Το μέλος GuRu είπε την 08 February 2010 - 01:28:
@fournaris, όταν κλαπεί η μηχανή μου, δε θα μου κάνει τπτ μια ομάδα με 600ρια... πάρε και ένα πρόσφατο βιντεάκι από τη δράση τέτοιων "ομάδων". http://www.youtube.c...from=PL&index=1 και τη στιγμή που μάλιστα το κράτος απαιτεί μείωση μισθών στους δ.υπαλ.
Με αφορμη αυτο το ποστ του Guru απο αλλο θεμα ανοιγω το συγκεκριμενο τοπικ για να γραψουμε τις αποψεις μας περι της ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμενα τον μηχανοκινητων δικυκλων τμηματων της.
Τι ισχυει πραγματικα;
Ειναι Μπατσοι γουρουνια κτλ κτλ κτλ ή απλως αστυνομικοι μοτοσυκλετιστες ανθρωποι δηλαδη καθημερινοι σαν και μας μονο που αντι για οποιαδηποτε αλλη δουλεια υπηρετουν στην Ελληνικη Αστυνομια με ενα κρανος στο κεφαλι. (με οτι κινδυνους συνεπαγεται αυτο)
Τι θα θελαμε να ισχυει; Το πρωτο ή το δευτερο;
Μηπως ειμαστε γενικως γκρινιαρηδες και αποδομουμε συνειδητα με τα λογια μας και τα γραφομενα μας το εργο τους ή οντως δεν παραγουν εργο και ειναι απλως υποχειρια ενος ανωτατου βαθμοφορου αξιωματικου;
Αποψεις συνειδητοποιημενες και ψυχραιμες με αιτιολογηση οχι λογια του αερα.
Αρχιζω εγω γραφοντας οτι θεωρω τους ενστολους μοτοσυκλετιστες και ειδικα αυτους νεαρης ηλικιας παιδια δικα μας που διαβαζοντας καταφερουν να περασουν στη σχολη της αστυνομιας και δινουν καθε μερα τον καλυτερο τους εαυτο στην υπηρεσια τους.
Το κακο ειναι ομως οτι τις αποφασεις τις παιρνουν αλλοι και οχι οι ιδιοι.
Κανω ενα διαχωρισμο του αστυνομικου τωρα απο τον αστυνομικο μιασμα των δυσκολων καιρων και των διωξεων προ και μετα την πτωση της χουντας (η αν προτιματε μεταπολιτευσης sic).
Οι καιροι ειναι δυσκολοι και δεν θελουμε ισοπεδωτισμους και τα παιδια αυτα πραγματι δουλευουν. Τωρα αν θα τους παρουν 1000αρια ή παπακια λιγο με απασχολει αρκει να ειναι αποτελεσματικοι.
Οι κινδυνοι για αυτους καθε μερα στο δρομο ειναι ιδιοι και περισσοτεροι απο εμας.
Υπαρχουν βεβαια περιθωρια βελτιωσης αλλα σε γενικες γραμμες υπαρχει μια σωστη πλευση.
Εσεις τι πιστευετε;

Σύνδεση

Honda CB HORNET (919cc)

Πολλαπλή παράθεση
Yamaha WR450F FI (450cc)
Shark RSF2i