myBike: Μπατσοι μοτοσυκλετιστες ή Αστυνομικοι μοτοσυκλετιστες - myBike

Μεταπήδηση στο περιεχόμενο

• (3 σελίδες)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Δεν μπορείς να αρχίσεις νέο θέμα
  • Δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το θέμα

Μπατσοι μοτοσυκλετιστες ή Αστυνομικοι μοτοσυκλετιστες Τι ισχυει αλλα και τι θα θελαμε να ισχυει!!!! Βαθμολόγηση θέματος: -----

#1 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   FOURNARIS  myBike Honda Varadero (1000cc)

• Αρτοποιος 3ης γενιας
  • Εικονίδιο
  • Ομάδα: Μέλη
  • Εγγράφηκε: 16 January 08
  • Τόπος:Πιερια / Ολυμπος

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 16:22

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος GuRu είπε την 08 February 2010 - 01:28:

+1000

@fournaris, όταν κλαπεί η μηχανή μου, δε θα μου κάνει τπτ μια ομάδα με 600ρια... πάρε και ένα πρόσφατο βιντεάκι από τη δράση τέτοιων "ομάδων". http://www.youtube.c...from=PL&index=1 και τη στιγμή που μάλιστα το κράτος απαιτεί μείωση μισθών στους δ.υπαλ.

Με αφορμη αυτο το ποστ του Guru απο αλλο θεμα ανοιγω το συγκεκριμενο τοπικ για να γραψουμε τις αποψεις μας περι της ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμενα τον μηχανοκινητων δικυκλων τμηματων της.

Τι ισχυει πραγματικα;

Ειναι Μπατσοι γουρουνια κτλ κτλ κτλ ή απλως αστυνομικοι μοτοσυκλετιστες ανθρωποι δηλαδη καθημερινοι σαν και μας μονο που αντι για οποιαδηποτε αλλη δουλεια υπηρετουν στην Ελληνικη Αστυνομια με ενα κρανος στο κεφαλι. (με οτι κινδυνους συνεπαγεται αυτο)

Τι θα θελαμε να ισχυει; Το πρωτο ή το δευτερο;

Μηπως ειμαστε γενικως γκρινιαρηδες και αποδομουμε συνειδητα με τα λογια μας και τα γραφομενα μας το εργο τους ή οντως δεν παραγουν εργο και ειναι απλως υποχειρια ενος ανωτατου βαθμοφορου αξιωματικου;

Αποψεις συνειδητοποιημενες και ψυχραιμες με αιτιολογηση οχι λογια του αερα.

Αρχιζω εγω γραφοντας οτι θεωρω τους ενστολους μοτοσυκλετιστες και ειδικα αυτους νεαρης ηλικιας παιδια δικα μας που διαβαζοντας καταφερουν να περασουν στη σχολη της αστυνομιας και δινουν καθε μερα τον καλυτερο τους εαυτο στην υπηρεσια τους.

Το κακο ειναι ομως οτι τις αποφασεις τις παιρνουν αλλοι και οχι οι ιδιοι.

Κανω ενα διαχωρισμο του αστυνομικου τωρα απο τον αστυνομικο μιασμα των δυσκολων καιρων και των διωξεων προ και μετα την πτωση της χουντας (η αν προτιματε μεταπολιτευσης sic).

Οι καιροι ειναι δυσκολοι και δεν θελουμε ισοπεδωτισμους και τα παιδια αυτα πραγματι δουλευουν. Τωρα αν θα τους παρουν 1000αρια ή παπακια λιγο με απασχολει αρκει να ειναι αποτελεσματικοι.

Οι κινδυνοι για αυτους καθε μερα στο δρομο ειναι ιδιοι και περισσοτεροι απο εμας.

Υπαρχουν βεβαια περιθωρια βελτιωσης αλλα σε γενικες γραμμες υπαρχει μια σωστη πλευση.

Εσεις τι πιστευετε;
ΠΕΤΡΟΣ

Posted Image
0

#2 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   georgis4  myBike Yamaha WR 250X (250cc) dreamBike Yamaha WR450F FI (450cc) myGear Shark RSF2i

• Dirty For Ever..
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 04 April 08
  • Τόπος:salonika

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 16:33

Λυπαμαι αλλα το μονο που ειδα εγω στο βιντεο ειναι καποιον που προσπαθουσε να φυγει κακην κακος απο μια οχι τοσο ειρηνικη διαδηλωση και οχι να εμβολισει με τη μηχανη τη θειτσα/θειο/κωλοπαιδι η οποιος αλλος ηταν τελοσπαντων.....
Κλασικη περιπτωση των κωλοκαναλων και της σκατοτηλεορασης μας που μας πασαρουν το ραδικι για λαχανο και εμεις δεν πιστευουμε στα ματια μας αλλα στον εκφωνητη....:closedeyes:
Posted Image
If u cant convince them, confuse them!
1

#3 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   ΑΛΛΟΣ  myBike Honda CBF1000 (1000cc) dreamBike KTM SUPERDUKE (990cc)

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 31 August 07
  • Τόπος:ΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 17:06

Όπως και στην δικιά μας φάρα έτσι και αυτοί έχουν τα ΚΑΘΙΚΙΑ τους αλλά σε γενικές γραμμές και ειδικά για τους τελευταίας σοδιάς ισχύει ότι είναι σε ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ . Όσο για το βιντεάκι για τα περισσότερα κακά σε αυτή την ΧΩΡΑ το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουν τα ΜΜΕ .

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον ΑΛΛΟΣ: 08 February 2010 - 17:08

ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΧΑΛΑΡΑ
TOP-NOTCH TEAM
0

#4 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Daytonass  myBike DaytonaSprinter dreamBike Aprilia Dorsoduro (750cc) myGear AGV Air Tech

• ζμπούτσαμ
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 06 November 09
  • Τόπος:Λάρισα

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 17:09

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος georgis4 είπε την 08 February 2010 - 16:33:

Λυπαμαι αλλα το μονο που ειδα εγω στο βιντεο ειναι καποιον που προσπαθουσε να φυγει κακην κακος απο μια οχι τοσο ειρηνικη διαδηλωση και οχι να εμβολισει με τη μηχανη τη θειτσα/θειο/κωλοπαιδι η οποιος αλλος ηταν τελοσπαντων.....
Κλασικη περιπτωση των κωλοκαναλων και της σκατοτηλεορασης μας που μας πασαρουν το ραδικι για λαχανο και εμεις δεν πιστευουμε στα ματια μας αλλα στον εκφωνητη....:closedeyes:

Θα συμφωνησω απολυτος :_thumbsup:
ΓΙΑΝΝΗΣ
Το μόνο κοινό που έχουν το National Geographic και το Playboy είναι ότι σου επιτρέπουν να δεις πολλά μέρη που ποτέ δε θα επισκεφτείς.
Στέλιος Καζαντζίδης
0

#5 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   fast-gr  myBike Modenas Xcite (135cccc)

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 11 December 09
  • Τόπος:Κατερίνη city

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 17:11

Η άποψη μου είναι οτι σε όλες τις δουλειές υπάρχει ο καλός κ ο κακός επαγγελματίας όπως κ ο καλός κ ο κακός άνθρωπος.
Νομίζω πως πρέπει να υπάρχουν (κ ας με έχουν γράψει με το δίκιο τους γιατί δεν είχα δίπλωμα) γιατί αλλιώς θα γκρινιάζαμε πως μας έχουν ριμάξοι κ πως έχουμε ελλειπή αστυνόμευση!
Κάθε φορά που βλέπω ζητά να κάνει μπλόκο σε παπάκια στραβώνω αλλά κατα βάθος ξέρω πως κάνουν την δουλειά τους.
Υπάρχουν άνθρωποι αστυνομικοί που ένας απο αυτόν αντί να με πατήσει κλείσει που κυκλοφορώ με παραπάνω κυβικά απτο δίπλωμά μου κ να με γράψει για κράνος που ελάχιστες φορές προσπαθώ να μην φοράω κάθισε κ μου εξήγησε πραγματικά "σαν πατέρας μου" το πιο θα ήταν το πιο σωστό κ έτσι κατάλαβα περισσότερο απτο να πηγαίνω σε ένα δικαστήριο το λάθος μου.
Σκέψεις τρελές όλες μου οι διαδρομές....Ένα τσιγάρο έχω ανάψει για να φύγει το χθές....Καρφώνω τρίτες.... μετά τετάρτες τελικές....Μπαίνω μ'όλα κ τα λάστιχα ουρλιάζουν πάνω στις στροφές....! Κ έχω μόνο την ταχύτητα να φύγω...Βάζω εμπρός δίχως να ξέρω τι θα απογίνω....Έχω περάσει πρώτη γέφυρα κ στρίβω...Με μπαντιλίκια πέρα δώθε τον πόνο μου να απαλύνω....
0

#6 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   h.a.balafoutre  myBike Yamaha Fazer (600cc) dreamBike Yamaha XTR (660cc) myGear Shark RSX

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 18 September 08

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 17:23

Η βία φέρνει βία...όπως λένε οι αμερικανοί...είμαι μια lose-lose κατάσταση. Ο σεβασμός όμως, εκεί είναι το δύσκολο, είναι πολιτισμός. Άλλωστε, το ελληνικό είναι αστυνομία. Μας έχουν κάνει τα μυαλά πουρέ με τα ξενόφερτα που ξεχνάμε ετυμολογικά και την ίδια μας τη γλώσσα. Την καλύτερη γλώσσα στον κόσμο.

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον h.a.balafoutre: 08 February 2010 - 17:25

Posted Image
0

#7 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   cloud_constructor  myBike Honda super four 98 (400cc) dreamBike κατι καλο (650cc) myGear AGV Air Tech

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 24 September 08
  • Τόπος:χειροτερη πολη της ευρώπης(αθηνα)

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 17:27

Το βασικο ειναι να ειναι επαγγελματιες.
Σαφως υπαρχουν και καλοι , και μαλακες.Αστυνομικοι (επαγγελματιες σωστοι)και κωλομπατσοι(μαλακες , και αμορφωτοι).
Το κλασσικο δυστηχως ειναι να βγαινουν μπροστα οι μαλακες και να "καιουν" και τους καλους.. Οπως ενας που μας ελεγε ενα παιδι απο το φορουμ οτι εμπαινε στον πεζοδρομο κ πουλαγε μουρη σε κατι γκομενες κ το παιζε ιστορια στο παλικαρι με το παπι που ειχε παρκαρει διπλα απο το πεζοδρομιο. Παραλληλα ηταν ξεκρανωτος.Αυτος ηταν μαλακας. Γελοιος.Οπως γελοιοι ειναι κ κατι αλλοι με το συνδρομο judge dread που σε κοιτανε σα να ψαχνουν να βρουν αιτια να σε σπασουν στο ξυλο η να σου ζητησουν τα στοιχεια.(Και δε μιλαμε για μαθητευομενους οι οποιοι θα στα ζητησουν για να τα γραψουν σε ενα παλιοχαρτο χωρις να θελουν να το παιζουν ιστορια). Οπως κ οι αλλοι οι καραγκιοζιδες με την περγκολα.

Αλλα απο την αλλη υπαρχουν και καλοι επαγγελματιες που θα σε βοηθησουν οταν εχεις χαθει , η θα σε βοηθισουν αμα σου χαλασε το αμαξι , η και να σε σταματισουν στο δρομο γιατι τους χαλασε κατι , μετα θα σου μιλισουν κιολλας.. οχι σα ζωα που βγαζουν το υπαρξιακο τους κομπλεξ οπως κανανε κατι χωριατες στο στρατο , οταν τους κανανε κατι και "πιζανε τους αθηναιους"(τι μαλακια κ αυτη)

Απλα επιδης δεν ειναι υδραυλικος οπου ο κακος επαγγελματιας θα σε κλεψει κ θα σταζει παλι , αλλα ο κακος μπορει να σε φαει λαχανο η να σε καταστρεψει , νομιζω πως ειναι ευθυνη του σωματος να διαλεγει σωστους επαγγελματιες και να ξηλωνει τους μαλακες..

Επισης , στους τροχονομους ιδιως παιζει αυτο , η λογικη του σημερα σταματαω μηχανακια , αυριο νταλικες κ κρυβομαι στην στροφη για να σε πιασω , ειναι εντελως μαλακια.. βγειτε με κλειστο φαρο στην κυκλοφορια κ 8α δεις ποσους καγκουρες - γκαζοφονιαδες - αχριστους ελληναρες θα πιασεις.. Εξαλου εχω δει πολλες φορες να σταματανε καγκουρα που περασε με σφηνα το μπατσικο χωρις να το δει κ τον κανανε μαστορα.. Απολυτη ευχαριστιση

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον cloud_constructor: 08 February 2010 - 17:31

Jeg reiser til mørkets dyp der alt er dødt.
0

#8 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Μενιδιάτης  myBike Yamaha WR-R (250cc) myGear Marushin

• Χωμάτινος
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 16 February 09
  • Τόπος:Αττική

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 17:29

γενικά:

Είναι ειδική κατηγορία εργαζόμενων, που εκπαιδεύονται ώστε να στέκονται ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους «εν δυνάμει» ή «εν τοις πράγμασι» παράνομους / επικίνδυνους για τη δημόσια ασφάλεια.
Οταν σε αυτό προστεθεί η προσφιλής συνήθεια της κατάχρησης εξουσίας (όλοι κάνουμε κατάχρηση. Εγώ στον καπνό, εσύ στο αλκοόλ, ο άλλος στην αγάπη της μαμάς του. Ο μπάτσος αυτό έχει, την εξουσία, αυτό καταχράται), τότε ο μπάτσος μετατρέπεται σε γουρούνι.
Αν, δε, είναι επιρρεπής και στη διαφθορά, τότε γ@μα τα.
---------
Σίγουρα δεν είναι η μοναδική «ευαίσθητη» κατηγορία εργαζόμενων, που τα πεπραγμένα των «κακών» παίρνουν σβάρνα όλον τον κλάδο.

Ειδικά: οι μηχανόβιοι μπάτσοι μου είναι οι πιο συμπαθείς. Δεν με έχουν ταλαιπωρήσει.
βασίλης
Posted Image
WRοοmm WRοoooooοmm... / «Ὅταν ἀποφασίσαμε νὰ κάμωμε τὴν Ἐπανάσταση, δὲν ἐσυλλογισθήκαμε οὔτε πόσοι ἤμεθα, οὔτε πὼς δὲν ἔχομεν ἅρματα...». Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
0

#9 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   hayabusas  dreamBike Ducati 848

• Έξω για βόλτα
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 25 January 08
  • Τόπος:Μπαχιρδοχωριό

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 17:33

Συμφωνω με το συνονοματο (georgis4) κι οπως επισης οτι πλεον με το "νεο αιμα" στις ταξεις της αστυνομιας το τοπιο εχει αρχισει και καθαριζει απο τους κομπλεξικους-αμορφωτους-μαλακες. Να προσθεσω οτι προσωπικα δεν εχω πεσει ποτε σε μαλακα, ειμαι τυπικος ΚΑΙ ευγενικος και με αντιμετωπιζουν με τον ιδιο ακριβως τροπο. Τώρα που το ξανασκεφτομαι, ή πολυ κωλοφαρδος ειμαι ή οσοι λεν' οτι επεσαν σε μαλακα, μεταφερουν τη μια οψη του νομισματος. :/
Φιλικα,
Γιώργος

Hellenic Navy Soldier

ヨシムラ sound system installed

28/7/09 Καλο ταξιδι Χελωνακο
1

#10 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   OrEsTiS82  myBike Yamaha YZF - R6 dreamBike Honda CBR (1000cc) myGear AGV K Series

• Έξω για βόλτα
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 10 April 07
  • Τόπος:Παντού (Ψυχικό)

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 17:39

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος hayabusas είπε την 08 February 2010 - 17:33:

Συμφωνω με το συνονοματο (georgis4) κι οπως επισης οτι πλεον με το "νεο αιμα" στις ταξεις της αστυνομιας το τοπιο εχει αρχισει και καθαριζει απο τους κομπλεξικους-αμορφωτους-μαλακες. Να προσθεσω οτι προσωπικα δεν εχω πεσει ποτε σε μαλακα, ειμαι τυπικος ΚΑΙ ευγενικος και με αντιμετωπιζουν με τον ιδιο ακριβως τροπο. Τώρα που το ξανασκεφτομαι, ή πολυ κωλοφαρδος ειμαι ή οσοι λεν' οτι επεσαν σε μαλακα, μεταφερουν τη μια οψη του νομισματος. :/

Συμφωνω και εγω,με τα νεα παιδια (20-30 χρονων ειδικα) δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα,ειναι άψογοι και ευγενικοι,καμια σχεση με τους 35αρηδες και άνω που οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ειναι σεριφηδες,τα νεα παιδια που εχουν μπει στο σώμα κατα 90% ειναι αψογοι!
Να σας συστηθω φιλοι μου...στο παρακατω video--> My Video!!!!!
troktiko-orestis.blogspot.com Το πιο έγκυρο ενημερωτικό Blog!
0

#11 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Asterios25  myBike Honda CBF 500 '05 (500cc) dreamBike Triumph Street Triple (675cc) myGear Shoei XR 1000

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 18 May 08
  • Τόπος:Αθήνα

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 18:10

Εγώ βλέπω έναν τύπο με μηχανή να μπαίνει πλακωμένος μέσα στον κόσμο. Έρχεται από κενό σημείο, περνάει από μέσα και συνεχίζει. Αν ήθελε έκανε αναστροφή και συνέχιζε κύριος, πριν μπει στο πλήθος. Αν ήμουν εγώ θα ήμουν μέσα τώρα, αυτός όχι.

Σαφώς ο καθένας τα βλέπει υποκειμενικά, αλλά για αυτό δεν φταίει μόνο η τηλεόραση. Φταίει και οτι ο δεν είμαστε όλοι ένα μοντέλο, βγαίνουμε σε πολλές βερσιόν.
Posted Image
0

#12 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   BlackmanGR  myBike Honda Astrea Supra (124cc) dreamBike KTM Adventure 990 R (999cc) myGear AGV K Series

• MaKe My DaY
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 11 December 09
  • Τόπος:Παλλήνη, Άρτα, Καλαμάτα

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 18:13

Oρεστη διαφωνω μαζι σου!
Ειναι καθαρα σε τι "φρουτο" θα πεσεις!
Προσοπικα πιστευω περισοτερες πιθανοτητες υπαρχουν να πεσεις σε νεο που εχουν παρει τα μυαλα του αερα επιδει φορεσε μια στολη ή για να κανει καλη εντυπωση στον ανωτερο του και γραφει ακομα και για ψιλου πηδημα (π.χ. καθρευτες).

Οι νεοι ενστολη της αστυνομιας πλεον βγενουν στους δρομους μη εχοντας καν μια στοιχειωδει εκπαιδευση! Μεχρι και οπλο ΔΕΝ ξερουν να χειριζονται γιατι πολυ απλος ειναι θεμα αν εχουν ρηξει εστω και μια φορα με το οπλο που κουβαλαν μαζι του στον δρομο!

Πλεον ολη η εκπαιδευση του παρεχεται καθαρα και μονο απο τις εμπειριες που αποκτουν καθημερινα εξω στον δρομο!

Ο ομαδα Ζητα ισως ειναι πιο χαλαρη με τους μηχανοβιους γιατι γνωριζουν τους κινδυνους που αντιμετοπιζουν καθημερινα αναμεσα σε εκκατονταδες κουτια και κακοτεχνιες του οδοστρωματος και ποιος ξερει και τι αλλο ακομα!!!!

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος Asterios25 είπε την 08 February 2010 - 18:10:

Εγώ βλέπω έναν τύπο με μηχανή να μπαίνει πλακωμένος μέσα στον κόσμο. Έρχεται από κενό σημείο, περνάει από μέσα και συνεχίζει. Αν ήθελε έκανε αναστροφή και συνέχιζε κύριος, πριν μπει στο πλήθος. Αν ήμουν εγώ θα ήμουν μέσα τώρα, αυτός όχι.

Σαφώς ο καθένας τα βλέπει υποκειμενικά, αλλά για αυτό δεν φταίει μόνο η τηλεόραση. Φταίει και οτι ο δεν είμαστε όλοι ένα μοντέλο, βγαίνουμε σε πολλές βερσιόν.

Εγω παντος ειδα και 3 ατομα της ομαδα Δ να ειναι κατω και να τρωνε ξηλο απο τους αναρχικους.
Στην θεση του θα πηγαινα να βοηθησω παντος.
0

#13 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   nicos  myBike Yamaha Crypton X135 (135cc) dreamBike BMW s1000R

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 05 March 09
  • Τόπος:Anchialos city!

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 18:17

Ας βγάζανε και τα μμε τα σωστά π κάνει η αστυνομία κ ιδιαίτερα η ομάδα Ζ τότε να δω τ θα λέγαν όλοι τους...
Κάθονται οι κα%#$%# άνθρωποι στα μμε και το τόσο το κάνουν τόσο...

Στην ομάδα Ζ μπαίνουν περίπου 50 άτομα από κάθε σχολή της αστυνομίας κ ναι εγώ πιστεύω ότι είναι μοτοσυκλετιστές...
H zwi einai enas megalos dromos ...an eisai makgas perna ton me souza..k na 8umasai..na kaei to lastixo k oxi esu... ;)
0

#14 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   NERRY  myBike Benelli PEPE XL (50cc) dreamBike Honda myGear KBC VR 2R

• Θελω μοτα για βολτα!!!
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 20 March 09
  • Τόπος:ΑΘΗΝΑ - ΛΑΜΙΑ

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 19:45

Εγω πιστευω οτι οπως σε καθε επαγγελμα υπαρχουν καλοι και κακοι. Εχω πεσει σε αστυνομο ο οποιος μιλαγε ασχημα γιατι βαριοταν και ηθελε να με ξεφορτοθει,αλλα εχει τυχη καποιος αλλος να κατσει για αρκετη ωρα να με βοηθησει σε μια υποθεση.

Εγω παντως τα εχω με τους τροχονομους στην Λαμια! Δεν σταματανε κανεναν και για τιποτα! Βλεπεις παιδακια 15 - 16 χρονων να πηγαινουν ξεκρανοτα και τρικαβαλο σε παπι ΜΠΡΟΣΤΑ απο τροχονομο και να μην κανει το παραμικρο. Να σταθμευει οποιος θελει σε μπαρες αναπηρων, να κλεινουν δρομους και ΚΑΝΕΙΣ δεν τους τραβαει το αυτι Posted Image !!! Κλασσικο και προκλητικο παραδειγμα: Ειχαν βαλει τροχονομο σε φαναρι προς το τει Λαμιας [ Στην αγια παρασκευη για οσους ξερουν ] να ελεγχει την κυκλοφορια επειδη τα φορτιγα περνουσαν μεσα απο την πολη,και μαλιστα το φαναρι δεν λειτουργουσε. Τι εκανε ο κυριος;;;; Καθοτανε στο αυτοκινητο και διαβαζε εφημεριδα Posted Image !!!Αυτα γιατι τα πηρα στο κρανιο Posted Image
...Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ...ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ!!!
Posted Image
ΛΕΥΤΕΡΗΣ
0

#15 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Bacilys  myBike Modenas Dinamik (125cc) dreamBike χμμμμμ.....

• Περιμένει την οδική
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 04 January 10

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 19:48

Πιστεύω η μάλλον θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν και αστυνομικοί. Αλλα μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει κανένα από δαύτους, πόσο μάλλον κάθε φορά που έχω συναντηθεί με κάποιον από αυτούς είτε νέος είτε μεγαλύτερος σε ηλικία το μόνο που έχει γίνει είναι να φύγω με κάτι νευρα τσατάλια. Αν θέλετε μπορώ να σας πω πολλά τέτοια περιστατικά....
Έχω δει πολλά φιλαράκια μου μια χαρά παιδιά που πήγαν στην αστυνομία για την επαγγελματική αποκατάσταση και τους εχουνουνε φουσκώσει τα μυαλά σαν αερόστατα..... :thumbsdown:
Νομίζω ότι η αστυνομία πια έχει ξεχάσει τον ρόλο της που είναι να μας προστατευει.....
CRYPTON-R(20/4/04)------F1(8/6/07)------DINAMIK(30/1/08)------Ελπιζω να εχει κι αλλο.....
0

• (3 σελίδες)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Δεν μπορείς να αρχίσεις νέο θέμα
  • Δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το θέμα

1 Χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

sidemenu