st3li0s

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  3270
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  3

st3li0s last won the day on June 29 2012

st3li0s had the most liked content!

Πόντοι

1566 Excellent

Σχετικά με το μέλος st3li0s

 • Κλάση
  Ήρεμη Δύναμη!
 • Γενέθλια 03/25/88

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Μέθοδοι Επικοινωνίας

 • Yahoo
  st3li0s@yahoo.gr

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Modenas
 • myBike: Μοντέλο
  Dinamik
 • myBike: Κυβισμός
  125

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  Triumph
 • dreamBike: Μοντέλο
  Explorer
 • dreamBike: Κυβισμός
  1200XC

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

2050 προβολές προφίλ
 1. Είτε λεφτά ψάχνουν, είτε ο,τιδήποτε η παράβαση είναι επιλογή... Και εφόσον επιλέγεις να κάνεις παράβαση βγάλε το σκασμό και πλήρωνε...αλλιώς ας μην την έκανες την παράβαση...κλαψομούνη Έλληνάκο...
 2. Από Κοτσόβολο το πήρα 25 ευρώ! 30 ευρώ κόστιζε αλλά είχα εκπτωτικό κουπόνι 5 ευρώ! Δεν είναι κόκκινο! Πορτοκαλί είναι αυτό! Αγαπημένο χρώμα!
 3. Λαμβάνουμε υπόψιν ότι έχουμε δημοκρατία! Μπορεί όποιος θέλει να παίρνει όποιον θέλει τηλέφωνο! Μιλάω για την πράξη της επικοινωνίας και μόνο! Εφόσον περνάμε στο στάδιο της ενόχλησης/παρενόχλησης πλέον για ποιο λόγο να σηκωθώ ΕΓΩ να πάω στον κοντινότερο πάροχο να κάνω αίτηση για να μπω στο Άρθρο 11. Μάλλον δεν στα είπαν καλά φιλαράκι που θα με βάλεις σε αυτήν την διαδικασία ενώ ΕΣΥ φταις που με ενοχλείς... Μην στεναχωριέσαι, δεν βρίζουμε και δεν εννοούμε τα παιδιά που δουλεύουν για 300 ευρώ...την γενικότερη νοοτροπία κριτικάρουμε...
 4. Ίδιο ακριβώς είναι! Απλά το 2πλο ρακόρ που έχει η 2η φωτογραφία στην τρόμπα στην 1η βρίσκεται στην δαγκάνα πάνω!
 5. Βόλος - Λάρισα δεν είναι 60-65 χλμ...είναι 120-130 χλμ... Υπολόγισες μόνο το πήγαινε... Το μηχανάκι δεν θα πάθει κάτι...δουλειά του είναι...εάν φυσικά είναι καλοσυντηρημένο! Εσένα μπορεί να πιαστεί ο κώλος σου...αλλά περί ορέξεως...
 6. Xiaomi Redmi 4 Pro 3GB/32Gb 130€ από Vickmall. Απίστευτο κινητό! Πραγματική σφεντόνα!!! JBL Go 25€ από κατάστημα ηλεκτρονικών!!! Απίστευτος ήχος, δεν το περίμενα τόσο καλό! Το είχα ακούσει πριν κάποιο διάστημα και είπα ότι είναι πολύ καλή η σχέση τιμής-απόδοσης και είπα να το τσιμπήσω για τις πεζοπορείες!!! Έχω και Power Bank με πραγματικά 20.000mah !!! Γουστέρνω!!!
 7. Στα αρχίδια μας! Πάνε ασχολήσου με κάτι άλλο που μου μπήκες σε μοτοσυκλετιστικό forum να μας πεις ότι θέλεις να οδηγείς χωρίς δίπλωμα επειδή οι συγχωριανοί σου είναι τελείως κρέατα όρθια και οδηγούν και αυτοί! Λες και τα διπλώματα τα βγάζουμε για να τα δείχνουμε μόνο στην αστυνομία... Σε 1 χρόνο έχεις και δικαίωμα ψήφου... Να θάψουμε εσένα, όλο το υπόλοιπο χωριό και να θάψεις και μένα που θα τύχει να περάσω από το χωριό σου για να δω τα μέρη με την μηχανή μου και να μου καρφωθείς με σουζίδια!
 8. Σε οποιαδήποτε ΤΡΑΠΕΖΑ ή οποιοδήποτε κατάστημα ΕΛΤΑ!
 9. Σπύρο η εγκατάσταση του αερίου που έχεις πάνω έχει και λαδιέρα? Είναι πρόσθετο σε πολλά συστήματα και συμπληρώνεις κάθε χλμ σε ένα δοχειάκι! Κοίτα τα κομπιάσματα, εφόσον αποκλείστηκαν τα μπουζί, παίζει να 'ναι πολλαπλασιαστή ή αισθητήρα Λ / στροφών! Εμένα πάντως σε Fiat, σε κομπιάσματα είχα θέμα με αισθητήρα και πολλ/στη! Μπορεί όμως να είναι και θέμα φίτρων στην εγκατάσταση αερίου. Ρώτα τον μηχανικό σου.
 10. Τα κομπιάσματα είναι ανεπαίσθητα ή έχουν κάποια διάρκεια? Εγώ όταν είχα κομπιάσματα διαρκείας και κυρίως όταν άνοιγα το αμάξι ήταν ή τα φιλτράκια ή καύση!
 11. 3 πράγματα μου 'ρχονται στο μυαλό όταν τυγχάνει να πάρω μέρος σε τέτοιες συζητήσεις: Η γνώμη είναι σαν την κωλοτρυπίδα, όλοι έχουν από μία. Το να λες την γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά. Πολλοί αρέσκονται να μεταφέρουν απλά το σώμα τους...άλλοι όχι.
 12. Το «απίστευτο» του πράγματος που το βλέπουμε δεν μπορώ να καταλάβω? Τόσο μυαλό έχει η υπάλληλος! Και κάπως έτσι φέρνεις κοντά σου ένα άγριο ζώο και στο τέλος το κάνεις να εξαρτάται από 'σενα και με την μαλακία που σε δέρνει ως είδος του κάνεις εν τέλει κακό... Το άγριο ζώο δεν το κοντεύεις, το σέβεσαι από μακριά...ξέρει να βρει τροφή...
 13. Σε ιδιωτικό χώρο και όχι σε δημόσιο...
 14. Μην ζητάς από παγωμένα μέταλλα ακόμα και με εκκίνηση ΜΕ τσοκ μετά από λίγο να κρατά ρελαντί! Για να κρατήσει ρελαντί θέλει να περάσει κάποια ώρα! Άσχετο αλλά στο δικό μου 2Τ καρμπυρατεράτο μηχανάκι ποτέ δεν είχα σταθερό ρελαντί από την στιγμή που το άναβα μέχρι να κάνω 5-6 χλμ!