funk

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1173
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  2

funk last won the day on April 14 2013

funk had the most liked content!

Πόντοι

966 Excellent

1 Παρακολουθητής

Σχετικά με το μέλος funk

 • Κλάση
  Έξω για βόλτα

Μέθοδοι Επικοινωνίας

 • Ιστοσελίδα
  http://
 • ICQ
  0

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Kawasaki
 • myBike: Μοντέλο
  Versys 650 '08

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  HJC FG-ST Bolt MC10

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  Ducati
 • dreamBike: Μοντέλο
  Hypermotard
 • dreamBike: Κυβισμός
  796

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

2489 προβολές προφίλ
 1. Επίσης να σημειώσω πως διαβάζοντας το service manual σχετικά με το σύστημα ψύξης, προβλέπεται κάθε 50Κ χλμ ή κάθε 5 χρόνια νομίζω αλλαγή σε θερμοστάτη, κολάρα, σωληνάκαι και τάπα... Για κάποιο λόγο αυτό δεν μου το είχε αναφέρει κανένας μάστορας.
 2. Τέταρτη μέρα σήμερα χρήσης μετά το service στο σύστημα ψύξης και έχω να πω πως απλά σταμάτησα να ακούω το βεντιλατέρ... Έχει μπει 2-3 φορές μέσα σε κίνηση και δούλεψε το πολύ 40'' με το ρολόι και μετά έσβησε. Για λαμπάκι θερμοκρασίας ούτε λόγος... ΥΓ. Έρχεται μεγάλη βόλτα πριν πιάσουν βροχές και κρύα να 'υχαριστηθούμε κανά χιλιόμετρο γιατί έχουμε καιρό να βγούμε παραέξω με τη μοτό!
 3. Συμφωνώ φίλε! Δε μπορώ να πιστέψω πως 200 κιλά σίδερο είναι για 5 χρόνια... Απλά αν δεν γίνεται η σωστή συντήρηση τότε είνια εύκολο ο προσδόκιμος χρόνος ζωής να μειωθεί δραματικά.
 4. Νερό κυκλοφορούσε στο ψυγείο καθώς τα σωληνάκια ζεσταίνονταν και ήταν φουσκωμένα. Ναι φίλε! Ο ένας στο κέντρο και ο άλλος συνοικιακό μαγαζί. Επόμενη κίνηση να την έφερνα τη μοτό με φορτηγό στον Μάρκο Θόδωρο στη Πάτρα που ο άνθρωπος ήταν 1000% τίμιος!
 5. Ο πρώτος μάστορας (που είναι και γνωστός εξουσιοδοτημένος και πήρε και ένα σκασμό λεφτά για διάφορες εργασίες) ρε φίλε φόρτωσε τα πάντα στο "Ε... τι να κάνουμε... 10 χρονών είναι το μηχανάκι... αναμμενόμενο να ανεβάζει και λίγο θερμοκρασία... Πάει για ψυγείο...". Ο καινούριος που είνια συνοικιακό μαγαζί μου έκανε σωστή ξήγα... "Φίλε θα αλλάξουμε θερμοστάτη και τάπα, θα πλύνουμε και το ψυγείο και κατά 90% θα είσαι κομπλε...". Ελπίζω να είμαστε όντως κομπλε! Ξενερώνω ρε γμτ γιατί η μοτό είναι όντως 10 χρονών αλλά την προσέχω όσο μπορώ καλύτερα! Δε μπορώ να πιστέψω πως μια καλοσυντηρημένη μοτό δε μπορεί να αντέξει 10-15 χρόνια έτσι για πλάκα.
 6. Πήρα τη μοτό σήμερα παίδες από τον μάστορα και πρώτη αίσθηση πολύ καλή... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά από καιρό που δεν άκουσα το βεντιλατέρ να βαράει σα παλαβό κα χωρίς λόγο... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!
 7. Ισχύει, αλλά τη συμπεριφορά της μοτό την ξέρω και θα κρίνω με σύνεση. Η μοτό έχει ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα που το είχε από την Άνοιξη τουλάχιστον... 20-30 χλμ Αττικής οδού με 120 χλμ/ώρα και σταμάταγα και το βεντιλατέρ βάραγε... Εγώ το βεντιλατέρ να σταματάει να δουλεύει σαν παλαβό και τι στο κόσμο! :) Ακόμα και βράδυ που είχε δροσιά μετά από μια ανοιχτή πορεία χωρίς γκάζωμα, σταμάτημα σε φανάρι και..... λαμπάκι θερμοκρασίας.....
 8. Λοιπόν σήμερα η μοτό πήγε σε άλλον μάστορα για service του κυκλώματος ψύξης το οποίο περιλαμβάνει: Καθαρισμό του ψυγείου Νέο θερμοστάτη + το o-ring Νέα τάπα ψυγείου 1.3 bar (η μαμά είναι 1.1 bar) Νέα υγρά Συνολικό κόστος περί τα 80 ευρώ. Ο μάστορας μου είπε στο τηλέφωνο πως πλέον το βεντιλατέρ κλείνει στα 30-40 δευτερόλεπτα... Π Ο Λ Υ αισιόδοξο! Τη μοτό θα την παραλάβω Δευτέρα πρωί καθώς σήμερα δεν προλαβαίνω... Για να δούμε...................... ΥΓ. Αν το πρόβλημα λυθεί με τα παραπάνω εννοείται πως ο προηγούμενος μάστορας ο οποίος είναι και γνωστό εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα φάει γερό review..............
 9. Τι περιέγραψες τώρα αδερφε?!?!?!?! RESPECT Αυτό είναι... Δεν έχει σημασία τι έχεις... Το θέμα είναι τι το κάνεις!
 10. Ευχαριστώ πολύ παίδες για τις απαντήσεις σας! Κανάς ιδιοκτήτης αντίστοιχου αερόψυκτου μοντέλου?
 11. Γεια σας παίδες! Όπως έχω πει σε άλλο θέμα το Versάκι έχει πυρετό και μέχρι να λυθεί το θέμα χρειάζομαι μεταφορικό μέσο το οποίο παίζει να γίνει και το καθημερινό μέσο μετακίνησης και όταν φτιαχτεί το Versάκι και η μοτό να χρησιμοποιείται για βόλτες και ταξίδια, οπότε σκέφτομαι να χτυπήσω ενα SYM Symphony 200 που αυτή την περίοδο έχει 2100 ευρώ περίπου. Το θέμα είναι αν μπορεί αυτό το μοτεράκι να καλύψει το καθημερινό μου πήγαινε-έλα στη δουλειά 30-30 χλμ πήγαινε έλα με 20 από τα 60χλμ Αττικής οδού. Δε με πειράζει να κινούμε στην Αττική οδό με 90-100 χλμ/ώρα max. Οπότε η βασική ερώτηση είναι: Ποιοι είνια οι βασικοί περιορισμοί ενός αερόψυκτου scooter στα 200cc ως προς την αξιοπιστία αλλά και την ασφάλεια?
 12. Το ψυγείο έχει νερό. Δεν ξέρουμε αν έχει όμως τη σωτή πίεση γι αυτό πάμε για μέτρηση της τάπας του ψυγείου μετά τις διακοπές.
 13. Άντε και στα δικά μας! Αχ το Versάκι μου μου το ματιάσανε...
 14. ...και μόλις έμαθα πως τα παρελκώμενα του ψυγείου (τάπα ψυγείου, σωληνάκια, κολάρα, θερμοστάτης, O-ring) αλλάζονται προληπτικά στα 50.000 χλμ με κόστος περί τα 70-80 ευρώ. Δυστυχώς δεν το ήξερα... Μπαίνουν και αυτά στο πρόγραμμα...