houx

Νέα Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  6
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

0 Neutral

Σχετικά με το μέλος houx

 • Κλάση
  Περιμένει την οδική
 1. Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. Ενδεχομένως να καταλήξω εκεί. Σκέφτομαι πολύ κάτι παρόμοιο με αυτό που μου προτείνεις. Θα ήταν όμως καλή επιλογή για τα ταξίδια που θέλω να κάνω? Ευχαριστώ για την απάντηση. Ο λόγος που ρωτάω στο forum εδώ, είναι γιατί όλοι οι γνωστοί μου. Μου προτείνουν "γρήγορες" μηχανές από την στιγμή που ξέρουν ότι δεν είμαι άνθρωπος που θέλει την ταχύτητα, επίσης απευθύνομαι εδώ γιατί ακριβώς βλέπω λογικές απαντήσεις (που δεν είναι σαν αυτές που έχω ακούσει μέχρι τώρα) και μου το σύστησε το forum άτομο που εκτιμάω πολύ . Δεν ξέρω εάν έχω δώσει λάθος εντύπωση σχετικά με αυτό. Ενδεχομένως, να είμαι λίγο υπερβολικός και αναποφάσιστος. Ωστόσο αυτό είναι καθαρά γιατί τα ταξίδια που θέλω να κάνω είναι κυρίως επαγγελματικά. Ειλικρινά, εάν ήταν ανάγκη θα προτιμούσα να είχα μηχανή καθαρά για τα ταξίδια, και να πήγαινα στην δουλειά μου, με λεωφορείο ή μετρό. Ωστόσο αυτό που λες, είναι πραγματικά το ποιο σωστό κριτήριο για να επιλέξει κάποιος μηχανή, και όπως είπα και στην αρχή μου αρέσουν τα super motard, εάν γινόταν θα είχα πάρει Dorsoduro που είναι και η μηχανή που πραγματικά μου αρέσει πολύ, και όπως είπες μπορώ να την δεχθώ με τα όποια ελαττώματα ! Από την στιγμή που είναι και η δουλειά μου στην μέση όμως, δεν ξέρω εάν θα ήταν η καλή ιδέα.
 2. Έχεις δίκιο σε αυτό. Και θέλω άμεσα μηχανή. Εχθές δανείστηκα την μηχανή ενός φίλου για το ΣΚ (yamaha FZ6 Fazer). Ο ίδιος την πουλάει είναι μοντέλο του 2004. Οπότε την πήρα για να την δοκιμάσω και αν μου αρέσει να την αγοράσω. Είναι πολύ ωραία μηχανή, μου άρεσε και σκέφτομαι να την πάρω. Το μόνο θέλω να δω τώρα, είναι να κάνω ένα μικρό ταξίδι το ΣΚ. Επίσης, στην κίνηση μέσα στην πόλη είναι λίγο δύσκολη (ίσως να είναι και συνήθεια αυτό). Εάν κάποιος, έχει κάποια εμπειρία ή γνώμη για το συγκεκριμένο μοντέλο, θα ήθελα να ακούσω. Ευχαριστώ πολύ !!!
 3. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μια συμβουλή που μου έδωσε ένας φίλος. Να ενοικιάζω μηχανές για μικρά ταξίδια που κάνω (1 - 2 μέρες) με τις μηχανές που είχα σκοπό να πάρω, και μέχρι να καταλήξω για το ποια μηχανή θέλω. Nα έχω ένα μικρό scooter για μέσα στην πόλη που σίγουρα θα κάνει για τις δουλειές μου. Θα το εφαρμόσω αφού δεν έχω αρκετή εμπειρία, ωστόσο σύμφωνα με αυτά που αναφέρουν στα παραπάνω θέματα, λέω να αποφύγω το συγκεκριμένο μοντέλο ( er-6f ) όπως επίσης και την μάρκα γενικά. Λέω να ξεκινήσω με την Honda CB600F. Μου άρεσε αρκετά. Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας.
 4. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !
 5. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Έψαξα τις μηχανές όπου μου έχεις προτείνει και μου άρεσε ιδιαίτερα το er-6f. Μου φάνηκε αρκετά καλό, και μου άρεσε και σαν εμφάνιση πολύ. Επίσης είδα σχετικές συζητήσεις για τις επιδόσεις της μηχανής στο forum και οι περισσότεροι αναφέρουν ότι είναι ευχαριστημένη. Σε ευχαριστώ πολύ. Έχω λίγους ενδοιασμούς για το εάν ένα on off λόγο του βάρους του, θα μπορούσε να είναι άνετο μέσα στην κίνηση. Ωστόσο ίσως αυτή η ανησυχία μου να είναι λάθος δεδομένου ότι δεν έχω δοκιμάσει να οδηγήσω με ένα on off σε κίνηση. Επίσης, έχω καταλήξει πως η μηχανή που θα αγοράσω είναι η er-6f. Με έχουν συμβουλέψει στις πρώτες μηχανές να αποφεύγω της καινούριες και να προτιμάω μεταχειρισμένες. Για το συγκεκριμένο μοντέλο (er-6f) θα πρέπει να αποφύγω κάποια συγκεκριμένη χρονολογία? Ευχαριστώ.
 6. Καλησπέρα σας. Το forum μου το πρότεινε φίλος, όπου δυστυχώς για κάποιους λόγους δεν μπορώ να τον συμβουλευτώ άμεσα. θα ήθελα να με βοηθήσετε να επιλέξω μηχανή, έχω στην κατοχή μου δίπλωμα για απεριόριστα κυβικά, ωστόσο η εμπειρία μου είναι σχετικά ελλιπής. Για να γίνω ποιο συγκεκριμένος, οι μηχανές όπου έχω οδηγήσει (και αυτές για μικρό χρονικό διάστημα) είναι XT660X,Aprilia Dorsoduro 750,Z750. Με την Z750 είχα κάνει και ένα μικρό ταξίδι (150χιλ.) όπου μου φάνηκε σχετικά οκ σαν ταξίδι και είναι η μόνη μηχανή που έχω κάνει ταξίδι. Θα ήθελα την μηχανή ώστε να πηγαίνω στην δουλειά μου, όπου είναι 6 χιλιόμετρα πάνε - έλα περίπου (μέσα στην πόλη με κίνηση ) έως τον χώρο εργασίας μου. Επίσης στην δουλειά μου συχνά γίνονται υποχρεωτικά σεμινάρια σε άλλες πόλεις (1 - 2 φορές το 6μήνο) οπότε θα ήθελα να μπορώ να μεταφέρομαι με άνεση και εκεί. Τα ταξίδια είναι πάντα εντός Ελλάδος, ωστόσο θα μπορούσε να είναι σε σχετικά μεγάλες αποστάσεις π.χ. Αθήνα - Καβάλα. Η αλήθεια είναι πως έχω μια κάποια αδυναμία στα super motard, ωστόσο καταλαβαίνω πως δεν είναι πολύ πιθανών να καλύπτουν τις ανάγκες μου. Οπότε λέω να "θυσιάσω" την εμφάνιση (που φυσικά είναι κάτι υποκειμενικό) και να εντείνω την προσοχή μου σε μηχανές που καλύπτουν τις προϋποθέσεις για τις ανάγκες μου. Προσπάθησα να ψάξω και να βρω κάποια μοντέλα που ενδεχομένως να είναι καλά για κάτι τέτοιο. Honda CB600F Z750 Kawasaki Versys 650 Ενδεχόμενος η έρευνα μου να είναι πολύ κακή Το budget είναι από 2.500 έως 3.500 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.