Giorgosv78

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  165
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη


Πόντοι

229 Excellent

2 ΠαρακολουθητέςΣχετικά με το μέλος Giorgosv78

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο Άνδρας
 • Τόπος Κερατσίνι

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής Yamaha
 • myBike: Μοντέλο MT-09 Tracer

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος Shoei GT-Air

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ


1.092 προβολές προφίλ

Η δραστηριότητα του μέλους Giorgosv78

 1. Το μέλος Giorgosv78 πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Kawasaki Versys 1000   

  Πάνω κάτω τα ίδια σκεφτόμουν και γω βλέποντας την εκπομπή της προηγούμενης εβδομάδας για το τρεισερ...Μου έδωσε την εντύπωση της εντελώς πρόμο παρουσίασης, και πράγματι αδικούν εαυτούς.Σίγουρα μπορούν καλύτερα
  • 0
 2. Το μέλος Giorgosv78 πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Και τελικά...BREXIT   

  Noooop! Σίγουρα απολύτως καμία σύγκριση...Για το πιο θεατρικοί όμως, δεν ξέρω. Και οι δύο μου δίνουν την εντύπωση ότι πιστεύουν αυτό που αντιπροσωπεύουν. Όταν πιστεύεις κάτι, είναι πάρα πολύ εύκολο να το υποστηρίξεις. Το δύσκολο είναι όταν δεν πιστεύεις κάτι και εκεί απαιτείται καλή ηθοποιία. 
  • 0
 3. Το μέλος Giorgosv78 πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Και τελικά...BREXIT   

   
   
  Όλο ειναι ενδιαφέρον. Όμως εξαιρετικά ενδιαφέρον απο την αρχή μέχρι το 2:25 και απο 18:27 εως τέλος..  (ρε που φτάσαμε να βλέπουμε εγγλέζικη βουλή και να μην βλέπουμε την δικιά μας )
  • 0
 4. Το μέλος Giorgosv78 πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Και τελικά...BREXIT   

  Μιας και με παρέθεσες να απαντήσω.
  Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να περιμένω κάτι για το θέμα των εγγλέζων. Ότι συνέπειες και αν έχουν (που προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα έχουν κάποια ιδιαίτερη- που δεν θα χει και η ΕΕ), ήδη έχουν αποδείξει ότι έχουν δημοκρατία.  Και την χειρότερη γι αυτούς συμφωνία να κάνουν, δεν αλλάζει το γεγονός ότι αν και ακόμα έχουν βασίλισσα, απέδειξαν ότι έχουν δημοκρατία. Πράγμα που εμείς δεν μπορούμε ούτε να πούμε ούτε να ισχυριστούμε εκ των πεπραγμένων. Εκτός και αν κάποιος εμμένει στην κατα φαντασίαν έννοια της δημοκρατίας του διεθνούς πολιτικάντικου μάρκετιν.Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το γράψω..
  Για το δεύτερο μέρος δεν θέλω να γράψω κατι παραπάνω γιατί ξεφεύγουμε πολύ και είπα να ησυχάσω. Οπότε όπως έγραψα και στο ποστ που περέθεσες, είπαμε εμείς Βενεζουέλα. Το λέω κάθε μέρα μπας και το εμπεδώσω...
  • 1
 5. Το μέλος Giorgosv78 πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Suzuki SV650 2016   

  Κούκλα φίλε είναι! Μου φαίνεται πιο όμορφο στις φωτό σου, απο αυτές που χα δεί μέχρι τώρα της μηχανής ..ίσως δεν το χα προσέξει καλά..
  Πάντα όρθιοι και καλές βόλτες!
  • 1
 6. Το μέλος Giorgosv78 πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα καρτα του πολιτη(τεχνολογιας μικρο τσιπ-rfid)   

  Στέλιο έβαλες κάποια γενικά λινκ για ταυτότητες και με έβαλες να διαβάσω λίγο.. Δεν πειράζει καλά έκανες.
  Απ το πρώτο διαβάζω, ότι πολλές χώρες δεν έχουν καν ταυτότητες.Συγκεκριμένα " A number of countries do not have national identity cards. These include Andorra, Australia, Canada, Denmark, India (see below), Japan, New Zealand, Norway,[13] the United Kingdom. Other identity documents such as passports or driver's licenses are then used as identity documents when needed."
  Δεν μιλάμε για τριτοκοσμικές χώρες (εξαιρείται η Ινδία).
  Απο το ίδιο λινκ στα argument against: Cards reliant on a centralized database can be used to track anyone's physical movements and private life, thus infringing on personal freedom and privacy. The proposed British ID card (see next section) proposes a series of linked databases managed by private sector firms. The management of disparate linked systems across a range of institutions and any number of personnel is alleged to be a security disaster in the making.[12]
  Χωρίς άλλα σχόλια το παραπάνω. Όποιος πιστεύει ότι στην Ελλάδα που ζούμε θα διασφαλιστεί το παραπάνω ή ότι δεν θα γίνει η διαχείριση απο ιδιωτικές εταιρείες, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.
  Απο το δεύτερο λινκ βλέπω πάλι ότι πολλές ευρωπαικές χωρές έχουν την ταυτότητα προαιρετική. Είπαν εδώ ότι θα είναι προαιρετική και δεν το διάβασα?
  Μετά πάω στο opengov ( http://www.opengov.gr/ypes/?p=877 ).  Τελευταία παράγραφο στο "Σκοποί και πλαίσιο χρήσης" : Παράλληλα, οι δυνατότητες που προσφέρει η Κάρτα Πολίτη θα μπορούν να αξιοποιηθούν και από επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, με σκοπό την εκ μέρους τους επέκταση υφιστάμενων και την ανάπτυξη νέων καινοτομικών υπηρεσιών που θα αποσκοπούν στη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Τέτοιες δράσεις εκτιμάται ότι θα περιλαμβάνουν την ασφαλή πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες, την ανάπτυξη και παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών κ.λπ."
  Πως θα γίνει το παραπάνω? Για τι υπηρεσίες μιλάμε? Θα με ρωτήσουν για να το κάνουν? 
  Φίλε, δεν βλέπουν όλοι δράκους που δεν υπάρχουν, το 666  ή μασονοσιωνιστικές συνωμοσίες.. Υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα σε αυτό που θέλουν να εφαρμόσουν. Το οποίο ας διευκρινήσουμε ότι δεν είναι μια απλή νέα ταυτότητα συμβατή με τις σύγχρονες απαιτήσεις για να ταξιδευούμε στο εξωτερικό. Είναι πολλά παραπάνω.Απλά θα είναι και ταυτότητα.  (ακόμα και οι ίδιοι δεν το διαφημίζουν σαν μια νέα καλύτερη ταυτότητα. Είναι η "κάρτα του πολίτη")
  Εν τέλει και για να μην μακρυγορώ άλλο, το θέμα το συνοψίζω στο εξής απλό. Εμπιστεύομαι αυτούς που θέλουν να το εφαρμόσουν? Πιστεύω ότι θα χρησιμοποιηθεί για αντικειμενικά καλό σκοπό? Η απάντηση για μένα είναι όχι και στις δύο ερωτήσεις. Και όχι μόνο δεν τους εμπιστεύομαι αλλά ενστικτωδως πλέον, όταν τους ακούω να το διαφημίζουν για το καλό του πολίτη, το μόνο που αναρωτιέμαι είναι απο που θα τον φάνε πάλι οι πολίτες ... (Ανεξάρτητα πολιτικών χρωμάτων, για να μην θεωρηθώ κομματικοποιημένος απο κάποιους).
   
  Υγ Αντιλαμβάνομαι ότι ακροβατώ στα όρια της γραφικότητας (και για πολλούς τα έχω περάσει) οπότε κλείνω και την συμμετοχή μου στο θέμα αυτό και θα παραμείνω στο μοτοσυκλετιστικό κομμάτι του φόρουμ
  • 2
 7. Το μέλος Giorgosv78 πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα καρτα του πολιτη(τεχνολογιας μικρο τσιπ-rfid)   

  Μιας και τοποθετήθηκες θετικά (και καλά κάνεις στην τελική) θές να γράψεις έναν ουσιαστικό λόγο για τον οποίο χρειάζεται η κάρτα αυτή? Η απορία μου είναι ειλικρινής. Σε μια εντελώς χρεωκοπημένη χώρα για πιο λόγο ένα τέτοιο έξοδο? Ποιό είναι το αντισταθμιστικό όφελος? Τι αναμένουμε να κερδίσουμε απο αυτή που να δικαιολογεί το έξοδο και που στην τελική δεν μπορεί να γίνει με ανέξοδο τρόπο (πχ συνεδριάζουν στην βουλή αλλάζουν την νομοθεσία που χρειάζεται και τσουπ λιγότερη γραφειοκρατεία στον προβληματικό τομέα).
  Έκανες αναφορά στις βάσεις δεδομένων που ήδη υπάρχουν. Το θέμα όμως, είναι γιατί σε τελική ανάλυση δεν κανονίζουν να υπάρξει μια διασύνδεση των βάσεων αυτών (ΑΜΚΑ, ΙΚΑ, ΣΥΚΑ ΜΗΚΑ- αν βέβαια το θέμα μας είναι να γίνουν όλα εύκολα) και να τελειώνει το θέμα εκεί? Γιατι θα πρέπει να κουβαλάμε και μια κάρτα πάνω μας?
  Όπως και να χει πάντως, φαντάζομαι ότι όταν είπαν στους "θεσμούς" θέλουμε να κάνουμε αυτό και προβλέπει ένα κόστος "χ", οι θεσμοί που είναι υπεύθυνοι άνθρωποι θα ρωτήσαν λογικά "πείτε μας τι αποσκοπείτε να κερδίσετε, γιατί εμείς πρέπει κάποτε να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω. Σας βάζουμε να κόψετε τα πάντα και πρέπει να είμαστε σίγουροι για το αποτελέσμα." Λοιπόν, τι είπε έκεί ο χ διαπραγματευτής μας, που τους έπεισε ότι μια τέτοια επένδυση είναι αναγκαία? Είμαι πολύ περίεργος να μάθω, αλλά να πώ την αλήθεια δεν νομίζω ότι τους είπε ότι "θέλουμε να κάνουμε την ζωή των ελλήνων ευκολότερη και να γίνει η κυβέρνηση πιο ανθρώπινη".
  • 0
 8. Το μέλος Giorgosv78 πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα καρτα του πολιτη(τεχνολογιας μικρο τσιπ-rfid)   

  Στέργιο όταν γράφεις το παραπάνω, αρχίζω να σκέφτομαι ότι ετοιμάζεσαι να με ντεμπουτάρεις στο "τι ποτό θα πάρω στο κλάμπ"
  • 1
 9. Το μέλος Giorgosv78 πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα καρτα του πολιτη(τεχνολογιας μικρο τσιπ-rfid)   

  Οκ, μάθαμε ποιανού ιδέα ήταν τελικά. Ο Αυτιάς ήταν που την έριξε την ιδέα στον Κουρουμπλή (που μετά τις έντονες πιέσεις αναγκάστηκε να αποδεχτεί.. ) Εμετική ελληνική δημοσιογραφία όπως πάντα...Αναρωτιέμαι σε ποιά "συμφωνία" απαίτησαν οι φίλοι/σωτήρες μας την κάρτα...   
  • 0
 10. Το μέλος Giorgosv78 πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα καρτα του πολιτη(τεχνολογιας μικρο τσιπ-rfid)   

  Μην παίρνεις την πρώτη παράγραφο κατα ανάγκη σαν ειρωνία. Εμπεριέχει μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού (και αυτοκριτικής αν θες). Δεν βγάζω την πάρτη μου απέξω.
  Όχι ρε συ.Αν με δεί γυμναστήριο του μπόξ εμένα, θα γελάνε οι σάκοι
  • 0
 11. Το μέλος Giorgosv78 πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα καρτα του πολιτη(τεχνολογιας μικρο τσιπ-rfid)   

  Το να μην σε προβληματίζει (όχι ειδικά εσένα, αλλά τους περισσότερους) έιναι ένα μεγάλο κατόρθωμα που έχουν καταφέρει να επιτύχουν μετά απο προσπάθειες χρόνων και χρόνων.. Αλλά οκ, μην ανυσηχείς, δεν τρέχει κάτι.. Κανένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, οπότε μπορούμε να συνεχίσουμε να κοιμόμαστε.
  Τώρα, έθιξες το θέμα ότι δεν έχεις κάνει κάτι μεμπτό. Ακόμα. Αύριο μπορεί να εκλεγεί κανένας Μιχαλολιάκος και να θεωρείται μεμπτό το μην χαιρετάς το πρωί στο δρόμο τους άλλους με ανάταση του δεξιού χεριού.. Δες το προηγούμενο ποστ του panick για αυτό. Αλλά μην ασχολείσαι, γραφικότητες..
   
  Ναι είμαι τυχερός κάτοχος ενός κόκκινου. Αλλά έχει σε μας και άλλα δυο τρία που κυκλοφορούν και έχω πετύχει.
  • 0
 12. Το μέλος Giorgosv78 πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Και τελικά...BREXIT   

  Κώστα κανένας ποτέ δεν είπε ότι θα ήταν έυκολο..αλλά γι αυτό εμείναν και στην ιστορία οι πρόγονοι μας.Αν έκαναν εύκολα κανείς δεν θα τους θυμόταν τώρα...
  Όμως τελευταία δεν μπορώ παρα να αναρωτιέμαι , ΑΝ ο Malloch αποδειχτεί προφήτης, θα είναι πιο έυκολο μετά ?? Και μάλιστα θα είναι τόσο πιο εύκολο που θα δικαιολογήσει τα χρόνια αυτά που πέρασαν??
  Μετά βλέπω αυτούς τους Ισλανδούς.Εντυπωσιακοί, 300.000 κάτοικοι(??), χρεωκοπήσανε και τελικά λέει συνήλθαν.  Δες εδώ οι απόγονοι των βίκινγκ http://www.businessinsider.com/icelands-economy-miracle-2016-5 .Βέβαια προς θεού, δεν τους συγκρίνω με μας. Εμείς ειμαστε σαν την Βενεζουέλα. Βασική διαφορά Βενεζουέλας και Ισλανδών, είναι ότι οι δεύτεροι έχουν ανοικτή θάλασσα με πολλές σαρδέλες και γι αυτό δεν ψόφησαν της πείνας. Eμείς δεν έχουμε σαρδέλες, οπότε καλά κάνουμε και καθόμαστε στα αυγά μας. 
  • 0
 13. Το μέλος Giorgosv78 πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Και τελικά...BREXIT   

  Εγώ μαζί σου πάντως! Ζώ για την στιγμή που θα δώ τους Εγγλέζους γονατιστούς να παρακαλάνε τους Ευρωπαίους για μια συμφωνία και να πέρνουν τα τέτοια τους (τους το είπαν άλλωστε οι ευρωπαίοι). Μακάρι να δώ να έρχεται όλη η ναυτιλία του city στον Πειραιά! Ειλικρινά, ελπίζω να έρθει η ώρα που θα αποδειχτεί περίτρανα πόσο δίκιο είχαν οι δικοί μας τόσα χρόνια και όσοι τους αμφισβητήσαμε πόσο λίγοι έναντι των περιστάσεων αποδειχτήκαμε! Μακάρι..
  Προς το παρόν όμως ας παραδεχτούμε ότι οι Εγγλέζοι παρέδωσαν μαθήματα Δημοκρατίας, σε εμάς που την γεννήσαμε. Αυτό φαντάζομαι είναι πέραν αμφισβήτησης πλέον, έτσι?
  • 2
 14. Το μέλος Giorgosv78 πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα καρτα του πολιτη(τεχνολογιας μικρο τσιπ-rfid)   

  Δεν μπορεί κάποιος να μην κάνει σύγκριση της ποιότητας των ανθρώπων που έιχαν την τύχη ενός λαού στα χέρια τους τότε, και της ποιότητας αυτών που την έχουν τώρα.. Η πλάκα είναι ότι τότε αυτοί οι άνθρωποι διοικούσαν κυριολεκτικά αγράμματη μάζα και οι σημερινοί διοικούν εγγράματους και καλλιεργημένους 
  Γιατί δεν το προτιμάς? Γιατί προτιμάς το καθόλου, αφού στην τελική σύμφωνα με τα γραφόμενα σου δεν έγινε και κάτι.Τουλάχιστον κάτι που δεν γίνεται ήδη. Στη τελική η ζωή σου θα γίνει ακόμα πιο εύκολη. Θα φροντίζουν για σένα, την ευημερία σου (προτεραίοτητα τους) και βέβαια την ασφάλεια σου (ειδικότητα τους).  
  Γιώργο αν θεωρείς ότι το έχεις σκεφτεί εις βάθος και έχεις καταλήξει ότι δεν σε προβληματίζει, τότε δεν έχω προσωπικά να σου πώ κάτι άλλο.  Παρόλα αυτά διαβάζοντας τα γραφόμενα σου θα με προβλημάτιζε ποιος είναι ο αντικειμενικός σκοπός της κάρτας αυτής, αφού όλα στην τελική τα κάνουν ήδη (για εμάς πάντα, και χωρίς την άδεια μας βέβαια). Θα με ενδιάφερε να ακούσω την άποψη σου στο τι θα κάνει η κάρτα ακριβώς που δεν γίνετε ήδη ή δεν μπορεί να γίνει αλλιώς..
  • 2
 15. Το μέλος Giorgosv78 πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα καρτα του πολιτη(τεχνολογιας μικρο τσιπ-rfid)   

  Τα λέω καλά για μένα,για σένα και  λίγους άλλους, όχι για όλους και όχι για τους πολλούς.. Απ τον Τραμπ μην περιμένεις τίποτα. ΑΝ (και είναι μεγάλο το αν..) δουλέψει για κάποιο λαό, τότε αυτός θα είναι μόνο ο Αμερικάνικος. Οι υπόλοιποι στα τέτοια του. Το λέει και διατυμπανίζει ανοικτά. Και σε τελική ανάλυση καλά κάνει, δεν μας χρωστάει τίποτα και αν δεν μπορούμε να σώσουμε τους ευατούς μας, είμαστε άξιοι της μοίρας μας..
  Όμως όπως έθιξα το θέμα θρησκείας πριν, ετσι πρέπει να κάνω και για τις τρεις λέξεις  που χρησιμοποίησες. ΝΤΠ, Σόρος, Κίσινγκερ. Πάλι ενεργοποιείται το troll mode σε πολλούς που διαβάζουν. Παιδιά, άσχετα με το τι πιστεύει ο καθένας, ας το αφήσουμε έξω απ το συγκεκριμένο θέμα. Μία πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων όταν ακούει τα προηγούμενα, βγάζει καντίλες και δεν ασχολείτε περαιτέρω.
  Καλό είναι να αποφεύγόνται τέτοιες αναφορές, μπας και μπούν περισσότεροι στην διαδικάσια να σκεφτούν (μεγάλη λέξη σήμερα) λογικά αν θέλουν κάτι τέτοιο και συνειδοτοποιήμενα  πάρουν μια ξεκάθαρη θέση... Να μην γράψουν και αυτό στα τέτοια τους, και αφήσουν άλλους να αποφασίσουν.
  Αξίζει, η όποια κατα φαντασία ευκολία μπορεί να προκύψει, να θυσιάσουν την ιδιωτικότητα τους και σε τελική ανάλυση ένα μεγάλο μέρος της ελευθερίας τους(θα γίνει αργά ή γρήγορα), ή όχι?
  Πιστεύει ο καθένας, ότι υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος που παρουσιάζουν σαν ανάγκη για την δημιούργια της, την πάταξη της φοροδιαφυγής και ανθρωπιστικούς λόγους (δεν μπορώ να μην γελάω με αυτό)..???  Σε τελική ανάλυση δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να γινουν αυτά (πάταξη φοροδιαφυγής και ανθρώπινο κράτος) χωρίς να διακινδυνεύεται καμία ατομική ελευθερία?  Κατά την γνώμη μου απλές ερωτήσεις που αν τις σκεφτούμε λίγο έχουν απλές και λογικές απαντήσεις...
  • 3