BlackDiamond

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  661
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

BlackDiamond last won the day on June 11 2018

BlackDiamond had the most liked content!

Πόντοι

316 Excellent

1 Παρακολουθητής

Σχετικά με το μέλος BlackDiamond

 • Κλάση
  Σπίτι, δουλειά

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  Άρτα

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Suzuki

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  Schuberth

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

2925 προβολές προφίλ
 1. Dy 125

  Αρχίζουν τα τρίζουν μερικά πλαστικά σε εκνευριστικό βαθμό και μου πέρασε η ιδέα για μια εξάτμιση. Φυσικά υπάρχει και η πιο οικονομική λύση. Σφουγγάρι!! Αξίζει σαν κίνηση?
 2. Βάλε καμιά φωτογραφία από το τελικό αποτέλεσμα.
 3. Dy 125

  Από την στιγμή που άλλαξες την εξάτμιση είδες μπερδέματα ? Σκέφτομαι να του βάλω μια μα**κια τύπου apido για να πάρει λίγο αέρα. Σκέφτομαι όμως μήπως πάρει λίγο αέρα στα μεσαία αλλά χαμηλά και ψηλά τα φτύσει.
 4. Η τιμές ανέβηκαν σε όλα τα μοντέλα ή εμένα μου φαίνεται ? τουλάχιστον στο παπί που είχα δει πριν λίγες μέρες 120€ πάνω.
 5. CB 500 X

  +Πιο δυνατό φρενάρισμα σε όλο το φάσμα της μανέτας ( ειδικά στην αρχή ). Ψύχονται πιο γρήγορα από τα οργανικά ( δεν είμαι 100% σίγουρος, μπορεί να ισχύει ακριβώς το αντίθετο ). - Τρώγονται πιο γρήγορα οι δισκόπλακες λόγο μεγαλύτερης τριβής και θερμοκρασίας σε σχέση με τα οργανικά.
 6. Dy 125

  Εγώ στο παπί όταν είμαι μόνος πηγαίνω 62-68... Αντίστοιχα όταν είμαι διπλός 60-65. Ούτε ζορίζεται ούτε καίει ..
 7. Dy 125

  Νομίζω κάπου στα 87~ πραγματικά
 8. Πριν λίγο έβγαλε στα 1990€ το crypton s ο moto noulas ....
 9. Αν είχα λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη στα ktm και να το σκεφτόμουν
 10. 5.999€ με προπαραγγελία
 11. Έχει αγοράσει κανένας τέτοιο είδος εξοπλισμού ? Σκεφτόμουν για ένα ζευγάρι γάντια για καθημερινή χρήση με τα χοντρά κρύα του χειμώνα αλλά η τιμή δεν ήταν με το μέρος ( κοντά στα 150~ ). Τώρα έπεσα πάνω σε αυτές τις κάλτσες https://www.banggood.com/Pair-Of-Electric-Heated-Socks-Hot-Boot-Feet-Warmer-For-Motorcycle-Riding-Skiiing-Black-p-1236997.html?cur_warehouse=CN Υπάρχει κάποιος κάτοχος τέτοιου εξοπλισμού/ενδυμασίας ?
 12. Όταν με το καλό πάρω το επόμενο καλοκαιρινό ( γιατί το ήδη υπάρχων LS2 καλό χρυσό αλλά μου κάθεται κάπως μεγάλο ! ) θα πάρω το air master της dainese.... έχει 5 τσέπες και υποδοχή για προστασία στο στήθος.
 13. Αν δεν φύγει η τιμή παραπάνω Από 8.200-300 θα ανταγωνιστεί στα ίσια το στρώμα. Περιμένω την αλλαγή στο versys γιατί έχει μείνει πίσω ( εκτός από το μπροστινό!!!!)
 14. Πολύ σωστή επιλογή ( αν και άργησαν πολύ ! ). Υπάρχουν ωραία μοτεράκια στα 250-300-400 κυβικά τα οποία έχουν τα βασικά πράγματα που θέλει κάποιος, λίγο νευράκι, αξιοπιστία ( σε έναν ικανοποιητικό βαθμό σίγουρα ), χαμηλή κατανάλωση ίσως και χαβαλέ. Γιατί να μην έχουν και μια άνεση ? Όπως έκανε η καβασο με το versys 300! Έτυχε σε test ride να πάρω το μτ03... Πραγματικά μου άφησε ένα ωραίο χαμόγελο !!! Αν ήταν και κάτι πιο ψηλό - καλύτερη σέλα και λίγο πιο άνετο... θα ήταν μια καλή επιλογή !!