Fillmour

Νέα Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  14
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

13 Good

Σχετικά με το μέλος Fillmour

 • Κλάση
  Περιμένει την οδική

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  MV Agusta
 • myBike: Μοντέλο
  BRUTALE 910S
 • myBike: Κυβισμός
  910

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
 1. Σε ευχαριστώ πολύ! Ήδη κανόνισα μάθημα με Χούντρα. Επιφυλάσσομαι για καλύτερες φωτό! Όντως, για να είμαι ειλικρινής δεν το γνώριζα..
 2. H μηχανή αφίχθει και αφού αλλάχθηκαν λάστιχα, λάδια και υγρά, σας παρουσιάζω μια πρόχειρη φωτογραφία από το γκαράζ..
 3. Βασικά συμφωνώ με την άποψη του ksino1100. Άυριο παραλαμβάνω και βλέπουμε..Πάντως λάδια, υγρά και λάστιχα σίγουρα!Τώρα για πηρούνια βλέποντας και κάνοντας.Αν δε με ενοχλήσουν δεν τα ενοχλώ.Εις αύριον τα σπουδαία που λένε.
 4. ksino 1100 με ανεβάζεις Ο πωλητής μου είπε ότι βάζει καινούρια μπαταρία, κάνει αλλαγή σε λάδια και υγρά φρένων.Μένει βέβαια να το δούμε και στην πράξη, όταν παραλάβω τη μηχανή. Πάντως λέω να το πάω στον Ευθυμίου στην Καλιρρόης που είναι και ο επίσημος αντιπρόσωπος να το τσεκάρει.Σίγουρα τα έξοδα δε τα γλιτώνω αλλά θέλω να το βάλω σε καλή σειρά γιατί είμαι και ψείρας γενικότερα. Κράνος επίσης θα πρέπει να αγοραστεί, μπουφάν υπάρχει της Dainese. Τι άλλο εξοπλισμό θα λέγατε ότι χρειάζομαι?
 5. Ευχαριστώ!Το gp είναι πένα, σε περίπτωση i will let you know
 6. Ευχαριστώ!Είναι πορτοκαλί με μαύρο.´Οταν με το καλό παραλάβω θα ανεβάσω φωτό.
 7. Σε ευχαριστώ pitapola!Είμαι περίπτωση, το ξέρω..
 8. Όπως τα λες είναι minus_gr..Το θέμα είναι πως τα on off δεν μου άρεσαν ποτέ.Πάντα στη λέξη μοτοσυκλέτα σκεφτόμουν τα naked, οπότε δεδομένων και των καθημερινών αναγκών για μετακίνηση στην πόλη, μοιραία πάμε στη λύση σκούτερ για κάθε μέρα και μηχανής για βόλτα το Σαββατοκύριακο.Ίσως κάποια στιγμή διώξω το gp800 για κάτι πιο μικρό σε σκούτερ. Τώρα αναφορικά με τη μηχανή ήμουν πολύ κοντά στο CB1000R.Όμορφη μοτοσυκλέτα, με καλή ποιότητα, φιλική και αξιόπιστη.Τελικά όμως ο κύβος ερρίφθει και προχώρησα σην αγορά μιας Agusta Brutale 910s του ‘09.Παραλαμβάνω σε 2-3 ημέρες. Η μηχανή είναι στοκ με μηδέν χιλιόμετρα.Είναι σίγουρα ιδιαίτερο μηχανάκι.Δεν θα το επέλεγα για καθημερινή χρήση σίγουρα.Τωρα οδηγικά και σαν αίσθηση θα το ανακαλύψω σύντομα γιατί εμφανισιακά μου αρέσει πολύ. Όποιος γνωρίζει το Brutale κι έχει άποψη, παρατηρήσεις και γνώμες καλοδεχουμενες.
 9. Τελευταία κοιτάζω και το CB1000R, που έχει προτείνει και ένα μέλος παραπάνω.Με 5-6 χιλιάδες παίρνεις μηχανάκι σε καλή κατάσταση.Πιστεύετε ότι είναι value for money περίπτωση;Σα μετάβαση από το gp800 θα με τρομάξει;Γενικά τι γνώμη έχετε για το cb1000r;
 10. Προτάσεις όπως mt9 και z900 πως τις ακούτε;; Κάθεσαι χαμηλά, είναι σπορ και στριφτερές. Από την άλλη μηδέν προστασία από αέρα. Μέσα στη πόλη δυσανασχετούν;
 11. Προς το παρόν είμαι στο ψάξιμο διαδικτυακά και δεν έχω οδηγήσει καμία από τις μηχανές που κοιτάζω. Για το bmw r1200r του 2009 τι θα λέγατε?Είναι μια διαφορετική πρόταση και λένε ότι είναι ευκολοδήγητη και στα μάτια μου στυλάτη.
 12. Gouky7 σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.Βασικά ο όλος προβληματισμός πηγάζει από την ανάγκη που έχουμε όλοι να ασχολούμαστε με κάτι ευχάριστο που μας δίνει διέξοδο από δουλειές και καθημερινότητα.Αυτός είναι και ο προσωπικός λόγος για τη μετάβαση.Αντιμετωπίζω το θέμα σαν μια αρχή για κάτι νέο που θα με οδηγήσει στο να γίνω καλύτερος στην οδήγηση μηχανής.Σαφώς και η παρέα του Σουνίου είναι πολύ ανώτερη σε ικανότητα και αυτό είναι μια πρόκληση για εμένα ώστε να βελτιωθώ. Με το gp πηγαίνω από το σπίτι στο Πειραιά στο κέντρο Αθήνα στο γραφείο, μικρές αποστάσεις για δουλειές και ψώνια και καμιά βόλτα βράδυ σε μέρη που το παρκάρισμα με αμάξι είναι προβληματικό.
 13. Χαιρετώ όλα τα μέλη, Είμαι 42 και από τα 18 πέραν του αυτοκινήτου, οδηγώ σκούτερ.Από το 2010 έως και το παρόν, έχω ένα Gilera Gp800 το οποίο πλησιάζει περισσότερο από άλλες κατασκευές της κατηγορίας τα χαρακτηριστικά μιας μοτοσυκλέτας αλλά σίγουρα δεν τη φτάνει. Εδώ και καιρό είχα το μικρόβιο για μετάβαση σε μηχανή αλλά ποτέ πολύ έντονο.Τώρα ίσως η κρίση μέσης ηλικίας, ίσως μια κυριακάτικη βόλτα που έκανα με πραγματικούς μηχανόβιους στο Σούνιο με έβαλαν σοβαρά στη πρίζα για την αλλαγή.. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα τη βοηθειά σας και τις προτάσεις σας για την επόμενη μέρα-μηχανάκι λαμβάνοντας υπόψιν τα παρακάτω δεδομένα: Το budget είναι τα 8 με 9 χιλιάρικα Είμαι 1.76 και θα είναι δύσκολη για μενα μια ψηλή μηχανή που θα με αναγκάζει να πατάω στις μύτες των ποδιών. Η κίνηση με δίτροχο μου είναι κάτι οικείο όμως σίγουρα δεν είμαι ο ψημένος μηχανόβιος που στίβει ότι καβαλήσει κάτι που θα ήθελα να συμβεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελα clip ons και προτιμώ τη τιμόνα με ότι συνεπάγεται αυτό στη θέση οδήγησης. Θεωρώ υπερβολικό να κυνηγήσω με το καλημέρα τρελές ιπποδυνάμεις και απόλυτα πράγματα (είμαι και μπαμπάς). Το ιδεατό θα ήταν η πρόταση να καλύπτει τη μετάβαση στην Αθήνα για δουλειά αλλά και μια βόλτα στα στροφιλίκια με τους φίλους στο Σούνιο που σας έλεγα. Με το έως τώρα ψάξιμο, κοίταξα tiger 1050 sport μεταχειρισμένη, μοντέλο '14, ΄15 αλλά μου έχει μπει και ιδέα για bmw r1200r του ΄08, ΄09 με 5-6 χιλιάρικα.Με τη bmw με προβληματίζει που είναι φορτωμένες με πολλά χλμ λόγω και χρονολογίας.Η τελευταία r1200r διαβάζω ότι είναι super αλλά ξεφεύγει τρελά σε λεφτά.Είδα στο car και τη bmw s1000r η οποία μεταχειρισμένη φεύγει κάπως σε λεφτά (10-11000 ευρώ) αλλά από την άλλη ίσως είναι ενάντια σε αυτά που λέω για απόλυτο και υπερβολικό, παραπάνω. Ελπίζω να μη σας κούρασα άλλα η αλήθεια είναι ότι είμαι μπερδεμένος, αν κι αυτό έχει τη γοητεία του σαν μέρος της διαδικασίας. Το χειρότερο μου είναι όταν μερικές στιγμές μου μπαίνουν δεύτερες σκέψεις μήπως δε πρέπει να εγκαταλείψω τη πρακτικότητα του scooter, αλλά προχωράμε μπροστά.. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη!