costikos

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  614
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  4

costikos last won the day on November 24

costikos had the most liked content!

Πόντοι

472 Excellent

Σχετικά με το μέλος costikos

 • Κλάση
  Σπίτι, δουλειά

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • myBike: Μοντέλο
  Dominator
 • myBike: Κυβισμός
  650

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  Shoei Raid 2-Momo Fighter

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

2288 προβολές προφίλ
 1. Οι φίλοι σου οδηγαν παράνομα κι αν έχουν ατύχημα, δε θα περάσουν καθόλου καλά ούτε αυτοί ούτε οι γονεις τους. Να στο πω αλλιώς, οι γονείς τους κάνουν μεγάλη μαλακία που τους αφήνουν.
 2. Και μην ψαρώσεις με τις τύπου les paul, ειναι και βαριές και άβολες. Το λέω γιατί είναι χαρακτηριστική "παιδική ασθένεια" του αρχάριου.
 3. Datsun λέει. ΟΚ το πιάσαμε το 'πονούμενο...
 4. Ω ρε φίλεεεεε τι ινσέψιο ειναι αυτο παλι
 5. Περίπου όσα έβαζε και τον περασμένο αιώνα,συν κάτι απ την εξέλιξη, μείον κάτι για τον καταλύτη, μείον κάτι για το euro5, εεεε αυτά.
 6. Επειδή είναι μια εταιρία που φτιάχνει για BMW και άλλους, έχει καλές πιθανότητες να ισχύουν όλα αυτά. Αλλά στην εποχή μας κανείς δεν είναι άσφαλτος πια, όσα χρήματα και να κάνει το όχημα. Αυτoi με τα CB500 δεν λένε οτι η αντισκωριακή αντοχή τους δεν έχει κaμία σχέση με ότι ξέραμε απο τη Honda?
 7. Ε και τι ήθελες να πούνε? "Δεν βγαίνουν τα φράγκα για CB 300/500? H VOGE είναι εδω για εσάς!"
 8. Μολις έπεσε η μεταπωλητικη αξία των zontes.
 9. Ε βέβαια, πρέπει να το διευκρινίσουμε. Χμμμμμμνμ......
 10. Σωστος, προχώρα όπως είσαι. Το παπί δεν είναι πρώτη μηχανή, είναι άλλη κατηγορία. Και κράνος πάντα, ετσι;
 11. Οπου μαύρο ματ, εννοείται σπρέι υψηλης θερμοκρασίας. Βαφεις ολόκληρο το κομάτι με αυτό, γιατί θα φαινεται το μπάλωμα.
 12. Οποιος εκτιμά τα καλά της υδρόψυξης...
 13. Κατά τη γνώμη μου, τώρα πιά περίπου ίδιες είναι όλες, οι περισσότερες είναι κινέζικες. Πολύ πιθανό και η BOSCH που είχες, όπως και η γνήσια της Suzuki πάλι κινέζικη θα είναι, αν κάνει μόνο 50 ευρώ. Ίσως σαν γνήσια να είναι καλύτερη κινέζικη. Έχω ένα φίλο που επιμένει να αγοράζει πραγματικά καλές μπαταρίες, αλλά κάνουν γύρω στα 200. Οπότε το ερώτημα είναι 50 κάθε δυο χρόνια ή 200 κάθε 5 ή 6; Όλα είναι σχετικά κι είναι και θέμα τύχης. Εχω μαι "καλή κινέζικη" 5 χρόνια πάνω στο σκούτερ (ιντζεξιον και tps) και είναι ακόμα μια χαρά. Ότι και να αποφασίσεις πάντως, αν είναι δευτερο-τρίτο όχημα το μόνο που θα σε σώσει είναι συντηρητής μπαταρίας. Και ο φορτιστής του lidl των 20 ευρω κάνει μια χαρά.
 14. Εγώ απ αυτά δεν ξέρω, αλλά ψηφίζω Τσατισμένο Μυρμήγκι!
 15. Ακριβως. Το ονομα Yuasa δε σημαινει απο μονο του τιποτα πια. Αντι για yuasa κινεζικη θα προτιμουσα αλλη κινεζικη για να αποφυγω το."Φορο Ονιματος". Εχω ακούσει καλά λόγια για τις Haijiu, για κάνε μια ψαχτικη.