ShapeshifterGR98

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1060
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  8

ShapeshifterGR98 last won the day on March 19

ShapeshifterGR98 had the most liked content!

Πόντοι

651 Excellent

Σχετικά με το μέλος ShapeshifterGR98

 • Κλάση
  Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
 • Γενέθλια 05/21/98

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  Volos
 • Ενδιαφέροντα
  Παπιά, μηχανές, αμάξια, υπολογιστές, games, οικονομικά, λογιστική

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Suzuki
 • myBike: Μοντέλο
  Address 125
 • myBike: Κυβισμός
  125

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  LS2 Stream Evo FF320

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  Suzuki
 • dreamBike: Μοντέλο
  V-Strom 650-XT
 • dreamBike: Κυβισμός
  650

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

3337 προβολές προφίλ
 1. Σήμερα άλλαξα φρένα στο μηχανάκι. Τα προηγούμενα είχανε λιώσει εντελώς και αποτελούσε επικύνδινο. Το μηχανάκι σταματάει πολύ καλά πλέον.
 2. @achilleasv Αρκετά ώριμος για να προσέχω το παπί. Οχι αρκετά μάλλον γιατί ναι θεωρώ το ΖΧ130 ωραίο παπάκι
 3. Δεν ήτανε ποτέ το θέμα τα λεφτά. Δόξα τον Θεό με το μηνιάτικο μου μπορώ και συντηρώ το μηχανάκι, βγαίνω έξω καλύπτω άλλα έξοδα κλπ. Ποτέ δεν ήτανε πρόβλημα ακόμα και όταν δεν δούλευα. Αλλά ήτανε απλά θέμα μ@λακιας μου τότε που το άφηνα καιρό χωρίς λάδια γιατί το 19χρονο μυαλό σκεφτότανε "έλα μωρέ Suzuki είναι δεν παθαίνει τίποτα"...έλα όμως που αν δεν τον πήγαινα στον μάστορα εκείνο το φθινοπωρινό μεσημερί να μου διαγνώσει την βλάβη και συνέχιζα το ίδιο μοτίβο τώρα το μοτέρ θα είχε σακατευτεί. Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις προφανώς.
 4. Το μηχανάκι εκτός οτι το έχω και για βόλτες αρκετές ειδικά τώρα που ζέστανε ο καιρός και πάμε προς το καλοκαίρι το έχω και για δουλειά. Οι βόλτες μου είναι κατά 80% εκτός Βόλου και στην δουλειά αμα γίνεται της μουρλής έχει τύχει να κάψω και ολόκρηρο ντεπόζιτο. Συνεπώς τα χιλιόμετρα περνάνε γρήγορα και το μοτέρ τρώει αρκετό φόρτο και δουλειάς και στην βόλτα (οχι οτι το πάω τάπα αλλά το να βάλεις ένα απλό μοτεράκι 125 να ανέβει δικάβαλο ως τα Χάνια δεν χαίρεται και ιδιαιτέρα). Συνεπώς ναι προτιμώ να αλλάζω ανα 1000-1200 χλμ λαδάκια και να κρατήσει για πάντα. Οχι μόνο απο άποψης "α μην φάει πάλι τον κύλινδρο και καίει λάδια, χάνει συμπίεση και δύναμη και και και" αλλά και ένα καλά συντηρημμένο μοτέρ αποδίδει και σαφώς καλύτερα.
 5. Εμένα πάντως ο μηχανικός αυτό μου είπε. Τώρα επειδή τα 300€ που έριξα για τις επισκευές σε καμία περίπτωση δεν ήτανε ούτε λίγα και φυσικά έσπρωξα και ένα κάρο παραπάνω ώρες στην δουλειά για να τα μαζέψω δεν θέλω να ξαναπάθει πάλι το ίδιο...καλύτερα να το προσέχω πλέον παρά να πληρώνω τις απροσεξίες μου πάλι όπως έκανα.
 6. Καλοτάξιδο και καλές βόλτες πάντα όρθιος φίλε!
 7. Αλλαγή λαδιών και ρύθμιση βαλβίδων. Αλλαγή λαδιών ανά 1000-1200 χιλιόμετρα μου είπε ο μάστορας πλέον αν θελώ το μοτέρ να είναι σε καλή κατάσταση.
 8. Καφενείο είχε στην αρχή του χωριού ένα που μπάνισα τώρα αν έχει τσίπουρο δεν έχω ιδέα αλλά θα το τσεκάρω κάποια στιγμή γουστάρω τσιπουράκι σε βουνό
 9. Πήγα μια βόλτα μέχρι την Δράκεια σήμερα. Η βλάστηση και η διαδρομή είναι όλα τα λέφτα εκεί πάνω. Αυτό είναι το μνημείο με τα ονόματα των 118 Ελλήνων που εκτέλεσαν οι γερμανοί SS στις 18/12 του 1943 σε μια μαζική εκτέλεση στο χωριού αφού Έλληνες αντιστασιακοί σκότωσαν 2 άτομα απο μια γερμανική περίπολο.
 10. @klab Ναι ναι πριν το Πάσχα το πήρα. LS2 Stream Evo λέγεται. Σε ευχαριστώ πολύ!
 11. Βόλτες, βόλτες, βόλτες... Όσον αφορά την πίεση των ελαστικών, εγω πάντα ακολουθώ οτι λέει ο καστασκευαστής. Οι τιμές που ορίζει είναι άναλογα το βάρος και την κατανομή βάρους πάνω σε μια μοτοσυκλέτα είτε είναι παπί είτε μηχανή μεγαλή.
 12. @achilleasv στείλε μου όποτε μπορείς στο φβ ακριβώς πως τα έκανες τα πλαστικά τα μαύρα έτσι θέλω και εγω να τα κάνω.
 13. Μια χαρά δουλειά έκανες. Όσο πιο πολύ το μελετάς και ασχολείσαι τόσο καλύτερος θα γίνεσαι. Το συγκεκριμένο μοτοσυκλετάκι είναι καλό σχολείο για να μάθεις να κάνεις σωστές δουλειές σε μηχανή σιγά σιγά και όταν με το καλό θελήσεις να πας σε παραπάνω cc θα σου είναι πιο εύκολο. Θυμήσου και εγω το μόνο πράμα που ήξερα να κάνω στην αρχή ήτανε να βγάζω και να βάζω τον σιγαστήρα στην εξάτμιση αλλά τώρα; Τι χοάνες, τι καλσόν στο σώμα ψεκασμού, τα πάντα όλα!
 14. 200 στην στροφή και με ρωτάνε μάμα Μίνι βόλτα προς Άγιο Στέφανο σήμερα