myBike: Μπατσοι μοτοσυκλετιστες ή Αστυνομικοι μοτοσυκλετιστες - myBike

Μεταπήδηση στο περιεχόμενο

• (3 σελίδες)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Δεν μπορείς να αρχίσεις νέο θέμα
  • Δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το θέμα

Μπατσοι μοτοσυκλετιστες ή Αστυνομικοι μοτοσυκλετιστες Τι ισχυει αλλα και τι θα θελαμε να ισχυει!!!! Βαθμολόγηση θέματος: -----

#31 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Messer  myBike Suzuki GSX-R (600cc) dreamBike Zundapp myGear Vemar VSREV

• Μη μου τους κύκλους τάραττε!
  • Εικονίδιο
  • Ομάδα: Μέλη
  • Εγγράφηκε: 01 March 09
  • Τόπος:Θεσσαλονίκη Κέντρον

Δημοσιεύθηκε 09 February 2010 - 11:13

Εγω θα κανω τον Φρο'ι'ντ. Ολα ειναι καταλοιπα της παιδικης ηλικιας. Αμα σε ειχαν στη σφαλιαρα στο σχολειο, εχεις δηαλδη τραυματικες παιδικες εμπειριες και τυχει (που μαλλον θα τυχει) να γινεις αστυνομικος, αυτα ειναι τ αποτελεσματα. Να εισαι αποτομος, εριστικος, μονιμως εκνευρισμενος. Υπαρχει και ενας αλλος λογος. Να μη γ@μεις καλα. Ή να μη γ@μεις καθολου οποτε εχουμε παλι τα ιδια αποτελεσματα. Παρολα αυτα εχω συναντησει εντελως μαλακες (και ειχαμε συζητησεις του τυπου 'με ξερετε κι απο χθες αστυνομικε και μου μιλατε στον ενικο' κλπ), τυπικους (που δε χαλαστηκαμε καθολου) και φιλικους (που τελικα καταληξαμε να μιλαμε στον ενικο για μηχανες, μπαρακια κλπ)
Ενας φτωχος ηλιθιος ειναι απλα ηλιθιος - Ενας πλουσιος ηλιθιος ειναι απλα πλουσιος. Οταν ενας ηλιθιος θα ειναι απλα ηλιθιος τοτε θα ξαναασχοληθω με τουτη τη χωρα - Ο εγκεφαλος ειναι το πιο πολυπλοκο PC και πολυτιμοτερο δωρο του Θεου στον ανθρωπο. Γι αυτο προσεχε με τι γεμιζεις το σκληρο δισκο του
futuresandoptions
Posted Image
0

#32 Ο χρήστης είναι συνδεδεμένος   lavazutra  myBike Suzuki DRZ 400SM K6 (398cc) myGear Shark RSX

• Ε.S.A.D.
  • Εικονίδιο
  • Ομάδα: Μέλη
  • Εγγράφηκε: 14 April 09
  • Τόπος:ΜΙLK CITY

Δημοσιεύθηκε 09 February 2010 - 12:03

Μια φορά όταν ήμουν 18 πάνω κάτω με πήγαν στο κρατητήριο γιατί καθόμουν στο αμάξι του πατέρα μου περίπου στις 12 το βραδυ και έπινα μπύρες με ένα φίλο......

Είπαν ότι το κλέβαμε (κάλεσε γείτονας το 100) και επειδη δεν είχαμε ταυτότητες μαζί μας μαζέψαν.

Ο πατέρας μου ήταν σπίτι και κοιμόταν......

Μια άλλη φορά με σταμάτησαν και με έγραψαν για θόρυβο με το Drz χωρις να κάνουν μετρησεις. Η κλήση σβήστηκε μετά από 15 λεπτα απο την διευθυνση τροχαίας στο Μεταξουργειο , αφού τσακίστηκα να πάω εκει και τους εξήγησα τι έγινε.

Πέραν αυτών των σκηνικών όλοι οι υπόλοιποι ήταν κύριοι

Υ.Γ.....ξέχασα που με έγραψε ο Καλαχαν στο Μοναστηράκι (στο S που κάνει ο δρόμος κατεβαίνοντας την Μητροπόλεως ) για πυροσβεστήρα.......με το σκούτερ.....Posted Image

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ατυνομικοί είναι "σάπιοι" αλλά στο δείχνουν αν τους προκαλέσεις. Αν είσαι σταράτος τις περισσότερες φορές σε αφήνουν να φύγεις και ας έχεις κάνει μαλακία. Βέβαια υπάρχουν και καλά παιδιά ανεξαρτήτος βαθμού και ηλικίας.
Θεέ μου δώσε μου κουράγιο γιατί αν μου δώσεις δύναμη......
.....θα τους μαμήσω όλους......
0

• (3 σελίδες)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Δεν μπορείς να αρχίσεις νέο θέμα
  • Δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το θέμα

1 Χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

sidemenu