hayabusas

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  6409
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  23

hayabusas last won the day on September 25 2017

hayabusas had the most liked content!

Πόντοι

4034 Excellent

Σχετικά με το μέλος hayabusas

 • Κλάση
  Βοηθός Διαχειριστή

Μέθοδοι Επικοινωνίας

 • Ιστοσελίδα
  http://
 • ICQ
  0

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Δεν αποκαλύπτω

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  BMW
 • myBike: Μοντέλο
  Ρ1200ΓΣ
 1. Θέμα συμπλέκτη είναι και όχι λιπαντικού. Να υποθέσωότι δεν είναι υδραυλικός αυτορυθμιζόμενος?
 2. Υποθέτω ότι το πρόβλημα σου λοιπόν είναι μόνο η τιμή γιατί τίποτα άλλο δεν παίζει. Εννοώ θέμα ποιότητας. Πολλές φορές πάντως ανοίγουν τα σετ και περισσεύουν μεμονωμένα κομμάτια οπότεμη σου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά.
 3. Επειδή δεν κατάλαβα, το πρόβλημα σου ποιο είναι?
 4. Δεν ξέρω πού τα έχεις δει αυτά, αλλά δε γίνονται σε "μεγάλα μαγαζιά". Αν πρόκειται περί ενός αντικειμένου αξίας 600€, που να χτυπιέσαι κάτω δεν πληρώνεις 300+300. Όταν μου έτυχε κάτι τέτοιο με αγορά κομματιών υπολογιστή, έσπασα το ποσό γιατί τα επιμέρους είδη ήσαντε μικρότερης αξίας και πλέρωσα ( @karellen αφιερωμένο ) έτσι. Φυσικά κόπηκαν 3 ξεχωριστά παραστατικά. @Antreasss Συνεννοήσου τα πάντα με τον αγοραστή πριν προχωρήσεις σε κάποια κίνηση. Επίσης, όπως ήδη σου είπαν, συσκευασία όσο το δυνατόν καλύτερη και θα ενημερώσεις ότι πρόκειται για εύθραυστο αντικείμενο. Βάζουν ειδική σήμανση η οποία (ελπίζω) αλλάζει τον τρόπο μεταχείρισης του δέματος.
 5. Ξέρω γω, ή πολύ μωρόπιστος ή παίζει τίποτα άλλο. Πολλές φορές οι πωλητές βάζουν επίτηδες είδη σε πολύ χαμηλή τιμή προκειμένου να σε πιάσουν Κώτσο, τι να σου πω. Προσωπικά το ότι δεν ενδιαφέρεται να το δει κάποιος ή να ρωτήσει πολλά, με βάζει σε σκέψεις. Δε σε λέω λαμόγιο κι ούτε ότι πας να του την παίξεις, έτσι? Απλά προσοχή. Να δες εδώ ένα παράδειγμα από τα πολλά. Γιατί έχει βγει νόμος ότι συναλλαγές με μετρητά μόνο έως 500€. Αλλιώς θα πρέπει να πάει στην κούριερ με κάρτα και να πληρώσει ή (δεν ξέρω αν γίνονται αυτά) 500 μετρητά και 500 με κάρτα ή μεταφορά σε λογαριασμό της κούριερ. Δεν ξέρω όμως αν γίνονται αυτά.
 6. Κοίτα Αντρέα, ότι συναλλαγές έχω κάνει είναι μέσω acs αλλά ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ότι λίγο-πολύ το ίδιο θα ισχύει για όλες τες εταιρείες. Η οποιαδήποτε εταιρεία αναλάβει ΕΓΓΥΑΤΑΙ στην ουσία ότι ο παραλήπτης δε θα παραλάβει το δέμα του αν δεν πληρώσει. Ως εκεί όμως, και τι θέλω να πω: Ο αγοραστής εμπιστεύεται ότι εσύ δε θα βάλεις μέσα πέτρες να του στείλεις? Η courier απαγορεύει το άνοιγμα του δέματος, αν δεν πέσει το μπακίρι. Γνωρίζει ο αγοραστής ότι δεν μπορεί να πληρώσει με μετρητά κι ότι θα πρέπει να πληρώσει ΟΛΟ το ποσό για να παραλάβει? Γνωρίζει ο πωλητής ότι αν του έχεις κρύψει κάτι, τον ήπιε? (στα παπάρια σου θα μου πεις, το ξέρω ) Θέλω με τα παραπάνω να σου πω ότι είναι περίεργο και για τους δύο. Όπως εσύ έπεσε στο καλόπαιδο και σε μαστόρεψε, γιατί να μη φοβάται κι ο άλλος, ο οποίος, από τη στιγμή που θα πλερώσει για να παραλάβει, τελείωσε το σκηνικό. Γενικώς, για τέτοια ποσά, δε θα εμπιστευόμουν επ ουδενί να αγοράσω κάτι με τέτοιο τρόπο. Επίσης, υπάρχουν αγοραστές που σου λένε δώσε μου ένα τραπεζικό λογαριασμό να στα στείλω. Πλαστογραφούν ένα υποτιθέμενο εξτρέ τράπεζας, στο περνάνε με ένα βίμπερ ή μειλ και σου λένε ορίστε, στείλε μου. Συνήθως κιόλας κάνουν τέτοιες κινήσεις Παρασκευή, σου λένε στείλε μου αύριο με courier και τα λεφτά θα τα δεις τη Δευτέρα που ανοίγουν οι τράπεζες. Πρόσεχε πολύ.
 7. Αντικαταβολη μεσω κουριερ? Αν ναι, μη φοβάσαι.
 8. Είναι βέβαιο αυτό?
 9. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε, μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις. Αν ήταν NC θα έπρεπε να αποσυνδεθεί έστω το ένα καλώδιο για να δώσει στη μίζα κι όχι να τα γεφυρώσει. Επίσης αν ήταν NC σε περίπτωση αστοχίας υλικού (βλέπε διακόπτη) η μίζα θα λειτουργούσε πάντα. Ίσως σε μπερδεύει ο ορισμός. NO είναι ο normally open, δηλαδή ανοιχτό κύκλωμα σε φυσική κατάσταση. Το NC προφανώς τούμπα.
 10. Ποιος είναι ο Βασιλάκης ρε παιδιά???? Έβγαλες άκρη τελικά ωρέ παιδί? Επίσης μην τα φουσκώνουμε και δημιουργούμε τσάμπα εντυπώσεις, τι αισθητήρας συμπλέκτη και μαλακίες*, ένας απλός ΝΟ διακόπτης είναι! Φισακωτά είναι τα καλώδια, βγάλτα, βραχυκύκλωσε τα και δες τι πσάρια θα πιάσεις!! (*προς αποφυγή παρεξηγήσεων: δεν είναι μομφή για κανέναν, προσπαθώ απλά, όσοι δε γνωρίζουν αρκετά επί του θέματος, να μη θεωρήσουν ότι πρόκειται για κάποιο "ειδικό εξάρτημα".)
 11. Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ. Πιάσε και δώσε ρεύμα με εξωτερικό καλώδιο στο ρελέ απευθείας με το όλα τα σέα και τα μέα έτοιμα να πάρει μπροστά το μεκανάκι. Αν πάρει, ψάξε στο κύκλωμα του μπουτόν. Βασιλάκης μόνο το διακόπτη του συμπλέκτη, ο διακόπτης του σταντ δεν έχει νόημα στη νεκρά. Αν καταπιάνεσαι με τα ηλεκτρικά ψάξε για το service manual ώστε να δεις το ηλεκτρικό διάγραμμα. Αν βρεις τι ήταν, ρίξε μια ενημέρωση
 12. Είναι το τελευταίο γιωτόμπαλο της σειράς, οπότε καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για δυνατό μηκάνημα......
 13. Μετά από χρόνια, επιστροφή στην οικογένεια της intel........ Παρ'ολ'αυτα εξακολουθώ και πιστεύω ότι πέρα από ειδικές περιπτώσεις, το 99% της δουλειάς γίνεται με συστήματα 5ετιας έως και 10ετίας άνετα αρκεί να απενεργοποιήσει κάποιος τις αυτόματες ενημερώσεις σε win10.
 14. Για την χρήση που ζητάς πάρε την πιο φτηνή, ΙΜΟ
 15. O "εργάτης" σου να είναι VM. Το ξέρω ότι υπα΄ρχει ήδη σαν υπηρεσία, δεν ήξερα εσύ αν το ξέρεις.