TheReaper

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  59
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

49 Excellent

Σχετικά με το μέλος TheReaper

 • Κλάση
  Γυρνάει δεν γυρνάει

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • myBike: Μοντέλο
  CBF
 • myBike: Κυβισμός
  125

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
 1. Νομίζω ότι μόλις χάλασα την επένδυση του κράνους μου. Θα δω τα αποτελέσματα αύριο. Τι με έπιασε κι εμένα να πλύνω βραδιάτικα;
 2. Εγώ έχω δυο άλλες απορίες. 1)Τι δυνάμεις ασκούνται στην κλίση και μένει όρθια η μηχανή ενώ σε άλλες περιπτώσεις βάφει το οδόστρωμα; 2)Σε τέτοια στροφή με κλίση, δεν στρίβει καθόλου το τιμόνι; Η κλίση μόνη της κάνει την στροφή; Και για να προλάβω τυχόν απορίες, όχι δεν έχω παρατηρήσει τι ακριβώς κάνω. Νομίζω ότι στρίβω και το τιμόνι λίγο όταν πλαγιάζω, αλλά δεν πλαγιάζω πολύ, δεν έχει τέτοια ανάγκη η πόλη.
 3. Θέλει κανείς να πάμε καμιά βόλτα; Κάθομαι που κάθομαι λόγω τραυματισμού, μην κάθεται και η μηχανή. Πάμε καμιά διαδρομή έτσι κοντά, μην ξενιτευτούμε κιόλας. Εγώ Μενίδι είμαι, αν κανείς ενδιαφέρεται, γράψτε εδώ ή πμ.
 4. Παρατήρησα ότι η πτώση εν τέλει μόνο αψεγάδιαστο δεν άφησε το πετάλι του πίσω φρένου. Έχει μπει λίγο προς τα μέσα, καθώς έχει λυγίσει και λίγο προς τα πάνω. Το πήγα σε ένα συνεργείο για να φτιάξουν το λύγισμα τουλάχιστον, ώστε να πατάω με ευκολία το φρένο τουλάχιστον. Να πέσει κεραυνός στην στροφή εκείνη, δεν ξαναπάω από εκείνο το δρόμο ούτε με ποδήλατο!
 5. Μου έφυγε η μηχανή σε μια στροφή γαμώ το κέρατό μου και ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί. Ο δρόμος μια χαρά είναι (τρόπος του λέγειν), αργά πήγαινα στη στροφή, χαλίκια/σκόνες/λάδια δεν υπήρχαν, αλλά σα να κλώτσησε η πίσω ρόδα και έφυγε. Το καλό είναι ότι δεν έπαθαν τίποτα τα πλαστικά μέρη. Μόνο λίγο γδάρσιμο ο μοχλός του φρένου και η άκρη του γκαζιού που είναι μεταλλική κι ελάχιστη ζημιά το μαρσπιέ του οδηγού από δεξιά. Το πετάλι του πίσω φρένου δεν έπαθε τίποτα, που το περίμενα να έχει μπει κινητήρα. Ίσως λίγο ξύθηκε και το προστατευτικό της εξάτμισης. Ίσως. Αλλά πως κατάφερα ρε και η μηχανή έφυγε ευθεία κι εγώ πάτησα με τα πόδια και συνέχισα τη γραμμή της στροφής... Τι σόι επιστήμη είναι πάλι αυτή;
 6. Μια άλλη ερώτηση. Έχει το καπάκι από το μπροστινό γρανάζι της αλυσίδας κάποια κενά από τη βαφή που έχει. Σα να το έξυσε κάποιος δηλαδή και από ασημί έχει βγει το κοκαλί που έχει από κάτω. Πρότεινε κάποιος ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί με σπρέι αλουμινίου για υψηλές θερμοκρασίες. Η δική σας άποψη; Ταυτόχρονα, γρατσούνισα σε μια στροφή και την εξάτμιση, οπότε σκεφτόμουν να πάρω επίσης ένα μαύρο σπρέι αλουμινίου και να βγάλω όλη την εξάτμιση, να την ξύσω λίγο και να την περάσω καινούρια βαφή. Τι λέτε;
 7. Πήγα εχθές μια βόλτα με έναν φίλο, πήραμε ο καθένας το 125 του και ξεκινήσαμε προς Τατόι. Τελικά καταλήξαμε να γυρνάμε από Μαλακάσα και εθνική από το Καπανδρίτι. Πως τα καταφέραμε, ακόμη δεν έχω καταλάβει. Τώρα φωτογραφίες, βαριέμαι να τις μεταφέρω από το κινητό, οπότε απλά φανταστείτε πρασινάδες, βουνά και οικισμούς.
 8. Είναι μια συζήτηση που δεν ταιριάζει εδώ και επιμένω στο να κρατώ τις αποστάσεις μου.
 9. Κακά τα ψέμματα, η λογική απάντηση είναι να μιλήσεις με το παιδί εάν και μόνο το ίδιο το παιδί δείξει ενδιαφέρον. Εδώ ο Θεός δεν παρεμβαίνει στην ελεύθερη βούληση, θα παρέμβει ένας κάθε μπαμπάς για το αν θα είναι το παιδί του μηχανόβιος ή όχι;
 10. Ναι, από Αθήνα ξεκινάμε και είχα την φαεινή ιδέα να ανέβουμε μέχρι το μοναστήρι μια βόλτα, να ανάψουμε και κάνα κερί για το καλό. Την παλιά εθνική δεν την είχα σκεφτεί. Αυτό που μου πέρασε από το μυαλό, αφού ο φίλος μου ανησυχεί για την εθνική (ο Μορφέας από το Μάτριξ είναι, δεν καταλαβαίνω) νοικιάζαμε δυο μηχανές και γιούρια. Αλλά εκείνος είναι 23 και δεν μπορεί να πάρει μεγάλου κυβισμού γιατί του είπαν ότι πρέπει να είναι 25.
 11. YBR-125 και CBF-125 '11 θα βγάλουν τη διαδρομή μέχρι το Σαγματά; Γιατί ο φίλος μου λέει ότι δεν είναι για εθνική οι μηχανές αυτές. Δεν είναι καλό να πηγαίνουν με μεγάλες ταχύτητες για εκτενές χρονικό διάστημα. Πρώτη φορά το ακούω, αν πρόκειται για θερμοκρασία, τότε ρίχνουμε και δυο διαλείμματα στο δρόμο.
 12. Φίλε, αυτός ο F9 είναι πολύ καλός. Τα βίντεό του έχουν πολύ ενδιαφέρον. Αν απαντούσε και σε καμιά ερώτηση που του έστειλα στο ΦΒ, θα ήταν κορυφή!
 13. Δόξα το Θεό που πρόλαβα να δώσω ανεξαρτήτως κυβισμού όταν έγινα 21 και μετά άλλαξε το θέμα των κατηγοριών... Είχα και παγαπόντη δάσκαλο, ποτέ δεν πέρασα γιατρούς... Αλλά όταν τον ρώτησα, δάγκωσε με κωμικό τρόπο το κάτω χείλος και μου λέει: "Δεν τα ρωτάμε τώρα αυτά..."
 14. Δεν είναι σημερινή η φωτογραφία, αλλά με το πρόγραμμα που έχω τελευταία στη δουλειά, ακόμη και για χέσιμο μόνο ξημερώματα προλαβαίνω να πάω... Πάρνηθα, 2 στροφές κάτω από το σανατόριο. On a side note, όποιος βρει δερμάτινο ίδιο με αυτό εδώ, να έρθει να βγούμε φωτογραφία μαζί. Οπουδήποτε στον κόσμο
 15. Μόνος μου θα είμαι, οπότε δε χρειάζεται να είναι κάνα παλάτι. Θα πρέπει να δω αν θα μπορέσω να κανονίσω με δουλειά κάτι, αλλά έτσι όπως το βλέπω μάλλον θα το αναβάλω για να παρακολουθήσω ένα άλλο πρόγραμμα στην Αθήνα. Μετά βλέπω πως θα το κάνω για να ανέβω. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.