Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον kostas3athensfans: 27 November 2008 - 19:31
Παραλίγο να τρέχω και να μην φτάνω!!
Honda cbf (125cc)
Honda cbr (600cc)
AGV S-4
Δημοσιεύθηκε 27 November 2008 - 19:30
Yamaha XTR (660cc)
Shark RSI
Δημοσιεύθηκε 27 November 2008 - 19:38

Γνωρίζετε ότι, η πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σ'ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης, με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και της αποδέσμευσης της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά; ε; το γνωρίζετε;
Καλό ταξίδι φίλε...
Kymco nexxon (125cccc)
Honda NTV Deauville (700cc)
HJC FS-10
Δημοσιεύθηκε 27 November 2008 - 20:12
Προσωπικά έχω πέσει έτσι μια φορά, όταν πλακώθηκα στα φρένα για να αποφύγω αμάξι που αποφάσισε και αυτό να προσπεράσει χωρίς να βγάλει φλας όταν ήμουν σχεδόν δίπλα του (και με την εμπειρία της πτώσης απόφυγα το ίδιο σκηνικό σε άλλες φάσεις μια δυό φορές), ενώ γενικά τους πεζούς με τάσεις αυτοκτονίας μέχρι στιγμής τους έχω καταλάβει εγκαίρως. Ευτυχώς κάτι σκυλάκια γατάκια (και ένα κατσίκι σε άλλη φάση όμως
Κατα τ' αλλα σου εύχομαι πάντα όρθιος
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον nexxon: 27 November 2008 - 20:32
Δημοσιεύθηκε 27 November 2008 - 21:07
Honda cbf (125cc)
Honda cbr (600cc)
AGV S-4
Δημοσιεύθηκε 27 November 2008 - 21:25
Το μέλος rogue4ever είπε την Thu 27 Nov 08 - 21:07:
Ευχαριστώ για τις προτροπές να μείνω όρθιος!!!
Για να γίνω πιο κατανοητός για το συμβάν. Πρόκειται για δρόμο με 1 λωρίδα ανά κατεύθυνση και εγώ προσπερνούσα από τα αριστερά πάνω στη διαχωριστική ενώ ήταν σταματημένα τα αυτοκίνητα. Δεν ξέρω αν με κάλυπτε ο ΚΟΚ πάντως όλα τα μηχανάκια κινούνται με τον ίδιο τρόπο στο συγκεκριμμένο σημείο γιατιί δεν υπάρχει άλλη δίοδος(μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο φίλος που μένει στην περιοχή και έγραψε πιο πάνω). Γένικα σε τέτοια σημεία πάντα προσέχω αλλά λίγο πιο κάτω υπάρχει φανάρι και ΔΙΑΒΑΣΗ οπότε δεν φαντάστηκα ότι υπάρχει κάποιος τόσο στόκος ώστε να περάσει ανάμεσα από τα αυτοκίνητα γι' αυτό και δεν κοίταξα στο πλάι όπως κάνω πάντα(λαλακία μου). Από όσο ξέρω ήμουν νόμιμος καθώς προσπέρασα από τα αριστερά. Αντίθετα το να κινείσαι σαν πεζός ανάμεσα στα αυτοκίνητα και να επιδεικνύεις αυτοκτονικές τάσεις είναι παράνομο. ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ. Κατασκευάστηκαν για να διασχίζουν οι πεζοί το δρόμο με ασφάλεια. Θα σου πρότεινα φίλε rogue4ever να χρησιμοποιείς τις διαβάσεις ώστε να μην ανησυχεις να σε μαζέψει κάποιο όχημα.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον kostas3athensfans: 27 November 2008 - 21:41
Yamaha XTR (660cc)
Shark RSI
Δημοσιεύθηκε 27 November 2008 - 21:50
Το μέλος kostas3athensfans είπε την Thu 27 Nov 08 - 21:25:
Για να γίνω πιο κατανοητός για το συμβάν. Πρόκειται για δρόμο με 1 λωρίδα ανά κατεύθυνση και εγώ προσπερνούσα από τα αριστερά πάνω στη διαχωριστική ενώ ήταν σταματημένα τα αυτοκίνητα. Δεν ξέρω αν με κάλυπτε ο ΚΟΚ πάντως όλα τα μηχανάκια κινούνται με τον ίδιο τρόπο στο συγκεκριμμένο σημείο γιατιί δεν υπάρχει άλλη δίοδος(μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο φίλος που μένει στην περιοχή και έγραψε πιο πάνω). Γένικα σε τέτοια σημεία πάντα προσέχω αλλά λίγο πιο κάτω υπάρχει φανάρι και ΔΙΑΒΑΣΗ οπότε δεν φαντάστηκα ότι υπάρχει κάποιος τόσο στόκος ώστε να περάσει ανάμεσα από τα αυτοκίνητα γι' αυτό και δεν κοίταξα στο πλάι όπως κάνω πάντα(λαλακία μου). Από όσο ξέρω ήμουν νόμιμος καθώς προσπέρασα από τα αριστερά. Αντίθετα το να κινείσαι σαν πεζός ανάμεσα στα αυτοκίνητα και να επιδεικνύεις αυτοκτονικές τάσεις είναι παράνομο. ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ. Κατασκευάστηκαν για να διασχίζουν οι πεζοί το δρόμο με ασφάλεια. Θα σου πρότεινε φίλε rogue4ever να χρησιμοποιείς τις διαβάσεις ώστε να μην ανησυχεις να σε μαζέψει κάποιο όχημα.
Λοιπόν, όπως σου είπα και πριν, εκεί είναι 2 νοσοκομεία και μάλιστα παίδων. Αυτό από μόνο του λέει κάτι. Γονείς πανικόβλητοι που τρέχουν να μπούν μέσα, αυτοκίνητα που παραβιάζουν προτεραιότητες για τον ίδιο λόγο κτλ κτλ... Τι θέλω να πω. Μην είσαι τόσο αυστηρός μαζί της και γενικά με τους πεζούς. Τραβάνε και αυτοί τα μύρια όσα και με μας και με τα αυτοκίνητα, καθημερινά. Τους καταπατούμε τα πεζοδρόμια, συνωστιζόμαστε στα φανάρια πάνω στις διαβάσεις ΤΟΥΣ και αναγκάζονται να κάνουν σλάλομ ανάμεσά μας για να περάσουν και άλλα τέτοια όμορφα. Αν ήσουν σε κάποιο άλλο σημείο θα ήμουν 100% μαζί σου, όσων αφορά το θέμα διέλευση, αλλά εκεί, επειδή το ζώ καθημερινά, σου λέω, όχι ότι έχεις άδικο, αλλά ότι θέλει περισσότερη προσοχή και αυτοσυγκράτηση.
Και τελειώνοντας θα σου πω το εξής: πριν πολλά χρόνια έφυγα από τον Άγιο Θωμά για το Παίδων τρέχοντας, κρατώντας αγκαλιά την βαφτιστήρα μου που αιμορραγούσε. Δεν θυμόμουν πως έφτασα... τίποτα...ούτε την διαδρομή ούτε τίποτα...

Γνωρίζετε ότι, η πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σ'ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης, με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και της αποδέσμευσης της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά; ε; το γνωρίζετε;
Καλό ταξίδι φίλε...
Ducati Multistrada DS (1000cc)
Ducati 1098S Tricolore (1098cc)
Δημοσιεύθηκε 27 November 2008 - 21:50

Δημοσιεύθηκε 27 November 2008 - 23:40
Honda cbf (125cc)
Honda cbr (600cc)
AGV S-4
Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 00:05
Το μέλος Thetreeoflife είπε την Thu 27 Nov 08 - 21:50:
Το μέλος kostas3athensfans είπε την Thu 27 Nov 08 - 21:25:
Για να γίνω πιο κατανοητός για το συμβάν. Πρόκειται για δρόμο με 1 λωρίδα ανά κατεύθυνση και εγώ προσπερνούσα από τα αριστερά πάνω στη διαχωριστική ενώ ήταν σταματημένα τα αυτοκίνητα. Δεν ξέρω αν με κάλυπτε ο ΚΟΚ πάντως όλα τα μηχανάκια κινούνται με τον ίδιο τρόπο στο συγκεκριμμένο σημείο γιατιί δεν υπάρχει άλλη δίοδος(μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο φίλος που μένει στην περιοχή και έγραψε πιο πάνω). Γένικα σε τέτοια σημεία πάντα προσέχω αλλά λίγο πιο κάτω υπάρχει φανάρι και ΔΙΑΒΑΣΗ οπότε δεν φαντάστηκα ότι υπάρχει κάποιος τόσο στόκος ώστε να περάσει ανάμεσα από τα αυτοκίνητα γι' αυτό και δεν κοίταξα στο πλάι όπως κάνω πάντα(λαλακία μου). Από όσο ξέρω ήμουν νόμιμος καθώς προσπέρασα από τα αριστερά. Αντίθετα το να κινείσαι σαν πεζός ανάμεσα στα αυτοκίνητα και να επιδεικνύεις αυτοκτονικές τάσεις είναι παράνομο. ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ. Κατασκευάστηκαν για να διασχίζουν οι πεζοί το δρόμο με ασφάλεια. Θα σου πρότεινε φίλε rogue4ever να χρησιμοποιείς τις διαβάσεις ώστε να μην ανησυχεις να σε μαζέψει κάποιο όχημα.
Λοιπόν, όπως σου είπα και πριν, εκεί είναι 2 νοσοκομεία και μάλιστα παίδων. Αυτό από μόνο του λέει κάτι. Γονείς πανικόβλητοι που τρέχουν να μπούν μέσα, αυτοκίνητα που παραβιάζουν προτεραιότητες για τον ίδιο λόγο κτλ κτλ... Τι θέλω να πω. Μην είσαι τόσο αυστηρός μαζί της και γενικά με τους πεζούς. Τραβάνε και αυτοί τα μύρια όσα και με μας και με τα αυτοκίνητα, καθημερινά. Τους καταπατούμε τα πεζοδρόμια, συνωστιζόμαστε στα φανάρια πάνω στις διαβάσεις ΤΟΥΣ και αναγκάζονται να κάνουν σλάλομ ανάμεσά μας για να περάσουν και άλλα τέτοια όμορφα. Αν ήσουν σε κάποιο άλλο σημείο θα ήμουν 100% μαζί σου, όσων αφορά το θέμα διέλευση, αλλά εκεί, επειδή το ζώ καθημερινά, σου λέω, όχι ότι έχεις άδικο, αλλά ότι θέλει περισσότερη προσοχή και αυτοσυγκράτηση.
Και τελειώνοντας θα σου πω το εξής: πριν πολλά χρόνια έφυγα από τον Άγιο Θωμά για το Παίδων τρέχοντας, κρατώντας αγκαλιά την βαφτιστήρα μου που αιμορραγούσε. Δεν θυμόμουν πως έφτασα... τίποτα...ούτε την διαδρομή ούτε τίποτα...
Εγώ απλώς σχολίασα τη λάθος συμπεριφορά της εν λόγω κυρίας. Αλλά αυστηρός δεν ήμουν μαζί της για τους λόγους που προανέφερες. Σκέψου το μόνο που είπα "Είστε καλά?" και όταν βεβαιώθηκα έφυγα. Για τον εν λόγω δρόμο έχεις δίκιο. Είχα πάει να χτυπήσω και πιο πριν με αυτοκίνητο που έκανε ανάστροφη στο εν λόγω φανάρι. Αλλά δεν λες τίποτα γιατί ο άλλος μπορεί να έχει το παιδί του να χαροπαλεύει.
Το μέλος rogue4ever είπε την Thu 27 Nov 08 - 23:40:
Ducati 848
Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 02:50
Παλι καλα φιλε την εβγαλες "καθαρη" και εσυ, και η κυρια και φυσικα ο πιτσιρικα!
Γιώργος
Hellenic Navy Soldier
ヨシムラ sound system installed
28/7/09 Καλο ταξιδι Χελωνακο
Honda xx (1100cc)
---- (----cc)
Arai RX-7 Corsair
Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 06:31
Το μέλος kostas3athensfans είπε την Thu 27 Nov 08 - 19:30:
Φίλε είσαι πολύ λάθος και θα σ'την πώ! Γυναίκα με παιδί έξω από νοσοκομείο!
Ποιά διάβαση? Αυτήν που έχουν κλείσει τα ΙΧ, ταξί, λεωφορεία σε αυτό το σημείο που περιγράφεις?? Εκεί γίνεται χαμός κάθε μέρα, όλη μέρα.
Σκέψου λίγο τι λες?
Εσύ να περνάς τα σταματημένα και να μην σταματάς που αυτή περνά?
Νομίζω ότι τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες να είσαι σίγουρότατος ότι εσύ φταίς 100%.
Μήπως ήθελες να σε περιμένει εκείνη??
Έλεος ...
Κάτι τέτοια μου την καρφώνουν ...
Προφανώς δεν είσαι παντρεμένος, προφανώς δεν έχεις παιδί.
Μπες λίγο στη θέση της και θα καταλάβεις ότι όχι μόνο δεν πρέπει να είσαι εσύ αγανακτησμένος αλλά αν γινόταν κάτι αλλίμονό σου!
Αυτά για την .... καλημέρα ...
-------------------------------------------------------------------
Πουλάω ............... τα υπάρχοντά μου:
απομένει
1 TopCase GiviMaxia 52lt
1 ζευγάρι πλαϊνές βαλίτσες Hepco & Becker
1 βάση για Honda XX 2004 για βαλίτσες Givi Keyless
Ζητείται βάση για πλαϊνές βαλίτσες Hepco & Becker ή ανταλάσσεται η βάση για τις βαλίτσες Givi (πάντα για ΧΧ2004)
Honda NT 700 VA (680cc)
Honda ST 1300 (1260cc)
Schuberth C2
Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 08:14
Το μέλος psychod είπε την Fri 28 Nov 08 - 06:31:
Σκέψου λίγο τι λες?
Έλεος ...
Μπες λίγο στη θέση της και θα καταλάβεις ότι όχι μόνο δεν πρέπει να είσαι εσύ αγανακτησμένος αλλά αν γινόταν κάτι αλλίμονό σου!
Θα διαφωνήσω στο 100% του φταιξίματος... Σίγουρα φταίει αφού δεν ήταν σε λωρίδα κυκλοφορίας αλλά οι πεζοί πρέπει να πηγαίνουν από τις διαβάσεις και μόνο από εκεί!! Ειδικά με παιδί στο χέρι!!! Όπως η κυρία μπόρεσε να περάσει ανάμεσα από τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα, έτσι θα μπορούσε να περάσει κι ανάμεσα από τα ΙΧ, ταξί, λεωφορεία που λες ότι κλείνουν τη διάβαση...
Κι εγώ μένω (δυστυχώς) σε κεντρικό σημείο της πόλης και πάντα βρίσκω είτε παρκαρισμένα πάνω στις διαβάσεις , είτε μποτιλιαρισμένα αλλά όταν είμαι με τα παιδιά μου ΠΑΝΤΑ πάω από τις διαβάσεις (ανάμεσα από τα όποια αυτοκίνητα τις κλείνουν) με σκοπό τα παιδιά μου να μάθουν ότι μόνο από τις διαβάσεις περνάμε (και πάλι υπό προϋποθέσεις... αφού πάντα κάποιος περνάει με κόκκινο πλέον...).
Το να περνάς με το παιδί εκτός διαβάσεων είναι επικίνδυνο και δίνει πολύ κακό παράδειγμα!!! Εγκληματικό θα το χαρακτήριζα!
Honda xx (1100cc)
---- (----cc)
Arai RX-7 Corsair
Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 11:28
Το μέλος zoo είπε την Fri 28 Nov 08 - 08:14:
Το μέλος psychod είπε την Fri 28 Nov 08 - 06:31:
Σκέψου λίγο τι λες?
Έλεος ...
Θα διαφωνήσω στο 100% του φταιξίματος... Σίγουρα φταίει αφού δεν ήταν σε λωρίδα κυκλοφορίας αλλά οι πεζοί πρέπει να πηγαίνουν από τις διαβάσεις και μόνο από εκεί!! Ειδικά με παιδί στο χέρι!!! Όπως η κυρία μπόρεσε να περάσει ανάμεσα από τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα, έτσι θα μπορούσε να περάσει κι ανάμεσα από τα ΙΧ, ταξί, λεωφορεία που λες ότι κλείνουν τη διάβαση...
Κι εγώ μένω (δυστυχώς) σε κεντρικό σημείο της πόλης και πάντα βρίσκω είτε παρκαρισμένα πάνω στις διαβάσεις , είτε μποτιλιαρισμένα αλλά όταν είμαι με τα παιδιά μου ΠΑΝΤΑ πάω από τις διαβάσεις (ανάμεσα από τα όποια αυτοκίνητα τις κλείνουν) με σκοπό τα παιδιά μου να μάθουν ότι μόνο από τις διαβάσεις περνάμε (και πάλι υπό προϋποθέσεις... αφού πάντα κάποιος περνάει με κόκκινο πλέον...).
Το να περνάς με το παιδί εκτός διαβάσεων είναι επικίνδυνο και δίνει πολύ κακό παράδειγμα!!! Εγκληματικό θα το χαρακτήριζα!
Φίλε μου το σημείο του Παίδων είναι αδιάβατο για τους πεζούς πάρα πολλές φορές. Δεν μένω σήμερα στην Αθήνα αλλά περνάω συχνά από εκεί με την μηχανή και καταλαβαίνω τον φίλο που περνούσε τα μποτιλιαρισμένα ΙΧ+λεωφορεία+ταξί.
Αλλά πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και να κατανοήσουμε την μάνα που πηγαίνει το παιδί της εκεί και συχνά
1-έρχεται από την επαρχία
2-είναι αλλοδαπή
3-έχει το παιδί της με ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα
4-είναι αγχωμένη-πανικοβλημένη η ίδια
Τώρα το γιατί δεν υπάρχει διάβαση σαφώς ορισμένη & προστατευμένη για τον πεζό είναι μια άλλη κουβέντα.
Το να εκπαιδεύσουμε σχετικά με την οδική παιδεία έξω από νοσοκομείο είναι μάλλον άστοχο. Αλλού θα μπορούσε να γίνει η αρχή ...
Και πίστεψέ με - αν συνέβαινε κάτι σε αυτήν την περίπτωση - ο οδηγός θα έφταιγε σε κάθε δικαστήριο.
-------------------------------------------------------------------
Πουλάω ............... τα υπάρχοντά μου:
απομένει
1 TopCase GiviMaxia 52lt
1 ζευγάρι πλαϊνές βαλίτσες Hepco & Becker
1 βάση για Honda XX 2004 για βαλίτσες Givi Keyless
Ζητείται βάση για πλαϊνές βαλίτσες Hepco & Becker ή ανταλάσσεται η βάση για τις βαλίτσες Givi (πάντα για ΧΧ2004)

Σύνδεση

Πολλαπλή παράθεση