ΓιωργοςΤΤ

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1524
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  24

ΓιωργοςΤΤ last won the day on January 29

ΓιωργοςΤΤ had the most liked content!

Πόντοι

2187 Excellent

Σχετικά με το μέλος ΓιωργοςΤΤ

 • Κλάση
  Αερόψυκτος
 • Γενέθλια 09/05/88

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Ενδιαφέροντα
  Μηχανολογία

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Yamaha
 • myBike: Μοντέλο
  TT 600E

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  HJC FG-17

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  MV Agusta
 • dreamBike: Μοντέλο
  F1
 • dreamBike: Κυβισμός
  1000

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

4305 προβολές προφίλ
 1. Πολύ Doom's Day preppers βλέπετε! Άλλωστε ο Στέφανος Χίος το είπε, θα πεθάνουμε όλοι!
 2. Μια και μοναδική φορά έβαλα καρμπ από το ali express. Σε ένα kymco dragstar 125. Παραδόξως, δούλεψε σωστά και ακόμα είναι εντάξει.
 3. Στις ερωτήσεις που κανείς δεν ξέρω να απαντήσω. Αυτό που μπορώ να σου πω υπεύθυνα, είναι να ψάξεις κάτι σοβαρό για να κάνεις την δουλειά σου. Αυτά που κοιτάς είναι πεταμένα λεφτά.
 4. Γενικά τα ηλεκτρικά σε αυτά τα μηχανάκια είναι ρδελαμπου. Ακόμα και καινούργια δεν δούλευαν σωστά. Σαν να ζούσαν γκρεμλινς κάτω από τα πλαστικά φαντάσου. Άναβες φώτα το πρωί δούλευαν, το βράδι δεν άναβαν και το άλλο πρωί όλα καλά. Όλα παίρνουν ρεύμα από τα πηνία εκτός από τα φώτα θέσεως αν θυμάμαι καλά. Αν δεν είναι πετσοκομμενη η πλεξούδα, θα βρεις τις αναμονές για κόρνα. Σε ότι όχημα έχω δει, η γείωση είναι στον σκελετό. Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Που έπρεπε να πηγαίνει; Τα σωληνάκια της αντλίας πραγματικά δεν θυμάμαι πώς πάνε. Βρες κάποιο service manual σε κανένα συνεργείο αλλιώς δουλειά σωστή δεν πρόκειται να κάνεις.
 5. Έτσι κάνουν τα λάδια. Δεν είναι αφρός αυτό. Φυσαλίδες είναι. Από υγρασία πιάνει πέτσα σαν μαγιονέζα. Κοίτα να χαρείς τις βόλτες σου, να προσέχεις, να φοράς σωστό εξοπλισμό και αυτά μην σε αγχώνουν.
 6. Τώρα αν σας πω ότι σε όλα τα ΧΤ τα λάδια είναι έτσι....
 7. Δεν ξέρω αν είναι καλή ή όχι αλλά στο ali express έχει 10 ευρώ με δώρο κορωνοϊό.
 8. I am planning to visit the area during late summer- early fall. I will keep you in mind! @FlyingInADream This man knows the area around Pindos, Ioannina and Konitsa like the back of his hand. He is the best to advise you about this area.
 9. Μιας και αυτά είχαν σχεδιαστεί να δουλεύουν με αντλία λαδιού, θα κάνεις μίξη 3%. Είναι μπόλικο αλλά είσαι σίγουρος για την σωστή λίπανση στις ψηλές στροφές. Μπουζί δεν έχω ιδέα τι φοράνε από το εργοστάσιο. Βαλβιλινη 10-30 πρώτη φορά ακούω. Μήπως πήρες απλό λάδι? Εν πάση περιπτώσει, ότι και να βάλεις εκεί την ίδια δουλειά κάνει. Δεν υπάρχει κάποια αντλία κλπ, απλά το σασμάν είναι βουτηγμένο στο λάδι. Αρκεί να μην έχει βάλει λάδι αυτοκινήτου, γιατί μπορεί να ολισθαίνουν τα δισκάκια σου. Υγ. Πήρα είναι το ρήμα. Πείρα είναι ουσιαστικό.
 10. To 675 σαν μοτέρ είναι γερό. Με έναν καλό έλεγχο δεν νομίζω να έχει τόσο ρίσκο. Κατά την γνώμη μου είναι το καλύτερο γυμνό της αγοράς και το πιο όμορφο. Future classic.
 11. Κάνε την αυτοδιάγνωση με τον συνδετήρα. Δεν παθαίνει τίποτα. Και να σβήσεις το σφάλμα, αν δεν λυθεί το πρόβλημα θα ανάψει ξανά το FI.
 12. Σε συστήματα injection δεν είναι σωστό να παρεμβάλλονται άλλα φίλτρα αυθαίρετα. Λογικό είναι να κόβει την ροή. Αφαίρεσε το. Συνήθως αν η αντλία δεν είναι εμβαπτιζόμενη, υπάρχει φίλτρο στο ντεπόζιτο. Διαφορετικά έχει η ίδια η αντλία. Τα κυβικά που ανέβασες δεν είναι πολλά. Αφαίρεσε ότι μετατροπή έχεις κάνει στον ψεκασμό και δοκίμασε σε εργοστασιακή μορφή να δεις τι κάνει.
 13. XT

  Για παπάκι με κλειστά μάτια. Κάνε έναν καλό έλεγχο σε μηχανικό. Πλήρωσε να σου μετρήσει συμπίεση. Αν έχει καλή συμπίεση βγάζει με αξιοπρέπεια 120.000. Μετά παίρνει λίγο την κάτω βόλτα αλλά πάλι δουλεύει. Γενικά όσο έχει λάδι και βενζίνη δεν σταματάει να δουλεύει. Αν θες δείξε αγγελία ή έστω καμία φωτό.
 14. Όχι. Δεν θα πας στην ασφαλιστική. Η ασφαλιστική δεν έχει σχέση με την έγκριση τύπου. Θα πας στην Aprilia και θα ζητήσεις την έγκριση τύπου. Δεν θα ρωτήσεις αν το οδηγάς με Α2 γιατί η απάντηση θα είναι εξίσου άσχετη με της ασφαλιστικής. Θα ζητήσεις αντίγραφο της έγκρισης τύπου. Εκεί γράφει τα κιλά. Σωστά ή λάθος δεν σε αφορά. Αυτό που θα δεις είναι αν είσαι μέσα στα όρια του Α2 ή όχι.