myBike: Παραλίγο να τρέχω και να μην φτάνω!! - myBike

Μεταπήδηση στο περιεχόμενο

• (3 σελίδες)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Δεν μπορείς να αρχίσεις νέο θέμα
  • Δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το θέμα

Παραλίγο να τρέχω και να μην φτάνω!! Βαθμολόγηση θέματος: -----

#1 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   kostas_cbf  myBike Honda cbf (125cc) dreamBike Honda cbr (600cc) myGear AGV S-4

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο
  • Ομάδα: Μέλη
  • Εγγράφηκε: 07 September 08

Δημοσιεύθηκε 27 November 2008 - 19:30

Σήμερα το πρωί ήμουνα με το παπί μου στην Θηβών μπροστά στο Παίδων(Γουδί) και κατευθυνόμουν προς Ζωγράφου. Πριν το φανάρι ακριβώς έξω από το παίδων και ενώ τα αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα λόγω μποτιλιαρίσματος και εγώ τα προσπερνούσα απο αριστερά βλέπω ξαφνικά μια γυναίκα και ένα πιτσιρίκι πεζούς ακριβώς μπροστά μου (πέρασαν ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα και δεν κοίταξαν αν έρχεται μηχανάκι). Πήγαινα το πολύ με 30 πλάκωσα στα φρένα αλλά δεν πρόλαβα να σταματήσω και χτύπησα τη γυναίκα. Έπεσε κάτω και ευτυχώς δεν χτύπησε. Αναγνώρισε το λάθος της αμέσως και μου ζήτησε συγγνώμη αλλά η ανευθυνότητα της δεν είχε όριο δεδομένου ότι είχε και παιδάκι. Αν αναλογιστεί κανείς ότι σε λίγα μέτρα από το σημείο υπάρχει φανάρι και διάβαση πεζών όπου θα μπορούσε να διασχίσει το δρόμο με ασφάλεια σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!! :angry: :angry: :angry: Πότε επιτέλους θα αποκτήσουμε κυκλοφοριακή αγωγή και θα κάνουμε τα αυτονόητα??? Τελοσπάντων τέλος καλό καθότι δεν υπήρξαν ούτε υλικές ουτε σωματικές ζημιές και από τις δύο πλευρές. Και όσο σκέφτομαι το σοκ και το τρέξιμο που θα έτρωγα αν πάθαινε κάτι η κυρία ή το παιδάκι με πιάνει τρέμουλο.

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον kostas3athensfans: 27 November 2008 - 19:31

Posted Image
Το κράνος φοριέται πάνω απ' το μυαλό
...και ο νοών νοείτο
0

#2 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Thetreeoflife  myBike Yamaha XTR (660cc) myGear Shark RSI

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 06 June 08
  • Τόπος:Αθήνα

Δημοσιεύθηκε 27 November 2008 - 19:38

γείτονα αφού είστε όλοι καλά, μην λες τίποτα. Τον δρόμο τον ξέρω πολύ καλά. μένω 2 στενά πιο κάτω τα τελευταία 35 χρόνια. είναι δύσκολη περίπτωση εξ αιτίας των νοσοκομείων. Θέλει πολύ προσοχή.
Χριστόδουλος
Posted Image

Γνωρίζετε ότι, η πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σ'ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης, με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και της αποδέσμευσης της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά; ε; το γνωρίζετε;
Καλό ταξίδι φίλε...
0

#3 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   nexxon  myBike Kymco nexxon (125cccc) dreamBike Honda NTV Deauville (700cc) myGear HJC FS-10

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 29 September 08

Δημοσιεύθηκε 27 November 2008 - 20:12

Χωρίς να θέλω να σου την πω πιστεύω ότι όταν πηγαίνουμε ανάμεσα από τα αμάξια ή προσπερνάμε πάνω στη διαχωριστική έχουμε ευθύνη εμείς ακόμα κι αν ουσιαστικά την κάνει ο άλλος τη βλακεία (πεζός που δεν κοιτάει, αμάξι που αλλάζει κατεύθυνση χωρίς φλας). Αν το σκεφτείς και ο πεζός έχοντας περάσει τον μισό δρόμο η αυθόρμητη κίνηση είναι να κοιτάει στην άλλη κατεύθυνση για να περάσει τον άλλο μισο. Γενικά μόνο με αμάξια στο δρόμο φαίνονται οι πεζοί που πάνε να περάσουν ενώ με μεγαλύτερα όχήματα όχι.
Προσωπικά έχω πέσει έτσι μια φορά, όταν πλακώθηκα στα φρένα για να αποφύγω αμάξι που αποφάσισε και αυτό να προσπεράσει χωρίς να βγάλει φλας όταν ήμουν σχεδόν δίπλα του (και με την εμπειρία της πτώσης απόφυγα το ίδιο σκηνικό σε άλλες φάσεις μια δυό φορές), ενώ γενικά τους πεζούς με τάσεις αυτοκτονίας μέχρι στιγμής τους έχω καταλάβει εγκαίρως. Ευτυχώς κάτι σκυλάκια γατάκια (και ένα κατσίκι σε άλλη φάση όμως :) ) πετάχτηκαν κάνα δυό δευτερόλεπτα νωρίτερα από τη στιγμή που θα δημιουργούσε πρόβλημα.
Κατα τ' αλλα σου εύχομαι πάντα όρθιος

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον nexxon: 27 November 2008 - 20:32

0

#4 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   rogue4ever 

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 09 October 08

Δημοσιεύθηκε 27 November 2008 - 21:07

Koιταξε σαν πεζος αυτο που κοιταω κυριως ειναι μην αλλαξει το φαναρι και με μαζεψει κανεις με αυτοκινητο ωστε να επιταχυνω.Απο την αλλη και να ριξω μια ματια για μηχανοβιο δεν φενεται λογω του οτι οι περισσοτεροι κανουν ζιγκ ζαγκ δεν ειναι μια κενη ευθεια που θα χωθει ο μηχανοβιος.Δεν το λεω για σενα επειδη δεν ξερω και πως εγινε το συμβαν αλλα οταν βλεπω κατι τυπαδες να παλευουν για να χωθουν παντου και να κανουν τρελες ταρζανιες τα ψιλο παιρνω,που πας να χωθεις ρε φιλεστα 3 εκατοστα που ειναι το κενο απο τα παρκαρισμενα και τα μποτιλιαρισμενα ή καναν πεζο θα μασεις ή τον αλλοδαπο που δουλευει στα παζαρια δεν υπαρχει περιπτωση
0

#5 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   kostas_cbf  myBike Honda cbf (125cc) dreamBike Honda cbr (600cc) myGear AGV S-4

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 27 November 2008 - 21:25

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος rogue4ever είπε την Thu 27 Nov 08 - 21:07:

Koιταξε σαν πεζος αυτο που κοιταω κυριως ειναι μην αλλαξει το φαναρι και με μαζεψει κανεις με αυτοκινητο ωστε να επιταχυνω.Απο την αλλη και να ριξω μια ματια για μηχανοβιο δεν φενεται λογω του οτι οι περισσοτεροι κανουν ζιγκ ζαγκ δεν ειναι μια κενη ευθεια που θα χωθει ο μηχανοβιος.Δεν το λεω για σενα επειδη δεν ξερω και πως εγινε το συμβαν αλλα οταν βλεπω κατι τυπαδες να παλευουν για να χωθουν παντου και να κανουν τρελες ταρζανιες τα ψιλο παιρνω,που πας να χωθεις ρε φιλεστα 3 εκατοστα που ειναι το κενο απο τα παρκαρισμενα και τα μποτιλιαρισμενα ή καναν πεζο θα μασεις ή τον αλλοδαπο που δουλευει στα παζαρια δεν υπαρχει περιπτωση

Ευχαριστώ για τις προτροπές να μείνω όρθιος!!! :D

Για να γίνω πιο κατανοητός για το συμβάν. Πρόκειται για δρόμο με 1 λωρίδα ανά κατεύθυνση και εγώ προσπερνούσα από τα αριστερά πάνω στη διαχωριστική ενώ ήταν σταματημένα τα αυτοκίνητα. Δεν ξέρω αν με κάλυπτε ο ΚΟΚ πάντως όλα τα μηχανάκια κινούνται με τον ίδιο τρόπο στο συγκεκριμμένο σημείο γιατιί δεν υπάρχει άλλη δίοδος(μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο φίλος που μένει στην περιοχή και έγραψε πιο πάνω). Γένικα σε τέτοια σημεία πάντα προσέχω αλλά λίγο πιο κάτω υπάρχει φανάρι και ΔΙΑΒΑΣΗ οπότε δεν φαντάστηκα ότι υπάρχει κάποιος τόσο στόκος ώστε να περάσει ανάμεσα από τα αυτοκίνητα γι' αυτό και δεν κοίταξα στο πλάι όπως κάνω πάντα(λαλακία μου). Από όσο ξέρω ήμουν νόμιμος καθώς προσπέρασα από τα αριστερά. Αντίθετα το να κινείσαι σαν πεζός ανάμεσα στα αυτοκίνητα και να επιδεικνύεις αυτοκτονικές τάσεις είναι παράνομο. ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ. Κατασκευάστηκαν για να διασχίζουν οι πεζοί το δρόμο με ασφάλεια. Θα σου πρότεινα φίλε rogue4ever να χρησιμοποιείς τις διαβάσεις ώστε να μην ανησυχεις να σε μαζέψει κάποιο όχημα.

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον kostas3athensfans: 27 November 2008 - 21:41

Posted Image
...και ο νοών νοείτο
0

#6 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Thetreeoflife  myBike Yamaha XTR (660cc) myGear Shark RSI

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 06 June 08
  • Τόπος:Αθήνα

Δημοσιεύθηκε 27 November 2008 - 21:50

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος kostas3athensfans είπε την Thu 27 Nov 08 - 21:25:

Για να γίνω πιο κατανοητός για το συμβάν. Πρόκειται για δρόμο με 1 λωρίδα ανά κατεύθυνση και εγώ προσπερνούσα από τα αριστερά πάνω στη διαχωριστική ενώ ήταν σταματημένα τα αυτοκίνητα. Δεν ξέρω αν με κάλυπτε ο ΚΟΚ πάντως όλα τα μηχανάκια κινούνται με τον ίδιο τρόπο στο συγκεκριμμένο σημείο γιατιί δεν υπάρχει άλλη δίοδος(μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο φίλος που μένει στην περιοχή και έγραψε πιο πάνω). Γένικα σε τέτοια σημεία πάντα προσέχω αλλά λίγο πιο κάτω υπάρχει φανάρι και ΔΙΑΒΑΣΗ οπότε δεν φαντάστηκα ότι υπάρχει κάποιος τόσο στόκος ώστε να περάσει ανάμεσα από τα αυτοκίνητα γι' αυτό και δεν κοίταξα στο πλάι όπως κάνω πάντα(λαλακία μου). Από όσο ξέρω ήμουν νόμιμος καθώς προσπέρασα από τα αριστερά. Αντίθετα το να κινείσαι σαν πεζός ανάμεσα στα αυτοκίνητα και να επιδεικνύεις αυτοκτονικές τάσεις είναι παράνομο. ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ. Κατασκευάστηκαν για να διασχίζουν οι πεζοί το δρόμο με ασφάλεια. Θα σου πρότεινε φίλε rogue4ever να χρησιμοποιείς τις διαβάσεις ώστε να μην ανησυχεις να σε μαζέψει κάποιο όχημα.

Λοιπόν, όπως σου είπα και πριν, εκεί είναι 2 νοσοκομεία και μάλιστα παίδων. Αυτό από μόνο του λέει κάτι. Γονείς πανικόβλητοι που τρέχουν να μπούν μέσα, αυτοκίνητα που παραβιάζουν προτεραιότητες για τον ίδιο λόγο κτλ κτλ... Τι θέλω να πω. Μην είσαι τόσο αυστηρός μαζί της και γενικά με τους πεζούς. Τραβάνε και αυτοί τα μύρια όσα και με μας και με τα αυτοκίνητα, καθημερινά. Τους καταπατούμε τα πεζοδρόμια, συνωστιζόμαστε στα φανάρια πάνω στις διαβάσεις ΤΟΥΣ και αναγκάζονται να κάνουν σλάλομ ανάμεσά μας για να περάσουν και άλλα τέτοια όμορφα. Αν ήσουν σε κάποιο άλλο σημείο θα ήμουν 100% μαζί σου, όσων αφορά το θέμα διέλευση, αλλά εκεί, επειδή το ζώ καθημερινά, σου λέω, όχι ότι έχεις άδικο, αλλά ότι θέλει περισσότερη προσοχή και αυτοσυγκράτηση.
Και τελειώνοντας θα σου πω το εξής: πριν πολλά χρόνια έφυγα από τον Άγιο Θωμά για το Παίδων τρέχοντας, κρατώντας αγκαλιά την βαφτιστήρα μου που αιμορραγούσε. Δεν θυμόμουν πως έφτασα... τίποτα...ούτε την διαδρομή ούτε τίποτα...
Χριστόδουλος
Posted Image

Γνωρίζετε ότι, η πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σ'ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης, με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και της αποδέσμευσης της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά; ε; το γνωρίζετε;
Καλό ταξίδι φίλε...
0

#7 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   mr.marino  myBike Ducati Multistrada DS (1000cc) dreamBike Ducati 1098S Tricolore (1098cc)

• Only God will judge me
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 25 May 08
  • Τόπος:Somewhere In Time

Δημοσιεύθηκε 27 November 2008 - 21:50

μαγγες...οτι και να λετε....εμεις ειμαστε οι παρανομοι σε τετοιες περιπτωσεις.....και το κανουμε καθημερινα...εις γνωσην μας. απλα θελει λεπτη και ιδιαιτερη προσοχη. ετσι ακριβως παραλιγο να χτυπουσα μια γιαγια που εκεινη την ωρα που περναγα διπλα απτα αμαξια κατεβηκε απτο πεζοδρομιο. Δεν με ειδε αλλα τι να πεις στην γιαγια...και κυριως το φταιξιμο ηταν δικο μου :/
Μαρίνος...
Posted Image

"Οσο και να σκέφτηκα δεν βγήκα πουθενά,όσα ζούμε εδω...είναι προσωρίνά...ίσως να μην πρέπει να τα παίρνω σοβαρά...και οπως κάποτε είχα πει-να μην με νοιάζει πια..."
0

#8 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   rivalbreaker  myBike Modenas Dinamik (150cc) dreamBike KTM DuKe 690 (690cc)

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 18 November 08
  • Τόπος:ΑΘΗΝΑ

Δημοσιεύθηκε 27 November 2008 - 21:53

ΠΟ ΠΟ εχεις ιδέα τι θα μπορούσε να είχε συμβει????ούτε να το σκεύτεσε
Posted Image
0

#9 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   rogue4ever 

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 09 October 08

Δημοσιεύθηκε 27 November 2008 - 23:40

Αυτο που ειχα κατα νου εγω ειναι ενας δρομος εδω στην καλλιθεα που γινονται εργα στο πεζοδρομιο και αναγκαστικα πρεπει να κατεβεις επισης ειναι παρα πολυ στενος και εχει αρκετη κινηση γιατι απο αυτον τον παραδρομο βγενεις θησεως και πας προς πολλες κατευθυνσεις.Και ειναι που ειναι στενος παει και χωνεται ο αλλος με το v strom αναμεσα απο τα αμαξια βλεπει οτι δεν τον παει και μενει καπου στο αναμεσα.Γιαυτο σου ειπα δεν ξερω πως ειναι ο δρομος αν ειχε διαβαση και πεζοδρομιο ολα οκ εγω μιλαω για κατι κολοστενα που εχουν ενα πεζοδρομιο 4 εκατοστα το οποιο εχει καταρευσει ειναι ολο λακουβες και απο πανω βαζουνε και ενα δεντρακι πανω με το δικο του τετραγωνακι λακουβα(στο οποιο εχουν χεσει και οι σκυλοι)....
0

#10 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   kostas_cbf  myBike Honda cbf (125cc) dreamBike Honda cbr (600cc) myGear AGV S-4

• Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 00:05

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος Thetreeoflife είπε την Thu 27 Nov 08 - 21:50:

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος kostas3athensfans είπε την Thu 27 Nov 08 - 21:25:

Για να γίνω πιο κατανοητός για το συμβάν. Πρόκειται για δρόμο με 1 λωρίδα ανά κατεύθυνση και εγώ προσπερνούσα από τα αριστερά πάνω στη διαχωριστική ενώ ήταν σταματημένα τα αυτοκίνητα. Δεν ξέρω αν με κάλυπτε ο ΚΟΚ πάντως όλα τα μηχανάκια κινούνται με τον ίδιο τρόπο στο συγκεκριμμένο σημείο γιατιί δεν υπάρχει άλλη δίοδος(μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο φίλος που μένει στην περιοχή και έγραψε πιο πάνω). Γένικα σε τέτοια σημεία πάντα προσέχω αλλά λίγο πιο κάτω υπάρχει φανάρι και ΔΙΑΒΑΣΗ οπότε δεν φαντάστηκα ότι υπάρχει κάποιος τόσο στόκος ώστε να περάσει ανάμεσα από τα αυτοκίνητα γι' αυτό και δεν κοίταξα στο πλάι όπως κάνω πάντα(λαλακία μου). Από όσο ξέρω ήμουν νόμιμος καθώς προσπέρασα από τα αριστερά. Αντίθετα το να κινείσαι σαν πεζός ανάμεσα στα αυτοκίνητα και να επιδεικνύεις αυτοκτονικές τάσεις είναι παράνομο. ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ. Κατασκευάστηκαν για να διασχίζουν οι πεζοί το δρόμο με ασφάλεια. Θα σου πρότεινε φίλε rogue4ever να χρησιμοποιείς τις διαβάσεις ώστε να μην ανησυχεις να σε μαζέψει κάποιο όχημα.

Λοιπόν, όπως σου είπα και πριν, εκεί είναι 2 νοσοκομεία και μάλιστα παίδων. Αυτό από μόνο του λέει κάτι. Γονείς πανικόβλητοι που τρέχουν να μπούν μέσα, αυτοκίνητα που παραβιάζουν προτεραιότητες για τον ίδιο λόγο κτλ κτλ... Τι θέλω να πω. Μην είσαι τόσο αυστηρός μαζί της και γενικά με τους πεζούς. Τραβάνε και αυτοί τα μύρια όσα και με μας και με τα αυτοκίνητα, καθημερινά. Τους καταπατούμε τα πεζοδρόμια, συνωστιζόμαστε στα φανάρια πάνω στις διαβάσεις ΤΟΥΣ και αναγκάζονται να κάνουν σλάλομ ανάμεσά μας για να περάσουν και άλλα τέτοια όμορφα. Αν ήσουν σε κάποιο άλλο σημείο θα ήμουν 100% μαζί σου, όσων αφορά το θέμα διέλευση, αλλά εκεί, επειδή το ζώ καθημερινά, σου λέω, όχι ότι έχεις άδικο, αλλά ότι θέλει περισσότερη προσοχή και αυτοσυγκράτηση.
Και τελειώνοντας θα σου πω το εξής: πριν πολλά χρόνια έφυγα από τον Άγιο Θωμά για το Παίδων τρέχοντας, κρατώντας αγκαλιά την βαφτιστήρα μου που αιμορραγούσε. Δεν θυμόμουν πως έφτασα... τίποτα...ούτε την διαδρομή ούτε τίποτα...

Εγώ απλώς σχολίασα τη λάθος συμπεριφορά της εν λόγω κυρίας. Αλλά αυστηρός δεν ήμουν μαζί της για τους λόγους που προανέφερες. Σκέψου το μόνο που είπα "Είστε καλά?" και όταν βεβαιώθηκα έφυγα. Για τον εν λόγω δρόμο έχεις δίκιο. Είχα πάει να χτυπήσω και πιο πριν με αυτοκίνητο που έκανε ανάστροφη στο εν λόγω φανάρι. Αλλά δεν λες τίποτα γιατί ο άλλος μπορεί να έχει το παιδί του να χαροπαλεύει.

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος rogue4ever είπε την Thu 27 Nov 08 - 23:40:

Αυτο που ειχα κατα νου εγω ειναι ενας δρομος εδω στην καλλιθεα που γινονται εργα στο πεζοδρομιο και αναγκαστικα πρεπει να κατεβεις επισης ειναι παρα πολυ στενος και εχει αρκετη κινηση γιατι απο αυτον τον παραδρομο βγενεις θησεως και πας προς πολλες κατευθυνσεις.Και ειναι που ειναι στενος παει και χωνεται ο αλλος με το v strom αναμεσα απο τα αμαξια βλεπει οτι δεν τον παει και μενει καπου στο αναμεσα.Γιαυτο σου ειπα δεν ξερω πως ειναι ο δρομος αν ειχε διαβαση και πεζοδρομιο ολα οκ εγω μιλαω για κατι κολοστενα που εχουν ενα πεζοδρομιο 4 εκατοστα το οποιο εχει καταρευσει ειναι ολο λακουβες και απο πανω βαζουνε και ενα δεντρακι πανω με το δικο του τετραγωνακι λακουβα(στο οποιο εχουν χεσει και οι σκυλοι)....

:_thumbsup: :cheers:
Posted Image
...και ο νοών νοείτο
0

#11 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   hayabusas  dreamBike Ducati 848

• Έξω για βόλτα
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 25 January 08
  • Τόπος:Μπαχιρδοχωριό

Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 02:50

Ειναι μεγαλος εφιαλτης το να χτυπησεις ανθρωπο με το μηχανακια ή, πολυ χειροτερα, με το τουτου. Μακρια απο ολους μας....

Παλι καλα φιλε την εβγαλες "καθαρη" και εσυ, και η κυρια και φυσικα ο πιτσιρικα!
Φιλικα,
Γιώργος

Hellenic Navy Soldier

ヨシムラ sound system installed

28/7/09 Καλο ταξιδι Χελωνακο
0

#12 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   psychod  myBike Honda xx (1100cc) dreamBike ---- (----cc) myGear Arai RX-7 Corsair

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 05 March 07
  • Τόπος:Τρίπολη

Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 06:31

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος kostas3athensfans είπε την Thu 27 Nov 08 - 19:30:

Σήμερα το πρωί ήμουνα με το παπί μου στην Θηβών μπροστά στο Παίδων(Γουδί) και κατευθυνόμουν προς Ζωγράφου. Πριν το φανάρι ακριβώς έξω από το παίδων και ενώ τα αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα λόγω μποτιλιαρίσματος και εγώ τα προσπερνούσα απο αριστερά βλέπω ξαφνικά μια γυναίκα και ένα πιτσιρίκι πεζούς ακριβώς μπροστά μου (πέρασαν ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα και δεν κοίταξαν αν έρχεται μηχανάκι). Πήγαινα το πολύ με 30 πλάκωσα στα φρένα αλλά δεν πρόλαβα να σταματήσω και χτύπησα τη γυναίκα. Έπεσε κάτω και ευτυχώς δεν χτύπησε. Αναγνώρισε το λάθος της αμέσως και μου ζήτησε συγγνώμη αλλά η ανευθυνότητα της δεν είχε όριο δεδομένου ότι είχε και παιδάκι. Αν αναλογιστεί κανείς ότι σε λίγα μέτρα από το σημείο υπάρχει φανάρι και διάβαση πεζών όπου θα μπορούσε να διασχίσει το δρόμο με ασφάλεια σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!! :angry: :angry: :angry: Πότε επιτέλους θα αποκτήσουμε κυκλοφοριακή αγωγή και θα κάνουμε τα αυτονόητα??? Τελοσπάντων τέλος καλό καθότι δεν υπήρξαν ούτε υλικές ουτε σωματικές ζημιές και από τις δύο πλευρές. Και όσο σκέφτομαι το σοκ και το τρέξιμο που θα έτρωγα αν πάθαινε κάτι η κυρία ή το παιδάκι με πιάνει τρέμουλο.

Φίλε είσαι πολύ λάθος και θα σ'την πώ! Γυναίκα με παιδί έξω από νοσοκομείο!

Ποιά διάβαση? Αυτήν που έχουν κλείσει τα ΙΧ, ταξί, λεωφορεία σε αυτό το σημείο που περιγράφεις?? Εκεί γίνεται χαμός κάθε μέρα, όλη μέρα.
Σκέψου λίγο τι λες?

Εσύ να περνάς τα σταματημένα και να μην σταματάς που αυτή περνά?

Νομίζω ότι τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες να είσαι σίγουρότατος ότι εσύ φταίς 100%.
Μήπως ήθελες να σε περιμένει εκείνη??
Έλεος ...
Κάτι τέτοια μου την καρφώνουν ...
Προφανώς δεν είσαι παντρεμένος, προφανώς δεν έχεις παιδί.

Μπες λίγο στη θέση της και θα καταλάβεις ότι όχι μόνο δεν πρέπει να είσαι εσύ αγανακτησμένος αλλά αν γινόταν κάτι αλλίμονό σου!

Αυτά για την .... καλημέρα ... :_thumbsup:
that was my K
-------------------------------------------------------------------
Πουλάω ............... τα υπάρχοντά μου:

2 Top Case Givi Maxia με βάση
ή Givi Keyless ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ

απομένει
1 TopCase GiviMaxia 52lt

1 ζευγάρι πλαϊνές βαλίτσες Hepco & Becker

1 βάση για Honda XX 2004
για βαλίτσες Givi Keyless

Ζητείται βάση για πλαϊνές βαλίτσες Hepco & Becker ή ανταλάσσεται η βάση για τις βαλίτσες Givi (πάντα για ΧΧ2004)

0

#13 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   zoo  myBike Honda NT 700 VA (680cc) dreamBike Honda ST 1300 (1260cc) myGear Schuberth C2

• (σπάνιο ζώο)
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 16 May 08
  • Τόπος:Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 08:14

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος psychod είπε την Fri 28 Nov 08 - 06:31:

Ποιά διάβαση? Αυτήν που έχουν κλείσει τα ΙΧ, ταξί, λεωφορεία σε αυτό το σημείο που περιγράφεις?? Εκεί γίνεται χαμός κάθε μέρα, όλη μέρα.
Σκέψου λίγο τι λες?

Έλεος ...

Μπες λίγο στη θέση της και θα καταλάβεις ότι όχι μόνο δεν πρέπει να είσαι εσύ αγανακτησμένος αλλά αν γινόταν κάτι αλλίμονό σου!

Θα διαφωνήσω στο 100% του φταιξίματος... Σίγουρα φταίει αφού δεν ήταν σε λωρίδα κυκλοφορίας αλλά οι πεζοί πρέπει να πηγαίνουν από τις διαβάσεις και μόνο από εκεί!! Ειδικά με παιδί στο χέρι!!! Όπως η κυρία μπόρεσε να περάσει ανάμεσα από τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα, έτσι θα μπορούσε να περάσει κι ανάμεσα από τα ΙΧ, ταξί, λεωφορεία που λες ότι κλείνουν τη διάβαση...

Κι εγώ μένω (δυστυχώς) σε κεντρικό σημείο της πόλης και πάντα βρίσκω είτε παρκαρισμένα πάνω στις διαβάσεις , είτε μποτιλιαρισμένα αλλά όταν είμαι με τα παιδιά μου ΠΑΝΤΑ πάω από τις διαβάσεις (ανάμεσα από τα όποια αυτοκίνητα τις κλείνουν) με σκοπό τα παιδιά μου να μάθουν ότι μόνο από τις διαβάσεις περνάμε (και πάλι υπό προϋποθέσεις... αφού πάντα κάποιος περνάει με κόκκινο πλέον...).

Το να περνάς με το παιδί εκτός διαβάσεων είναι επικίνδυνο και δίνει πολύ κακό παράδειγμα!!! Εγκληματικό θα το χαρακτήριζα!
0

#14 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   psychod  myBike Honda xx (1100cc) dreamBike ---- (----cc) myGear Arai RX-7 Corsair

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 05 March 07
  • Τόπος:Τρίπολη

Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 11:28

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος zoo είπε την Fri 28 Nov 08 - 08:14:

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος psychod είπε την Fri 28 Nov 08 - 06:31:

Σκέψου λίγο τι λες?

Έλεος ...

Θα διαφωνήσω στο 100% του φταιξίματος... Σίγουρα φταίει αφού δεν ήταν σε λωρίδα κυκλοφορίας αλλά οι πεζοί πρέπει να πηγαίνουν από τις διαβάσεις και μόνο από εκεί!! Ειδικά με παιδί στο χέρι!!! Όπως η κυρία μπόρεσε να περάσει ανάμεσα από τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα, έτσι θα μπορούσε να περάσει κι ανάμεσα από τα ΙΧ, ταξί, λεωφορεία που λες ότι κλείνουν τη διάβαση...

Κι εγώ μένω (δυστυχώς) σε κεντρικό σημείο της πόλης και πάντα βρίσκω είτε παρκαρισμένα πάνω στις διαβάσεις , είτε μποτιλιαρισμένα αλλά όταν είμαι με τα παιδιά μου ΠΑΝΤΑ πάω από τις διαβάσεις (ανάμεσα από τα όποια αυτοκίνητα τις κλείνουν) με σκοπό τα παιδιά μου να μάθουν ότι μόνο από τις διαβάσεις περνάμε (και πάλι υπό προϋποθέσεις... αφού πάντα κάποιος περνάει με κόκκινο πλέον...).

Το να περνάς με το παιδί εκτός διαβάσεων είναι επικίνδυνο και δίνει πολύ κακό παράδειγμα!!! Εγκληματικό θα το χαρακτήριζα!

Φίλε μου το σημείο του Παίδων είναι αδιάβατο για τους πεζούς πάρα πολλές φορές. Δεν μένω σήμερα στην Αθήνα αλλά περνάω συχνά από εκεί με την μηχανή και καταλαβαίνω τον φίλο που περνούσε τα μποτιλιαρισμένα ΙΧ+λεωφορεία+ταξί.

Αλλά πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και να κατανοήσουμε την μάνα που πηγαίνει το παιδί της εκεί και συχνά
1-έρχεται από την επαρχία
2-είναι αλλοδαπή
3-έχει το παιδί της με ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα
4-είναι αγχωμένη-πανικοβλημένη η ίδια

Τώρα το γιατί δεν υπάρχει διάβαση σαφώς ορισμένη & προστατευμένη για τον πεζό είναι μια άλλη κουβέντα.
Το να εκπαιδεύσουμε σχετικά με την οδική παιδεία έξω από νοσοκομείο είναι μάλλον άστοχο. Αλλού θα μπορούσε να γίνει η αρχή ...

Και πίστεψέ με - αν συνέβαινε κάτι σε αυτήν την περίπτωση - ο οδηγός θα έφταιγε σε κάθε δικαστήριο.
that was my K
-------------------------------------------------------------------
Πουλάω ............... τα υπάρχοντά μου:

2 Top Case Givi Maxia με βάση
ή Givi Keyless ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ

απομένει
1 TopCase GiviMaxia 52lt

1 ζευγάρι πλαϊνές βαλίτσες Hepco & Becker

1 βάση για Honda XX 2004
για βαλίτσες Givi Keyless

Ζητείται βάση για πλαϊνές βαλίτσες Hepco & Becker ή ανταλάσσεται η βάση για τις βαλίτσες Givi (πάντα για ΧΧ2004)

0

#15 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Ellessar_GR  myBike Yamaha Fazer (600cc) dreamBike Yamaha R1 (2008) (1000cccc) myGear Shoei X-Eleven

• Έξω για βόλτα
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 18 April 08
  • Τόπος:Ηράκλειο Κρήτης

Δημοσιεύθηκε 28 November 2008 - 11:32

Άναψε ένα κεράκι στην εκκλησία... έτσι για να σε ξαναβοηθήσει αν χρειαστεί
ΠΑΡΙΣ

Posted ImagePosted Image
0

• (3 σελίδες)
  • +