myBike: αγορες μεσω internet - myBike

Μεταπήδηση στο περιεχόμενο

• (2 σελίδες)
  • +
  • 1
  • 2
  • Δεν μπορείς να αρχίσεις νέο θέμα
  • Δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το θέμα

αγορες μεσω internet ποσο αξιοπιστες ειναι? Βαθμολόγηση θέματος: ***** 1 Ψήφοι

#1 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   p@toy  dreamBike Triumph speed triple (1050cc) myGear KBC TK-410

• Περιμένει την οδική
  • Εικονίδιο
  • Ομάδα: Μέλη
  • Εγγράφηκε: 28 December 09

Δημοσιεύθηκε 07 January 2010 - 04:41

με ενδιαφερει κυριος να μαθω αν καποιος αγορασει απο το www.moto-rider.com
Energy=MotorCycle2
Posted Image
0

#2 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   p@toy  dreamBike Triumph speed triple (1050cc) myGear KBC TK-410

• Περιμένει την οδική
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 28 December 09

Δημοσιεύθηκε 07 January 2010 - 04:48

αν καποιος ξερει καποιο site που να πουλαει ανταλακτικα για παπι σε καλες τιμες ας με βοηθησει
Energy=MotorCycle2
Posted Image
0

#3 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Vatos_locos  dreamBike Ducati Streetfighter S (1099cc) myGear Nolan N62

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 17 March 08
  • Τόπος:Ολυμπιακό Χωριό

Δημοσιεύθηκε 07 January 2010 - 09:24

εγώ έχω σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια να τρέχω στα μαγαζιά

τα αγοράζω όλα από ιντερνετ μπορεί να ρίχνω 2-3 € στα μεταφορικά παραπάνω αλλά παίρνω αυτό που θέλω εγώ χωρίς να με πρήζει κανένας χωρίς να τρέχω σε όλη την Αθήνα να το βρω και πολλές φορές τα βρίσκω και πολύ πιο φθηνά από το εξωτερικό σε σχέση με την Ελλάδα τρομάρα της
Posted Image
0

#4 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   jimmis5  myBike Kawasaki KLE (500cc) dreamBike Suzuki (1000cc) myGear HJC AC-12

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 29 February 08
  • Τόπος:ΠΑΤΡΑ

Δημοσιεύθηκε 10 January 2010 - 19:36

O motorider ειναι πατρινος καλο παιδι και αξιοπιστος μην φοβασει τιποτα :_thumbsup:
Posted Image
0

#5 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Phoenix  myBike Αλλος Lifan LF125Q (125cccc) dreamBike Honda Cbr (600RRcc) myGear Nolan N61

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 11 March 08

Δημοσιεύθηκε 10 January 2010 - 19:58

Εγώ είχα παραγγείλει μια αεροτομή( αν το λένε ετσι) για το μηχανάκι,και ήρθε αμέσως και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
0

#6 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   dim_gal  myBike Ducati 800ss (803cc) dreamBike Ducati DESMOSEDICCI RR myGear Shoei XR 1000

• desmo power
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 24 June 08
  • Τόπος:ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ

Δημοσιεύθηκε 10 January 2010 - 20:01

απο Moto rider εχουν παρει αρκετα πραγματα παιδια στο χωριο εδω χωρις να εχουν κανενα προβλημα
Ο ΧΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ....
ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ
0

#7 Ο χρήστης είναι συνδεδεμένος   nestro  myBike Yamaha Xj6 naked (600cc) dreamBike Suzuki gsxr (600cc) myGear HJC FG-15

• Ε.Φ.Φ.Ε. (Ένωση Φραπεδοφόρων Φοιτητών Ελλάδος)
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 08 February 09
  • Τόπος:Κέρκυρα-Ηράκλειο

Δημοσιεύθηκε 10 January 2010 - 20:13

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος Phoenix είπε την 10 Ιανουάριος 2010 - 17:58:

Εγώ είχα παραγγείλει μια αεροτομή( αν το λένε ετσι) για το μηχανάκι,και ήρθε αμέσως και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Τι είναι αυτό ρε?
Γιατί όταν μιλάμε στον Θεό το λέμε προσευχή και όταν μας απαντάει το αποκαλούμε σχιζοφρένια?????
Dota!!! Το XJ6 μου
Posted Image
0

#8 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   andrewk  myBike Yamaha Crypton X (135cc) dreamBike KTM myGear KBC TK 8

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 03 December 09

Δημοσιεύθηκε 10 January 2010 - 20:20

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος nestro είπε την 10 Ιανουάριος 2010 - 20:13:

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος Phoenix είπε την 10 Ιανουάριος 2010 - 17:58:

Τι είναι αυτό ρε?

Πρεπει να ενοει την χειρολαβη πισω απο την σελα..
0

#9 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Phoenix  myBike Αλλος Lifan LF125Q (125cccc) dreamBike Honda Cbr (600RRcc) myGear Nolan N61

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 11 March 08

Δημοσιεύθηκε 10 January 2010 - 20:47

Αφού με καταλαβαίνετε ρε παιδιά...ναι σόρρυ απλά την χειρολαβή την λέω καμιά φορα αεροτομή,με εχουν κολλήσει εδώ τα παιδιά... :whistling: :_zeppelin:

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον Phoenix: 10 January 2010 - 20:47

0

#10 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   andrewk  myBike Yamaha Crypton X (135cc) dreamBike KTM myGear KBC TK 8

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 03 December 09

Δημοσιεύθηκε 11 January 2010 - 13:10

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος Phoenix είπε την 10 Ιανουάριος 2010 - 20:47:

Αφού με καταλαβαίνετε ρε παιδιά...ναι σόρρυ απλά την χειρολαβή την λέω καμιά φορα αεροτομή,με εχουν κολλήσει εδώ τα παιδιά... :whistling: :_zeppelin:

Μην κολας και εγω ετσι την λεω..
0

#11 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   agrotis11  myBike Suzuki SV (650cc) dreamBike Honda CBR REPSOL (1000cc) myGear Suomy Spec1R

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 28 October 08
  • Τόπος:Petroupolis

Δημοσιεύθηκε 13 January 2010 - 13:49

Σήμερα προχώρησα κι εγώ στην πρώτη μου διαδικτυακή αγορά...Καινούριο κράνος, μπουφάν και γάντια! Άντε να δούμε πότε θα μας έρθουν τα καλούδια... Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Έχω ακόμα λίγο άγχος, αλλά αν όλα πάνε καλά θα ψωνίζω πάντα μέσα απο το internet. Αυτά! Όταν φτάσουν τα ψώνια μου θα ξαναποστάρω. Ελπίζω να μην αργήσω... :sweatdrop:
Stay foolish, stay hungry...
0

#12 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   lavazutra  myBike Suzuki DRZ 400SM (398cc) dreamBike Suzuki DRZ LavaNinja (470cc) myGear Shark RSX

• Ε.S.A.D.
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 14 April 09
  • Τόπος:ΜΙLK CITY

Δημοσιεύθηκε 13 January 2010 - 14:04

Dont worry be happy. Μεσω paypal δεν πληρώσες; Αν ναι δεν σε ακουμπάει ουτε ο Θεος.
Θεέ μου δώσε μου κουράγιο γιατί αν μου δώσεις δύναμη....θα τους μαμήσω όλους......
Posted Image
..........Γαμήθηκαν τα πάντα.........
0

#13 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   agrotis11  myBike Suzuki SV (650cc) dreamBike Honda CBR REPSOL (1000cc) myGear Suomy Spec1R

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 13 January 2010 - 14:22

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος lavazutra είπε την 13 Ιανουάριος 2010 - 14:04:

Dont worry be happy. Μεσω paypal δεν πληρώσες; Αν ναι δεν σε ακουμπάει ουτε ο Θεος.

Δυστυχως δεν είχε paypal, αλλά τα πήρα από το fc moto που έχουν ψωνίσει κι άλλοι από εδώ μέσα. Με διφορούμενες βέβαια κριτικές για το χρόνο παράδοσης, όχι όμως κ την αξιοπιστία του site...
0

#14 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   lavazutra  myBike Suzuki DRZ 400SM (398cc) dreamBike Suzuki DRZ LavaNinja (470cc) myGear Shark RSX

• Ε.S.A.D.
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 14 April 09
  • Τόπος:ΜΙLK CITY

Δημοσιεύθηκε 13 January 2010 - 14:38

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος agrotis11 είπε την 13 Ιανουάριος 2010 - 14:22:

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος lavazutra είπε την 13 Ιανουάριος 2010 - 14:04:

Δυστυχως δεν είχε paypal, αλλά τα πήρα από το fc moto που έχουν ψωνίσει κι άλλοι από εδώ μέσα. Με διφορούμενες βέβαια κριτικές για το χρόνο παράδοσης, όχι όμως κ την αξιοπιστία του site...

Υπάρχουν δικλειδες ασφαλείας.....μπορεί η τραπεζα σου να πιστοποιήσει ότι έχεις μεταφέρει λεφτα στον λογαριασμό του κυριου και αλλα τέτοια πραγματάκια.

Αλλα το site είναι αξιοπιστο οπότε πάλι no worries
Θεέ μου δώσε μου κουράγιο γιατί αν μου δώσεις δύναμη....θα τους μαμήσω όλους......
Posted Image
..........Γαμήθηκαν τα πάντα.........
0

#15 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   agrotis11  myBike Suzuki SV (650cc) dreamBike Honda CBR REPSOL (1000cc) myGear Suomy Spec1R

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 20 January 2010 - 20:56

Τα ψώνια μου ήρθαν κ είναι φοβερά. Σε χρόνο ρεκόρ 6 ημερών. Από εφαρμογή κ ποιότητα είανι πολύ καλά κ είναι σα να τα εχω προβάρει σε μαγαζί. Καλή αρχή στις διαδικτυακές μου αγορές. :clapping:
0

• (2 σελίδες)
  • +
  • 1
  • 2
  • Δεν μπορείς να αρχίσεις νέο θέμα
  • Δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το θέμα

1 Χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

sidemenu