myBike: Track Day - Φθινόπωρο 2008 - myBike

Μεταπήδηση στο περιεχόμενο

• (7 σελίδες)
  • +
  • « Πρώτη
  • 5
  • 6
  • 7
  • Δεν μπορείς να αρχίσεις νέο θέμα
  • Δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το θέμα

Track Day - Φθινόπωρο 2008 για να μαθαινουμε και να διορθωνουμε Βαθμολόγηση θέματος: -----

Δημοσκόπηση: Θέλεις να οργανώσουμε Track Day όλοι μαζί;

Θα πάρεις μέρος στο Track Day;

Δεν μπορείς να δεις τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης προτού ψηφίσεις. Παρακαλούμε συνδέσου και ψήφισε για να δεις τα αποτελέσματα.

Που θα προτιμούσες να γίνει;

Δεν μπορείς να δεις τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης προτού ψηφίσεις. Παρακαλούμε συνδέσου και ψήφισε για να δεις τα αποτελέσματα.

Πότε θα ήθελες να γίνει;

Καταχώριση ψήφου Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#91 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   man  myBike Triumph Tiger (1050cc) dreamBike Triumph Tiger (1200cc) myGear Schuberth S1 Pro

• Mr. Brightside
  • Εικονίδιο
  • Ομάδα: Μέλη
  • Εγγράφηκε: 12 January 07
  • Τόπος:Ξεσσαλονίκη

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 11:32

Συμφωνω, θα κανουμε κανα trackday προς Απριλη ή θα μεινουμε ανενεργοι και φετος σ'αυτο το θεμα?
Too much drama in our lives. Hate the dramaqueens.
Sometimes... When I look deep in your eyes, I swear I can see your soul...
TOP-NOTCH
Posted Image
0

#92 Ο χρήστης είναι συνδεδεμένος   janabetis  myBike KTM 1190 RC8 (1148cc) dreamBike Ducati HyperLeggera (1200cc) myGear Arai RX-7 GP

• UnLeaded Junkie
  • Εικονίδιο
  • Ομάδα: Τ.Συντονιστές
  • Εγγράφηκε: 13 March 06
  • Τόπος:Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 11:42

Η πίστα των Σερρών είναι πρακτικά κλεισμένη για όλα τα ΣΚ του 2010. Ακόμη και να βρούμε Σάββατο ή Κυριακή, ελεύθερη χρειαζόμαστε πάνω από 45 συμμετοχές για να είναι λογικό το κόστος ανά αναβάτη.

Αυτό σημαίνει ότι μάλλον πρέπει να σκεφτούμε ή Παρασκευή ή Δευτέρα. Το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο. Για να γίνει αυτό πρέπει να πάρουν αρκετοί από εμάς άδεια από την δουλειά τους. Παράλληλα το κάνει δύσκολο για αυτούς που είναι πάνω από 200 χλμ μακριά από τις Σέρρες.

Αυτό είναι το ρεζουμέ.

Μπορούμε χαλαρά όμως να ορίσουμε μια καθημερινή που γουστάρουμε, να μαζευτούμε 15-20 άτομα και να πάμε σε στυλ ελεύθερης προπόνησης. Έτσι και αλλιώς τις καθημερινές έχει ελάχιστο κόσμο.

Εγώ πάντως είμαι μέσα σε οποιοδήποτε σενάριο.
Posted Image
Παρ' όλη τη σοφία,
κάνω μια σούζα και έτσι απλά
γυρνώ στην εφηβεία.
0

#93 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Alarm  myBike Honda CBR RR 2007 (600cc) dreamBike Ε-ξερω ! myGear Shoei XR 1000

• Why drink and drive if you can smoke and fly...
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 24 November 07
  • Τόπος:Αθηνα

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 11:58

Μαλλον κατι παρομοιο πρεπει να γινει και με τους αθηναιους. Δεν βλεπω να μπορουμε να κλεισουμε ολη την πιστα για μελη του mybike. Ζητημα αν θα μαζευτουμε 4-5 ατομα.
0

#94 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   man  myBike Triumph Tiger (1050cc) dreamBike Triumph Tiger (1200cc) myGear Schuberth S1 Pro

• Mr. Brightside
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 12 January 07
  • Τόπος:Ξεσσαλονίκη

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 11:58

Να το κανονισουμε για μια παρασκευη οπως π.χ. 31 απριλιου, που μετα πρωτομαγια πεφτει Σαββατο απο τωρα. Εαν καταφερουμε να ειμαστε 40-50 ατομα με πληρωμενες συμμετοχες μεχρι αρχες Απριλη, τοτε το συνεχιζουμε αλλιως πηγαινουμε μια καθημερινη οι βορειοι. Ξεκολληστε απο τις καρεκλες σας. Επισης μιλαμε και για διανυκτερευσεις παρασκευη βραδυ, σαββατο βραδυ, για ενα ολοκληρωμενο 3ημερο. Αυτο που ειχαμε κανει το 2008 Μαρτη, στην δημοτικη κατασκηνωση μεσω του Multijohn, δεν μπορει να επαναληφθει?
Too much drama in our lives. Hate the dramaqueens.
Sometimes... When I look deep in your eyes, I swear I can see your soul...
TOP-NOTCH
Posted Image
0

#95 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Alarm  myBike Honda CBR RR 2007 (600cc) dreamBike Ε-ξερω ! myGear Shoei XR 1000

• Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 12:22

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος man είπε την 08 February 2010 - 11:58:

Εαν καταφερουμε να ειμαστε 40-50 ατομα

Εισαι πολυ αισιοδοξος ε :mB_kalo_e:
Τοσα ειναι ολα τα ενεργα μελη του φορουμ περιπου :_zeppelin: Θα πρεπει να ερθουμε και με παπακια, και με αντρεσακια, και με ποδηλατα και απο νησια και παλι δεν θα ειναι 50 :sopase:
0

#96 Ο χρήστης είναι συνδεδεμένος   janabetis  myBike KTM 1190 RC8 (1148cc) dreamBike Ducati HyperLeggera (1200cc) myGear Arai RX-7 GP

• UnLeaded Junkie
  • Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 12:35

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος Alarm είπε την 08 February 2010 - 13:22:

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος man είπε την 08 February 2010 - 11:58:

Εαν καταφερουμε να ειμαστε 40-50 ατομα

Εισαι πολυ αισιοδοξος ε :mB_kalo_e:
Τοσα ειναι ολα τα ενεργα μελη του φορουμ περιπου :_zeppelin: Θα πρεπει να ερθουμε και με παπακια, και με αντρεσακια, και με ποδηλατα και απο νησια και παλι δεν θα ειναι 50 :sopase:

Δεν συμφωνώ. Από τον Νότο ξέρω τουλάχιστον 10-15 άτομα τα οποία ενδιαφέρονται. Από Σαλόνικα ακόμη τόσους. Επίσης η Λευκαδίτικη παρέα είναι πολύ ζεστή σε trackdays. Κάτω από ιδανικές συνθήκες μαζεύουμε εύκολα 50 άτομα. Το πρόβλημα είναι να συντονιστούμε όλοι μας, την ίδια - εργάσιμη μέρα.

Posted Image
Παρ' όλη τη σοφία,
γυρνώ στην εφηβεία.
0

#97 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Alarm  myBike Honda CBR RR 2007 (600cc) dreamBike Ε-ξερω ! myGear Shoei XR 1000

• Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 12:41

Εγω μαζι σας ειμαι ωρε ! Μακαρι να μαζευτειτε και 100 ! :_thumbsup:
Απλα δεν ειναι και οτι ευκολοτερο να συντονισεις 50 ατομα. αυτο πιστευω.
Μακαρι να ειχα κανα φραγκο παραπανω και θα ερχομουν στα βορια ακομα και 2-3 ατομα να ερχονταν παρεα στην πιστα :yes:
0

#98 Ο χρήστης είναι συνδεδεμένος   janabetis  myBike KTM 1190 RC8 (1148cc) dreamBike Ducati HyperLeggera (1200cc) myGear Arai RX-7 GP

• UnLeaded Junkie
  • Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 12:45

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος man είπε την 08 February 2010 - 12:58:

Να το κανονισουμε για μια παρασκευη οπως π.χ. 31 απριλιου, που μετα πρωτομαγια πεφτει Σαββατο απο τωρα. Εαν καταφερουμε να ειμαστε 40-50 ατομα με πληρωμενες συμμετοχες μεχρι αρχες Απριλη, τοτε το συνεχιζουμε αλλιως πηγαινουμε μια καθημερινη οι βορειοι. Ξεκολληστε απο τις καρεκλες σας. Επισης μιλαμε και για διανυκτερευσεις παρασκευη βραδυ, σαββατο βραδυ, για ενα ολοκληρωμενο 3ημερο. Αυτο που ειχαμε κανει το 2008 Μαρτη, στην δημοτικη κατασκηνωση μεσω του Multijohn, δεν μπορει να επαναληφθει?

Πάνο, αμφιβάλλω ότι υπάρχει διαθέσιμο τριήμερο. Στο ημερολόγιο της πίστας το πρώτο διαθέσιμο φαίνεται τον Ιούνιο, αλλά παίζει και να μην έχει ενημερωθεί ακόμη. Το trackday που είχε γίνει τότε αν δεν κάνω λάθος ήταν μονοήμερη συμμετοχή στην πίστα (Παρασκευή) και μετά διανυκτέρευση στην κατασκήνωση και απλά τζερτζελές το Σάββατο (διορθώστε με αν κάνω λάθος).

Όπως και να έχει, ο Απρίλης είναι περίοδος μέσης ζήτησης. Αυτό σημαίνει 800+ΦΠΑ για την Παρασκευή και 2000+ΦΠΑ για το ΣΚ. Για ασθενοφόρο νομίζω κοστίζει 200 ευρώ ημερησίως, αν θέλουμε να έχουμε. Αν μαζευτούμε 50 άτομα αυτό σημαίνει 78 ευρώ το κεφάλι, χωρίς καύσιμα, λάστιχα (3!!! μέρες) και διαμονές. Για να γίνει αυτό τον Ιούνιο (ξεχάστε τον Απρίλιο για 3ημερο) πρέπει να κινηθούμε ΤΩΡΑ και να δώσουμε προκαταβολή.

Εμένα θα μου έφτανε μια απλή καθημερινή, πχ Δευτέρα ή Παρασκευή.

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος Alarm είπε την 08 February 2010 - 13:41:

Εγω μαζι σας ειμαι ωρε ! Μακαρι να μαζευτειτε και 100 ! :_thumbsup:
Απλα δεν ειναι και οτι ευκολοτερο να συντονισεις 50 ατομα. αυτο πιστευω.
Μακαρι να ειχα κανα φραγκο παραπανω και θα ερχομουν στα βορια ακομα και 2-3 ατομα να ερχονταν παρεα στην πιστα :yes:

Τα μόνα παραπάνω φράγκα που χρειάζεσαι είναι οι βενζίνες για 1000 χλμ. 60; 70 ευρώ;

Posted Image
Παρ' όλη τη σοφία,
γυρνώ στην εφηβεία.
0

#99 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Alarm  myBike Honda CBR RR 2007 (600cc) dreamBike Ε-ξερω ! myGear Shoei XR 1000

• Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 12:54

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος janabetis είπε την 08 February 2010 - 12:45:

Τα μόνα παραπάνω φράγκα που χρειάζεσαι είναι οι βενζίνες για 1000 χλμ. 60; 70 ευρώ;

σωστα καμια 60-70αρα + διοδια (εδω μην χτυπησει κανεις :whistling:)
0

#100 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Messer  myBike Suzuki GSX-R (600cc) dreamBike Zundapp myGear Vemar VSREV

• Μη μου τους κύκλους τάραττε!
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 01 March 09
  • Τόπος:Θεσσαλονίκη Κέντρον

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 13:25

Δυστυχως να συντονιστουν 50 ατομα απο διαφορετικα μερη ειναι πολυ πολυ δυσκολο και φυσικα σχεδον αδυνατο αν γινει καθημερινη. Εγω παντως θα ελεγα αν οργανωθει κατι να γινει οπωσδηποτε καθημερινη. Η διαφορα κοστους ειναι τεραστια και μπορεις να βρεις και καμια αδεια μερα. Εγω παντως αν κανονιστει κατι τετοιο (με 800Ε+φπα) και 10 ατομα να μαζευτουμε (952 δια 10 ισον 96 ευρω + βενζινες) νομιζω οτι αξιζει. Απο τα 65+βενζινες που δινουμε μεχρι τα 95+βενζινες ειναι καλη διαφορα αλλα μονο και μονο που θα ειναι 10-12 ατομα και θα μπορεις να κανεις κατι μεθοδικα στην πιστα (μια φορα μονο καταφερα να βρω την ησυχια μου στην πιστα και να δοκιμαζω πχ γραμμες) νομιζω οτι καραλεει

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον Messer: 08 February 2010 - 13:26

Το να πηγανεις συνεχεια στην εκκλησια δε σε κανει χριστιανο, οπως το να πηγαινεις συνεχεια στο συνεργειο δε σε κανει αυτοκινητο. Ενας κακος ανθρωπος ειναι πιο ευπροσδεκτος απο εναν ηλιθιο. Ο κακος κανει καπου-καπου και ενα διαλειμμα, ο ηλιθιος ποτε
futuresandoptions
Posted Image
0

#101 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   immunity20  myBike BMW F650GS/K1300S (1950cc) dreamBike BMW K1300S (1287cc) myGear BMW SportIntegral Carbon

• Face the Power
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 14 September 07
  • Τόπος:Θεσσαλονίκη / Ιωάννινα

Δημοσιεύθηκε 08 February 2010 - 13:41

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος Messer είπε την 08 February 2010 - 14:25:

Δυστυχως να συντονιστουν 50 ατομα απο διαφορετικα μερη ειναι πολυ πολυ δυσκολο και φυσικα σχεδον αδυνατο αν γινει καθημερινη. Εγω παντως θα ελεγα αν οργανωθει κατι να γινει οπωσδηποτε καθημερινη. Η διαφορα κοστους ειναι τεραστια και μπορεις να βρεις και καμια αδεια μερα. Εγω παντως αν κανονιστει κατι τετοιο (με 800Ε+φπα) και 10 ατομα να μαζευτουμε (952 δια 10 ισον 96 ευρω + βενζινες) νομιζω οτι αξιζει. Απο τα 65+βενζινες που δινουμε μεχρι τα 95+βενζινες ειναι καλη διαφορα αλλα μονο και μονο που θα ειναι 10-12 ατομα και θα μπορεις να κανεις κατι μεθοδικα στην πιστα (μια φορα μονο καταφερα να βρω την ησυχια μου στην πιστα και να δοκιμαζω πχ γραμμες) νομιζω οτι καραλεει

+1 :_thumbsup: Και είναι εύκολο να μαζευτούν 10-15 άτομα
Γιάννης
0

• (7 σελίδες)
  • +
  • « Πρώτη
  • 5
  • 6
  • 7
  • Δεν μπορείς να αρχίσεις νέο θέμα
  • Δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το θέμα

1 Χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα