ΓιωργοςΤΤ

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  715
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη


Όλο το περιεχόμενο του μέλους ΓιωργοςΤΤ

 1. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα golf tsi 140 hp vs colt czt 150hp   

  Για να καταλάβεις τί θα πει μηχανή πρέπει να έχεις Υamaha και αμάξι Subaru.-
  • 0
 2. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Ερώτηση για αγοραπωλησία μηχανής.   

  Κάνεις εξουσιοδότηση μεταβίβασης, δηλαδή κάποιος άλλος αντί για εσένα να πάει στο μηχανολογικό και να προβεί στον μεταβίβαση. Αυτός μπορεί να είναι ο αγοραστής/πωλητής, κάποιος φίλος κλπ.
  Έτσι αγόρασα το DT μου. Έκανα στον πωλητή εξουσιοδότηση, αυτός ασχολήθηκε με τη χαρτούρα, έφερε στο μαγαζί που δούλευα το μηχανάκι και την άδεια, πήρε τα λεφτά του στο χέρι και γειά σας.
  Καλό είναι με άτομα που δεν εμπιστευόμαστε να κάνουμε την δουλειά όπως ανέφερες. 
  Τώρα αν θέλουμε να πουλήσουμε κάτι χωρίς πινακίδες, δηλαδή από οριστική διαγραφή λόγω τροχαίου πχ για ανταλλακτικά δίνουμε στον αγοραστή το χαρτί της διαγραφής και μια υπεύθυνη δήλωση που γράφει ότι του πουλήσαμε τον σκελετό με αριθμό χ και το μοτέρ με αριθμό ψ για ανταλλακτικα.
  Υγ. Γνωστός έδωσε το αμάξι του σε συγχωριανό του με εξουσιοδότηση. Ο αγοραστής δεν έκανε ποτέ την μεταβίβαση. Άφησε απλήρωτα τέλη τα οποία τώρα φαίνεται μα χρωστάει ο γνωστός μου, μιας και το αμάξι είναι ακόμα στο όνομά του.
  • 0
 3. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα bmw f650 gs -- Δεν ξεκιναει   

  Φίλε κόμπλερ αν είναι ακούς τη μίζα να κάνει φραπέδες και ο στρόφαλος δεν γυρνάει. Πήγαινέ το αλλού.
  • 0
 4. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα bmw f650 gs -- Δεν ξεκιναει   

  Φίλε καλησπέρα. Για να μην παιδεύεσαι φόρτισε καλά τη μπαταρία και βάλε καινούργιο μπουζί. Από το κρύο ψώφισε η μπαταρία και επειδή τραβούσε βενζίνη χωρίς να σκάει βραχυκύκλωσε το μπουζί. 
  • 2
 5. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 2   

  Φίλε μου ότι και να κάνεις πάλι 125 θα είναι...Κράτα τα ευρά σου και πάρε κάτι μεγαλύτερο. Δεν αξίζει να ρίξεις λεφτά σε 125...
  • 0
 6. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Δίλημμα   

  Φίλε και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα. Είχε ένα ford courrier o γέρος μου στο συνεργείο και το έπερνα για καμιά δουλειά ή κανένα σκ χαλκιδική. Όταν με έδιωξε και βρήκα αλλού δουλειά ήθελα να το αγοράσω αλλά τελικα πήρα ένα άλλο χρέπι.  

  • 3
 7. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 2   

  Η ντίζα περνάει από εκεί.
  Πας για βελτίωση? Μία εξατμίσεις και χρονισμούς ψάχνεις, μια καρμπυρατέρ...
  Τί παίζει;
  • 1
 8. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 2   

  1)Hλεκτροστατική.
  2)Αυτή λογικά παρεμβάλεται κάπου στο κύκλωμα της ανάφλεξης και αλλάζει το χρονισμό με για καλύτερη απόδοση. 
  Καλή χρονιά!
  • 1
 9. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Φωτογραφία της ημέρας vol.3   

 10. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Εxcel: Υπερτερούν τα 2Κ σε ροπή; Γιατί;   


  Από ρόδο δεν ξέρω, από πήδημα πάντως τον σκίζω.
  • 1
 11. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Funny pics 3   

  Μα δεν ντρέπεστε λιγάκι; 
  Και μετά αναρωριόμαστε γιατί δεν έχει γυναίκες το φόρουμ.....
  • 2
 12. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα golf tsi 140 hp vs colt czt 150hp   

  Αν και το πετρέλαιο δείχνει πιο οικονομικό, για κάποιον που κάνει το πολύ 10.000 χιλιόμετρα το χρόνο, ένα σύγχρονο βενζινοκίνητο μικρού κυβισμού μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί πιο οικονομικό, λόγω λιγότερων πιθανών βλαβών. 
  Η ποιότητα diesel στην Ελλάδα και γενικά στις Βαλκανικές χώρες είναι τραγική. Υπάρχει κάθε πιθανή μορφή νοθείας. Αποτέλεσμα είναι να προκαλούνται φθορές στο σύστημα τροφοδοσίας των κινητήρων ( αντλία-μπεκ-σύστημα common rail, φίλτρα σωματιδίων, καταλύτητες) που όταν έρθει η λυπητερή είναι πολύ λυπητερή...
  Τώρα για τα περι βελτιώσεων, να θυμήσω ότι ζούμε στο 2017 , οπότε και οι αγελάδες  δεν είναι απλά ισχνές αλλά κοντεύουν να ψωφίσουν από την πείνα. Τα καύσιμα τρώνε τα καπέλα, των καπέλων, ώ καπέλα και πάντα θα κλείνουν τις μαύρες τρύπες του προυπολογισμού. Πάρτε κάτι οικονομικό. Και τα 140 άλογα αρκετά ζωηρά είναι!!!! Όσα και να έχεις πάντα κάποιος θα βρεθεί να σε περάσει...
  Αυτά από εμένα και καλή χρονιά σε όλους
  • 2
 13. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Τη τσαντα μου τα χαπια μου και ενα μοτοσακο να φυγω... Αλλα τι μοτοσακο?   

  Πριν 13 χρόνια το αγόρασε ξάδερφός μου κούτα και από τότε το έχω έρωτα, καθώς είναι η πρώτη μεγάλη μηχανή που οδήγησα. Άσπαστο κυριολεκτικά, απίστευτη επιτάχυνση, βολεύει αρκετά και το δικάβαλο σε σχέση με τα μεταγενέστερα μοντέλα της κατηγορίας.
  • 1
 14. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) που πετυχαίνουμε   

  Χαχαχα το βλέπω χρόοοοοοοονια και αναρωτήθηκα αρκετές φορές πως και δεν το βγάζει ο @FlyingInADream από τη μιζέρια του να γίνει μηχανάκι. Τελικά είναι άτυχο.....Όχι μόνο είχε ψείρα και ρελαντί ιδιοκτήτη που το διατήρησε στην υπεράριστη κατάσταση που βλέπουμε, έπεσε και σε έμπορο 40 χρόνια μάστορα....
  Υγ. Flying αν το έφτιαχνες πιστεύω δεν θα μπορούσες να το δώσεις μετα.
  • 0
 15. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Ζωντανή Συζήτηση Ιανουαρίου 2017   

  Χρόνια πολλά στην παρέα και εύχομαι υγεία για όλους!
  • 0
 16. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ;   

  Εννοείται....Διάβασε τα ΧvsΨ και θα το διαπιστώσεις.....Δεν ρωτάει κανένας "ρε μάγκες θέλω χιλιάρι κούτα, να πάρω χόνδα ή γιαμαχα;" Όλοι είναι " παιδιά κάτι καλό μπάτζετ 2.500 βαριά 3.000" τον ψήνουν για ΚΤΜ και τελικά καταλήγει με GLX 50άρι να μην περνάει και ΚΤΕΟ.
   
  • 2
 17. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Το σκάει το χτ και εγώ απορώ....   

  Ναι αυτό φταίει.
  • 0
 18. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Το σκάει το χτ και εγώ απορώ....   

  Ηρακλή μήπως ο πατέρας σου το σβήνει εν κινήσει; Έλεγξε το. Τραβάει άκαυτη ο κύλινδρος και στην πρώτη έκρηξη της μίζας σκάει στην εξάτμιση.
  Για τους λοιπούς υδραυλικούς: Η βενζίνη είναι λεπτό υγρό. Και να υπερχειλίσει μέσα στον κύλινδρο θα περάσει από τα ελατήρια στα λάδια. Μάθετε επιτέλους ακριβώς πώς προκαλείται το φαινόμενο της υδραυλικής συμπίεσης και μην πετάτε συνέχεια αυτή τη καραμέλα που έχει καταντήσει κουραστηκή. Αν σας υπερχειλίσει το καρμπ σε τετοιο βαθμό που να πλημμυρίσει ο κύλινδρος απλά αλλάξτε λάδια.
  • 3
 19. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ;   

  Επίσης κάποιες που πλασάρονται για γυναίκες είναι άντρες...
  Ρε λέτε ο suzuki να είναι γυναίκα;
  Εποχή παχέων αγελάδων....
  Ήθελες να πας το μωρό διακοπές; Σε 5 λεπτά είχες δακοποδάνειο 3.000. Σε χώριζε; Τα έδινες προκαταβολή και τσιμπούσες R1....
  • 3
 20. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Το σκάει το χτ και εγώ απορώ....   

  Τίποτα δεν έχει, με πολύ κρύο φυσιολογικό είναι.
  • 0
 21. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Αξιολογο κινεζικο smartphone   

  Χρόνια πολλά με υγεία και καλές βόλτες! Το θέμα με το τελωνείο ακούγεται πολύ τους τελευταίους 2 μήνες. Κανείς δεν ξέρει τί παίζει ακριβώς, αν δηλάδή υπάρχει κάποια οδηγία ή αν απλά τους είπαν να ανοίγουν τα πάντα. Τα παράπονα είναι από ανθρώπους που παραγγέλνουν συστηματικά και λένε ότι στατιστικά είναι αδύνατον να έπεσαν όλα τα τελωνεία τυχαία στα δέματα με τα κινητά. Επίσης σε κινητοφόρουμ διάβασα ότι πλέον έχουν και κατάλογο με τις τιμές των ακριβών Κινέζικων στα χέρια τους και ξέρουν τις κανονικές τιμές ασχέτος τί γράφει το κουτί...
  Μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει τί πληρώνει έπιπλέον...Είναι καθαρά στην διάθεση του υπαλλήλου το κουστούμι που θα ράψει. Ξεκινας από 24% φπα  και βλέπεις....
  Μόνη ασφαλής λύση είναι οι Ευρωπαικές αποθήκες. Αφού έγινε η αρχή θα το κάνουν και άλλοι αυτό είναι σίγουρο και θέλω να πιστεύω όχι μόνο με κινητά αλλά και άλλα προϊόντα όπως στη Ρωσσία.
  • 0
 22. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Αξιολογο κινεζικο smartphone   

  Εσύ δεν κάνεις κάτι μόνο κουστούμι πληρώνεις. Αν σε πάρουν θα είναι μόνο από το ταχυδρομείο της περιοχής σου για να σε ενημερώσουν.
  Το vickmall ξέρω σίγουρα ότι έχει στην Ελλάδα. Φέρνει κυριώς τα εμπορικά Lenovo και xiaomi. Μην περιμένεις δηλαδή κάτι περίεργες μάρκες που έχει στο κανονικό σάιτ του.
  • 0
 23. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Αξιολογο κινεζικο smartphone   

  Καλησπέρα φίλε μου και χρόνια πολλά! Πλέον οι υπάλληλοι έχουν πάρει χαμπάρι τί παίζει με τις παραγγελείες από Κίνα, έχουν και υπόψιν τους τα μαγαζιά οπότε όταν βλέπουν πακέτο από εκεί το στέλνουν για έλεγχο και ας γράφει αξία 20 δολάρια gift κλπ. Οπότε πλέον το ρίσκο του τελωνείου υπάρχει. Βρείτε μαγαζιά με eu warhouse. Από εκεί δεν υπάρχει κίνδυνος γιατί έρχονται από χώρ της ΕΕ. Μάλιστα ένα μαγαζί έχει αποθήκη στη χώρα μας  και η αποστολή γίνετε σε 3  με 4 μέρες.
  Τώρα όταν θα περάσει τελωνείο το πακέτο σου θα βγεί ένα κόστολόγιο ανάλογα με τις διαθέσεις του υπαλλήλου...ο νοών νοείτο....Θα σου έρθει ειδοποίηση από το Ελτά να πληρώσεις εκεί τους δασμούς και να παραλάβεις το δεμα σου. Αν δεν θες να πληρώσεις μπορείς να το απορρίψεις. Μετά όμως τρέχα γύρευε με τον Κινέζο που θα κάνει την πάπια Πεκινου!
  • 0
 24. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) που πετυχαίνουμε   

  Γιατί ψάχνεις 500 και όχι 600;
  Δεν έχει καθόλου φλας και λείπουν οι καθρέφτες. Επίσης αυτή η λαμαρίνα...Έλεος άφησέ τη σκέτη την εξάτμιση.
  Για 1000 φαίνεται αρκετά καλό.
  • 1
 25. Το μέλος ΓιωργοςΤΤ πρόσθεσε ένα μήνυμα στο θέμα Ζωντανή Συζήτηση Δεκερμβ... Δεκεβρ... Δεκεμβρίου '16   

  Χαιρετώ το team!
  • 0