Παραλίγο να τρέχω και να μην φτάνω!!
Yamaha XT660R (660cc)
BMW F 650GS 2008!
Nolan N61
Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 13:57
Honda cbf (125cc)
Honda cbr (600cc)
AGV S-4
Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 14:10
Το μέλος psychod είπε την Fri 28 Nov 08 - 06:31:
Το μέλος kostas3athensfans είπε την Thu 27 Nov 08 - 19:30:
Φίλε είσαι πολύ λάθος και θα σ'την πώ! Γυναίκα με παιδί έξω από νοσοκομείο!
Ποιά διάβαση? Αυτήν που έχουν κλείσει τα ΙΧ, ταξί, λεωφορεία σε αυτό το σημείο που περιγράφεις?? Εκεί γίνεται χαμός κάθε μέρα, όλη μέρα.
Σκέψου λίγο τι λες?
Εσύ να περνάς τα σταματημένα και να μην σταματάς που αυτή περνά?
Επειδή περνάω και ως πεζός αρκετά συχνά από το σημείο η διάβαση δεν είναι μη προσβάσιμη όπως την περιγράφεις. Μια χαρά περνάς. Η διάβαση απο το σημείο όπου έγινε το περισταστικό δεν απέχει ούτε 10 μέτρα και αν δεν είχε πιτσιρίκι και δεν ήταν έξω από το Παίδων θα της έριχνα όσα μπινελίκια ξέρω. Μου λες να περνάω σταματημένα και αυτή να μην περνάει. ΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ????
Καλημέρα
Transalp 700ABS (680cc)
Honda σε ταξίδι
Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 14:12
Το μέλος kostas3athensfans είπε την Thu 27 Nov 08 - 19:30:
Πήγαινα το πολύ με 30 πλάκωσα στα φρένα αλλά δεν πρόλαβα να σταματήσω και χτύπησα τη γυναίκα.
Πρόκειται για δρόμο με 1 λωρίδα ανά κατεύθυνση και εγώ προσπερνούσα από τα αριστερά πάνω στη διαχωριστική ενώ ήταν σταματημένα τα αυτοκίνητα. Δεν ξέρω αν με κάλυπτε ο ΚΟΚ
Φίλε μου νομικά φταίτε και οι δύο. Είναι αυτό που λέμε "συντρέχον πταίσμα" ή αλλιώς "συνυπαιτιότητα".
Φταίει σαφώς η γυναίκα που περνούσε μαζί με το παιδί ανάμεσα στα σταματημένα ΙΧ και όχι από την παρακείμενη διάβαση πεζών.
Φταίς όμως κι εσύ, διότι, προσπερνώντας τα σταματημένα ΙΧ (νόμιμο), πατούσες πάνω στη διπλή διαχωριστική γραμμή (παράνομο). Δεκτό βέβαια ότι "όλοι έτσι κάνουν" αλλά νομικά ο ισχυρισμός δεν στέκει.
Αυτά από πλευράς νόμων. Στα δικαστήρια όμως συνήθως οι αποφάσεις είναι υπέρ του πεζού (αδυνάτου). Ιδίως σε περιπτώσεις που υπάρχει παιδί. Οπότε, αν - ο μοι γένοιτο - υπήρχε τραυματισμός και η υπόθεση έφτανε στο ακροατήριο, η θέση του μοτοσυκλετιστή είναι πολύ δύσκολη. Πιθανότατα θα καταδικαζόταν ως ο μόνος υπαίτιος της (απλής ή επικίνδυνης, ανάλογα, σωματικής βλάβης).
Πάντως, παιδιά θέλει προσοχή το πράμα και τα μάτια μας 1.114. Τα οχήματα γύρω μας αυξάνονται, ο χώρος παραμένει ο ίδιος, ο εκνευρισμός όλων (οδηγών - πεζών) αυξάνεται και τα ατυχήματα παραμονεύουν.
Εγώ συνιστώ σε όλους μας (και σε μένα) να οδηγούμε με προνοητικότητα (να προσπαθούμε να "προβλέψουμε" τη μ@λ@κία του άλλου) και με καθαρό μυαλό (όχι εκνευρισμό, όχι "τσίτα" την ώρα που οδηγούμε). Μόνο έτσι θα τη βγάλουμε καθαρή από το χάος της κυκλοφοριακής αναρχίας και τρέλας.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος: 28 November 2008 - 14:29
Suzuki DL650 V-Strom (650cc)
Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 16:43
Μην περιμενεις απο τους πεζους να πανε απο τις διαβασεις, γιατι και τις διαβασεις των πεζων κανεις δεν τις σεβεται...
Το σημειο που περιγραφεις το ξερω καλα γιατι λιγο παραδιπλα εφαγα 6 χρονια απο τη ζωη μου - ενα πραγμα θα πω ΠΑΙΔΑΚΙΑ- ΠΑΙΔΑΚΙΑ-ΠΑΙΔΑΚΙΑ
Εκτος αυτου σε πολλες περιπτωσεις οι πεζοι μπορει να κανουν κινησεις στο δρομο τελειως παραλογες π.χ. στη γεφυρα της Κηφησιας στο Μαρουσι, ακριβως εκει που αρχιζει να βυθιζεται ο δρομος, και οπου εχει μεταλλικο χωρισμα υψους 2 μετρων επι τουλαχιστον 500 μετρα μεταξυ των 2 ρευματων ωστε ειναι αδυνατον πεζος να περασει απεναντι, και ενω ημουν σε διηθηση διπλα στην τερμα αριστερη λωριδα αυτοκινητων, βλεπω ξαφνικα μπροστα μου στα 15 μετρα κοπελα 30 ετων που πριν την εκρυβαν αυτοκινητα... Με βλεπει να πηγαινω πανω της και κανει μια βουτια ολη την αριστερη λωριδα προς το μεταλλικο χωρισμα - ευτυχως αριστερα μου ερχοταν mercedes με καλα φρενα και την ειδε, γιατι στο σημειο αυτο δεν εχει καθολου πεζοδρομιο και αλλο αμαξι θα της επαιρνε τα ποδια - σταματησε σχεδον πανω της!!! Αυτο που θελω να πω ειναι ποιος περιμενε να δει ποτε πεζο εκει? Και ομως...
I'm wanted, wanted dead or alive...
(Bon Jovi)
Suzuki Bandit 650 SA (656cc)
XCTing X-City Sport
Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 18:23
Αλλά θα συμφωνήσω με προλαλήσαντα... στην τελική ο πεζός δεν χρειάστηκε να περάσει εξετάσεις, ώστε να πάρει δίπλωμα και να κυκλοφορεί στους δρόμους.
Η υπευθυνότητα, προσωπική εκτίμηση πάντα, είναι του οδηγού του οχήματος και όχι του πεζου...
@Αιγιοπλόος: "Φταίς όμως κι εσύ, διότι, προσπερνώντας τα σταματημένα ΙΧ (νόμιμο), πατούσες πάνω στη διπλή διαχωριστική γραμμή (παράνομο). Δεκτό βέβαια ότι "όλοι έτσι κάνουν" αλλά νομικά ο ισχυρισμός δεν στέκει."
Η είναι παράνομος ή δεν είναι.... Συμφωνώ μαζί σου στο ότι εάν εφθανε σε δικαστήρια το ζητηματάκι, θα την πλήρωνε, διότι έστω και σε ψήγμα, ήτο παράνομος ο μοτοσυκλετιστής.
Transalp 700ABS (680cc)
Honda σε ταξίδι
Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 21:15
Το μέλος DrStorage είπε την Fri 28 Nov 08 - 18:23:
Είναι. Αυτό λέω παραπάνω. Λέω συγκεκριμένα ότι το να προσπερνάς σταματημένα ΙΧ από αριστερά είναι νόμιμο. Το να πατάς όμως (καθώς προσπερνάς) πάνω στη διπλή διαχωριστική γραμμή είναι παράνομο. Εδώ ο μοτοσυκλετιστής ήταν παράνομος, αφού όπως γράφει πατούσε πάνω στη διπλή διαχωριστική γραμμή. Τέλος.
Πέρα από την παρανομία του μοτοσυκλετιστή όμως, παράνομη (κατά τον ΚΟΚ) ήταν και η μητέρα που βάδιζε ανάμεσα στα σταματημένα ΙΧ και όχι από την παρακείμενη διάβαση πεζών.
Γι' αυτό λέω παραπάνω ότι νομικά φταίνε και οι δύο. Είναι αυτό που λέμε "συντρέχον πταίσμα" ή αλλιώς "συνυπαιτιότητα".
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος: 28 November 2008 - 21:18
Honda cbf (125cc)
Honda cbr (600cc)
AGV S-4
Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 21:37
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον kostas3athensfans: 28 November 2008 - 21:38
Suzuki GSXR (1000cc)
NSXT-R (750cc)
Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 22:27
Ένα απο αυτά, είναι η κυκλοφορία δίπλα ή ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
Νόμος πρώτος και βασικό...Με το που ακινητοποιηθούν τα αυτοκίνητα, κόβουμε άμεσα και περνάμε δίπλα τους κυριολεκτικώς ωσάν κυρίες με τας καμελίας, τας ομπρελίτσας των κλπ. Με το που θα αρχίσουν να κινούνται πάλι, απομακρύνεται το ενδεχόμενο ενός πεζοπετάγματος, οπότε αναπτύσουμε ταχύτητα και πάλι.
Τα 30 χλμ φίλε μου, στην περίπτωση που τα αυτοκίνητα είναι σταματημένα, είναι πααααααρα πολλά!
Σημ:Όχι δεν είμαι Παναγία, αρχικάγκουρας είμαι καιη αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής, μόνο ένα χουσβάρνα έχει καταφέρει να μου την κάνει μες την κίνηση κι άλλο ένα που δεν θυμάμαι τι ήταν. Αλλά εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τα μέλη τους στην θέση τους κι όχι να βρεθούμε με κανά πόδι στην μασχάλη, θα πρέπει να έχουμε κάποιους βασικούς κανόνες πραγμάτων που πρέπει να αποφεύγουμε
Και μέχρι να τους αποκτήσει κανείς, θα του συμβούλευα να δείξει την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εγκράτεια
Σημ2:Επίσης το ακομη πιό σημαντικό και πρώτο βήμα, είναι η απόλυτη γνώση της μηχανής μας και ιδίως των φρένων.
Τέλος πάντων, αφού είσαι σε κατάσταση να γράφεις. όλα καλά κι έχεις άλλη μιά ευκαιρία
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον helonaracer: 28 November 2008 - 22:33
Δηλαδή αυτό!!!
Honda xx (1100cc)
---- (----cc)
Arai RX-7 Corsair
Δημοσιεύθηκε 29 November 2008 - 05:54
Έτσι λειτουργούν τα πράγματα σε αυτήν την ... χώρα ...
Ο καθένας κοιτάζει την πάρτυ του και ενοχλείται τρομερά από την παρουσία του άλλου όταν αυτή τον "αγγίζει".
Ίσως ο μοτοσυκλετιστής λοιπόν να είναι περισσότερο ακραίος σε αυτήν την περίπτωση ... (από τον οδηγό ΙΧ που αναγκαστικά περιορίζεται & εγκλωβίζεται στην λωρίδα του).
Να κοιτάζει δηλαδή ακόμα περισσότερο την πάρτυ του προσπαθώντας να "περάσει" το δικό του πάση θυσία.
Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί ότι οι περισσοτεροι δεν ασχολείστε με την πραγματικότητα της γυναίκας με το παιδί και την υγεία του (γι' αυτό ήταν στο νοσοκομείο)
αλλά - αντίθετα - προέχει η πραγματικότητα του μοτοσυκλετιστή που θέλει να περάσει τους πάντες.
Ο Αιγαιοπλόος μας ανέλυσε το νομικό κομμάτι (και φαντάζομαι ότι έχει δίκιο - λογικότατα είναι όλα) αλλά έχω (είχα?) την εντύπωση ότι
ένα φόρουμ σαν και αυτό έχει ένα νόημα κατάθεσης απόψεων κι ίσως κάποιος να μπορεί να επηρεάσει θετικά κάποιον άλλον. Με αυτό το σκεπτικό
αποφάσισα να γράψω την άποψή μου (τονίζοντας εκείνη που λόγω εκπαίδευσης-σπουδών-επαγγέλματος (+14χρόνια μετά το σχολείο) μπορώ να έχω).
Μόνο ο furios99 φαίνεται να σκέφτεται & να αισθάνεται το .... αυτονόητο - δηλαδή να προσμετρά σε όλους τους παράγοντες εκείνο που είναι προφανές - τον ψυχικό.
Το να επικαλείται κανείς την νομιμότητα όταν είναι ο ίδιος παράνομος είναι φυσικά αστείο αλλά το προσπερνώ.
Σχολεία - νοσοκομεία - παιδικές χαρές - γειτονιές με λίγη κίνηση. Μέρη που κυκλοφορούν άνθρωποι που είναι φορτισμένοι ψυχικά με διάφορα άγχη ή/και παιδιά που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
Τώρα βέβαια μπορεί να μου πεις φίλε οπαδέ ότι "φταίει που δεν μαθαίνουν τον ΚΟΚ στα παιδιά στο σχολείο, φταίει το κράτος, κλπ" και γενικά ότι φταίει οποιοσδήποτε άλλος από σένα τον ίδιο που βιάζεσαι (καλώς δε λέω) και ενοχλήθηκες από την κυρία που δεν σε περίμενε.
Γιατί αυτή είναι η ουσία εδώ: ότι εκείνη δεν περίμενε εσένα που το θεώρησες αναφαίρετο δικαίωμά σου να περάσεις πρώτος
Ας σκεφτούμε λίγο πόσες συγκρούσεις οφείλονται σε αυτήν την πραγματικότητα.
Κι εννοώ συγκρούσεις τόσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ σαν κι αυτήν που έγινε στην δική σου περίπτωση αλλά και ψυχολογικές - μέσα στις σχέσεις όταν δεν κάνουμε λίγο "ψυχολογικό χώρο" για τον άλλον (ακόμα κι άγνωστος να είναι).
Το να περιμένουμε τον άλλον εκτιμώ ότι είναι βάση για μια πιο αρμονική συνύπαρξη.
Διαφορετικά δεν μπορεί να υπάρξει οικογένεια - σχέση ερωτική (πχ στον οργασμό) - σχέση με τα παιδιά του (από το να μάθει το παιδί να γράφει μέχρι να μάθει πως να διαχειρίζεται εκείνο τις σχέσεις του, τα λεφτά του κλπ) - με τον γείτονα που κάνει κάτι που δεν μας αρέσει εκ των προτέρων.
Δεν είναι όλα θέμα νομιμότητας. Ο νόμος έρχεται για να δώσει λύσεις στο τέλος όταν έχουν αποτύχει οι άλλες προσπάθειες συννενόησης.
Φιλικά πάντα!
-------------------------------------------------------------------
Πουλάω ............... τα υπάρχοντά μου:
απομένει
1 TopCase GiviMaxia 52lt
1 ζευγάρι πλαϊνές βαλίτσες Hepco & Becker
1 βάση για Honda XX 2004 για βαλίτσες Givi Keyless
Ζητείται βάση για πλαϊνές βαλίτσες Hepco & Becker ή ανταλάσσεται η βάση για τις βαλίτσες Givi (πάντα για ΧΧ2004)
Transalp 700ABS (680cc)
Honda σε ταξίδι
Δημοσιεύθηκε 29 November 2008 - 14:15
Το μέλος helonaracer είπε την Fri 28 Nov 08 - 22:27:
Τα 30 χλμ στην περίπτωση που τα αυτοκίνητα είναι σταματημένα, είναι πααααααρα πολλά!
+1 από εμένα. Συμφωνώ απολύτως.
Honda cbf (125cc)
Honda cbr (600cc)
AGV S-4
Δημοσιεύθηκε 29 November 2008 - 16:45
Honda xx (1100cc)
---- (----cc)
Arai RX-7 Corsair
Δημοσιεύθηκε 29 November 2008 - 16:54
Το μέλος kostas3athensfans είπε την Sat 29 Nov 08 - 16:45:
Φίλε μου δεν σε κατακρίνω - δεν σε ξέρω, δεν έχω τίποτα μαζί σου!
Σε Φόρουμ είμαστε και αν αυτό έχει κάποιο νόημα είναι ακριβώς αυτό που κάνουμε τώρα!
Εχεις δίκιο - ΟΛΟΙ περνάμε σταματημένα ΙΧ. Γι' αυτό κι η μοτό άλλωστε μέσα στην Αθήνα έχει νόημα.
Προσπαθώ - από την αρχή - να επισημάνω κάτι: το θέμα της βιασύνης που μας διακατέχει. Η αγανάκτησή σου έχει να κάνει με αυτό. Το γεγονός ότι δεν την είδες έχει να κάνει με αυτό.
Ιατρός είμαι φίλε μου - δεν κρίνω τους ανθρώπους, προσπαθώ να βοηθήσω με την ματιά μου (όπως καλή ώρα άλλοι βοηθούν με την δική τους επιστημονική ματιά - νόμοι, φυσική, μαθηματικά κλπ)
-------------------------------------------------------------------
Πουλάω ............... τα υπάρχοντά μου:
απομένει
1 TopCase GiviMaxia 52lt
1 ζευγάρι πλαϊνές βαλίτσες Hepco & Becker
1 βάση για Honda XX 2004 για βαλίτσες Givi Keyless
Ζητείται βάση για πλαϊνές βαλίτσες Hepco & Becker ή ανταλάσσεται η βάση για τις βαλίτσες Givi (πάντα για ΧΧ2004)
Honda cbf (125cc)
Honda cbr (600cc)
AGV S-4
Δημοσιεύθηκε 29 November 2008 - 17:33
Το μέλος psychod είπε την Sat 29 Nov 08 - 16:54:
Το μέλος kostas3athensfans είπε την Sat 29 Nov 08 - 16:45:
Φίλε μου δεν σε κατακρίνω - δεν σε ξέρω, δεν έχω τίποτα μαζί σου!
Σε Φόρουμ είμαστε και αν αυτό έχει κάποιο νόημα είναι ακριβώς αυτό που κάνουμε τώρα!
Εχεις δίκιο - ΟΛΟΙ περνάμε σταματημένα ΙΧ. Γι' αυτό κι η μοτό άλλωστε μέσα στην Αθήνα έχει νόημα.
Προσπαθώ - από την αρχή - να επισημάνω κάτι: το θέμα της βιασύνης που μας διακατέχει. Η αγανάκτησή σου έχει να κάνει με αυτό. Το γεγονός ότι δεν την είδες έχει να κάνει με αυτό.
Ιατρός είμαι φίλε μου - δεν κρίνω τους ανθρώπους, προσπαθώ να βοηθήσω με την ματιά μου (όπως καλή ώρα άλλοι βοηθούν με την δική τους επιστημονική ματιά - νόμοι, φυσική, μαθηματικά κλπ)
Yamaha XTR (660cc)
Shark RSI
Δημοσιεύθηκε 29 November 2008 - 17:56
Το μέλος psychod είπε την Sat 29 Nov 08 - 05:54:
Έτσι λειτουργούν τα πράγματα σε αυτήν την ... χώρα ...
Ο καθένας κοιτάζει την πάρτυ του και ενοχλείται τρομερά από την παρουσία του άλλου όταν αυτή τον "αγγίζει".
Ίσως ο μοτοσυκλετιστής λοιπόν να είναι περισσότερο ακραίος σε αυτήν την περίπτωση ... (από τον οδηγό ΙΧ που αναγκαστικά περιορίζεται & εγκλωβίζεται στην λωρίδα του).
Να κοιτάζει δηλαδή ακόμα περισσότερο την πάρτυ του προσπαθώντας να "περάσει" το δικό του πάση θυσία.
Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί ότι οι περισσοτεροι δεν ασχολείστε με την πραγματικότητα της γυναίκας με το παιδί και την υγεία του (γι' αυτό ήταν στο νοσοκομείο)
αλλά - αντίθετα - προέχει η πραγματικότητα του μοτοσυκλετιστή που θέλει να περάσει τους πάντες.
Ο Αιγαιοπλόος μας ανέλυσε το νομικό κομμάτι (και φαντάζομαι ότι έχει δίκιο - λογικότατα είναι όλα) αλλά έχω (είχα?) την εντύπωση ότι
ένα φόρουμ σαν και αυτό έχει ένα νόημα κατάθεσης απόψεων κι ίσως κάποιος να μπορεί να επηρεάσει θετικά κάποιον άλλον. Με αυτό το σκεπτικό
αποφάσισα να γράψω την άποψή μου (τονίζοντας εκείνη που λόγω εκπαίδευσης-σπουδών-επαγγέλματος (+14χρόνια μετά το σχολείο) μπορώ να έχω).
Μόνο ο furios99 φαίνεται να σκέφτεται & να αισθάνεται το .... αυτονόητο - δηλαδή να προσμετρά σε όλους τους παράγοντες εκείνο που είναι προφανές - τον ψυχικό.
Το να επικαλείται κανείς την νομιμότητα όταν είναι ο ίδιος παράνομος είναι φυσικά αστείο αλλά το προσπερνώ.
Σχολεία - νοσοκομεία - παιδικές χαρές - γειτονιές με λίγη κίνηση. Μέρη που κυκλοφορούν άνθρωποι που είναι φορτισμένοι ψυχικά με διάφορα άγχη ή/και παιδιά που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
Τώρα βέβαια μπορεί να μου πεις φίλε οπαδέ ότι "φταίει που δεν μαθαίνουν τον ΚΟΚ στα παιδιά στο σχολείο, φταίει το κράτος, κλπ" και γενικά ότι φταίει οποιοσδήποτε άλλος από σένα τον ίδιο που βιάζεσαι (καλώς δε λέω) και ενοχλήθηκες από την κυρία που δεν σε περίμενε.
Γιατί αυτή είναι η ουσία εδώ: ότι εκείνη δεν περίμενε εσένα που το θεώρησες αναφαίρετο δικαίωμά σου να περάσεις πρώτος
Ας σκεφτούμε λίγο πόσες συγκρούσεις οφείλονται σε αυτήν την πραγματικότητα.
Κι εννοώ συγκρούσεις τόσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ σαν κι αυτήν που έγινε στην δική σου περίπτωση αλλά και ψυχολογικές - μέσα στις σχέσεις όταν δεν κάνουμε λίγο "ψυχολογικό χώρο" για τον άλλον (ακόμα κι άγνωστος να είναι).
Το να περιμένουμε τον άλλον εκτιμώ ότι είναι βάση για μια πιο αρμονική συνύπαρξη.
Διαφορετικά δεν μπορεί να υπάρξει οικογένεια - σχέση ερωτική (πχ στον οργασμό) - σχέση με τα παιδιά του (από το να μάθει το παιδί να γράφει μέχρι να μάθει πως να διαχειρίζεται εκείνο τις σχέσεις του, τα λεφτά του κλπ) - με τον γείτονα που κάνει κάτι που δεν μας αρέσει εκ των προτέρων.
Δεν είναι όλα θέμα νομιμότητας. Ο νόμος έρχεται για να δώσει λύσεις στο τέλος όταν έχουν αποτύχει οι άλλες προσπάθειες συννενόησης.
Φιλικά πάντα!
Γιατρέ με αδικείς. Διάβασε σε παρακαλώ αυτά που έγραψα...

Γνωρίζετε ότι, η πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σ'ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης, με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και της αποδέσμευσης της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά; ε; το γνωρίζετε;
Καλό ταξίδι φίλε...

Σύνδεση

Πολλαπλή παράθεση