costikos

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  766
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  6

costikos last won the day on February 24

costikos had the most liked content!

Πόντοι

591 Excellent

Σχετικά με το μέλος costikos

 • Κλάση
  Σπίτι, δουλειά

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • myBike: Μοντέλο
  Dominator
 • myBike: Κυβισμός
  650

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  Shoei Raid 2-Momo Fighter

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

3435 προβολές προφίλ
 1. Μάλλον το κοινό τους όπως το έχουν φανταστεί είναι προς τον ψιλο-γιάπη ψιλό-χίψτερ που γουστάρει μεν HD, αλλά θέλει και μια πινελιά χάι-τεκ και σνομπισμού έναντι της εργατικής τάξης που εκπροσωπείται κλασικά από τη Χάρλεη. Επίσης, πριν ακόμα βγει σε παραγωγή, το έκαναν δώρο σε μερικούς καστομάδες για να δείξουν οτι προσανατολίζεται κι εκεί. Πχ τα καπάκια κεφαλής είναι διακοσμητικά και αφαιρούμενα.. Bonus point για τα ωστήρια.
 2. Μα ήταν ανάγκη να το κάνουν bobber? Τόσα ωραία παραδείγματα έχουν από το παρελθόν τους, γιατί να αντιγράφουν HD του '30?
 3. Είναι μια low budget ταινία, από τις πρώτες του Cronenberg (1974), που έχει θέμα τέσσερις κάπως περιθωριακούς τύπους που βρίσκονται χαμένοι στο διάστημα, με τον κυβερνήτη να έχει πεθάνει και να είναι σε κρυογενική συντήρηση. Το κλίμα απομόνωσης και παράνοιας ταιριάζει πολύ καλά με τις καταστάσεις. που περνάμε σήμερα. Δέχονται μες τα άλλα και επίθεση από έναν αιμοσταγή εξωγήινο υπο μορφή μπάλας για την παραλία (από εκεί εμπνεύστηκαν τα αυγά του Alien)
 4. Καινούργιο καρμπ κι εισαγωγή στο DR(από Αλη Εξπρές, τα έιχα καιρό) Αισθάνομαι κάπως σαν τον σέρφερ στο Dark Star , που είχε πάρει μαζί τη σανίδα του σέρφ στο διαστμόπλοιο και την κέρωνε και την ξανα-κέρωνε.... Να τη δείτε αυτή την ταινία.
 5. Χτύπησες φλέβα κερατά... Απο το 1997...
 6. Ιμάντας; Αυτοί πόσο κρατάνε 10-15 χιλιάδες χιλιόμετρα;
 7. Και πού να δεις τι απερίγραπτη είναι η λύπη αν πάρεις κάτι που δουλεύει και το κάνεις να μη δουλεύει! Γιατί τα μαστορέματα όταν ξεκινάς, έχουν 2 όψεις.
 8. Ενα σκούτερ 300-350 κυβικα είναι οτι πρέπει για όλα.
 9. Σε τόσο παλιό , "γενικό σέρβις για να είμαι σίγουρος" σημαίνει οτι το κάνουμε βίδες και αλλάζουμε οτι εχει χαλάσει. Μ ενα κανονικό σέρβις, κάνεις την προσευχή σου. Παραδειγμα: Φίλος πηρε κάτι παρόμοιο, το οποίο υποτιθεται ηταν ΟΚ στο μοτέρ (χρέπι κατά όλα τ άλλα), και το έκανε όλο βίδες εκτός το μοτέρ. Σε λίγα χιλιόμετρα, άρχισε να πατινάρει λίγο. Ανοίγω ν αλλάξω δίσκους, έλειπε ο ένας μεταλλικός δισκος!!! Και βέβαια η μούργα με το κιλό. Δεν λέω να μην το πάρεις, μην παρεξηγηθώ. Αλλά κοίταξε όλα αυτά που λέει ο flying από πάνω. ΝΑ επιμείνειςνα το δείς να παίρνει μπροστά από τελειως κρύο.
 10. Μα όταν μιλάμε για αντίκες, οι λέξεις ασύμφορο και συμφέρον δεν έχουν θέση στη συζήτηση. Κάποιος εδώ μέσα ανέβασε θέμα με Zundapp 50ρι του '60. Του είπε κανείς οτι δε συμφέρει; Πόσο συμφέρει δηλαδή να πάρει κανείς Triumph του 70 πχ; Ο φιλος δε διευκρίνισε για ποιους λόγους θέλει XLR, μπορεί να είχε τέτοιο όταν ήταν φοιτητής.
 11. Επειδή το έχω κάνει πρόσφατα αυτό, κι εγώ κι ένας φίλος, να υπολογίζεις οτι αν ξέρεις να το μαστορεύεις μόνος σου, θέλεις 500-1000 ευρώ επιεικώς. Αν πας σε μάστορα, βάλε και άλλα τόσα εργατικά, πάλι επιεικώς. Δεν είναι κι άσχημα, για να έχεις ένα ρετρό μηχανάκι.
 12. Τακαπληκτικό. Εδώ που δεν είχαμε ποτέ CT, λες να το φέρουν; Χλωμό το βλέπω.
 13. Θέλω να το δω αυτό σε Telelever
 14. Πώς βλέπεις την πιθανότητα 40% να πλαγιάζεις την ωραία σου μηχανή κάθε φορά που παρκάρεις ή σταματάς σε φανάρι; Και εννοείται οτι όλα αυτά είναι πολύ πιο δύσκολα με 2ο άτομο. Καλά στο φανάρι κάτι γίνεται, μπορείς να πατάς στο δίπλα αυτοκίνητο, αν ο οδηγός του δε γουστάρει όμως; Και άντε και σου πλάγιασε μαλακά και όμορφα (λέμε τώρα) ποιός θα σηκώσει το ντιβανομπάουλο των 220 κιλών; Εχω παράδειγμα εδώ στο χωριό μ που κάποιος λίγο πιο ψηλός από σένα βρέθηκε μ ένα GS, σε 3 μέρες τον είδα να του φεύγει 2 φορές στο παρκάρισμα, αλλά τουλάχιστο το σήκωνε μόνος του κι όλα καλά.
 15. Μπα , συνήθως για 1.76 τα φτιάχνουν, αν πιστέψουμε αυτά που λένε τα τέστ.