myBike: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΥΒΙΚΕ 2009 τελειωσε - myBike

Μεταπήδηση στο περιεχόμενο

• (14 σελίδες)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Τελευταία »
  • Δεν μπορείς να αρχίσεις νέο θέμα
  • Δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το θέμα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΥΒΙΚΕ 2009 τελειωσε Εντυπωσεις παραλειπομενα και φωτο εδω....... Βαθμολόγηση θέματος: -----

#1 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   βοσκος  myBike Triumph sprint st (955cc) dreamBike Triumph (955!cc)

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Ομάδα: Μέλη
  • Εγγράφηκε: 05 June 09
  • Τόπος:ιωαννινα

Δημοσιεύθηκε 10 October 2009 - 22:44

εμείς μόλις φτάσαμε σπίτι,μετά απο 470 χιλιόμετρα και με ένα χαμόγελο τόοοοοοοσο!
έπρεπε να φύγουμε για πίσω σήμερα και κατα τις 5.30 εγώ με τον spyraal ξεκινήσαμε.
τους αφήσαμε να πίνουν κρασάκι και μπυρίτσες.οι χωμάτινοι μόλις έφαγαν πήραν τα βουνά!
μιλάμε για πολλές μηχανές σήμερα.μάλον ήταν η ημέρα της μοτοσυκλέτας...δεν εξηγείτε!!
το αποκορύφωμα μέσα στο νεοχώρι ένα καφέ με 200 περίπου μηχανές (!) και στην έξοδο απο το χωριό,ερχόταν
άλλο ένα κομβόι με 40 περίπου! βαρεθήκαμε να χαιρετάμε σήμερα!!

και επειδή υποσχέθηκα φωτό,πάρτε τις πρώτες απο τις πολλές που θα ακολουθήσουν!!

Posted Image

με τους κερκυραίους βρεθήκαμε ιωάννινα...

Posted Image

στάση καλαμπάκα για συνάντηση με μερικούς βόρειους
απο αριστερά dionhaya,παναγιώτηςκ,και οι κερκυραίοι με τον άλέξη απο κοζάνη.

αυτά απο μένα για σήμερα.τα υπόλοιπα αύριο!!!

Posted Image
μια χαρά!!!
κων/νος triumph sprint st 955i
0

#2 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Smias  myBike Suzuki Drz440sm '05 (433.91cc) dreamBike Suzuki drz465/990sm... myGear OSBE Adventure

• Četnik
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 05 November 07
  • Τόπος:Εξαρχεια/Εξαθλια - Αιγιο

Δημοσιεύθηκε 11 October 2009 - 09:08

Αυτα ειναι!
Βασιλης - DRZολογος-KLXολογος-Ελικοπτερολογος-Πυρινικος Χημικος
DRZ 440 sm k5 , SSW/MRD pipe , FcrMX39 , HotCams , 'E CDI , 'R tankΨηλο μαυρο φτερο μιλησε , ουγκ .
Θα 'ρθω με το κουμπουρι μου φιγουρατζη και θα σε ξεφτιλισω..!
0

#3 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   steven_04  myBike Kawasaki ER-6n (650cc) dreamBike Benelli TNT Titanium 08 (1130cc)

• ER-μαιο της μηνανής!!!!
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 17 December 07
  • Τόπος:Σαλονίκη

Δημοσιεύθηκε 11 October 2009 - 11:50

Ελπζιω σημερα που θα επιστρεψετε να μην αρχισετε να βαζετε τις απειρες φωτογραφιες :angry:
Posted Image

Εssential

Riding
0

#4 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   AlxTs  myBike Yamaha TDM (900cc) dreamBike Yamaha TDM (900cc) myGear AGV Stealth

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 25 October 08
  • Τόπος:Καρδίτσα

Δημοσιεύθηκε 11 October 2009 - 13:38

Απλά δεν έχω ξαναδεί περισσότερες μοτοσυκλέτες μαζεμένες!!! Εϊναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να χαιρετιέσαι με τόσο κόσμο!
Ανέβηκα πάλι μια βολτίτσα το πρωί και έκανα τον γύρο. Πέτυχα τους βόρειους του mybike την ώρα που ξεκινούσαν, τους scouterάδες, αρκετούς kawasakiδες, πλαγιασμενους γρήγορους, ξεκράνωτους KTMάδες και γενικώς ο,τι μπορεί κανείς να φανταστεί. Ο καιρός αποδείχθηκε φοβερός σύμμαχος, με full ήλιο και υψηλές θερμοκρασίες (αυτοί που φορούσαν και επενδύσεις, έκαναν λίγη σάουνα).
Δυστυχώς, η κούραση σε συνδυασμό με χαζο υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής δεν μου επέτρεψαν να ανέβω για το βραδυνό τσιμπούσι, αλλά δεν πειράζει, οι βόλτες είναι αυτές που μετράνε!
Παίδες (κερκυραίοι, βοσκός και η παρέα του, shadowhunter, και όσους δεν συγκράτησα τα ονόματα), χάρηκα για την γνωριμία και καλή επιστροφή!
0

#5 Ο χρήστης είναι συνδεδεμένος   shadowhunter  myBike Suzuki DL 650A K9 (650cc) dreamBike Yamaha FJR (1300cc) myGear HJC HQ-1 Carbon

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 09 May 08
  • Τόπος:Κοζάνη

Δημοσιεύθηκε 11 October 2009 - 14:29

Λόγοι ανωτέρας βίας μας υποχρέωσαν να φύγουμε τα άγρια χαράματα σήμερα από το Νεοχώρι...

Αλλά επιστρέψαμε γεμάτοι με ωραίες εικόνες και νέους φίλους, τι περισσότερο μπορεί να ζητήσει κανείς;
Μερικές photos από τις ελάχιστες που τραβήξαμε εμείς (θα γίνει χαμός μόλις γυρίσουν όλοι!)

Η μηχανή της οποίας ο ιδιοκτήτης ευθύνεται για τη πρώτη ασυνεννοησία της ημέρας , η δικιά μου ντε! (το συντριβάνι ήταν σωστό η πόλη λάθος!)
Ας είναι καλά ο AlxTs που κατάλαβε τι εννοούσε ο ποιητής και καθοδήγησε και τους άλλους για να πιούμε τον υπερβόρειο (πιάσαμε όλη την ανατολή και την δύση) καφέ... να' σε καλά Αλέξανδρε!
[/b] Εκεί γνωρίσαμε τον βοσκό με την παρέα του, τα παιδιά από την Κέρκυρα, τον Παναγιώτη Κ. και τον Άρη (highlander ή κάνω λάθος ;), τον Αλέξανδρο (AlxTs) που ανέλαβε με συνοπτικές διαδικασίες να καθοδηγήσει το νέο γκρουπ στο Νεοχώρι... και ένα τύπο που έπινε μόνος του καφέ στο τέλος της παρέας μας -μια που του πήραμε ότι καρέκλα είχε και αξιοποιήσαμε και το τραπέζι του- και πρέπει να ξενέρωσε από τη ζωή του! (κάποιος θα έχει φώτο του, είμαι σίγουρος).
Posted Image

Η λίμνη Πλαστήρα από το φράγμα.
Posted Image

Αντιγόνη - Βασίλης (shadowhunter) - Κώστας - Αντώνης (adonis το αρσενικό) - Διονύσης (dionhaya) - Κοσμάς (COSMAS)

Posted Image

Ο ήλιος δύει στη λίμνη...
Posted Image

Περισσότερο φωτορεπορτάζ από τους υπόλοιπους (θα έχουμε και video, είμαι σίγουρος)
Του χαιρετισμούς μου σε όλα τα παιδιά που γνώρισα, που πέρα τον προαναφερθέντων ήταν και οι:
Verbal Kint - Miyu - black_hawk - Μαριλυ - andrewts - donald duck και πολλοί άλλοι που σίγουρα ξεχνάω :_zeppelin: !

Περάσαμε καταπληκτικά! Καλή επιστροφή σε όλους και άντε και του χρόνου περισσότεροι!

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον shadowhunter: 11 October 2009 - 14:33

ΒΑΣΙΛΗΣ My Bike
Posted Image MotoTravelDest
0

#6 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   gee  myBike Yamaha TT600R (595cc) dreamBike Honda XR (650cc) myGear Shoei XR 1000

• Έξω για βόλτα
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 24 May 08
  • Τόπος:Αθηνα-Περιστερι / Λαρισα

Δημοσιεύθηκε 11 October 2009 - 16:17

παιδα επεστρεψα κ εγω

οπως ειπαν και οι προηγουμενοι οι μηχανες στην περιφερεια της λιμνης ηταν απλα απειρες ,υπεροχο θεαμα.

περασαμε υπεροχα απλα ,φαγαμε ,ηπιαμε καλαμπουρισαμε ,γελασαμε ,καναμε παρειστικες βολτουλες και ολα ηταν τελεια

απο μενα αλλη μια φορα ενα :respekt: στον giorgos_drz που ηρθε απο την αθηνα πανω στο σανιδι του
και αλλο ενα :respekt: στον kostas_motolover ,θα σας πει αυτος γιατι ,καποια στιγμη θα επανελθω και με φωτογραφιες
GEE (ΤΖΙ) -- ΓΙΩΡΓΟΣ

0

#7 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   xourafis  myBike Kawasaki zx6r (598cc) dreamBike Triumph tiger (1050cc) myGear Arai RX-7 Corsair

• Έξω για βόλτα
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 04 March 08
  • Τόπος:Αθήνα

Δημοσιεύθηκε 11 October 2009 - 17:59

καλησπερα και απο εμενα!!! :)
το Σ/Κ αυτο το περιμενα εβδομαδες με αγωνια. ηθελα να φυγω, να κανω ενα ταξιδι με την μηχανη και τελικα αξιζε η αναμονη.
ηταν ενα φανταστικο 3ημερο, με πολλα χλμ, φοβερες διαδρομες, απιστευτα τοπια και μια τεραστια παρεα γνωστων και αγνωστων μοτοσυκλετιστων.
ηταν ενα ΤΡΕΛΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ γεματο ΜΗΧΑΝΕΣ!!! οπου και να κοιταζες στο Νεοχωρι εβλεπες μηχανες!!! απο scooter, ss, on/off, enduro ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! η χαιρετουρα επεφτε συννεφο!!!
τελικα...we are not alone!!!

ευχαριστω τους Λευκαδιτες για την φιλοξενια (miyu, andrewts, giwrgosbmw), urban και okourkoulos για την συνοδεια κατα την διαρκεια του ταξιδιου (με τον urban καναμε 1000+ χλμ) και τελος ολους τους mybikers που παρευρεθηκαν στη λιμνη, εστω και να δεν καταφερα να μιλησω με καθεναν ξεχωριστα.

:winking:
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ...............ΑΠΛΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΦΟοοοοοοοΡΑ!

Posted Image
0

#8 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   hornetkav  myBike Honda Hornet 06 (599cc) dreamBike Suzuki RM-Z (449cc) myGear Shoei X-Eleven

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 04 November 08
  • Τόπος:ΚΑΒΑΛΑ

Δημοσιεύθηκε 11 October 2009 - 18:08

Βραβο ρε παιδια αντε και του χρονου !!!!!!!
0

#9 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   hondacb900boldor  myBike Honda CBR1100XX (1137cc) dreamBike Honda CB900F BOLDOR (901cc)

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 09 June 09

Δημοσιεύθηκε 11 October 2009 - 18:10

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος βοσκος είπε την Sat 10 Oct 09 - 22:44:

εμείς μόλις φτάσαμε σπίτι,μετά απο 470 χιλιόμετρα και με ένα χαμόγελο τόοοοοοοσο!
έπρεπε να φύγουμε για πίσω σήμερα και κατα τις 5.30 εγώ με τον spyraal ξεκινήσαμε.
τους αφήσαμε να πίνουν κρασάκι και μπυρίτσες.οι χωμάτινοι μόλις έφαγαν πήραν τα βουνά!
μιλάμε για πολλές μηχανές σήμερα.μάλον ήταν η ημέρα της μοτοσυκλέτας...δεν εξηγείτε!!
το αποκορύφωμα μέσα στο νεοχώρι ένα καφέ με 200 περίπου μηχανές (!) και στην έξοδο απο το χωριό,ερχόταν
άλλο ένα κομβόι με 40 περίπου! βαρεθήκαμε να χαιρετάμε σήμερα!!

και επειδή υποσχέθηκα φωτό,πάρτε τις πρώτες απο τις πολλές που θα ακολουθήσουν!!

Posted Image

με τους κερκυραίους βρεθήκαμε ιωάννινα...

Posted Image

στάση καλαμπάκα για συνάντηση με μερικούς βόρειους
απο αριστερά dionhaya,παναγιώτηςκ,και οι κερκυραίοι με τον άλέξη απο κοζάνη.

αυτά απο μένα για σήμερα.τα υπόλοιπα αύριο!!!

Posted Image
μια χαρά!!!

Θα τα πούμε σύντομα.....
και του χρόνου ακόμα καλύτερα......
0

#10 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   gee  myBike Yamaha TT600R (595cc) dreamBike Honda XR (650cc) myGear Shoei XR 1000

• Έξω για βόλτα
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 24 May 08
  • Τόπος:Αθηνα-Περιστερι / Λαρισα

Δημοσιεύθηκε 11 October 2009 - 18:27

και μερικες φωτογραφιες:

στον δρομο προς το νεοχωρι ,φαινονται οι kostas-motolover και brains

Posted Image

η θεα απο το μπαλκονι...

Posted Image

Posted Image

η Σαββατομεσημεριανη μαχη με κατι παλιοπα΄ι΄δακια...

Posted Image

ενα ψιλοκολλημα σε μια ψιλολασπη...

Posted Image

η μεγαλης διαρκειας και κουραστικη προσπαθεια αναδυσης...
Posted Image

μια αλλου ειδους βολτα απο εναν ιπταμενο...

Posted Image

η ομαδα διασωσης αποτελουμενη απο:okourkoulos ,giorgos_drz ,kostas-motolover ,virus και κατω εγω
(βασικα o kourkoulos δεν βοηθαγε ,απλα φωτογραφιες εβγαζε αλλα μην του πειτε οτι σας το ειπα)

Posted Image

οι τεσσερις ηρθαν μαζι απο αθηνα ,τους βρηκα καρδιτσα και μετα ολοι παρεουλα giorgos_drz ,kostas-motolover ,virus

και brains

Posted Image

οι τρεις χαριτες ,gee ,okourkoulos ,giorgos_drz

Posted Image

μια νυκτερινη απο το μπαλκονι

Posted Image

η Σαββατοβραδινη μαχη...

Posted Image

κυριακη πρωι απο το μπαλκονι του ενος ξενοδοχειου (αγναντι)

Posted Image

εδω στο parking του αλλου ξενοδοχειου (ανατολη)
Posted Image
τα διδυμακια...

Posted Image

κυριακατικος καφες στην λιμνη
Posted Image

στο parking της καφετεριας

Posted Image

Posted Image

Posted Image

στον δρομο για την παραλια

Posted Image

στον δρομο της επιστροφης ,οι kostas-motolover ,virus ,giorgos_drz ,xourafis ,okourkoulos ,urban και gee πηγαμε

παρεουλα μεχρι την καρδιτσα

Posted Image

ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ,ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον gee: 11 October 2009 - 18:42

GEE (ΤΖΙ) -- ΓΙΩΡΓΟΣ

0

#11 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   virus  myBike Honda africa (750cc) myGear HJC FS-10

• για ποτεεε;;;
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 08 March 09
  • Τόπος:το σπιτι μου

Δημοσιεύθηκε 11 October 2009 - 18:30

πισω στην βαση και γω :(

ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν. καλα ηταν φφφφφανταστικηηηη η εκδρομη φανταστικη η διαδρομη και στο πηγαινε κει στο ελα. σιχαθηκα την εθνικη. θελωωωω κι αλλες στροφεεεες λεμεεεεε.

χαμος γινοταν στο νεοχωρι παααρα πολλα ματοσακα. και ολοι οι συμφορουμιτες φανταστικοι. με οσους προλαβα μιλησαμε γνωριστηκαμε. τελεια ηταν. και γυρισαμε με τον μοτολοβερ και τον γιωργο drz. χαλαρα αλλα πολυ καλη παρεα.

αντε και στην επομενη συναντηση λεμεεεεε
Γιαννης

ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΓΙΝΕΣΑΙ
0

#12 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   okourkoulos  myBike KTM Adventure 990 (999cc) dreamBike Δε ξέρω myGear Arai RX-7 Corsair

• ΟΚ
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 29 February 08
  • Τόπος:Αθήναι

Δημοσιεύθηκε 11 October 2009 - 18:35

Γύρισα κι εγώ, πάντα τέτοια!
Φανταστικάαααααααααααααα!!!!!!!
make love not work
0

#13 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   giorgos_drz  myBike Suzuki drz sm (400cc) myGear Shoei XR 1000

• DRZ-MADNESS
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 02 May 08
  • Τόπος:ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Δημοσιεύθηκε 11 October 2009 - 18:36

γυρισα και εγω.
και περασαμε ομορφα ομορφα
τελεια πιο πολλα αυριο, παω να ξεκουρασω τον ποπουλη μου.

γιατι η επιστροφη κραταει παντα περισοτερο?
Posted Image
ΘΥΡΑ-13-1966

RESIST TO EXIST

A.C.A.B.
0

#14 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   pepes1gr  myBike Suzuki vstrom (650cc) dreamBike Honda pan european (1300cc) myGear Uvex Wing RS 745

• Περιμένει την οδική
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 24 December 07
  • Τόπος:ΑΡΤΑ

Δημοσιεύθηκε 11 October 2009 - 18:48

Τελικά με το ελικόπτερο πήγε κανένας βόλτα?
0

#15 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Spiral  myBike Triumph Tiger (1050cc) myGear Shark RSI

• Περιμένει την οδική
  • Εικονίδιο
  • Ομάδα: Νέα Μέλη
  • Εγγράφηκε: 10 October 09
  • Τόπος:Ιωάννινα

Δημοσιεύθηκε 11 October 2009 - 18:58

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι ο Σπύρος με το Tiger 1050 που ήρθα μαζί με τον βοσκό.
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα από κοντά, αν και λίγο βιαστικά μιας και έπρεπε να γυρίσουμε πίσω Γιάννενα.
Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή, και μετά από αυτό το επιτυχές "test drive" θα με έχετε και εμένα να τριγυρίζω εδώ στο forum, αλλά και
στις βόλτες! Θα κάνω και ένα κανονικό εισαγωγικό post στο thread "Νέα Μέλη" όπως είναι σωστό, αλλά ήθελα να σας πω σε όλους που γνώρισα
ένα "γειά" με αυτή την ευκαιρία!

Πάντα τέτοια!
:_rock-on:

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον Spiral: 11 October 2009 - 19:00

0

• (14 σελίδες)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Τελευταία »
  • Δεν μπορείς να αρχίσεις νέο θέμα