Sign in to follow this  
Παρακολουθητές 0
chopperas

O Giacomo Agostini στην πίστα των Μεγάρων στις 30-10 & 1-11-2015

3 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Harley Davidson V-rod (1250cc) Arai Viper GT Το πήρα...

Δημοσιεύτηκε

Στην πίστα των Μεγάρων θα φιλοξενηθεί ο μεγαλύτερος αναβατής μοτοσυκλέτας όλων των εποχών. Ο θρύλος Giacomo Agostini !Ο Agostini θα οδηγήσει στην Πίστα των Μεγάρων πάνω στην αγαπημένη του μοτοσυκλέτα με την οποία κέρδισε 7 από τα 15 παγκόσμια πρωταθλήματα Grand Prix, την MVAgusta 500.

Ένα διήμερο Track Day της πίστας των Μεγάρων που θα δώσει στην ευκαιρία σε όλους τους  μοτοσικλετιστές να οδηγήσουν στη πίστα παρουσία του Giacomo Agostini, αλλά και μαζί του

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Γενική Είσοδος: ενήλικοι 7 ευρώ. Παιδιά και έφηβοι (μέχρι 18 ετών) δωρεάν.

Όλα τα παιδιά ΠΡΕΠΕΙ να συνοδεύονται από ενηλίκους.

Όλοι οι θεατές ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθούν τις οδηγίες και κανόνες ασφαλείας του προσωπικού του αυτοκινητοδρομίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ
Ώρα     
08:00     Έναρξη εγγραφών για το Track Day, safety briefing, τεχνικός έλεγχος
09:15 – 17:00     Live on track, πρώτο γκρουπ στη πίστα
10:00     Άφιξη του Giacomo Agostini
10:30 -12:30     Φωτογράφηση με τον κόσμο και αυτόγραφα, συνεντεύξεις, οδήγηση στη πίστα.
14:30 – 16:00     Φωτογράφηση με τον κόσμο και αυτόγραφα, συνεντεύξεις, οδήγηση στη πίστα.
16:30     Αναχώρηση του Giacomo Agostini

 ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η χρήση του αυτοκινητοδρομίου υπόκειται σε κανόνες ασφαλείας, οι οποίοι είναι απαραίτητο να τηρούνται κατά γράμμα, για την εύρυθμη λειτουργία του και την αποφυγή ατυχών συμβάντων. Η τήρησή τους είναι υποχρεωτική για όλους χρήστες, οι οποίοι αναλαμβάνουν επίσης την υποχρέωση να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού του αυτοκινητοδρομίου. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους κανόνες ασφαλείας ή τις οδηγίες του προσωπικού, οι παραβάτες θα αποβάλλονται από το αυτοκινητοδρόμιο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μέσα στην πίστα και τους περιβάλλοντες χώρους διαφυγής επιτρέπονται μόνο οχήματα και όχι πεζοί. Οι πεζοί κινούνται στους κλειστούς χώρους, στο χώρο των «πιτς», στην εξέδρα θεατών και στον περιφραγμένο διάδρομο που οδηγεί σ’ αυτή. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης το προσωπικό διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει τη χρήση της πίστας, μέχρι να απομακρυνθούν οι πεζοί από το χώρο της

Οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται στην πίστα πρέπει να είναι ενήλικοι και υποχρεούνται να διαθέτουν άδεια οδήγησης της Ελληνικής Δημοκρατίας ή των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ή εν ισχύ διεθνή άδεια οδήγησης, για τον τύπο του οχήματος που οδηγούν στην πίστα.

Η οδήγηση στην πίστα γίνεται για την βελτίωση των οδηγικών ικανοτήτων των χρηστών και τη δοκιμή των οχημάτων τους. Απαγορεύεται ρητά κάθε είδους συναγωνισμός, ακόμα και από οδηγούς με αγωνιστική άδεια οδήγησης. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η πραγματοποίηση αυτοσχέδιων αγώνων μεταξύ δύο ή περισσοτέρων χρηστών, η λειτουργία της πίστας θα διακόπτεται και οι παραβάτες θα αποβάλλονται άμεσα.

Οχήματα που κινούνται με την ίδια ταχύτητα υποχρεούνται να τηρούν απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους. Σε περίπτωση που όχημα που κινείται με υψηλότερη ταχύτητα πλησιάσει άλλο που κινείται πιο αργά, ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος υποχρεούται να διευκολύνει το ταχύτερο όχημα να τον προσπεράσει.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων και των Track Days απαγορεύεται ρητά κάθε αγωνιστική δραστηριότητα εντός του αυτοκινητοδρομίου, η είσοδος των οχημάτων με θόρυβο άνω των 95db απαγορεύεται.

Οι οδηγοί πρέπει να αποφεύγουν τις υπερβολές και να κινούνται πάντα μέσα στα πλαίσια της κοινής λογικής. Δεν επιτρέπεται να εξαντλούν το όριο του οδοστρώματος, να πατούν στους χώρους διαφυγής και να γεμίζουν χώματα την πίστα. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα αποβάλλονται αμέσως.

Δεν πρέπει επίσης να σταματούν σε κανένα σημείο της πίστας παρά μόνον στα pits. Αν για οποιοδήποτε λόγο (κούραση, βλάβη..κλπ) θέλουν να σταματήσουν οφείλουν να οδηγήσουν με ασφάλεια τη όχημα τους στα pits. Κατά την έξοδο τους από την πίστα και την είσοδό τους στα pits, οφείλουν να προειδοποιήσουν τους οδηγούς που ακολουθούν για την πρόθεσή τους, με την χρήση αριστερού φλας.

Σε περίπτωση ατυχήματος όλοι οι οδηγοί οφείλουν να ανακόπτουν αμέσως ταχύτητα και να βγαίνουν στο χώρο των «πιτς», για να διευκολύνεται η απομάκρυνση των εμπλεκομένων στο ατύχημα οχημάτων και οδηγών και ο καθαρισμός της πίστας.

Σε περίπτωση ολίσθησης και εξόδου κάποιου οχήματος σε χώρο διαφυγής, ο οδηγός του υποχρεούται να περιμένει να περάσουν όλα τα οχήματα που ακολουθούν, πριν επαναφέρει το δικό του στην πίστα, προσέχοντας να μη παρασύρει χώματα στο οδόστρωμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TRACK DAY

Το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων θα δώσει στην ευκαιρία σε όλους τους  μοτοσυκλετιστές να γευτούν την οδήγηση στη πίστα παρουσία του Giacomo Agostini.

Ο τρόπος διεξαγωγής του track day είναι ως εξής:

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 3 γκρουπ με βάση την δυναμικότητα τους, Αρχάριοι, Ενδιάμεσοι και Έμπειροι. Παράλληλα θα υπάρχει και ένα τέταρτο γκρουπ, οι Παλιοί Αγωνιζόμενοι, στο οποίο ο Ago θα συμμετάσχει.

Κάθε γκρουπ θα έχει 21 συμμετέχοντες. Κάθε γκρουπ θα «μπει» στην πίστα τουλάχιστον 6 φορές κατά την διάρκεια της ημέρας.

Κάθε συμμετέχον μπορεί να αγοράσει όσα session επιθυμεί από το γκρουπ που ανήκει. Το κόστος είναι 50 ευρώ για 5 session, 35 ευρώ για 3 session και 15 ευρώ για ένα session. Κάθε γκρουπ θα έχει 20-λεπτά στη πίστα και η σειρά των γκρουπ θα είναι συγκεκριμένη.

Ώρα έναρξης του πρώτου session στη πίστα 09:15 πμ. Η λήξη του track day θα γίνει στις 17:00

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να:

Έχουν μαζί τους το δίπλωμα οδήγησης για το τύπο μοτοσυκλέτας που οδηγούν

Η μοτοσυκλέτα τους να είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση, με καλά ελαστικά

Να έχουν μαζί τους το κράνος τους (full face), μπότες μοτοσυκλέτας, δερμάτινα γάντια μοτοσυκλέτας και δερμάτινη φόρμα, ολόσωμη ή διαιρούμενη

όλοι οι συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν τους κανόνες ασφαλείας.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ

Από Αθήνα, με αυτοκίνητο: Στη Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, έξοδο 5 ΜΕΓΑΡΑ-ΠΑΧΗ. Στρίβουμε αριστερά προς Πάχη, περνάμε επάνω από την Εθνική Οδό και στα 100 μέτρα βλέπουμε την πινακίδα του αυτοκινητοδρομίου στα αριστερά μας. Στρίβουμε αριστερά και μένουμε στη δεξια πλευρά του δρόμου που μας οδηγεί στη πίστα.

Από Κόρινθο, με αυτοκίνητο: Στη Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, έξοδο 5 ΜΕΓΑΡΑ-ΠΑΧΗ. Στρίβουμε δεξιά προς Πάχη, περνάμε και στα 50 μέτρα βλέπουμε την πινακίδα του αυτοκινητοδρομίου στα αριστερά μας. Στρίβουμε αριστερά και μένουμε στη δεξιά πλευρά του δρόμου που μας οδηγεί στη πίστα.

Με τον Προαστιακό: Στάση Μέγαρα. 20 λεπτά περπάτημα. Από το σταθμό ακλουθούμε το δρόμο προς την Πάχη (δεξιά). Στη πρώτη διχάλα του δρόμου, στρίβουμε αριστερά και ακολουθούμε το δρόμο για το αυτοκινητοδρόμιο.

Αρέσει σε 2 μέλη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harley Davidson V-rod (1250cc) Arai Viper GT Το πήρα...

Δημοσιεύτηκε

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ
Ώρα     
08:00     Έναρξη εγγραφών για το Track Day, safety briefing, τεχνικός έλεγχος
09:15 – 17:00     Live on track, πρώτο γκρουπ στη πίστα
10:00     Άφιξη του Giacomo Agostini
10:30 -12:30     Φωτογράφηση με τον κόσμο και αυτόγραφα, συνεντεύξεις, οδήγηση στη πίστα.
14:30 – 16:00     Φωτογράφηση με τον κόσμο και αυτόγραφα, συνεντεύξεις, οδήγηση στη πίστα.
16:30     Αναχώρηση του Giacomo Agostini

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Modenas kriss (135cc) xwris karnos Suzuki GSXR

Δημοσιεύτηκε

ποοο θα ηθελα να ερθω με το αμαξι να φερω και το κρανος μου μαζι να το υπογραψει ^_^

εχει κανεις ιδεα ποσα ειναι τα διοδια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δημιούργησε νέο λογαριασμό, ή συνδέσου, για να σχολιάσεις

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις σχόλιο

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Είναι πανεύκολο!


Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχεις ήδη λογαριασμό; Συνδέσου εδώ.


Σύνδεση τώρα
Sign in to follow this  
Παρακολουθητές 0