myBike: ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ - myBike

Μεταπήδηση στο περιεχόμενο

• (3 σελίδες)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Δεν μπορείς να αρχίσεις νέο θέμα
  • Δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το θέμα

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ Βαθμολόγηση θέματος: -----

#16 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   ^tasoulis^  myBike Suzuki HAYABUSA K5 (1300cc) dreamBike Αλλος ? (?cc) myGear Arai RX-7 Corsair

• Έξω για βόλτα
  • Εικονίδιο
  • Ομάδα: Μέλη
  • Εγγράφηκε: 31 December 06
  • Τόπος:Αθηνα

Δημοσιεύθηκε 08 December 2007 - 16:23

Ωραια αναμενουμε με αγωνια τοτε :thumbsup:
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!

0

#17 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   V-MAX...XJR1200  myBike Yamaha FJR 1300 (07) (1300cc) dreamBike Yamaha Το εχω ηδη myGear Uvex Wing RS 745

• V-MAX...FJR1300
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 15 April 07
  • Τόπος:ΛΑΜΙΑ+Βορεια Ελλαδα

Δημοσιεύθηκε 08 December 2007 - 16:25

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος black_hawk είπε την Sat 08 Dec 07 - 00:55:

Μπραβο!!! ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ!!! :D :thumbsup: :thumbsup:

:D ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
www.youhaveonechance.com

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ......ΑΠΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ... ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΩΣΗ ΚΟΙΝΩΣ ................ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ
ΠΡΑΞΙΣ ΠΡΩΤΗ

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ
0

#18 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   cineboy  myBike Suzuki HAYABUSA (1300 cc) dreamBike Suzuki HAYABUSA TURBO (1300 cc)

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 20 August 07

Δημοσιεύθηκε 08 December 2007 - 17:56

Νομίζω ότι έκανε ςπολύ καλά....καλή μεταμόρφωση!!!
Posted Image
Σινεμά"Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"Ανοίξαμε και σας περιμένουμε..
0

#19 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   BLOODY64 

• Έξω για βόλτα
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 22 March 07

Δημοσιεύθηκε 08 December 2007 - 18:24

καλη βελτιωση και να εχετε παντα ομορφα χιλιομετρα,αναμενουμε φωτο
0

#20 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   V-MAX...XJR1200  myBike Yamaha FJR 1300 (07) (1300cc) dreamBike Yamaha Το εχω ηδη myGear Uvex Wing RS 745

• V-MAX...FJR1300
  • Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 08 December 2007 - 19:58

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος BLOODY64 είπε την Sat 08 Dec 07 - 18:24:

καλη βελτιωση και να εχετε παντα ομορφα χιλιομετρα,αναμενουμε φωτο

:D ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΟΙ :D
www.youhaveonechance.com

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ......ΑΠΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ... ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΩΣΗ ΚΟΙΝΩΣ ................ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ
ΠΡΑΞΙΣ ΠΡΩΤΗ

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ
0

#21 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   Domus 

• Coyote Rullllleeeeezzzzzz
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 05 October 06
  • Τόπος:Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύθηκε 08 December 2007 - 21:23

Αρη εμένα μου έκανε κλίκ αυτό που έγραψες οτι την κρατάς για συναισθηματικούς λόγους. Είναι πολύ όμορφοο αυτό το συναίσθημα να φτιάχνεις με πρωσοπική εργασία και προσωπικό μεράκι αυτά που θές στο μηχανάκι σου..
Και πάλι μπράβο. Εγώ απο συναισθηματικούς λόγους και μόνο αγόρασα ενα ΧΤ 250Τ απο την Αθήνα, επειδή μόνο και μόνο ήταν το πρώτο μεγάλο μηχανάκι πουτ είχα πάρει. Και σήμερα που το ξανακαβάλησα σε μέρη που "όργωνα" μικρός συγκινήθηκα...
Και πάλι μπράβο!!! :_thumbsup:
0

#22 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   V-MAX...XJR1200  myBike Yamaha FJR 1300 (07) (1300cc) dreamBike Yamaha Το εχω ηδη myGear Uvex Wing RS 745

• V-MAX...FJR1300
  • Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 09 December 2007 - 08:39

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος Domus είπε την Sat 08 Dec 07 - 21:23:

Αρη εμένα μου έκανε κλίκ αυτό που έγραψες οτι την κρατάς για συναισθηματικούς λόγους. Είναι πολύ όμορφοο αυτό το συναίσθημα να φτιάχνεις με πρωσοπική εργασία και προσωπικό μεράκι αυτά που θές στο μηχανάκι σου..
Και πάλι μπράβο. Εγώ απο συναισθηματικούς λόγους και μόνο αγόρασα ενα ΧΤ 250Τ απο την Αθήνα, επειδή μόνο και μόνο ήταν το πρώτο μεγάλο μηχανάκι πουτ είχα πάρει. Και σήμερα που το ξανακαβάλησα σε μέρη που "όργωνα" μικρός συγκινήθηκα...
Και πάλι μπράβο!!! :_thumbsup:

:D ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ. Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ..ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ,ΦΡΕΝΑ..ΕΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΝΕΤ ΜΙΑ ΦΛΟΡΕΤΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ.ΣΤΟΙΧΙΖΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΤΟ ΧΤ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ...ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΣ.
www.youhaveonechance.com

ΠΡΑΞΙΣ ΠΡΩΤΗ

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ
0

#23 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   atsatsos  myBike Kawasaki zx636r (636cc) dreamBike Μunch Μammut (2000tcc)

• Έξω για βόλτα
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 22 August 06
  • Τόπος:Salonica

Δημοσιεύθηκε 09 December 2007 - 14:01

Μπράβο Άρη. Αν χρειαστείς βοήθεια σε οτιδήποτε, σφύρα.
Πωλείται Honda CBR 1100 XX Super Blackbird
http://www.moto.gr/f...?threadid=76987
0

#24 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   V-MAX...XJR1200  myBike Yamaha FJR 1300 (07) (1300cc) dreamBike Yamaha Το εχω ηδη myGear Uvex Wing RS 745

• V-MAX...FJR1300
  • Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 10 December 2007 - 12:41

:D ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η V-MAX ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΗ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.
[attachment=19888:FEBROUAR...2007_005.jpg]
ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΗ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΤ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΣΑΝΕ..ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΛΟΧΑΡΤΟ Νο 600 ΝΕΡΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΑΜΜΕΝΟΙ.ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΝΙΚΕΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΑΝΑΕΒΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΡΙΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ..ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΣΙΜΟ ΗΡΘΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΛΑΚ ΕΝΤ ΝΤΕΚΕΡ ΤΡΥΠΑΝΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΑ ΜΙΑ ΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΙΖΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΧΘΕΣ..ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΟΚ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΡΑΚΤΩΔΟΥΣ ΒΡΟΧΗΣ. :D ΟΙ ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΙΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΥΑΛΙΣΘΟΥΝ.Η ΕΜΠΡΟΣ ΖΑΝΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΤΡΙΨΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ :D .ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΗ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ..ΗΔΗ ΝΙΩΘΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ
[attachment=19890:NI______..._____027.jpg] [attachment=19891:NI______..._____028.jpg][attachment=19893:
[attachment=19895:NI______..._____033
[attachment=19896:NI______..._____031.jpg][attachment=19897:NI______..._____032.
jpg]
jpg]

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος atsatsos είπε την Sun 09 Dec 07 - 14:01:

Μπράβο Άρη. Αν χρειαστείς βοήθεια σε οτιδήποτε, σφύρα.

ΦΙΛΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΘΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ. :D :D

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον V-MAX...XJR1200: 10 December 2007 - 12:50

www.youhaveonechance.com

ΠΡΑΞΙΣ ΠΡΩΤΗ

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ
0

#25 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   louros  myBike Honda VARADERO (1000cc) dreamBike Moto Guzzi Stelvio

• Περιμένει την οδική
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 18 May 07
  • Τόπος:ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΠΕΛΛΑΣ

Δημοσιεύθηκε 10 December 2007 - 13:47

Καλά το πας Αρη.
Τι διάολο νέος άνθρωπος είσαι ,χρόνια δεν έχεις μπροστά σου?
Ο Θανάσης είμαι τα λέμε που και που στο Λάζο.
Καλό κουράγιο .
Να κανονισουμε κανα καφέ.
ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ....... :winking:
...........................
ΘΑΝΑΣΗΣ
0

#26 Ο χρήστης είναι συνδεδεμένος   IoannisPanagiotidis  myBike BMW R 1200 GS (1170cc) dreamBike Multistrada S (1200cc) myGear Schuberth S1 Pro

• ...περιπλανώμενος!
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 19 September 06
  • Τόπος:Solingen Γερμανιας

Δημοσιεύθηκε 10 December 2007 - 13:57

Μπραβο φιλε!!!.... τετοιο εργαλειο οντως δεν ειναι για πουλημα !...αν σε παιρνει οικονομικα καλα κανεις και το κρατάς! :_thumbsup:

... V-max ...power!!!!!! ...ατελείωτη ροπακλα!!! :_rock-on:
Posted Image
...το μοτόρι! ...και οι εργασιες!
0

#27 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   snatch  myBike Suzuki DL 650 V-Strom (650cccc) myGear KBC FFR

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 11 October 07
  • Τόπος:Salonica

Δημοσιεύθηκε 10 December 2007 - 14:34

Έχεις μεράκι ρε Άρη!!! :_thumbsup:

Μπράβο σου ρε φίλε!
Καλά κάνεις και την κρατάς!

Το FJR για περιπλανήσεις και το V-MAX για να θυμάσαι οτι παλαιότερα μερικές μηχανές ήθελαν κότσια για να τις καβαλήσεις!!!
Bill
0

#28 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   ^tasoulis^  myBike Suzuki HAYABUSA K5 (1300cc) dreamBike Αλλος ? (?cc) myGear Arai RX-7 Corsair

• Έξω για βόλτα
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 31 December 06
  • Τόπος:Αθηνα

Δημοσιεύθηκε 10 December 2007 - 16:14

ΜπραβοΑΡΗΗΗΗΗ :clapping: Keep Walking η αλλιως Keep Τριψιμο:P
Το μπλε σαπουνι που το βρισκουμε??
Ειναι ειδικο για τετοια δουλεια?
Δηλαδη αμα ειναι ηδη το αλουμινιο εξω και θελουμε να το γυαλισουμε με αυτο γινεται και με μια βουρτσα τετοια?

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον ^tasoulis^: 10 December 2007 - 16:15

Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!

0

#29 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   V-MAX...XJR1200  myBike Yamaha FJR 1300 (07) (1300cc) dreamBike Yamaha Το εχω ηδη myGear Uvex Wing RS 745

• V-MAX...FJR1300
  • Εικονίδιο

Δημοσιεύθηκε 11 December 2007 - 10:06

Προβολή μηνύματοςΤο μέλος ^tasoulis^ είπε την Mon 10 Dec 07 - 16:14:

ΜπραβοΑΡΗΗΗΗΗ :clapping: Keep Walking η αλλιως Keep Τριψιμο:P
Το μπλε σαπουνι που το βρισκουμε??
Ειναι ειδικο για τετοια δουλεια?
Δηλαδη αμα ειναι ηδη το αλουμινιο εξω και θελουμε να το γυαλισουμε με αυτο γινεται και με μια βουρτσα τετοια?

:D ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑΙ ΜΕ ΜΠΛΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ...ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ Η ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.ΜΕ ΤΡΙΨΙΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΡΙΨΙΜΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΘΕΛΕΙ ΤΡΙΨΙΜΟ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ Κ.Λ.Π :D

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον V-MAX...XJR1200: 11 December 2007 - 10:11

www.youhaveonechance.com

ΠΡΑΞΙΣ ΠΡΩΤΗ

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ
0

#30 Ο χρήστης είναι αποσυνδεδεμένος   PREDATOR  myBike Honda CB (1300cc) dreamBike Triumph SPEED TRIPLE (1050cc)

• Σπίτι, δουλειά
  • Εικονίδιο
  • Εγγράφηκε: 13 June 07
  • Τόπος:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσιεύθηκε 11 December 2007 - 10:18

μπραβο ρε Αρη μπραβο!!!πιστευω πως θα γινει τελεια δουλεια μονο και μονο γιατι το φτιαχνεις εσυ και οχι κανενας ασπλαχνος μπογιατζης.
οταν την τριβεις να τις μιλας γλυκα θα γινει ακομα ποιο κουκλα!!!(εγω ετσι κανω εγω οταν την πλενω)!!!!περιμενουμε και αλλες φωτο!!!!!!!!!!!
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΣΟΥ ΡΕ.........!!!!!!
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ
0

• (3 σελίδες)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Δεν μπορείς να αρχίσεις νέο θέμα
  • Δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το θέμα

1 Χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

sidemenu