Alex_1998

Νέα Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  9
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Όλο το περιεχόμενο του μέλους Alex_1998

 1. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω μοτοσυκλέτα μέχρι 2000€ πάνω-κάτω στην οποία η χρήση θα είναι καθημερινή για πήγαινε-έλα δουλειά και καμιά βόλτα. Να πω ότι δεν έχω καμία εμπειρία. Θέλω να είναι όσο το δυνατόν αξιόπιστη να είναι μεταχειρισμένη μέχρι 47 άλογα (αν και είναι πολλά για πρώτη) τετράχρονη. Έχω στο μυαλό μου το XT 600 το KLR 650 και το FMX 650 θα ήθελα να ακούσω γνώμες και προτάσεις. Ξέρω ότι το XT είναι σκύλος για τα χρόνια του. Από την άλλη σκέφτομαι και για παπί μεταχειρισμένο και συγκεκριμένα το Crypton X ή για καινούργιο Daytona Sprinter 125. Είναι διαφορετικές κατηγορίες γι αυτό ζητάω τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ,
 2. Έχεις δίκιο αν δε γουστάρεις αυτό που καβαλάς τότε δεν αξίζει να το έχεις. θα το ξεψαχνίσω αρκετά και πιστεύω να βρω κάτι να μου αρέσει.
 3. 1,72 είμαι .Πιστεύετε ότι το XT και το FMX είναι κατάλληλα για αρχάριο; Θα συγχωρεί λάθη;
 4. Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας και θα το ψάξω αρκετά και εννοείται θα πρέπει να καβαλήσω το καθένα για να δω.
 5. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, τα έχω ανακατέψει το ξέρω , ταξίδι δεν θα μ' ενδιέφερε προς το παρόν αλλά βόλτα έως 50 χλμ και πολλά είναι για αρχή, όσον αφορά το ninja είναι όμορφο αλλά ειναι ss κι αυτό σημαίνει για μένα άβολη θέση και αν πέσει κάτω θέλει κοστούμι και τα πλαστικά τους τσιμπάνε λίγο. Άρα καλύτερα όχι supersport( στα 250 δεν είναι αλλα το στήσιμο αυτο θυμίζει).
 6. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω μηχανή έως 125cc λόγω διπλώματος Α1 μέχρι 1000€ Την θέλω για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά 15 χιλιόμετρα πηγαινε ελα και για καμιά βόλτα , μένω Αθήνα και θα είναι η πρώτη μου μηχανή. Τι προτείνετε να πάρω; Γλυκοκοιτάω το Cbf125 το XT125 αλλά και το XR 125(αλλά δεν υπάρχουν αρκετές αγγελίες για το συγκεκριμένο). Έχω κοιτάξει και το Gilera Runner 125 αλλά η κατανάλωσή του είναι σε άλλα επίπεδα με τα άλλα όπως και η κατηγορία. Έχω δει και μερικά παπιά αλλά προτιμώ κάτι σε μηχανή. Ευχαριστώ και πάντα όρθιοι
 7. Καλημέρα τις τελευταίες μέρες έχω μπλέξει με τη δουλειά και είμαι από βράδυ πρωί και δεν είχα χρόνο να απαντήσω δεν προσπαθώ να δικαιολογηθω αλλά λέω τα πράγματα όπως είναι. Λοιπόν το varadero από εμφάνιση μόνο δεν θα το έπαιρνα γιατί θέλω όταν κατεβαίνω κάτω να το πάρω να μου αρέσει και όχι να το έχω αγοράσει για άλλους λόγους. Μπορεί να είναι αξιόπιστο αλλά μέχρι εκεί, εγώ δεν καταλήξει ακόμα είμαι και αρκετά αναποφάσιστος. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας . Θα το ξεψαχνισω το θέμα μου πάντως. Όσον αφορά το αν είναι βολική μια μηχανή μετά από κάποια χιλιόμετρα δεν νομίζω να με επηρεάσει τόσο γιατί 20 χρονών είμαι. Αν υπήρχαν περισσότερες αγγελίες Xr Xt αλλά και Cbf σε αυτά τα λεφτά πιστεύω θα είχα πάρει την απόφασή μου.
 8. Από τη μία είναι οικονομικά και βολικά τα παπιά αλλά από την άλλη τα ''φοβάμαι'' και στο ότι έχουν λεπτά λάστιχα και σε διάφορους άλλους τομείς στους οποίους οι μοτοσυκλέτες υπερτερούν. Το innova απ'ότι έχω ακούσει βγάζει πρόβλημα και βαράει μπιέλα , διορθώστε με αν έχω λάθος.
 9. Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις, σε εμφάνιση αυτό που μου κάνει κλικ κατ εμέ είναι το Xr αλλά όπως είπα δεν υπάρχουν αγγελίες. Θα ήθελα μερικές προτάσεις για άλλα αν γίνεται.Όσον αφορά για εξοπλισμό, έχω μπουφάν αλλά όχι καλό κράνος οπότε το σίγουρο είναι ότι θα βάλω και κάποια λεφτά για αυτό. Αν και δεν θα ήθελα να καταλήξω σε παπί αν έχετε κάποια αξιόπιστα <1000€ , Από παπιά το Daytona Sprinter είναι πολύ καλό και για το Modenas Kristar θα ήθελα να μάθω (είναι τα δύο στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου)