koukou

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  534
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

133 Excellent

Σχετικά με το μέλος koukou

 • Κλάση
  Σπίτι, δουλειά

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  Thesniki

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Triumph
 • myBike: Μοντέλο
  Daytona

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

685 προβολές προφίλ
 1. Τα λάστιχα δεν ζεσταίνονται τόσο με πορεία η χιλιόμετρα. Θα ζεστάθουν καλά στην επιτάχυνση, τα φρένα και με πίεση. Και εκεί το κάθε μηχανάκι κάνει διάφορα.
 2. Κρίμα. Μετά τους ομίλους κάποιος του πε κόψε το ροτεισον και το πίστεψε. Το παράξενο θα ταν να μην σκάσουν. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι θα ταν. Από το 25 ήταν με την γλώσσα έξω. Σε κάποια φάση βασουσαν βολές οι Ρώσοι και φαινόταν από πίσω ο σκασμενος καλαθης να μην μπορεί να κάτσει όρθιος. Κριμα
 3. Τελικά πήγα σήμερα. Είχα ξαναπαει για να μιλήσουμε 2 φορές. Ανέλαβε βγάλε βάλε λαιμους. Κόλληση τοποθέτηση τελικού και τροποποίηση μαμάς ώστε να μπορεί να ξαναμπεί. Πολύ πολύ ευχαριστημένος. Ευχαριστώ παιδιά για την πληροφορία.
 4. η χειροποίητη εξάτμιση που ανέφερα σε ένα άλλο topic. Τοποθετήθηκε σήμερα. Ευχαριστώ τα παιδιά που μου πρότειναν εξατμισά. Πολύ καλός και καλό παιδί όσο μπόρεσα να καταλάβω.
 5. Αφού το δα να γράψω και εγώ την ιστορία μου. ψαχνοντας καιρό εξάτμιση για το μηχανάκι και έχοντας κοιτάξει τα πάντα τελικά αποφάσισα για χειροποίητη. Όχι για λόγο κόστους αλλά για το έτσι κάτι διαφορετικό. οποτε στέλνω mail στον παπατζον.Περνάει λίγος καιρός και δεν απάντησε. Λέω δεν θα έφτασε. Ξανά στέλνω. Τα ίδια. Τρίτη προσπάθεια. Τα ίδια. Θα μου πεις γιατί δεν πήρες τηλ. Θα σου πω δεν ήθελα. Τελικα κοιτάω έναν Ιταλό. Σικελος. Ίδια μέρα απάντηση. Άψογος. Φθηνό δεν τον λες. Αλλά ποιότητα πολύ καλή. Αποστολή και παράδοση από μέρα παραγγελίας 7 μέρες. Dominator πολωνικές.
 6. Η έκπτωση που είχαμε οι σερραιοι. Με οτιδήποτε μηχανή μπορείς να μπεις. Αξία ανεκτίμητη Όταν πας ωραία με ροη με "περιορισμενων" δυνατοτήτων μηχανακι.
 7. Νομίζω κόπηκε το 15. Έχω να πάω και 2 χρόνια. Οφ Τοπικ βέβαια
 8. Το daytona χαλάει. Κάθε 2 μεγάλες βόλτες γυρνάω με οδική. Άσε που είναι και χάλια μηχανάκι. Στα σοβαρά τώρα. ΜΤ 09 καλό αλλά γυμνό. Καμία σχέση. Ξεκαθάρισε τι θες και μετά τα ξαναλέμε.
 9. Ζυγοσταθμιση. Ξανακανε....
 10. Τι έχει σήμερα Θεσσαλονίκη? Αυτοκίνητα μηχανάκια χαμός. Τόση καγκουρια μαζεμένη....
 11. Μπορεί να χεις κανα τυχερό.....
 12. Ποιοτικά πιστεύω δεν θα αντέξει. Τα μαξιλαράκια θα υποχωρήσουν. Αυτή είναι η αίσθηση που μου δίνει. Μετά αέρας στα μάτια. Μπάζει από κάτω. Θόρυβος. Και έρχομαι από Arai. Το περίμενα πολύ καλύτερο. Είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με μισό κλικ καλυτερο Εξαερισμός μπορούσε πολύ πολύ καλύτερα.
 13. Οδηγικά είναι σαν να οδηγας ένα triple r απλά κάθεσαι λίγο πιο ψηλά. Η μπροστά ανάρτηση τοποθετήθηκε με τα όρια του r. Πιθανόν να το κατεβάσω περίπου 2 με 4 χιλιοστά. Εκεί ήταν με τις τιμόνοπλάκες του daytona. Μετρημένα από μένα πριν γίνει η αλλαγή ήταν 3 χιλιοστά. Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή. Σίγουρα θα γίνει λίγο πιο ευέλικτο. Όχι ότι δεν είναι και τώρα. Με την σκέψη στρίβεις. Σε σχέση με πριν: πλέον δεν σκύβεις. Βασικότατο. Ενοχλούσε η κοιλιά. Χεχεχε Πολύ πιο άνετο. Αυτό παίζει, γιατί έχω αλλάξει και ρυθμίσεις από πίστας σε πολύ πιο μαλακές. Τιμόνι πολύ πολύ βασικό. Σαν το τιμόνι δεν έχει. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα. Αν οχι ρωτά...
 14. Δεν μου φαίνεται περίεργο ούτε με ενοχλεί. Το μόνο που ίσως αλλάξω είναι τον λεβιέ. Του street είναι πιο μακρύς και ψιλό καταλαβαίνω τώρα γιατί. Θέλει προσπάθεια να βάλεις το πόδι σου από κάτω. Δεν έρχεται σαν φυσική κίνηση. Αυτο βέβαια, όταν είχα το street, τον άλλαξα με του Daytona γιατί είχε τύχει να χάσω μερικές φορές αλλαγές μην φτάνοντας τον λεβιέ (αναφέρομαι σε συνθήκες πίστας). Αλλά για καθημερινή οδήγηση δεν βολεύει.
 15. Το χω 2 μήνες τώρα. Πρώτες εντυπώσεις ανάμεικτες.