Canardo

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  216
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  4

Canardo last won the day on December 5 2018

Canardo had the most liked content!

Πόντοι

166 Excellent

Σχετικά με το μέλος Canardo

 • Κλάση
  Γυρνάει δεν γυρνάει

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Kawasaki
 • myBike: Μοντέλο
  KLR
 • myBike: Κυβισμός
  650

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

672 προβολές προφίλ
 1. Καλοτάξιδο και από εμένα.
 2. 200+ χιλιόμετρα, προς αναζήτηση "άγριο-κάτσικου". Με ταχύτητες 100+ για μεγάλο μέρος της διαδρομής μου ήπιε όλο το λάδι. Αρχίζω να ανησυχώ...
 3. Για δες αυτό αν και είναι για μοντέλο 2006, δεν ξέρω αν έχει διαφορά με το 2007
 4. Είδαμε λίγο ήλιο και το ΣΚ και κάναμε κάνα δυο γύρες στα πέριξ. Σάββατο: Κυριακή: και η μέρα έκλεισε με μια φλαταδούρα με χώμα και λάσπη όπου και παίξαμε για κάνα μισάωρο.
 5. CB 500 X

  Thanx! Επανάληψη τον κανόνα νούμερο 1: RTFM!
 6. CB 500 X

  Για να μαθαίνουμε και τίποτα...αυτό δεν ισχύει αν μιλάμε για OHC σωστά; Εδώ δεν καταλαβαίνω τι γίνεται δεν πρέπει να βγουν οι εκκεντροφόροι, μπορούν να βγουν μόνο τα κοκκοράκια?!
 7. Ναι δεν λέω κάτι διαφορετικό, απλά εξηγώ λίγο πιο βαθιά πως γίνεται (technical shit.... για όποιον ενδιαφέρεται). Κοινώς το WPS απενεργοποιείται με το που πάρουμε το ρούτερ και δεν ξανά-ανοίγει ποτέ.
 8. Και λίγες εγκυκλοπαιδικές γνώσεις για το WPS παρατίθενται παρακάτω: The router has a eight-digit PIN that you need to enter on your devices to connect. Rather than check the entire eight-digit PIN at once, the router checks the first four digits separately from the last four digits. This makes WPS PINs very easy to “brute force” by guessing different combinations. There are only 11,000 possible four-digit codes, and once the brute force software gets the first four digits right, the attacker can move on to the rest of the digits. Many consumer routers don’t time out after a wrong WPS PIN is provided, allowing attackers to guess over and over again. A WPS PIN can be brute-forced in about a day. Anyone can use software named “Reaver” to crack a WPS PIN. Πηγή Να συμπληρώσω κάτι που δεν λέει το άρθρο. Στην πραγματικότητα το PIN δεν είναι ούτε καν 4+4, αλλά 4+3+1 που σημαίνει ότι το τελευταίο ψηφίο προκύπτει από τα προηγούμενα 7! Αν προσθέσουμε σε αυτό ότι το PIN δεν έχει αλλαχτεί ποτέ, τότε τα 4 πρώτα ψηφία έχουν παραμείνει τα μαμά του ρούτερ, ε! τότε κυκλοφορούν λίστες με όλα τα δημοφιλή μοντέλα. Οπότε το πρόγραμμα τι κάνει; Βαράει τα 4 πρώτα ψηφία από τη λίστα και μετά με brute force τα υπόλοιπα 3 (1000 συνδυασμοί) και το τελευταίο ψηφίο δώρο. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι και με λίγη τύχη μπορεί να χρειαστεί πολύ λίγος χρόνος για να το σπάσει.
 9. Ναι βρε μόνο χρώματα αυτοκινήτου είχε, τόσο με κόφτει ρε Αχιλλέα Στο τέλος θα πάρω τα χρώματα και θα στα φέρω να μου τα βάψεις... Άσε που γουστάρω τέρματα και Βολάρα, Πήλιο και τα παρελκόμενα...
 10. Εγώ πάλι νόμιζα ότι το αστάρι το βάζουμε μόνο όταν πάμε για αλλαγή χρώματος. Από την άλλη θεωρώ ότι ο ελαστικοποιητής (flex agent) είναι απαραίτητος. Ότι έχω διαβάζει σχετικά αυτό λέει, εκτός από τον "γκαβό" των χρωματοπώλη, τον "εξειδικευμένο", μη χesοοοο
 11. Ναι αλλά εγώ ψάχνω άλλη για να πατάει στο χώμα... χα χα! Θα βρω ένα κλειστό χώρο την άνοιξη και θα τα κάνω σωστά...
 12. Ε, ναι τώρα πια θα συμφωνήσω... Δεν τα άλλαξα χρώμα, ένα βερνίκι γυαλιστερό τα πέρασα για να επανέλθει η γυαλάδα τους. Για να λέμε την αλήθεια ίσως και να το μετάνιωσα, δεν κέρδισα πολλά σε σχέση με το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα και ξόδεψα αρκετό χρόνο. (Βέβαια έμαθα ουκ ολίγα.) Βλέπουμε στο μέλλον. Η μήπως αυτοκολητάκι 3Μ, να γίνω "πρώτη μούρη στη καφετέρια"
 13. Ναι για αυτό ακριβώς μιλούσα!
 14. Ε! λοιπόν π@π@ριές μου είπαν από το κατάστημα που πήρα το βερνίκι, παρόλο που τους το επισήμανα. "Ρε παιδιά" τους λέω "αυτό είναι το μηχανάκι, όλο και κάνα χωματάκι θα πατήσει, όλο και θα πλαγιάσει (όταν "νοιώσει κουρασμένο"...), παίζει να σπάσει το βερνίκι;" "Μπα φίλε, δεν νομίζω, αυτό είναι ένα λεπτό φιλμάκι από πάνω, δεν έχει ανάγκη..." Προχθές σε μια λασπερή ανηφόρα με μηδενική πρόσφυση, το μηχανάκι, πλάγιασε ελεγχόμενα με "μηδενική" ταχύτητα, πιέστηκαν όμως οι χούφτες και φυσικά το βερνίκι έσπασε. Δεν με πολύ-καίει γιατί θα επαναλάβω το βάψιμο έτσι κι αλλιώς μόλις στρώσει λίγο ο καιρός, αλλά και γιατί έλεγα να αλλάξω χούφτες κάποια στιγμή. Το παραθέτω όμως εδώ για μελλοντική χρήση όσων αποφασίσουν να μπουν σε τέτοιες διαδικασίες.