599

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  37
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

20 Excellent

Σχετικά με το μέλος 599

 • Κλάση
  Περιμένει την οδική

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • myBike: Μοντέλο
  Hornet
 • myBike: Κυβισμός
  599

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  agv k5

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • dreamBike: Μοντέλο
  cbr1000rr
 • dreamBike: Κυβισμός
  1000
 1. Το hornet το έχω από το 2008 62.000 km και είναι όπως το αγόρασα κανένα πλαστικό ξεθωριασμένο χρώμα (βερνίκι) χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά. Τώρα το cb 500 κάποια πράγματα μου μοιάζουν budget, μπορεί απλά να είναι η ιδέα μου ο χρόνος θα δείξει για αυτό και ρώτησα κυρίως για να μάθω αν έχει κάποια αδύναμα σημεία που θέλουν προσοχή. Στο mt (γυμνό εννοώ. Το tracer δεν το έχω καβαλήσει )απλά δεν κούμπωσα εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω παραπάνω.
 2. Λοιπόν 2/2018 αγόρασα cbr600rr μεταχειρισμένο και για περίπου 3 μήνες πέταγα από τη χαρά απλά δεν ξεκαβάλαγα. Αλλά μεγάλο αλλά πρώτον μεγάλωσα και οι πόνοι σε μέση πλάτη αυχένα ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο μετά από 2 ώρες πάνω στο μηχανάκι, δεύτερον την είδα πολύ Rossi (θυμήθηκα τα νεανικά μου χρόνια )...................... όταν μια μέρα πήγα το cbr για αλλαγή λαδιών αλλά δεν μπορούσα να περιμένω μου δώσανε ένα cb500x “για να κάνω τη δουλειά μου” και αυτό ήταν απλά το ερωτεύτηκα και όταν ρώτησα για ανταλλαγή, έτσι για πλάκα, τα παιδιά του εξουσιοδοτημένου μου έκαναν προσφορά απίστευτη για μοντέλο του 2017 που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Οπότε να μαι πάλι εδώ με cb500x. Ρώτησα για την ποιότητα γιατί σε σχέση με το hornet βλέπω διαφορά. To mt 700 το έκανα βόλτα αλλά δεν μου άρεσε συν ότι ήθελα κάτι διαφορετικό. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις σπόντες........
 3. Ρωτάω κυρίως αυτούς που έχουν το μηχανάκι για αρκετό καιρό χρόνο ++ από πλευράς ποιότητας πως είναι; Πλαστικά χρώμα κτλ......;
 4. Καλησπέρα σε όλους Τον Ιούλιο έγινα κάτοχος του CB αν και είμαι ακόμα στο στρώσιμο μόνο θετικά έχω να πω οικονομικότατο με πολύ ελαφριά αίσθηση και καλή αίσθηση στις στροφές . Δεν μπορώ να πω παραπάνω γιατί έχω κάνει μόνο 700 km. Και επειδή δεν μπορώ να έχω μοτό χωρίς service manual το βρήκα και το ανεβάζω (δεν ξέρω αν έχει ξανά δημοσιευτεί ) είναι για μοντέλα από 2013 – 2015 αλλά λίγα αλλάζουν μετά. http://www.freerabbitcontrol.co.uk/cbr500r/
 5. Καλησπέρα έχει αγοράσει κάνεις σας από εδώ https://madgear.car.gr/ ; και συγκεκριμένα κιτ φαιρινγκ και αν ναι τι λέει από αξιοπιστίας ως έμπορος αλλά και ποιοτικά τα πλαστικά; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
 6. Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος κανέναν μηχανικό για να τσεκάρει ένα μηχανάκι αλλά να μπορεί να πάμε στο σπίτι του παιδιού που το πουλάει; Εγώ δεν παίρνω την ευθύνη να οδηγήσω ξένο μηχανάκι και το παιδί έχει χτυπήσει. Σας ευχαριστώ!
 7. οκ εγώ κατάλαβα ότι αυτό είναι το μηχανάκι σου και αυτός ο έμπορος που το πούλησες. Αν κάνω λάθος διόρθωσε με. Μέχρι τότε απλά διορθώνω το προηγούμενο post δεν θέλω να προσβάλω κανέναν και σε καμία περίπτωση τον εν λόγο έμπορο αν δεν είμαστε σίγουροι.
 8. Φίλε kpapageo ειλικρινά στεναχωρήθηκα σαν να το είχα πάθει εγώ. Απαράδεκτη η συμπεριφορά και η πρόταση που σου έκαναν οπότε προτείνω επικοινωνία με kawasaki Ιαπωνίας όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω. Αυτό όμως που με βγάζει από τα ρούχα μου είναι η απατεωνιά – λαμογία του εμπόρου που το πούλησες ...............λέω εγώ τώρα μήπως μήπως αντί να το συζητάμε να κάναμε καμία καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και παράλληλα να του ρίχναμε τρελό τρολάρισμα στην αγγελία να βοηθήσουμε να μην την πατήσει ο επόμενος σύντροχος που θα αγοράσει μηχανάκι με σχεδόν σίγουρη σοβαρή μηχανική βλάβη και μούφα χιλιόμετρα;;;;;;;; Είναι κρίμα ρε παιδιά. ================= Διαγραφή link ================= Για πάμε!!!!
 9. Παιδιά έχω αρκετά manuals πως τα κάνω διαθέσιμα στο forum;
 10. Ρε παιδιά δεν ξέρω μπορεί εγώ να είμαι στραβός αλλά δεν νομίζω να έθιξα κανέναν. Παράπονο έκανα μέσα στο φόρουμ για μία εταιρεία. Είναι πασίδηλο ότι η honda τώρα μόνο απογοήτευση μοιράζει με τα μοντέλα της και ελπίζω στο μέλλον να αλλάξει αυτό. Τεσπά δεν θα ασχοληθώ άλλο.