TheReaper

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  101
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

87 Excellent

Σχετικά με το μέλος TheReaper

 • Κλάση
  Γυρνάει δεν γυρνάει

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • myBike: Μοντέλο
  CBF
 • myBike: Κυβισμός
  125

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

706 προβολές προφίλ
 1. 1.79
 2. Δηλαδή, αφού το επιτάσσει η περίσταση, ίσως όντως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις τη μηχανή που θες να αγοράσεις. Όπως κι εγώ δεν είμαι για κάρφωμα στο μπάσκετ, οπότε βολεύομαι με τα μπάσιμο. Το επόμενο καλύτερο.
 3. Μερικές φορές συμβαίνει αυτό το "ανάγκας και θεοί πείθονται"
 4. Ωραία η μηχανούλα φίλε.Το μπλε είναι και αγαπημένο μου χρώμα, οπότε είμαι πιο ευάλωτος.
 5. Από χθες, πήγα βόλτα στο Σαγματά. Βέβαια, στην ανάβαση θυμήθηκα ότι το λάστιχο που έχω δεν κάνει για χώμα και κόντεψα να φύγω από αρκετές πλαγιές...
 6. Καλά, η αλήθεια είναι ότι έχω σταματήσει να βάζω και το κάλυμμα, αλλά ομολογουμένως, είναι καλυμμένη από τη βροχή. Την έχω κάτω από τη βεράντα του σπιτιού, δεν τη πιάνει νερό εκεί. Τώρα, νταξ, αγχώθηκα γιατί και πρώτη μηχανή και άπειρος.
 7. Και στο κάτω-κάτω, βλέπεις εσύ ποιος είναι που σε χτύπησε και την κοπάνησε στο βίντεο και μετά λες ότι πρόλαβες να δεις τον αριθμό της πινακίδας του. Υποθέτω...
 8. Tη λαδώνω την αλυσίδα, γι' αυτό ανησυχώ. Επειδή εμφανίζεται σκουριά σε σημείο που δεν πρέπει. Αλυσίδα ενός χρόνου είναι. Στη φωτογραφία είναι που την έχω καθαρίσει από τα προηγούμενα λάδια, πριν πλύνω τη μηχανή.
 9. Θα πάρω τον ασφαλιστή τηλέφωνο αύριο το πρωί, δε γίνεται. Πρέπει να ξέρει εκείνος. Κι αν δεν ξέρει ο ίδιος, να ρωτήσει και να μάθει.
 10. Αυτές είναι από χθες. Ένιωθα να πνίγομαι και σηκώθηκα και πήγα προς Σχινιά. Μαλακία που ανέβηκα στην άμμο, αλλά αν δεν πήγαινα εκεί, θα με βρίσκανε σε κάνα φαράγγι. Οπότε σήμερα, έκατσα και την έπλυνα, αλλά βρήκα κάτι ανησυχητικό. Αυτό είναι σκουριά, έτσι; Δε φαντάζομαι πράγματα; Έχει σε αρκετά σημεία.
 11. Ασφάλιση

  Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το τι συμβαίνει με το θέμα των action cameras; Σκέφτομαι να πάρω μια για να έχω επάνω στο κράνος σε περίπτωση που γίνει κάτι και χρειαστεί να είμαι καλυμμένος σε θέματα ασφαλιστικής ή αν με χτυπήσει κάποιος και σηκωθεί να φύγει. Όμως αντί να μου κάνουν προτάσεις για κάμερα όπως ζήτησα, άρχισαν να μου λένε ότι θα βρω το μπελά μου και ότι θα βγω ζημιωμένος αν προσκομίσω ένα τέτοιο βίντεο, σε περίπτωση που γίνει κάτι. Απ' όσο ξέρω, σε χώρες όπως η Κίνα (Παναγία μου!) επειδή έχουν καταγραφεί πολλά περιστατικά ασφαλιστικών απατών, έχουν επιτρέψει το να κυκλοφορούν με dash cams ώστε να αποφεύγονται αυτές οι περιπτώσεις. Το ίδιο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Γνωρίζετε εσείς τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση; Η Ελλάδα πάλι πίσω από το φεγγάρι;
 12. Το ξέρω, αλλά το 125 δε νομίζω να βγάλει τη διαδρομή. Θα το πάω με το καράβι, τα πράγματα θα τα στείλω με κάνα Ταχυδρομείο και βλέποντας και κάνοντας.
 13. Είναι κανείς από Λευκάδα; Πως είναι οι δρόμοι εκεί; Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να πάω εκεί για σεζόν το καλοκαίρι, οπότε σκεφτόμουν να πάρω τη μηχανούλα μαζί μου. Δεν έχω σε ποιον να την αφήσω να την προσέχει εδώ και μπορεί να κάτσει να γυρίσω και το νησί καμιά βόλτα.
 14. Αρχικά να συγχαρώ τον άγοντα τον διάλογο τούτο για το θέμα αυτό. Ένα λεξικό είναι πάντοτε χρήσιμο. Έπειτα να τον ευχαριστήσω, διότι πλέον βρήκα τρόπο να αποκτήσω τον τίτλο ιδιοκτησίας του οικοπέδου που θέλω. Αν ακούσετε τις επόμενες μέρες για πτώσεις με μηχανή στο Μενίδι, να ξέρετε εγώ θα είμαι που θα κάνω "επιθετικές διαπραγματεύσεις" για την αγορά.
 15. Καλά που ήσουν εσύ όταν έψαχνα για ninja 250?