klab

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  4308
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  33

klab last won the day on March 12

klab had the most liked content!

Πόντοι

6770 Excellent

Σχετικά με το μέλος klab

 • Κλάση
  Ποδαράτος Τσοπεντουροστρητάς
 • Γενέθλια 03/09/71

Μέθοδοι Επικοινωνίας

 • Ιστοσελίδα
  http://
 • ICQ
  0

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  Πάτρα

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • myBike: Μοντέλο
  CB SF 400+1300
 • myBike: Κυβισμός
  1700

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • dreamBike: Μοντέλο
  Goldwing
 • dreamBike: Κυβισμός
  1800

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

9264 προβολές προφίλ
 1. Αυτές είναι αυτοκινήτου μπορεί να είναι μεγάλες. Ψάξε για την γνήσια να δεις πόσο έχει. Γύρο-γύρο είναι η ψήκτρα και πρέπει να μην καλύπτεται για να μπορεί να αποβάλει την θερμοκρασία.
 2. Αγόρασε μια δεύτερη φούσκα να την κόψεις όσο χρειαστεί, φθηνές είναι. Στο δικό μου στην αρχή την έκοψα αλλά τελικά κατέληξα να την καταργήσω γιατί κάλυπτε την ψήκτρα της led.
 3. Διάβασε πάλι τι έγραψα, το λέω στην πρώτη σειρά, δεν μιλάω για την Β την ατομική αλλά την Α που είναι για εργαζόμενους για μετακίνηση από και προς την εργασία τους. Στην Α βάζει ο εργοδότης την υπογραφή του, αυτός πιστοποιεί ότι είσαι εργαζόμενος στην επιχείρηση. Έτσι που είναι φτιαγμένο είναι αδύνατον να διασταυρωθεί αν είναι αληθή τα στοιχεία, κωλόχαρτο εντελώς. Σε οποιονδήποτε έλεγχο περνάς αέρα.
 4. Οι βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζόμενου, η Α, είναι εντελώς για τον μπούτσον. Καμία διασταύρωση στοιχείων δεν είναι δυνατή καθώς είναι σαν μια απλή υπεύθυνη δήλωση. Δεν χρησιμοποιείται: το taxisnet, το αφμ του εργαζόμενου, η διεύθυνση κατοικίας. Έχει και πεδίο για την ώρα από πμ σε πμ ????? Δηλαδή εγώ σήμερα δουλεύω πρωί από τις 8πμ μέχρι τις 2πμ αντί για 14μμ άρα 18ωρίτσες, χμμμ μάλιστα Αν δεν το αλλάξουν αρκετά θα είναι απλά ένα κωλόχαρτο. Ήδη υπάρχουν περιπτώσεις και καλά "εργαζόμενων" με τέτοια βεβαίωση στα χέρια τους. Υπάρχεις ένα τηλέφωνο για καταγγελίες; Όχι για μένα, για την φουκαριάρα την μάνα μου.
 5. Όταν είχα το ίδιο δίλημμα με εσένα τελικά κατέληξα στα s21, έπαιξε ρόλο και η μεγαλήτερη φθορά που είχαν τα s22 σε σχέση με τα s21 του Gouky
 6. Αγγούρια και εγώ που είμαι 1,80 όλο κάτω πέφτω και με τα 2 CB μου. ΥΓ προσφάτως ανακάλυψα ότι πέφτω και με τις παντόφλες στο σπίτι.
 7. Η υπεύθυνη δήλωση είναι αποδεικτικό του ποσού της αγοραπωλησίας και παραμένει στα χέρια των συναλλασσόμενων. Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί, μικρή μεν αλλά υφίσταται. Το κράτος δεν κερδίζει-φορολογεί την κίνηση αυτή αλλά είναι χρήσιμη για των πωλητή, ώστε να καλύψει-συμπληρώσει το πόθεν έσχες του με το δηλωθέν ποσό της πώλησης
 8. 719 για την αγορά και 781 για την πώληση.
 9. ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!!! Το πουλάει στο car https://www.car.gr/26597154-subaru-vivio-gxr
 10. Έλα πες την αλήθεια τώρα. Η γυναίκα σου σε περνάει Detol με το πιεστικό πριν μπεις σπίτι, για αυτό άνοιξες τέτοια συζήτηση. Κάνε και ένα poll να θυμηθούμε τα παλιά. ΥΓ Λευτεριά στην Δήμητρα
 11. Πηγαίνοντας προς την εργασία μου είδα στην παραλιακή να παίζουν κόντρες 2 subaru vivio και μια bmw 316 πρώτης γενιάς και από πίσω να ακολουθεί ένα Zontes Τ310 με κάτι φώτα που μπλεδίζουν. Έκανα στην άκρη να μην με πατήσουν. Νικητής ήταν το άσπρο vivio που είχε μπουρί σόμπας και μαύρα τζάμια, πρέπει να φόραγε σοβαρό μοτέρ το sleeper.
 12. Sun visor ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, δεν είναι όσο σκούρα φαίνονται εξωτερικά. Τα γυαλιά ηλίου είναι καλύτερα σε προστασία από το φως-ποιο σκούρα, αλλά δεν είναι βολικά να τα φοράς με το κράνος και δεν έχεις την δυνατότητα να τα βάζεις-βγάζεις εν κινήσει πχ όταν μπαίνεις σε σήραγγα και δεν χρειάζεται να τα κουβαλάς βεβαίως. Οι φωτοχρωμικές ζελατίνες αργούν να ανταποκριθούν, η μόνο αξιόλογη ήταν της UVEX με υγρούς κρυστάλλους αλλά δυστυχώς παράτησε τα κράνη μοτοσυκλέτας. Κάτι αντίστοιχο έχει βγάλει η εταιρεία e-Tint και το χρησιμοποιεί η AGV με την ονομασία AGVisor H ζελατίνα είναι κάτι που πρέπει να το βάλεις στο κόστος των αναλώσιμων καθώς μόλις γρατζουνιστεί, αντίο και θα γρατζουνιστεί σίγουρα. Ece>Snell>Dot με μεγάλη διαφορά υπέρ του Ece. http://shorecyclesusa.com/blog/2016/5/24/dot-vs-snell-vs-ece