλλες μπιελες και αλλα περιφεριακα για να βγαλουν τοσο αλογα, αλλα η βαση ειναι ιδια (βασισμενος στο google δε τα εχω λυσει προσωπικα)... ασε τα βαγκ και τις βλακιες τυπου colt κοιτα τι ωραια αυτοκινητακια υπαρχουν https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&offer_type=sale&make=126&model=177&registration-from=>2009&engine_power-from=>120&sort=rea&hi=1 οχι αυτη η καταναλωση ειναι το μινιμουμ. σε πολλες περιπτωσεις οι ιδιοκτητες ειναι μονιμα με το 4λιτρο στο χωρο αποσκευων και συμπληρωνουν καθε μερα
 46. 1 point
  Οταν πηγαινεις για καφε και το παιδι που τον φτιαχνει σου ξηγιεται ετσι:
 47. 1 point
 48. 1 point
  Καλημέρα πάρτε μια γεύση από το χθεσινό καφεδάκι μας
 49. 1 point
  Βγάλε το ρεζερβουάρ και κούνησέ το,αδειάζοντας-ξαναγεμίζοντας με βενζίνη κάθε φορά,για να φύγει ό,τι μπορεί απο μέσα. Βγάλε το ρουμπινέτο και εκτός από τα 2 φιλτράκια που έχει,καθάρισε το και εσωτερικά με αέρα (αν χρειαστεί,άνοιξε και την "πρόσοψη",αν δεν είναι πριτσινωμένη βγαίνει).Το ίδιο και στο σωληνάκι της βενζίνης.Αφού αδειάσεις το καρμπυρατέρ ξεβιδώνοντας την βίδα της υπερχείλησης,αφαίρεσέ την τελείως.Φύσα με άερα στο σημείο που μπαίνει το σωληνάκι καυσίμου,και μετά από το σημείο που μπαίνει η βίδα.Αυτό για να μην βγάλεις το καρμπυρατέρ.Ίσως φτιάξει,ίσως και όχι.Η σωστή λύση είναι να το βγάλεις,να το λύσεις εντελώς,να αλλάξεις 2-3 O-Ring,να κοιτάξεις για τυχόν φθορά σε έδρα,ζιγκλέρ,πλωτήρα και μεμβράνη και να το ξαναδέσεις,έχοντας σημειώσει ακριβώς την θέση των 1-2 βιδών ρύθμισης του μείγματος.Δύσκολο δεν είναι,αλλά όπως νομίζεις....
 50. 1 point
  Οκ, θα το δοκιμάσω. Υπέθεσα ότι μιας και από εκεί βγαίνει όλη η βενζίνη (από το σωληνάκι της υπερχείλισης που τρέχει και αν ανοίξεις τη βιδούλα) θα το είχε βγάλει ήδη. Αλλά δεν υπολόγιζα ότι ταυτόχρονα ρούφαγε και το πιστόνι οπότε ίσως αν τρέξει ενώ είναι σβηστό το μηχανάκι κάτι να κάνουμε. Θα κλείσω και τη βενζίνη από το ρουμπινέτο για να βγει ότι έχει και δεν έχει (μπορεί να επιπλέει η μλκια στη βενζίνη) και αν δε γίνει τίποτα καρφί για το μάστορα. Θα δω μήπως το πάω τραβηχτό στη ζούλα με κανα σκοινί και εγώ από πάνω.
×
×
 • Create New...