tsimentoulis

Νέα Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  9
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Όλο το περιεχόμενο του μέλους tsimentoulis

 1. Αυτό! Δε νομίζω η ασφαλιστική να αποζημιώνει με τιμές συνεργείου! Παίρνεις τις αποδείξεις απο την αντιπροσωπεία και τις καταθέτεις στην ασφαλιστική. Ρώτα τους κιόλας να είσαι σίγουρος. Και ο μάστορας σου κόβει απόδειξη για την τοποθέτηση για να τα ζητήσεις και αυτά. Πάντως αν δε νιώθεις άνετα με το συνεργείο πήγαινε αλλού.
 2. μπορεί να έχει πεθάνει, να τη φορτίσεις εσύ και να δείξει υψηλή τάση αλλά να μήν την κρατάει ούτε καν μόνη της αν την αφήσεις μία μέρα πόσο μάλλον να τραβήξει η μίζα ρεύμα μπορείς να δείς την τάση όταν πατάς τη μίζα πόσο πέφτει
 3. Καλοκαίρι πριν 5 χρόνια πάω για διακοπες 3ημερο με τη γυναίκα με το scooter. Σε νορμαλ ταχύτητες μπαίνει απο τον γιακά στην πλάτη και αρχίζει το τσίμπημα. 4-5 τσιμπιές. Πλακώνομαι στα φρένα (σε λογικά πλαίσια) σταματάω δεξιά και αντιμετωπίζω το πρόβλημα. Έβαλα και τα αντισταμινικά μου για παν ενδεχόμενο που πάντα κουβαλάω ειδικά σε διακοπές. Το κερασάκι...στην επιστροφή με τσίμπησαν 3 διαφορετικές μέλισσες... Απο τότε έχω να πάω διακοπές με 2τροχο αλλά είναι ότι ήρθαν και παιδιά στην οικογένεια. :) Πάντως για να ξέρετε δεν υπάρχει "Δεν είμαι αλλεργικός στις μέλισσες/σφίγγες" Αλλεργικό σοκ μπορεί να παρουσιάσει ο οποιοσδήποτε ακόμα και μετά απο 20 τσιμπιές χωρίς πρόβλημα. Πάντα να μένετε κοντά σε ιατρό για τουλάχιστον μισή ώρα και αν δεν είναι δυνατόν πάρτε ενέσιμη κορτιζόνη ή αδρεναλίνη μαζί σας αφού ρωτήσετε γιατρό.
 4. 2 οδηγοί βγάζουν το ίδιο συμπέρασμα για τα κρατήματα οδηγώντας και το ένα και το άλλο τα φρένα ναί είναι χάλια όταν μέχρι πριν την ανάκληση είναι ΑΧΡΗΣΤΑ μετά την ανάκληση έχουν λιγότερη πληροφόρηση του bev (και δεν έχουν συνδιαζόμενο (ούτε το νεο SH βέβαια)) το πλαίσιο έχει αναβαθμιστεί υποτίθεται 3 φορές στο SH οπότε δε ξέρω ποιό είναι αυτό παραπάνω και όχι δεν αγοράζεις σκούτερ για να πάς 130 σε στροφή αλλά πιάνω ένα ακραίο παράδειγμα απο προσωπική εμπειρία πάνω στο οποίο συγκρίνω δύο ΣΤΟΚ σκούτερ με καινούργια λάστιχα και τα δύο
 5. Για τα φρένα http://forum.scooterclubhellas.gr/showthread.php?15171-Beverly-ST-350-amp-με-ABS-ASR-Τρόμπες-φρένων http://forum.scooterclubhellas.gr/showthread.php?15478-Καταμέτρηση-κατόχων-με-πρόβλημα-στα-φρένα-ABS-ASR Για τα κρατήματα μιλάω για συγκεκριμένη στροφή που το ένα την παίρνει με 110 και το άλλο με 130. Τα έχεις οδηγήσει και τρέξει και τα δύο? Γιατί μιλάω για προσωπική εμπειρία και όχι κάτι που διάβασα.
 6. Μα κάνει μπαμ η σταθερότητα στις στροφές στις ίδιες ταχύτητες. Δε μιλάμε για μικροδιαφορές. Το ένα μπαίνει με 130++ μέχρι που κοσκινίζει (ή όπως το λένε) το σασί-αμορτισέρ και το άλλο στα 110 κάνεις το σταυρό σου! Για την αξιοπιστία ΟΚ άσε την εμπειρία μας. Το ένα είναι Honda και το άλλο Piaggio! Σκέψου μόνο ότι στις αρχές έχαναν τα φρένα! Τερμάτιζε η μανέτα σε τυχαίες στιγμές!!!!
 7. Και εγώ και ο αδερφός μου τουλάχιστον για τα κρατήματα συμφωνούμε. Τώρα για την αξιοπιστία εγώ έχω πάει για προβλήματα λιγότερες φορές απο αυτόν :) Και έχει αλλάξει και πλαστικά ξεθωριασμένα στην εγγύηση, και μονάδα ABS στην εγγύηση και έχει βάψει την εξάτμιση κλπ κλπ
 8. Είναι ανάλογα τις ανάγκες φυσικά. Προσωπικά δεν έχω ούτε τη μπαγκαζιέρα επάνω στο μηχανάκι και απο κάτω έχω μόνο γάντια και κανένα αδιάβροχο. Ότι κουβαλάω μπαίνει στα πόδια.
 9. Κάνε ένα τεστ drive μία naked μαξ 700 κυβικά και τα σκούτερ BEV350 (μόνο αυτό) και SH300. Προσωπικά θα έπαιρνα σαν πρώτο ένα SH300 που βγάζει 2-3 στανταρ προβλήματα μικρού κόστους επισκευής και δε θα σε αφήσει ποτέ στο δρόμο. Φρένα άριστα κοντά σε μηχανής, κρατήματα επίσης το ίδιο και για μέσα στην πόλη είναι το Νο1 κατα τη γνώμη μου. Το BEV350 είναι ομορφότερο (γούστα), χειρότερα κρατήματα, χειρότερο φώς, πιο άνετο, διαφορετικούς χώρους (+κάτω απο σέλα -επίπεδο πάτωμα (βάζεις 2 εξάδες 2λιτρες!)), λιγότερο αξιόπιστο, λίγο πιο δυνατό. Απλά τα χρόνια αφήνουν πιο γρήγορα τα σημάδια πάνω του (σκουριές, ξεβαμμένα πλαστικά) οπότε ζύγισε τί θες. Προσωπικά το SH δε το θεωρώ σκούτερ όσον αφορά την οδηγική συμπεριφορά σε <100χλμ/ώρα. Πιο πολύ μοιάζει σε ένα παπάκι παρά στο citycom για παράδειγμα. Ανέβα να οδηγήσεις και μετά τα ξαναλέμε. Αν είναι να διαλέξεις στα τυφλά πάλι το SH είναι η ασφαλέστερη επιλογή. (Έχω SH300 και έχει το BEV350 ο αδερφός μου. Απο μηχανή έχω εμπειρία τα 200χλμ μίας mt-07 tracer πριν λίγες μέρες)