myBike: αγορες μεσω internet - myBike

Μεταπήδηση στο περιεχόμενο

• (2 σελίδες)
  • +
  • 1
  • 2
  • Δεν μπορείς να αρχίσεις νέο θέμα
  • Δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το θέμα

αγορες μεσω internet ποσο αξιοπιστες ειναι? Βαθμολόγηση θέματος: ***** 1 Ψήφοι

#16 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   kostasm  myBike Yamaha Tdm (850cc) dreamBike Yamaha Fjr (1300cc) myGear Shoei XR 1000

• Περιμένει την οδική
  • Εικονίδιο
  • Ομάδα: Μέλη
  • Εγγράφηκε: 03 February 09
  • Τόπος:Λάρισα

Δημοσιεύθηκε 22 January 2010 - 01:41

πλήρωσες μέσω τράπεζας ή με αντικαταβολή?
0

#17 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Vatos_locos  dreamBike Ducati Streetfighter S (1099cc) myGear Nolan N62

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 17 March 08
  • Τόπος:Ολυμπιακό Χωριό

Δημοσιεύθηκε 22 January 2010 - 08:12

κοίτα να δεις που άρχισαν στο εξωτερικό να κάνουν λιγότερες μέρες από το εσωτερικό :uglystupid2:
μεγιές φιλαράκι και τώρα θα αρχίσεις να γλυτώνεις πολλά λεφτά ( αγορές από εξωτερικό )
Posted Image
0

#18 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   kostadinos A.  myBike xtz /versys (1.400cc) dreamBike Yamaha SUPER TENERE (1.000cc) myGear AGV GP Tech

• Περιμένει την οδική
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 27 May 08

Δημοσιεύθηκε 22 January 2010 - 11:51

ΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΣΤΟ F-C MOTO ΚΡΑΝΟΣ AGV ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ 630€ ΜΕ 400€ ΣΥΝ 15 ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΥΝΟΛΟ 415 ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΗΞΕΡΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΨΙΜΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. Ο ΜΑΝΟΥΛΑΣ (ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ) ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ARAI ΑΠΟ 595€ ΣΤΑ 560! ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! Ο ΜΟΤΟΡΑΙΝΤ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΚΟΥΡΙΕΡ.
0

#19 Ο χρήστης είναι συνδεδεμένος   nestro  myBike Yamaha Xj6 naked (600cc) dreamBike Suzuki gsxr (600cc) myGear HJC FG-15

• Ε.Φ.Φ.Ε. (Ένωση Φραπεδοφόρων Φοιτητών Ελλάδος)
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 08 February 09
  • Τόπος:Κέρκυρα-Ηράκλειο

Δημοσιεύθηκε 22 January 2010 - 13:32

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος kostadinos A. είπε την 22 January 2010 - 09:51:

ΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΣΤΟ F-C MOTO ΚΡΑΝΟΣ AGV ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ 630€ ΜΕ 400€ ΣΥΝ 15 ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΥΝΟΛΟ 415 ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΗΞΕΡΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΨΙΜΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. Ο ΜΑΝΟΥΛΑΣ (ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ) ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ARAI ΑΠΟ 595€ ΣΤΑ 560! ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! Ο ΜΟΤΟΡΑΙΝΤ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΚΟΥΡΙΕΡ.

Φίλε καταρχήν με γεια και αχρείαστο να σου είναι το κράνος,αλλά σκέψου και το άλλο αν σου σπάσουν το κράνος οι κούριερ τότε φαντάσου τι θα γίνοταν σε μια πτώση φτου-φτου.

Α και να ξέρεται γενικά οι κούριερ τα προίοντα τους τα ασφαλίζουν για αυτόν ακριβώς τον λόγο,όποτε αν συμβεί τπτ θα σου πληρώσουν την αξία του,αρκεί να έχεις την απόδειξη ή κάποιο έντυπο νόμιμο που να δείχνει το κόστος της :_thumbsup:
Γιατί όταν μιλάμε στον Θεό το λέμε προσευχή και όταν μας απαντάει το αποκαλούμε σχιζοφρένια?????
Dota!!! Το XJ6 μου
Posted Image
0

#20 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   agrotis11  myBike Suzuki SV (650cc) dreamBike Honda CBR REPSOL (1000cc) myGear Suomy Spec1R

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 28 October 08
  • Τόπος:Petroupolis

Δημοσιεύθηκε 28 January 2010 - 23:27

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος kostasm είπε την 22 January 2010 - 01:41:

πλήρωσες μέσω τράπεζας ή με αντικαταβολή?

Sorry για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά δεν έμπαινα στο site για μέρες. Πλήρωσα μέσω τράπεζας, με προπληρωμένη πιστωτική. Πιθανότατα γι αυτό έκανε κ τόσο λίγο να έρθει.

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος Vatos_locos είπε την 22 January 2010 - 08:12:

κοίτα να δεις που άρχισαν στο εξωτερικό να κάνουν λιγότερες μέρες από το εσωτερικό :uglystupid2:
μεγιές φιλαράκι και τώρα θα αρχίσεις να γλυτώνεις πολλά λεφτά ( αγορές από εξωτερικό )

Ευχαριστώ φίλε. Η αλήθεια ειναι πως δεν συγκρίνονται οι τιμές. Αλλά πλεον έχει γίνει κ πολύ εύκολο ρε παιδιά. Τωρα που έγινε η αρχή, με βλέπω να τα ψωνίζω όλα από ιντερνετ. Ας το σκεφτούν οι μάγκες που μας κυβερνούν κ χάνουν χρήμα το οποίο φεύγει στο εξωτερικό. Αλλά πουυυυυυ μυαλό!!!
Stay foolish, stay hungry...
0

#21 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Alarm  myBike Honda CBR RR 2007 (600cc) dreamBike Ε-ξερω ! myGear Shoei XR 1000

• Why drink and drive if you can smoke and fly...
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 24 November 07
  • Τόπος:Αθηνα

Δημοσιεύθηκε 29 January 2010 - 01:16

τελικα τι γινεται με το θεμα τελωνειου ?
ακουω πως αν παρεις κατι εκτος ευρωπης, ακομα και σαν δωρο να σου το στειλουν παιζει να πληρωσεις τελωνειο. πως γινεται αυτο απο τι στιγμη που δεν θα αναγραφεται τιμη πανω ? να σου βαλουν φπα πανω σε πιο ποσο ? για πειτε τι ξερεται για αυτο το θεμα καθως με απασχολει (εν οψη αγορας απο κινα). μην πληρωσουμε στο τελος τα διπλα
0

#22 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   remallis  myBike Suzuki v-strom (650cc) myGear Shark RSI

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 26 October 08
  • Τόπος:οπου γης πατρις

Δημοσιεύθηκε 29 January 2010 - 17:28

εχω ξαναποσταρει για αυτο το θέμα.ξερετε φθηνες αγορες απο εξωτερικο;εχω πετυχει μηνυματα που λενε για μιση τιμη συγκριτικα με τους ελληνες τους απατεωνες.υπερβολικο;πειτε αν ξερετε διευθυνσεις.και το fc-moto δε διαφερει και τοσο πολυ απο ο,τι εχω δει

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον remallis: 29 January 2010 - 17:30

0

#23 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   innova 04  myBike Honda innova (125cc) dreamBike Honda XR 200 '87 myGear Nolan N61

• Do or die !
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 12 January 10
  • Τόπος:Κεφαλονιά

Δημοσιεύθηκε 29 January 2010 - 18:46

http://cgi.ebay.com/...=item3efc6a6455

http://cgi.ebay.com/...=item2a046a8027

μεταχειρισμένα βέβαια, αλλά απο 200 δολλάρια + 40 μεταφορικά...
κοίταξε και τα σχόλια πελατών...

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον innova 04: 29 January 2010 - 18:47

Θανάσης HIMA & COTA CLUB

Posted Image
0

#24 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   innova 04  myBike Honda innova (125cc) dreamBike Honda XR 200 '87 myGear Nolan N61

• Do or die !
  • Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 29 January 2010 - 19:13

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος Alarm είπε την 29 January 2010 - 01:16:

ακουω πως αν παρεις κατι εκτος ευρωπης, ακομα και σαν δωρο να σου το στειλουν παιζει να πληρωσεις τελωνειο. πως γινεται αυτο απο τι στιγμη που δεν θα αναγραφεται τιμη πανω ? να σου βαλουν φπα πανω σε πιο ποσο ? για πειτε τι ξερεται για αυτο το θεμα καθως με απασχολει (εν οψη αγορας απο κινα). μην πληρωσουμε στο τελος τα διπλα

βάρα στο γκούγκλ για τελωνείο, φόροι τελωνείου, κα, και μπές σε κάνα φόρουμ, γενικά και θα πάρεις μια ιδέα...
προσωπικά πάντως έχω περάσει ρούχα, και εξαρτήματα, βαριά ελαφριά, και 2 φορές μόνο ''έφαγα'' τη σφραγίδα στο κουτί όπου πάει 3 ε.
Γενικός κανόνας είναι να μην υπερβείς τα 50-60 ε, ακόμη και δώρο να το δηλώσουν αν έχει αξία 100-150-200 ευρώ, περίμενε μπουγιουρντί.
πόσο? άγνωστο διότι χρεώνουν ανάλογα τα κέφια τους, δεν υπάρχει κατάλογος ας πούμε, ανάλογα το βάρος ή την αξία...
όσο τους έρθει, πχ για κάνα ρολόι ΣΕΙΚΟ μεταχειρισμένο αξίας 100 δολάρια μπορεί να φάς άλλα 80 στη μάπα.είανι ρίσκο.
΄40 παραγγελίες έχω ήδη παραλάβει και γενικά είναι καλό να κρατάς χαμηλά το ποσό, όλα τα ανοίγουν και ότι τους γυαλίσει βαράνε.

αν παραγγείλεις 100 σι-ντί, σπάσε τα σε 3 δέματα, πιο πολλά μεταφορικά μέν, αλλά μειώνεις πάρα πολύ τις πιθανότητες φόρου.
Θανάσης HIMA & COTA CLUB

Posted Image
0

#25 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Alarm  myBike Honda CBR RR 2007 (600cc) dreamBike Ε-ξερω ! myGear Shoei XR 1000

• Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 29 January 2010 - 19:46

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος innova 04 είπε την 29 January 2010 - 19:13:

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος Alarm είπε την 29 January 2010 - 01:16:

βάρα στο γκούγκλ για τελωνείο, φόροι τελωνείου, κα, και μπές σε κάνα φόρουμ, γενικά και θα πάρεις μια ιδέα...
προσωπικά πάντως έχω περάσει ρούχα, και εξαρτήματα, βαριά ελαφριά, και 2 φορές μόνο ''έφαγα'' τη σφραγίδα στο κουτί όπου πάει 3 ε.
Γενικός κανόνας είναι να μην υπερβείς τα 50-60 ε, ακόμη και δώρο να το δηλώσουν αν έχει αξία 100-150-200 ευρώ, περίμενε μπουγιουρντί.
πόσο? άγνωστο διότι χρεώνουν ανάλογα τα κέφια τους, δεν υπάρχει κατάλογος ας πούμε, ανάλογα το βάρος ή την αξία...
όσο τους έρθει, πχ για κάνα ρολόι ΣΕΙΚΟ μεταχειρισμένο αξίας 100 δολάρια μπορεί να φάς άλλα 80 στη μάπα.είανι ρίσκο.
΄40 παραγγελίες έχω ήδη παραλάβει και γενικά είναι καλό να κρατάς χαμηλά το ποσό, όλα τα ανοίγουν και ότι τους γυαλίσει βαράνε.

αν παραγγείλεις 100 σι-ντί, σπάσε τα σε 3 δέματα, πιο πολλά μεταφορικά μέν, αλλά μειώνεις πάρα πολύ τις πιθανότητες φόρου.

μα το ιδιο πραγμα λεμε. αν μου στηλουν πχ το κουστουμι της μηχανης , που ειναι μεγαλο πακετο, και γραψουν πως ειναι δωρο (η αξια 50 ευρω) με βαση τι θα βαλουν φορους ?

μπορεις εσυ να πεις 40% φορο σε ενα αντικειμενο που δεν ξερεις την αξια του ? Και στο κατω κατω να το πω αλλιως. Εχω ενα φιλαρακι τελος παντων που οντως ρε παιδια μου τα στελνει δωρο. λεει ελα ρε στεφανε να σου στειλω το κουστουμη της μηχανης μου εγω τζαπα επειδη με βοηθησες , γιατι να πληρωσω. δεν καταλαβαινω. Παρανομο δεν ειναι αυτο ?
0

#26 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   innova 04  myBike Honda innova (125cc) dreamBike Honda XR 200 '87 myGear Nolan N61

• Do or die !
  • Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 29 January 2010 - 20:00

και πάλι όμως να έχεις υπόψην ότι η αμερικάνικη νομοθεσία απαγορεύει σε μαγαζιά να χαρακτηρίζουν τα εμπορεύματα προς αποστολή ως δώρα.

η τελευταία σου ελπίδα είναι να δηλώσει ο αποστολέας ότι είναι αντικείμενο το οποίο είχε σταλεί προς επισκευή...
κι αν το χάψουν, γιατί το γνωρίζουν βέβαια...απλά το γράφω γιατί είδα ότι κάποιος ψάχνει καρμπυρατέρ.

ότι είναι ογκώδες και γενικά έλκει το μάτι τους είναι υποψήφιο προς φορολόγηση, η δηλωθείσα αξία είναι το τελευταίο που τους απασχολεί, δεν τη λαμβάνουν καν υπόψην.

ΑΝ όμως ξεπεράσεις κάποιο όριο, θα τη λάβουν, πχ αν φέρεις 2 ηχεία αξίας 4.000 ε, απο Αμέρικα, ετοιμάσου για τετραφήφιο ποσό φόρου.
Απο Ε.Ε. όλα ελεύθερα, κανένας φόρος τον έχεις ήδη πληρώσει στην χώρα όπου παρήγγειλες.
πρόσεξε όμως γιατί δεν είναι όλες οι χώρες στην ΕΕ...

Συνετές αγορές και χαμηλά ποσά, μην παρασύρεσαι απο τιμές, και πάντα PAYPAL.

A, και ειδικά για Αμέρικα, να μηνστα στ΄λνουν με FEDEX , UPS, διότι αυτοί τα ανοίγουν όλα ανεξαιρέτως, έχουν δικούς τους ελεγκτές και δεν γλυτώνει τίποτε.
Πάντα USPS, είναι και πιο φθηνή.

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον innova 04: 29 January 2010 - 20:04

Θανάσης HIMA & COTA CLUB

Posted Image
0

#27 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Alarm  myBike Honda CBR RR 2007 (600cc) dreamBike Ε-ξερω ! myGear Shoei XR 1000

• Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 29 January 2010 - 20:36

Για να στηλουν 22 τεμαχια μεμονομενα δεν γινεται. αλλα και παλι δεν μου απαντας.

"Εχω ενα φιλαρακι τελος παντων που οντως ρε παιδια μου τα στελνει δωρο. λεει ελα ρε στεφανε να σου στειλω το κουστουμη της μηχανης μου εγω τζαπα επειδη με βοηθησες , γιατι να πληρωσω φορους. δεν καταλαβαινω. Παρανομο δεν ειναι αυτο ?"

Ποιο απλα δεν μπορω να το πω.
0

#28 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   innova 04  myBike Honda innova (125cc) dreamBike Honda XR 200 '87 myGear Nolan N61

• Do or die !
  • Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 29 January 2010 - 20:54

αλάρμ, τι δεν καταλαβαίνεις...αν φέρεις 22 τεμάχια μεμιάς, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αξία 50 ε, αλλά παραπάνω...
εσύ λές αλήθεια ότι έχεις φίλο που στα στέλνει, αλλά αυτοί το πιο πιθανό είναι ότι θα σε φορολογήσουν...
όσο για το παράνομο που λές ότι είναι, δοκίμασε και θα δείς...
Δεν σου προξενεί απορία ότι οι τελώνηδες είναι απο τους καλύτερα αμειβόμενους δημ. υπαλλήλους?
και εμείς τους πληρώνουμε, και οι ''άλλοι'' πολλαπλάσια βέβαια που περνάνε κοντέινερ ολόκληρα, όχι δεματάκια σαν εμάς.
Θανάσης HIMA & COTA CLUB

Posted Image
0

• (2 σελίδες)
  • +
  • 1
  • 2
  • Δεν μπορείς να αρχίσεις νέο θέμα
  • Δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το θέμα

1 Χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

sidemenu