sorath

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1615
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

1009 Excellent

Σχετικά με το μέλος sorath

 • Κλάση
  Έξω για βόλτα

Μέθοδοι Επικοινωνίας

 • Ιστοσελίδα
  http://
 • ICQ
  0

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Δεν αποκαλύπτω

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • myBike: Μοντέλο
  CBF 600s

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

1135 προβολές προφίλ
 1. Για σήμερα Τρίτη, η βαθμολογία της ΑΕΚ θα κυμανθεί από 51 εώς 57 βαθμόυς, του ΠΑΟΚ από 49 εώς 55, και του Ολυμπιακού από 47 εώς 53.
 2. Ναι εντάξει, αν προκύψει πτώση αλλάζει το θέμα. Όπως βλέπεις, αναφέρομαι μόνο στο κόστος χρήσης & συντήρησης.
 3. Ως χρήστης scooter τα τελευταία 22 χρόνια, συμφωνώ κι εγώ με τους προλαλήσαντες. Η πρακτικότητα των scooter απλά δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο όχημα, όταν παίζουν εντός έδρας (αστικές μετακινήσεις). Ειδικά για αυτά που έχουν ποδιά μπροστά απο την σέλα και μεγάλους τροχούς. Το κόστος χρήσης αλλά και συντήρησης, είναι έτσι κι αλλιώς τόσο μικρό στα scooter και στα παπιά, που και η μικρή διαφορά μεταξύ τους, δεν αξίζει να λαμβάνεται υπόψιν ως βασικό κριτήριο για την απόφαση αγοράς του ενός ή του άλλου. Για μένα το χαμηλό βάρος, ο μικρός όγκος, η ευελιξία, η ευκολία χειρισμού και οι πλέον αναβαθμισμένες αναρτήσεις και τα φρένα τους, τα κάνουν εξαιρετικά ασφαλή. Έχω ζήσει περιστάσεις, όπου είμαι σίγουρος οτι την σαβούρδα δεν θα την γλύτωνα αν αντί του scooter μου, οδηγούσα την μηχανή μου.
 4. Του 2004
 5. Όντως, στην αρχή εντυπωσιακή πρόσφυση τα Citi, αλλά πολύ σύντομα πέφτει η απόδοσή τους κατακόρυφα. Προσωπικά, τα επόμενα που θα βάλω στο SH είναι τα Dunlop. Όντως οι αναρτήσεις είναι κάπως σκληρές, αλλά πέρα οτι το μηχανάκι είναι βράχος ακόμα και στην τελική του, σε όλους τους άλλου τομείς είναι απλά κορυφαίο!
 6. 2 θύρες USB έχει και η μπαταρία του κρατά τουλάχιστον 3 ώρες. Στείλε μου όποτε θέλεις
 7. Έχω ένα HP EliteBook Revolve 810. Είναι πανάλαφρο, μικρό (11'') και γίνεται και tablet. i5, 8Gb ram και 128SSD. Το μηχανάκι είναι πυραυλος. Το δίνω 300€ αν ενδιαφέρεσαι.
 8. Προσοχή γιατί υπάρχουν διάφορες υλοποιήσεις του CBS. Στις μοτοσυκλέτες είναι ηλεκτρονικό ενω στα μικρά μηχανάκια (scooter) είναι μηχανικό. Συγκεκριμένα στο SH 150 (carb) που έχω, στο πίσω φρένο απλά έχει ένα 2ο μοχλό, που όταν φρενάρεις αρκετά, πιέζει και το μπροστά φρένο. Προσωπικά μου την σπάει, γιατί αν θέλεις να κάνεις ταρζανιές (κανά κωλίδι βρε παίδί μου) και τσαρουχώσεις το πίσω, φρενάρει δυνατά και το μπροστινό. Μια-δυο φορές στις αρχές, μου μπλόκαρε τον μπροστά τροχό σε κακής ποιότητας άσφαλτο, οπότε θέλει λίγο προσοχή.
 9. Βρε σεις, μην συγκρίνετε το Ride με το ΤΤ που απέχουν μια δεκαετία τουλάχιστον. Εννοείται οτι το Ride είναι σαφώς ανώτερο. Το ΤΤ δεν ήταν κακό, αλλά ήταν πολύ μικρό το περιεχόμενό του. Το τερμάτισα φαντάσου σε λίγες μέρες, ενώ το GT4 ακόμα όχι Λίγες μοτό, λίγες πίστες, λίγους αγώνες και καθόλου τροποποιήσεις.
 10. Μην χαλιέσαι. Το ΤΤ το πήρα την πρώτη ημέρα που βγήκε. Δυστηχώς ήταν πολύ κάτω των προσδοκιών μου.
 11. Αχχχ... Tourist Trophy (duck edition) έπρεπε να ήταν ο τίτλος
 12. Έχω το CBF600s το καρμπυρατεράτο, και επειδή καταγράφω συνέχεια την κατανάλωση, ο Μ.Ο είναι 6.5lt/100km. Σκέφτομαι να το δώσω κιόλας καθώς τα τελευταία χρόνια, ελάχιστα κουνιέται λόγω υποχρεώσεων.
 13. Σε CB400 πάντως που οδηγούσα μια εποχή, είχαμε βάλει απο 140 πίσω διάσταση, 150. Έστριβε με πολύ μεγαλύτερη σιγουριά, και γενικά στο στροφιλίκι έδινε πολύ εμπιστοσύνη. Όμως για μέσα στην πόλη ήταν πιο βαρύ. Όταν ξαναμπήκε το 140άρι, "ελάφρωσε" πάρα πολύ, έγινε πιο γρήγορο στις αλλαγές κατεύθυνσης, αλλά δεν είχε αυτή την αίσθηση βεντούζας όταν πλάγιαζες πολύ.
 14. Για ποιό λόγο δεν θα στρωθεί σωστά; Τι λάθος θα γίνει;