kpapageo

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1218
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  65

kpapageo last won the day on March 21

kpapageo had the most liked content!

Πόντοι

3971 Excellent

Σχετικά με το μέλος kpapageo

 • Κλάση
  Τρικυμία

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  Θεσσαλονίκη

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  HJC R-Pha 10+

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  Ducati
 • dreamBike: Μοντέλο
  MTS Tricolore
 • dreamBike: Κυβισμός
  1200

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

4017 προβολές προφίλ
 1. Αρχικά μπορείς να πας σε έναν σελά να δεις αν μπορεί να σου σκάψει την σέλα και να κερδίσεις από εκεί κάτι χωρίς να χρειαστεί να βάλεις κιτ χαμηλώματος κλπ.
 2. Κάτι μου λέει ότι επίτηδες η χοντα δίνει αυτά τα νούμερα ακριβώς για να μειώνεται η κατανάλωση. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Τα είπες και μόνος σου παραπάνω, το μηχανάκι κοπανάει σε κάθε ανωμαλία και η πρόσφυση εξαφανίζεται. Ακριβώς 32/36 θα σου πρότεινα, για τα κιλά της μότο είναι ότι πρέπει.
 3. Το 36/42 που λέει ο κατασκευαστής για αυτή τη μότο είναι έγκλημα.
 4. Η επιθεώρηση δεν τα "ψάλλει" απλώς. Είναι το πρώτο όργανο άσκησης πίεσης. Αν ο εργοδότης δεν συμφωνήσει με αυτά που του ζητάς, τότε προχωράς με καταγγελία στο ΙΚΑ. Που σημαίνει ότι μπαίνει σε μαύρη λίστα. Αν λοιπόν το ΙΚΑ του κάνει έλεγχο, για κάθε ανασφάλιστο εργαζόμενο θα φάει 10500€, εκτός και αν τον προσλάβει κανονικά με 12μηνη σύμβαση, όπου και το πρόστιμο πέφτει στις 2000€. Και επειδή κάτι μου λέει ότι δεν ήσουν ο μόνος ανασφάλιστος εκεί μέσα, κάνε την σούμα και δες τι θα κληθεί να πληρώσει και γιατί δεν τον συμφέρει να πάει κόντρα στην Επιθεώρηση. Πέρα από αυτό, σου έστειλα το σωματείο βάσης πακετάδων. Οι άνθρωποι εκεί κάνουν σοβαρή δουλειά διεκδίκησης των αυτονόητων και με άλλους τρόπους, όπως παρεμβάσεις σε μαγαζιά. Θα ήταν ευχάριστο για τον εργοδότη σου να δει μια μέρα έξω από το μαγαζί του 50 άτομα να διαμαρτύρονται για σένα; Τι θα σκεφτούν οι πελάτες του; Anyway, τρόποι υπάρχουν, τώρα αν εσύ και ο κάθε εσύ βαριέται και λέει "έλα μωρέ τίποτα δεν θα αλλάξει, τζάμπα χρόνος" δικαίωμα του. Απλά μετά να μην μας φταίει ο ιμπεριαλισμός, το σάπιο κατεστημένο και το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο.
 5. Δεν είναι τόσο σπάνιο. Έχω λάβει κάμποσα πακέτα παλαιότερα με αξία μικρότερη των 22€ για τα οποία μου ζήτησαν αποδεικτικά αγοράς. Με την καινούρια ιστορία το καθένα από αυτά θα έτρωγε καπέλο 15€. Επίσης, ποιος ορίζει τον λόγο ελέγχου; Είναι καθαρά στην κρίση του τελωνειακού. Και ποιος σου λέει ότι αύριο μεθαύριο δεν θα αποφασίσουν να ελέγχουν ΚΑΘΕ πακέτο γιατί "τους φάνηκε ύποπτο" και να πηγαίνει το 15άρι σύννεφο; Όπως πολύ εύστοχα έγραψε κάποιος σε άλλο φόρουμ, "είναι σαν να σε σταματήσει η Τροχαία για αλκοτέστ και επειδή θα σε βρει νηφάλιο, θα σου επιβάλει ένα πρόστιμο 15 ευρώ γιατί σε εξέτασε".
 6. Μα για αυτό ακριβώς γίνεται όλη η φασαρία. Παραγγέλνεις ένα καλώδιο πχ που κάνει 1€, του τελωνειακου του φαίνεται ύποπτο το πακέτο και το ανοίγει. Παλιότερα αν αυτό που έβλεπε στο πακέτο του φαινόταν ότι κοστίζει πάνω από 22€, σου ζητούσε απόδειξη, την έστελνες, έβλεπε ότι κόστισε κάτω από 22€ και άφηνε το πακέτο να φύγει χωρίς χρέωση. Τώρα και μόνο που θα το ανοίξει, είτε σου ζητήσει απόδειξη είτε οχι, θα σε χρεώσει 15€.
 7. Μέχρι να φύγει αυτό από τον τιμοκατάλογο εγώ δεν θα πανηγύριζα ακόμα.
 8. @BlackDiamond Καλό είναι όταν παίρνουμε έτοιμο κείμενο από κάπου να βάζουμε και την πηγή
 9. Είσαι σίγουρος για αυτό; Ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση, η Επιθεώρηση δεν είναι ΙΚΑ, δεν ρίχνει η ίδια πρόστιμα. Απλά είναι μια υπηρεσία "ρύθμισης" και "πίεσης" η οποία ΠΑΝΤΑ παίρνει το μέρος του εργαζόμενου. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει ζημιωμένος από εκεί.
 10. Από το ψαλίδι το ευκολότερο, το απλό έχει μια σιδεριά, το S2 είναι λίγο πιο στρογγυλεμένο.
 11. Τάσο περαστικά. Να ξέρεις ότι πηγαίνοντας στην Επιθεώρηση Εργασίας μπορείς αν θέλεις να διεκδικήσεις υπερωρίες, βραδινά, Κυριακάτικα, επιδόματα, δώρα και ότι άλλο ο εν λόγω "κύριος" δεν σου έδινε. Καλό θα κάνεις και σε σένα και στους υπόλοιπους πακετάδες. Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με συναδέλφους σου που τα ξέρουν καλύτερα, εδώ: http://sveod.gr/ Στείλε μου αν θέλεις και σε pm το μαγαζί να ξέρω να μην ξαναφάω από εκεί.
 12. Η μούργα αυτή όμως που πηγαίνει μετά; Υπάρχει περίπτωση να μαζεύεται στις βαλβίδες ή στα τοιχώματα αυτών με άγνωστες συνέπειες;
 13. Superleggera (υπερ-ελαφριά) όνομα και πράγμα! 234 άλογα και 152 κιλά (στεγνή). Δεν μπόρεσα να μην κάνω την αναλογία ίππων/κιλό η οποία βγάζει 1,5hp/kg (!!) Κατά τα άλλα, έχουμε πολύ carbon (ζάντες, ψαλίδι, fairing) και τα γνωστά αεροδυναμικά πτερύγια/βοηθήματα που εισήγαγε η Ducati στο MotoGP. Για όποιον σκέφτεται να αρχίσει να μαζεύει, ανακοινώθηκαν 500 κομμάτια με τιμή κάπου κοντά στις 100.000€. Πηγή
 14. Για Shiver GT το έχεις σκεφτεί;