αγορες μεσω internet ποσο αξιοπιστες ειναι?
xtz /versys (1.400cc)
Yamaha SUPER TENERE (1.000cc)
AGV GP Tech
Δημοσιεύθηκε 22 January 2010 - 11:51
Yamaha Xj6 naked (600cc)
Suzuki gsxr (600cc)
HJC FG-15
Δημοσιεύθηκε 22 January 2010 - 13:32
Το μέλος kostadinos A. είπε την 22 January 2010 - 09:51:
Φίλε καταρχήν με γεια και αχρείαστο να σου είναι το κράνος,αλλά σκέψου και το άλλο αν σου σπάσουν το κράνος οι κούριερ τότε φαντάσου τι θα γίνοταν σε μια πτώση φτου-φτου.
Α και να ξέρεται γενικά οι κούριερ τα προίοντα τους τα ασφαλίζουν για αυτόν ακριβώς τον λόγο,όποτε αν συμβεί τπτ θα σου πληρώσουν την αξία του,αρκεί να έχεις την απόδειξη ή κάποιο έντυπο νόμιμο που να δείχνει το κόστος της
Dota!!! Το XJ6 μου
Suzuki SV (650cc)
Honda CBR REPSOL (1000cc)
Suomy Spec1R
Δημοσιεύθηκε 28 January 2010 - 23:27
Το μέλος kostasm είπε την 22 January 2010 - 01:41:
Sorry για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά δεν έμπαινα στο site για μέρες. Πλήρωσα μέσω τράπεζας, με προπληρωμένη πιστωτική. Πιθανότατα γι αυτό έκανε κ τόσο λίγο να έρθει.
Το μέλος Vatos_locos είπε την 22 January 2010 - 08:12:
μεγιές φιλαράκι και τώρα θα αρχίσεις να γλυτώνεις πολλά λεφτά ( αγορές από εξωτερικό )
Ευχαριστώ φίλε. Η αλήθεια ειναι πως δεν συγκρίνονται οι τιμές. Αλλά πλεον έχει γίνει κ πολύ εύκολο ρε παιδιά. Τωρα που έγινε η αρχή, με βλέπω να τα ψωνίζω όλα από ιντερνετ. Ας το σκεφτούν οι μάγκες που μας κυβερνούν κ χάνουν χρήμα το οποίο φεύγει στο εξωτερικό. Αλλά πουυυυυυ μυαλό!!!
Honda CBR RR 2007 (600cc)
Ε-ξερω !
Shoei XR 1000
Δημοσιεύθηκε 29 January 2010 - 01:16
ακουω πως αν παρεις κατι εκτος ευρωπης, ακομα και σαν δωρο να σου το στειλουν παιζει να πληρωσεις τελωνειο. πως γινεται αυτο απο τι στιγμη που δεν θα αναγραφεται τιμη πανω ? να σου βαλουν φπα πανω σε πιο ποσο ? για πειτε τι ξερεται για αυτο το θεμα καθως με απασχολει (εν οψη αγορας απο κινα). μην πληρωσουμε στο τελος τα διπλα
Suzuki v-strom (650cc)
Shark RSI
Δημοσιεύθηκε 29 January 2010 - 17:28
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον remallis: 29 January 2010 - 17:30
Honda innova (125cc)
Honda XR 200 '87
Nolan N61
Δημοσιεύθηκε 29 January 2010 - 18:46
http://cgi.ebay.com/...=item2a046a8027
μεταχειρισμένα βέβαια, αλλά απο 200 δολλάρια + 40 μεταφορικά...
κοίταξε και τα σχόλια πελατών...
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον innova 04: 29 January 2010 - 18:47
Honda innova (125cc)
Honda XR 200 '87
Nolan N61
Δημοσιεύθηκε 29 January 2010 - 19:13
Το μέλος Alarm είπε την 29 January 2010 - 01:16:
ακουω πως αν παρεις κατι εκτος ευρωπης, ακομα και σαν δωρο να σου το στειλουν παιζει να πληρωσεις τελωνειο. πως γινεται αυτο απο τι στιγμη που δεν θα αναγραφεται τιμη πανω ? να σου βαλουν φπα πανω σε πιο ποσο ? για πειτε τι ξερεται για αυτο το θεμα καθως με απασχολει (εν οψη αγορας απο κινα). μην πληρωσουμε στο τελος τα διπλα
βάρα στο γκούγκλ για τελωνείο, φόροι τελωνείου, κα, και μπές σε κάνα φόρουμ, γενικά και θα πάρεις μια ιδέα...
προσωπικά πάντως έχω περάσει ρούχα, και εξαρτήματα, βαριά ελαφριά, και 2 φορές μόνο ''έφαγα'' τη σφραγίδα στο κουτί όπου πάει 3 ε.
Γενικός κανόνας είναι να μην υπερβείς τα 50-60 ε, ακόμη και δώρο να το δηλώσουν αν έχει αξία 100-150-200 ευρώ, περίμενε μπουγιουρντί.
πόσο? άγνωστο διότι χρεώνουν ανάλογα τα κέφια τους, δεν υπάρχει κατάλογος ας πούμε, ανάλογα το βάρος ή την αξία...
όσο τους έρθει, πχ για κάνα ρολόι ΣΕΙΚΟ μεταχειρισμένο αξίας 100 δολάρια μπορεί να φάς άλλα 80 στη μάπα.είανι ρίσκο.
΄40 παραγγελίες έχω ήδη παραλάβει και γενικά είναι καλό να κρατάς χαμηλά το ποσό, όλα τα ανοίγουν και ότι τους γυαλίσει βαράνε.
αν παραγγείλεις 100 σι-ντί, σπάσε τα σε 3 δέματα, πιο πολλά μεταφορικά μέν, αλλά μειώνεις πάρα πολύ τις πιθανότητες φόρου.
Ε-ξερω !
Shoei XR 1000
Δημοσιεύθηκε 29 January 2010 - 19:46
Το μέλος innova 04 είπε την 29 January 2010 - 19:13:
Το μέλος Alarm είπε την 29 January 2010 - 01:16:
βάρα στο γκούγκλ για τελωνείο, φόροι τελωνείου, κα, και μπές σε κάνα φόρουμ, γενικά και θα πάρεις μια ιδέα...
προσωπικά πάντως έχω περάσει ρούχα, και εξαρτήματα, βαριά ελαφριά, και 2 φορές μόνο ''έφαγα'' τη σφραγίδα στο κουτί όπου πάει 3 ε.
Γενικός κανόνας είναι να μην υπερβείς τα 50-60 ε, ακόμη και δώρο να το δηλώσουν αν έχει αξία 100-150-200 ευρώ, περίμενε μπουγιουρντί.
πόσο? άγνωστο διότι χρεώνουν ανάλογα τα κέφια τους, δεν υπάρχει κατάλογος ας πούμε, ανάλογα το βάρος ή την αξία...
όσο τους έρθει, πχ για κάνα ρολόι ΣΕΙΚΟ μεταχειρισμένο αξίας 100 δολάρια μπορεί να φάς άλλα 80 στη μάπα.είανι ρίσκο.
΄40 παραγγελίες έχω ήδη παραλάβει και γενικά είναι καλό να κρατάς χαμηλά το ποσό, όλα τα ανοίγουν και ότι τους γυαλίσει βαράνε.
αν παραγγείλεις 100 σι-ντί, σπάσε τα σε 3 δέματα, πιο πολλά μεταφορικά μέν, αλλά μειώνεις πάρα πολύ τις πιθανότητες φόρου.
μα το ιδιο πραγμα λεμε. αν μου στηλουν πχ το κουστουμι της μηχανης , που ειναι μεγαλο πακετο, και γραψουν πως ειναι δωρο (η αξια 50 ευρω) με βαση τι θα βαλουν φορους ?
μπορεις εσυ να πεις 40% φορο σε ενα αντικειμενο που δεν ξερεις την αξια του ? Και στο κατω κατω να το πω αλλιως. Εχω ενα φιλαρακι τελος παντων που οντως ρε παιδια μου τα στελνει δωρο. λεει ελα ρε στεφανε να σου στειλω το κουστουμη της μηχανης μου εγω τζαπα επειδη με βοηθησες , γιατι να πληρωσω. δεν καταλαβαινω. Παρανομο δεν ειναι αυτο ?
Honda innova (125cc)
Honda XR 200 '87
Nolan N61
Δημοσιεύθηκε 29 January 2010 - 20:00
η τελευταία σου ελπίδα είναι να δηλώσει ο αποστολέας ότι είναι αντικείμενο το οποίο είχε σταλεί προς επισκευή...
κι αν το χάψουν, γιατί το γνωρίζουν βέβαια...απλά το γράφω γιατί είδα ότι κάποιος ψάχνει καρμπυρατέρ.
ότι είναι ογκώδες και γενικά έλκει το μάτι τους είναι υποψήφιο προς φορολόγηση, η δηλωθείσα αξία είναι το τελευταίο που τους απασχολεί, δεν τη λαμβάνουν καν υπόψην.
ΑΝ όμως ξεπεράσεις κάποιο όριο, θα τη λάβουν, πχ αν φέρεις 2 ηχεία αξίας 4.000 ε, απο Αμέρικα, ετοιμάσου για τετραφήφιο ποσό φόρου.
Απο Ε.Ε. όλα ελεύθερα, κανένας φόρος τον έχεις ήδη πληρώσει στην χώρα όπου παρήγγειλες.
πρόσεξε όμως γιατί δεν είναι όλες οι χώρες στην ΕΕ...
Συνετές αγορές και χαμηλά ποσά, μην παρασύρεσαι απο τιμές, και πάντα PAYPAL.
A, και ειδικά για Αμέρικα, να μηνστα στ΄λνουν με FEDEX , UPS, διότι αυτοί τα ανοίγουν όλα ανεξαιρέτως, έχουν δικούς τους ελεγκτές και δεν γλυτώνει τίποτε.
Πάντα USPS, είναι και πιο φθηνή.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον innova 04: 29 January 2010 - 20:04
Ε-ξερω !
Shoei XR 1000
Δημοσιεύθηκε 29 January 2010 - 20:36
"Εχω ενα φιλαρακι τελος παντων που οντως ρε παιδια μου τα στελνει δωρο. λεει ελα ρε στεφανε να σου στειλω το κουστουμη της μηχανης μου εγω τζαπα επειδη με βοηθησες , γιατι να πληρωσω φορους. δεν καταλαβαινω. Παρανομο δεν ειναι αυτο ?"
Ποιο απλα δεν μπορω να το πω.
Honda innova (125cc)
Honda XR 200 '87
Nolan N61
Δημοσιεύθηκε 29 January 2010 - 20:54
εσύ λές αλήθεια ότι έχεις φίλο που στα στέλνει, αλλά αυτοί το πιο πιθανό είναι ότι θα σε φορολογήσουν...
όσο για το παράνομο που λές ότι είναι, δοκίμασε και θα δείς...
Δεν σου προξενεί απορία ότι οι τελώνηδες είναι απο τους καλύτερα αμειβόμενους δημ. υπαλλήλους?
και εμείς τους πληρώνουμε, και οι ''άλλοι'' πολλαπλάσια βέβαια που περνάνε κοντέινερ ολόκληρα, όχι δεματάκια σαν εμάς.

Σύνδεση

Πολλαπλή παράθεση