myBike: αγορα 50αριου! - myBike

Μεταπήδηση στο περιεχόμενο

• (3 σελίδες)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Δεν μπορείς να αρχίσεις νέο θέμα
  • Δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το θέμα

αγορα 50αριου! Βαθμολόγηση θέματος: -----

#1 Ο χρήστης είναι συνδεδεμένος   fragos  myBike Vespa+sprinter (130+50cc) dreamBike Ducati Desmosedici RR (1000cc) myGear Nolan N62

• vespino 130cc & sprinter 50cc
  • Εικονίδιο
  • Ομάδα: Μέλη
  • Εγγράφηκε: 17 November 09
  • Τόπος:ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημοσιεύθηκε 09 February 2010 - 00:30

γεια σας παιδια!!! :)

λοιπον σε 3 μηνες βγαζω διπλωμα για 50cc και θα ηθελα την γνωμη σας,εχω καταληξη σε τρια 50αρια αλλα θα θελα να μου πητε και εσεις την γνωμες σας,τα τρια που μου αρεσουν ειναι.
1)honda glx 50cc αλλα μετατροπη με 54αρι η 56αρι.
2)gilera runner 50cc
3)και peugeot speedfight 50cc(αλλα εχω ακουσει οτι τα ανταλακτικα απο το συγκεκριμενο ειναι πανακριβα.)αληθευει???

ποιο θα διαλεγατε?θελω πολλες γνωμες!!!
ευχαριστω!!!!!! :_thumbsup:

σορρυ λαθος τοπικ ας το μεταφερει καποιος mod στο χ vs ψ! :thumbsup:

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον fragos: 09 February 2010 - 00:32

0

#2 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Dimitris_D  myBike Yamaha DT (200cc) dreamBike KTM SX (150cc)

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 31 December 07
  • Τόπος:Αθήνα

Δημοσιεύθηκε 09 February 2010 - 11:54

Εγώ λέω να πάρεις παπί (glx) και όχι 2τ σκουτεράκια..

Παπί πιο αξιόπιστο, λιγότερα έξοδα συντήρησης, και πιο κλασικό (το πουλάς μετά πιο εύκολα)

Γνώμη μου είναι να μην πάρεις μηχανάκι ιδιαίτερα "πειραγμένο" για να μην είσαι κάθε Δευτέρα μάστορα.. :thumbsdown:
Όσο πιο "μαμά" τόσο πιο καλά+ τα πειραγμένα τα φτιάχνουν για να τα λιώνουν άρα δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση..
0

#3 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Vaggelis89  myBike Yamaha Crypton x (135cc) myGear Nova

• Περιμένει την οδική
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 07 November 09

Δημοσιεύθηκε 09 February 2010 - 13:45

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος Dimitris_D είπε την 09 February 2010 - 11:54:

Εγώ λέω να πάρεις παπί (glx) και όχι 2τ σκουτεράκια..

Παπί πιο αξιόπιστο, λιγότερα έξοδα συντήρησης, και πιο κλασικό (το πουλάς μετά πιο εύκολα)

Γνώμη μου είναι να μην πάρεις μηχανάκι ιδιαίτερα "πειραγμένο" για να μην είσαι κάθε Δευτέρα μάστορα.. :thumbsdown:
Όσο πιο "μαμά" τόσο πιο καλά+ τα πειραγμένα τα φτιάχνουν για να τα λιώνουν άρα δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση..

:_thumbsup:
0

#4 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   andrewk  myBike Yamaha Crypton X (135cc) dreamBike KTM myGear KBC TK 8

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 03 December 09

Δημοσιεύθηκε 09 February 2010 - 14:25

Glx απειραχτο δεν νομιζω να βρεις οποτε μαλλον θα σου βγαζει προβληματα..Οποτε runner καινουργιο για να εχει και λιγο γκαζακι..
0

#5 Ο χρήστης είναι συνδεδεμένος   fragos  myBike Vespa+sprinter (130+50cc) dreamBike Ducati Desmosedici RR (1000cc) myGear Nolan N62

• Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 09 February 2010 - 17:05

σας ευχααριστω για της γνωμες σας. :thumbsup: :_thumbsup:

οσο για το μη πειραγμενο glx οπως λεει και ο φιλος απο πανω δεν βρισκεις καθολου ευκολα.αλλα αμα ειναι γνησιος κηνητηρας με μονο αλαγη μεγαλητερου κυλινδροπιστονου βγαζει προβληματα??σαν και αυτο 54mm κιλυνδροπιστονο
κατι τετοιο σε μπατσο θα εχω προβλημα??? 110 αστρα μοτερ
να σας πω την αληθεια προς το runner κλινω αλλα ειναι λιγο ακριβο ακομα και μεταχειρισμενο 800-1000 ευρω οσο για καινουργιο αστο καλυτερα.
για το speedfight ισχιει αυτο που ρωτησα ποιο πανω που ειναι πανακριβα τα ανταλακτικα γιατι που ειπε ενας που εχει speedfight οτι δεν βρισκει μουφα ανταλακτικα και τα γνησια ειναι πανακριβα(π.χ τα πλαστικα μονο τα μπροστινα 300ευρω)

θελω και αλλες γνωμες :yes:

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον fragos: 09 February 2010 - 17:14

0

#6 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   sotos2010  myBike Ποδηλατο (49κκcc) dreamBike Yamaha FZ1

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 16 January 10

Δημοσιεύθηκε 09 February 2010 - 18:15

το speedfigh το εχει ο ξαδελφος μου ....δεν ξερω απο τα πλαστικα(ανταλακτικα του )...........ΜΑΜΑ πιανει ΤΕΛΙΚΗ 80Κ/ΜΗ ακριβος .......................... ειναι και σπορ
YOU MY MOTO and MY LIFE
0

#7 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   nicos  myBike Yamaha Crypton X135 (135cc) dreamBike BMW s1000R

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 05 March 09
  • Τόπος:Anchialos city!

Δημοσιεύθηκε 09 February 2010 - 18:29

gillera για να έχεις το κεφάλι σ ήσυχο... :_thumbsup:
H zwi einai enas megalos dromos ...an eisai makgas perna ton me souza..k na 8umasai..na kaei to lastixo k oxi esu... ;)
0

#8 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   andrewk  myBike Yamaha Crypton X (135cc) dreamBike KTM myGear KBC TK 8

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 09 February 2010 - 20:38

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος nicos είπε την 09 February 2010 - 18:29:

Gillera καινουργιο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..Αν ειναι να παρεις μεταχειρισμενο 2τ καλητερα glx πειραγμενο κατα την γνωμη μου..
0

#9 Ο χρήστης είναι συνδεδεμένος   fragos  myBike Vespa+sprinter (130+50cc) dreamBike Ducati Desmosedici RR (1000cc) myGear Nolan N62

• Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 09 February 2010 - 20:55

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος andrewk είπε την 09 February 2010 - 20:38:

Gillera καινουργιο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..Αν ειναι να παρεις μεταχειρισμενο 2τ καλητερα glx πειραγμενο κατα την γνωμη μου..
γιατι τα μεταχειρισμενα 2τ τι εχουν?
0

#10 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   andrewk  myBike Yamaha Crypton X (135cc) dreamBike KTM myGear KBC TK 8

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 09 February 2010 - 21:01

Αμα δεν προσεχεις τα 2τ σου βγαζουν προβληματα..Ενω τα 4τ δεν σου βγαζουν τοσα..
0

#11 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   NiKhTaC  myBike KTM Duke 2 (640cc) dreamBike Yamaha R1 2008 (1000cc) myGear Nitro Racing

• παθη, λαθη και κεφια πληρωνονται
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 13 October 09

Δημοσιεύθηκε 10 February 2010 - 00:42

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος fragos είπε την 09 February 2010 - 20:55:

ειναι πιο "ευαισθητα" και θελουν πιο πολυ φροντιδα σε σχεση με τα τετραχρονα!
glxακια εργοστασιακα εχω πει καποια στο διαδικτυο και πωλουνται και καποια π.χ. με ενα φαναρι μονο βαμμενο οχι ανοιγμενα μοτερ κλπ, αστο οπως το παρεις γιατι το 50αρακι δεν εχει πολλα περιθωρια εξελιξης και δεν το θες για αγωνες! αντε με το καλο η αγορα! :_thumbsup:
Posted Image
0

#12 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Dimitris_D  myBike Yamaha DT (200cc) dreamBike KTM SX (150cc)

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 10 February 2010 - 12:11

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος fragos είπε την 09 February 2010 - 20:55:

Τα 2τ δεν έχουν τίποτα..
Αλλά τα 2τ σκούτερ:
1- Αν κάτι δεν πάει καλά με την τρόμπα λαδιού κολλάει.

2- Καίει και λάδι (πιο πολλά έξοδα) και επειδή δουλεύουν αρκετά πλούσια (σε λάδι) πρέπει κάθε μήνα να καθαρίζεις την εξάτμηση απο λαδίλα (εξαρταται και πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις, δηλαδή αν κάνεις 50 χιλ τη βδομάδα δεν είναι θέμα)

3- σκούτερ έχουν υψηλή συντήρηση.. και χαλάνε σε σχέση με ένα παπί (γενικά τα σκούτερ)

4- Τα 2τ τα έχουν κυρίως νέοι που τα λιώνουν.. Σε κάθε περίπτωση καλύτερα ένα λιωμένο παπί παρά ένα λιωμένο σκούτερ..

5- Παπί έχει και μεγαλύτερες ρόδες :surrender:

6- Παπί αν σου πέσει κάτω δεν θα δώσεις μια περιουσία σε πλαστικά.. :thumbsdown:

glx μπορεί να μην βρήσκεις μαμά, δεν πηράζει.. Αλλά σε καμία περίπτωση μην πάρεις μηχανάκι με αλλό κινητήρα!! :thumbsdown: ή με τρελές μετατροπές..
Αν απλά είναι λιγο πιο πολλά cc δεν πηράζει.. ΄
Α φυσικά μην περιμένεις απο ένα 50άρι να βάλει φωτιά στην άσφαλτο..
Το gillera πάει πιο καλά από το glx (στις ευθείες) :whistling:

Αν σου αρέσει το Gillera μάζεψε τα λεφτά και πάρε αυτό!!! :clapping2:

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον Dimitris_D: 10 February 2010 - 12:12

0

#13 Ο χρήστης είναι συνδεδεμένος   fragos  myBike Vespa+sprinter (130+50cc) dreamBike Ducati Desmosedici RR (1000cc) myGear Nolan N62

• Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 10 February 2010 - 12:46

γεια σας παιδια!ευχαριστω!

εγω το μηχανακι το θελω για να πηγενω σχολειο και καμια βολτα οποτε ουτε 5 χιλ την ημερα δεν θα κανω.
εχω μπερδευτη δεν ξερω τη να επιλεξω,στην αρχη ηθελα να παρω σπριντερ(daytona)με μοτερ λιφαν 110Cc αλλα διαβασα οτι ειναι αχρειστα.
ξερετε καποιο σκουτερ 50cc τετραχρονο? :_thumbsup:
0

#14 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Dimitris_D  myBike Yamaha DT (200cc) dreamBike KTM SX (150cc)

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 10 February 2010 - 13:03

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος fragos είπε την 10 February 2010 - 12:46:

γεια σας παιδια!ευχαριστω!

εγω το μηχανακι το θελω για να πηγενω σχολειο και καμια βολτα οποτε ουτε 5 χιλ την ημερα δεν θα κανω.
εχω μπερδευτη δεν ξερω τη να επιλεξω,στην αρχη ηθελα να παρω σπριντερ(daytona)με μοτερ λιφαν 110Cc αλλα διαβασα οτι ειναι αχρειστα.
ξερετε καποιο σκουτερ 50cc τετραχρονο? :_thumbsup:

Υπάρχουν 4τ σκούτερ αλλά εμφανισιακά δεν λένε και πολλά (κάτι που από οτι έχω καταλάβει σε νοιάζει)..π.χ. piagio zip 50 βγαίνει και με 4τ μοτερ..
Πάντως άμα είναι να πάρεις σκούτερ+ μεταχειρισμένο+ 50 cc γνώμη μου είναι να πάρεις δίχρονο...
-Καλύτερες επιδόσεις..
-Λιγότερες φθορές..
-Πιο νεανικά..
και άμα του βάζεις και λίγο λαδάκι στο ντεπόζιτο θα τελειώσεις το σχολείο και δεν θα έχεις πάει στο μάστορα.. :mB_kalo_e:
Αν δεν σου μείνει από λάδια το δίχρονο δεν παθαίνει τπτ.. :surrender:

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον Dimitris_D: 10 February 2010 - 13:04

0

#15 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Daytonass  myBike DaytonaSprinter dreamBike Aprilia Dorsoduro (750cc) myGear AGV Air Tech

• ζμπούτσαμ
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 06 November 09
  • Τόπος:Λάρισα

Δημοσιεύθηκε 10 February 2010 - 13:13

Ποιος σου ειπε πως τα daytona ειναι αχρειστα?Τοσα ξερει τοσα λεει ο :ranting3: που σου το ειπε αυτο :mB_faskelo: Η daytona ειναι αξιολογη εταιρια και πουλαει αρκετα αξιοπιστα ανταλλακτικα , για μπες μια εδω http://www.akyriakop...php?language=gr και πηγαινε στην daytona και δες λιγο τιμες, και προιοντα,επισεις πουλαει και μοτερ , αλλα κυρίως στο εξωτερικο.Εσυ πχ ειχες daytona για να ξερεις αν ειναι μαπα η οχι?Αφου δεν ειχες πως λες οτι δεν αξιζει?Επειδη το λενε οι "αλλοι" που και αυτοι δεν ειχαν ποτε daytona, και το εμαθαν απο "αλλους" ? Οταν λες κατι πρεπει να το υποστηριζεις , οχι ετσι απλα "ειναι αχρειστα" και τελος..Αυριο μεθαυριο θα μπει καποιος αλλος στην δικη σου θεση που θα ψαχνετε για μηχανακι, και αν πει "τι γνωμη εχετε για το daytona sprinter ή το dv ?" Εσυ τι θα τους πεις, οτι δεν αξιζει μη το κοιτας καθολου? :waycon1:

ΥΓ: Ολα αυτα τα λεω φιλικα , δεν θελω να υπαρξει καποια παρεξηγηση . Απλα οταν ακουω κατι τετοια μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλη. Αυτα απο εμενα, και καλη επιλογη σου ευχομαι :victory:

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον Daytonass: 10 February 2010 - 13:14

ΓΙΑΝΝΗΣ
Το μόνο κοινό που έχουν το National Geographic και το Playboy είναι ότι σου επιτρέπουν να δεις πολλά μέρη που ποτέ δε θα επισκεφτείς.
Στέλιος Καζαντζίδης
0

• (3 σελίδες)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Δεν μπορείς να αρχίσεις νέο θέμα
  • Δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το θέμα

1 Χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

sidemenu