Carlos

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  4498
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

68 Excellent

Σχετικά με το μέλος Carlos

 • Κλάση
  Έξω για βόλτα
 • Γενέθλια 01/01/20

Μέθοδοι Επικοινωνίας

 • ICQ
  0

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  κοιτα να δεις αν ερχομαι

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Suzuki

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

1388 προβολές προφίλ
 1. Α να χαθείς παλιάνθρωπα.....κάθε χρόνο τα ίδια, τι σκατά βάζεις εκεί στο γκαράζ και μαζεύεις γάτες? (βασικά αν θέλεις έρχομαι και απαλλοτριώνω ο,τι βρω εκεί μέσα προκειμένου να ξορκίσω το κακό. Και ξέρω ότι έχεις πολλά καλά πράγματα...)
 2. Βράζει το αίμα νέοι. Και καλά κάνει. Μία απόφαση είναι και τίποτα άλλο. Όσο για το εάν γίνεται, μάλλον δεν προλάβατε τον Παναγιώτη - Fox Tango India σε κάποιο 36ωρο...
 3. Κρίνοντας από την πρώτη φωτό, θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου τί θα συμβεί σε μία ενδεχόμενη, ακόμη και στατική, πτώση. Ακόμα και αν η λάμα είναι γερή, ακόμα και αν το περίβλημα των προβολέων είναι συμπαγές, ακόμα και οι βίδες αντέξουν το βάρος, σίγουρα δε θα αντέξει το πλαστικό όπου πιάνουν οι βίδες από τη μέσα πλευρά. Στo λέω εγώ ο οποίος είχα προβολάκια σε street μηχανάκι. Δεν είχα πτώση αλλά σε κάθε λακκούβα έπρεπε να ελέγχω αν η δέσμη μετακινήθηκε. Και αυτό γιατί δεν επέλεξα την προφανή θέση, όπως στην πρώτη σου φωτό, αλλά χαμηλά στο πηρούνι προκειμένου να αποφύγω ενδεχόμενα τραβήγματα με τα πλαστικά. Έχω, ακόμα, τα ίδια προβολάκια με τη φωτό σου, τα HELLA micro DE. Αν έχεις κάγκελα, δοκίμασε να τα βάλεις κάπου εσωτερικά αυτών ώστε να βρει πρώτα το κάγκελο κάτω Δώσε διεύθυνση του μπάρμπα.
 4. Μία παρατήρηση.Έχεις varadero, αν βλέπω καλά. Έκανες καθαρισμό στον ψεκασμό και τώρα, μετά από 3000χλμ, θέλεις να γρασάρεις τις πεταλούδες? Αν εξαιρέσουμε τον παράγοντα - δεν έχω τί να κάνω τον ελεύθερο χρόνο μου, θέλω να λύνω κάθε τρεις και λίγο το μηχανάκι- υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να το κάνεις αυτό? Δηαλαδή υπάρχει θέμα με το μηχανάκι ή απλά έτσι σου αρέσει να ασχολείσαι?
 5. Να προσθέσω κάτι εδώ. Είναι τρομερά διαφορετικοί ηθικά σαν οδηγοί. Εννοείται ότι είναι αγώνας αλλά είναι το Dakar. Αν δε βοηθησεις εδώ, δεν υπάρχει άλλος αγώνας να το κάνεις. Και πέρυσι το έδειξαν περίτρανα το ήθος τους και οι δύο. Ο Coma σταμάτησε να βοηθήσει άσχετο οδηγό ο οποίος είχε κολλήσει σε λασποποτάμι και συνέχισε κατόπιν. Άσχετος οδηγός σταμάτησε να βοηθήσει τον Despres ο οποίος είχε κολλήσει στο ίδιο λασποπράγμα και μόλις αυτός ξεκόλλησε παράτησε αυτόν που τον βοήθησε κολλημένο.
 6. Φίλος εγκάρδιος επιστρέφει από ταξιδι στην Αθήνα με το ΤΑ 600 του. Στη διαδρομή το πίνει όσο δεν πάει και λίγο πριν τη Θεσσαλονίκη του κολλάει ο κινητήρας. Το πάει στον Τερζή για ανταλλαγή και του λέει ποιό είναι το θέμα του. Ο Τερζής το παίρνει και μετά από λίγες μέρες το βγάζει για πούλημα "τζιτζί" . Φυσικά και δεν είπε ποιό ήταν το θέμα που είχε, απλά βασίστηκε στην καλή εμπορική αξία που είχε το μηχανάκι. Φυσικά και πουλήθηκε ως ευκαιρία. Αυτό εν έτει περιπου 2003. Δεν έγινε τώρα έξυπνος ο Τερζής. Ιδία εμπειρία με αρκετούς προλαλίσαντες όσον αφορά τα "δώρα" του. Με τα λεφτά που στοίχιζαν τα δώρα του, έπαιρνα ένα ακομα μηχανάκι. Προσωπικά, ως Κώστας, όποτε τύχει να περάσω απ'εξω ρίχνω μερικά ευχέλαια.
 7. Ωραία, ας τον κρεμάσουμε σε κοινή θέα. Να εμφανιστεί, να αυτομαστιγωθεί, μετά να τον λιθοβολήσουμε, να τον βάλουμε να φιλήσει τα απ'αυτά οποιουδήποτε δε γουστάρουμε και μετά να τον κρεμάσουμε. Και φυσικά να μη ξαναγράψει εδώ μέσα. Ούτε αλλού. Όχι επειδή δεν πρέπει να ακούγεται αλλά επειδή δε θέλουμε να ακουγεται. Αν και δεν ξέρω σήμερα πόσο διαφέρουν αυτά τα δύο ελέω οργής. Φιλικά, Κώστας
 8. Βρέθηκε ένας και είπε την άποψη του. Και επειδή δε σας/μας άρεσε άκουσε ότι χειρότερο έχει ακουστεί ποτέ εδώ μέσα. Απειλές αν τύχει και συναντηθείτε. Αν έχετε όσιο και ιερό! Ειρωνείες, χαρακτηρισμοί, αφορισμοί, μπαναρίσματα κατά παραγγελία, πολιτικά υπονοούμενα και εγώ δεν ξέρω τί άλλο. :greece: :greece: :greece: :greece: :greece:
 9. Για αυτό και όταν έχουμε κάποιο ατύχημα, οι ασφαλιστικές είναι κατά 90% σίγουρες ότι φταίει ο μοτοσυκλετιστής. Στους ίδιους δρόμους κυκλοφορούμε και αν το άρθρο ειναι τρολιά, πείτε μου τί ποσοστό δικυκλιστών τηρεί έστω και τα στοιχειώδη του κοκ.
 10. Εσύ δηλαδή, ξέρεις από μηχανάκια τώρα? Ή προσπαθείς να μάθεις? Να ξέρουμε με ποιόν μιλάμε.
 11. Πόσα respect να γράψω....Αν έχει καποιος άντερα, να το πάρει για την πάρτυ του το 10ετίας 950. Να μου το χάριζαν, ούτε στο γκαράζ θα το έβαζα για να μη κολλήσουν γΚαΤεΜίτιδα τα υπόλοιπα τροχοφόρα μου, έχοντα κινητήρα εσωτερικής καύσεως και μή.
 12. το γεγονός ότι μπορεί να είναι μαϊμού, το έχεις σκεφτεί?
 13. Αδυνατώ να μετρήσω πόσα θέματα έχουν ανοίξει εδώ μέσα, όλα τα χρόνια που είμαι μέλος, σχετικά με απρόσεκτους πεζούς. Αδυνατώ να κατανοήσω πώς δίνουμε πρωτίστως δίκιο στην γιαγιά όταν όλοι όσοι οδηγούν μηχανή έχουν τουλάχιστον μία άσχημη εμπειρία σχετική με πεζό. Προφανώς όμως, όταν το θέμα συμπεριλαμβάνει και ένστολο τότε απλά "περνάμε απέναντι".
 14. Delivery Options European Road Service (6) 10,00 € Your delivery will use the European road service. Your order should arrive with you within 7-8 Working days.
 15. Σου χρεώσανε 10€ ? Τί πήρες, υπολογιζόμενο σε βάρος? 4 μπλούζες χειμερινές, μία κοντομάννικη, ένα ζευγάρι παπούτσια, σύνολο 7€. Πριν από 10 μέρες περίπου