raival

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  15
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

5 Neutral

Σχετικά με το μέλος raival

 • Κλάση
  Περιμένει την οδική
 • Γενέθλια 01/20/67

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  ------------

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Μοντέλο
  dy 125rs
 • myBike: Κυβισμός
  120

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  MT HELMETS

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
 1. Dy 125

  Βλέπω υπάρχουν κι άλλα βενζινάδικα σαν αυτό που έβαζα εγώ και μου έβαλε μια μέρα 3,9 λίτρα όπως έχω πει και πριν κάνα δύο εβδομάδες και είχα ανεβάσει και φώτο. Αφού το ντεπόζιτο είναι ποιό μικρό πως βάζουν τόση βενζίνα οι μπαγάσηδες ; Εγώ έχω κάνει πάντως μέχρι 152 χιλιόμετρα. Δεν έμεινα βέβαια και έβαλα βενζίνη , 3,46 λίτρα. Στο τσακ πρέπει να ήμουν. Το έχω σκεφτεί κι εγώ να πάρω κάποια στιγμή ένα μπουκάλι με βενζίνη για να μπορέσω να φτάσω μέχρι τελευταία σταγόνα. Έχω πλέον σταθερή κατανάλωση στα 2,2 λίτρα / 100 χιλιόμετρα μετρημένα με τα διάφορα προγράμματα που κυκλοφορούν για τα κινητά. Όμως δεν ρίχνω τέρμα γκάζια. Γκάζι μέχρι την μέση περίπου ή και λιγότερο και μέση ταχύτητα 60-80km/h. Δεν κυκλοφορώ βέβαια σε καμιά εθνική. Είμαι σε νησί με ότι συνεπάγεται αυτό.
 2. Dy 125

  Εγώ άλλαξα βενζινάδικο και πάω καλύτερα. Τώρα πάει στα 2,2--2,3lt/100km Χτες το άφησα σχεδόν στο τέρμα και έκανα 152 km με ένα ντεπόζιτο οπότε πάω πιστεύω καλά.
 3. Dy 125

  Από κατανάλωση καυσίμου πως πάει το μηχανάκι σας ; Όσο το έστρωνα πήγαινε στα 2,2 lt / 100km Αμέσως μετά το στρώσιμο άνοιξα το γκάζι αρκετές φορές τέρμα και το μηχανάκι έφτασε στα 2,5 -2,7 lt/100km αρκετά πάνω από τις προσδοκίες μου που είναι να παραμείνει κοντά στα 2lt/100km . Θεώρησα ότι ήταν από τα ανοίγματα που του έκανα που δεν είναι όμως αυτό το στυλ της οδήγησής μου. Λογικά πηγαίνω στα 60-80km/h και γκάζι μέχρι την μέση που θεωρώ ότι θα έχω την κατανάλωση που θέλω στα 2lt ... Κατανάλωσα λοιπόν ένα ντεπόζιτο με αυτή την νορμάλ οδήγηση που λέω αλλά πήγε ακόμα παραπάνω. Μάλλον πρέπει να φταίει το βενζινάδικο το οποίο κατάφερε και έβαλε στο ντεπόζιτο σχεδόν 4 lt την στιγμή που και το βιβλίο από το μηχανάκι δίνει χωρητικότητα ~3,5lt αν σκεφτούμε ότι θα είχα μέσα και 100-200 ml βενζίνα τότε το βενζινάδικο με χάιδεψε για τα καλά..
 4. Dy 125

  Θα πρέπει δηλαδή να έχει ένα λεντ πάνω και από την κάτω μεριά αν κατάλαβα καλά.
 5. Dy 125

  Έτσι μπαίνει εκτός και μπορεί να γυσρίσει το ντουί ανάποδα που δεν το νομίζω. Πάντως θα ζήσω λίγες καιρό με το λεντ γιατί βαριόμαι να ανοίγω πάλι να το αλλάξω..
 6. Dy 125

  Κάποιος κάποια στιγμή θα πετύχει κάτι σωστό και καλό, γιαυτό είναι το φόρουμ για να βοηθηθούμε.
 7. Dy 125

  Πήρα τελικά μια λάμπα led για να μου φύγει η απορία.. Δεν άντεχα αν δεν δοκίμαζα. Έβλεπα εφιάλτες. Θα την κρατήσω λίγες μέρες αλλά όχι παραπάνω. Έτσι για λίγο παραπάνω δοκιμές. Δυστυχώς το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα δεν μου άρεσε καθόλου. Η μικρή σκάλα καλή είναι αλλά η μεγάλη αν ανάψει δύσκολα θα το καταλάβεις. Και λέω αν ανάψει γιατί στο δρόμο έριχνα χαστουκάκια στο φανάρι για να ανάψει. Και μόλις άναβε δεν γινόταν και καμιά τεράστια διαφορά όπως με την πυρακτώσεως που είχε πάνω. 12€ έκανε συν 5€ μεταφορικά και αντικαταβολή , πάνε άκλαυτα Αν κάποιος κάποια στιγμή βρει κάτι καλό ας το ποστάρει εδώ μπας και βρούμε την υγειά μας με καμιά λάμπα της προκοπής.. Αυτήν που σας δείχνω δεν την προτείνω. Είπαμε έχει καλό φως στη μεσαία σκάλα αλλά μέχρι εκεί. Αν ήμουν σε πόλη ίσως θα είχα άλλη γνώμη γιατί δεν πολυανάβεις την μεγάλη αλλά στην περιοχή μου εγώ χρειάζομαι και την μεγάλη σκάλα.
 8. Dy 125

  Άρα πάω καλά.. Τα ίδια κιλά είμαστε περίπου. Απλά ήθελα να έχω και ένα μέτρο σύγκρισης με κάποιον άλλο.
 9. Dy 125

  Από φώτα εγώ καλούτσικα τα βρίσκω τα δικά του αν και μόλις βρω κάποια λάμπα λεντ θα τα αλλάξω κι εγώ. Έχετε κάποιο link για κάνα λαμπτήρα led ; Από τελική πόσο σας βγάζει; φρεσκοστρωμένο το δικό μου το δοκίμασα σήμερα και έφτασε μέχρι τα 90 .. Ικανοποιημένος βέβαια είμαι αλλά νόμιζα ότι θα έδινε τα 100km/h .
 10. Dy 125

  Έτοιμο και το πρώτο σέρβις στα 1000. Τους είπα για τα μπροστινά πηρουνομπούκαλα ψιλοδαγκώθηκαν αλλά δεν είπαν κουβέντα και ανοίχτηκαν καθαρίστηκαν και μπήκε καινούργιο λάδι στη σωστή ποσότητα και έφτιαξε η κατάσταση ... Κατά τα άλλα άλλαξαν λάδια και λάδωσαν την αλυσίδα ... Ούτε μπουζί κοίταξαν ούτε βαλβίδες... Εντάξει τα κοιτάω κι εγώ αυτά αλλά θα έπρεπε πιστεύω να ρίξουν έστω μια ματιά..
 11. Dy 125

  Εγώ έφθασα αισίως τα 500 χιλιόμετρα και ξεκίνησα τα μαστορέματα. Λάδωμα την αλυσίδα και αλλαγή λαδιών . Τέντωμα επίσης την αλυσίδα γιατί δεν το είχα προσέξει και ήταν λάσκα. Επιτέλους με το τέντωμα γλύκαναν οι ταχύτητες και ευχαριστιέσαι να πλέον να αλλάξεις ταχύτητα γιατί μέχρι χθες σε κάθε αλλαγή έκανε ένα μεγάλο <<γκαπ>>. Έχω παρατηρήσει επίσης το χτύπημα στα μπροστινά πηρουνομπούκαλα και τους το φυλάω για έκπληξη στο πρώτο σέρβις που θα τους το ζητήσω να τα φτιάξουν...
 12. Dy 125

  Σίγουρα θα γίνει και αυτό λίγο αργότερα όμως να χαθεί η καινουργίλα...
 13. Dy 125

  Όσο για την απορία μου για τα φώτα έκανα σήμερα μια μικρή βραδινή βολτίτσα και είμαι ικανοποιημένος. Σίγουρα θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα αλλά και με αυτά που έχει βολεύομαι. Με συνέλαβα κάποιες στιγμές να κοιτάζω πάνω δεξιά απορώντας κι εγώ με τον εαυτό μου... Από συνήθεια κοιτάζω να δω τον μέσα καθρέπτη του αυτοκινήτου.... Δεν παίζομαι ώρες ώρες ....
 14. Dy 125

  Τελικά μόλις χθες το παρέλαβα κι εγώ. .. Αν αποφασίσει κάποια στιγμή να σταματήσει να βρέχει θα κάνω και καμιά βόλτα. Από το μαγαζί στο σπίτι που το έφερα καλούτσικα τα πήγα παρότι είχα να οδηγήσω δίκυκλο σχεδόν είκοσι χρόνια... Ήμουν του συμπλέκτη τότε και μου έχει μείνει κουσούρι όπως είδα και ψάχνω με το αριστερό να τον βρω όσο για τις ταχύτητες ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί και αυτές ανάποδες είναι απ'ότι είχα συνηθίσει. .. Πρέπει να στρωθώ κι εγώ μαζί του...
 15. Dy 125

  Γεια σας .. Σκέφτομαι κι εγώ την αγορά του μηχανακίου αυτού και σύντομα μάλιστα για να το στρώσω σιγά σιγά να το έχω έτοιμο για το καλοκαίρι που θα το χρειαστώ. Πιστεύω θα μου δώσει το χρήματα του πίσω μόνο από την βενζίνα αφού η διαφορά με το αυτοκίνητο θα είναι τεράστια... Μια απορία μου είναι αν για το βράδυ τα φώτα του είναι έστω ικανοποιητικά γιατί θα κάνει κάμποσες κούρσες βραδινές. Δυστυχώς όπως είδα στα πολύ ενημερωτικά ποστ του Νikos Nikon έχει χαθεί το καλύτερο μέρος τους που είναι οι φωτογραφίες, και ο σκοπός μου είναι να το φτιάχνω όσο μπορώ εγώ .... Ελπίζω σύντομα κοντά σας.