ΤάκηςΜπ

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  976
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  3

ΤάκηςΜπ last won the day on April 28

ΤάκηςΜπ had the most liked content!

Πόντοι

675 Excellent

Σχετικά με το μέλος ΤάκηςΜπ

 • Κλάση
  Σπίτι, δουλειά

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Yamaha
 • myBike: Μοντέλο
  XT 600E
 • myBike: Κυβισμός
  600

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  AGV GT Veloce

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  Husqvarna
 • dreamBike: Μοντέλο
  Vitpilen
 • dreamBike: Κυβισμός
  701

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

3165 προβολές προφίλ
 1. Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσεις που το παρκάρεις όταν παραδίδεις πινακίδες,μόνο όταν κάνεις οριστική διαγραφή.Όταν έχεις πινακίδα και δεν έχεις ασφάλεια μπορεί να φας πρόστιμο αν το κινείς απ'την τροχαία και αν δεν το κινείς απ'τον έλεγχο ανασφάλιστων βάσει των εν ενεργεία πινακίδων.Έχω παραδώσει πινακίδες και αυτή ήταν η εμπειρία μου πριν 2 χρόνια,μάλιστα δεν μπορούσα να κάνω οριστική διαγραφή την προηγούμενη μου μηχανή επειδή δεν έχω πάρκινγκ,γι'αυτό και το θυμάμαι χαρακτηριστικά.
 2. Ο έλεγχος για τα ανασφάλιστα έγινε αρχές Σεπτέμβρη.Ακόμα και να την πάρεις και να μην την ασφαλίσεις για 1 μήνα θεωρώ πως θα'σαι οκ.
 3. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Γιώργο. Δουλεύω non stop αυτές τις μέρες και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Δευτέρα πάει σε highly recommended άτομο να το κοιτάξει. Σκέφτηκα ότι ακόμα και καθάρισμα, ρύθμισμα να μου κάνουν θα πάει κάνα 150αρι οπότε να πάρω κάνα μεταχειρο καρμπ, αλλά νομίζω είναι μπλέξιμο και ρίσκο χωρίς λόγο. Shit happens.
 4. Well fuck. Το έλεγαν έτσι σε αυτό το thread και λέω θα είναι εύκολα προσβάσιμο.
 5. "One other spot to check is the advance weights in the pick-up coil area." Μπορεί κάποιος να μου πει πως λέγεται στα ελληνικά το pick up coil; Ή που είναι στο xt; Ευχαριστώ. @ΓιωργοςΤΤ
 6. Το μόνο μου πρόβλημα με την όλη φάση είναι η υπερδραματοποίηση.Όταν είσαι στην σκηνή και δακρύζεις on cue με το που αρχίζεις να μιλάς,λίγο σηκώνεις red flags για μένα.Αλλά αυτή είναι η κυνική προσέγγιση.Καταλαβαίνω ότι ένα 16χρονο κοριτσάκι με Asperger's σίγουρα δεν είναι και ο πιο εξοικειωμένος άνθρωπος στις ομιλίες.Το σίγουρο είναι ότι δουλεύει αυτή η "τακτική".Δεν μπορώ σίγουρα να καταδικάσω το μήνυμα και την δύναμη αυτού.
 7. Τα έχω ξαναβάλει πάνω τώρα,αλλά τα καθαρισα.Με σπρει και σύρμα.Θα ασχοληθώ πάλι από Δευτέρα,αλλά μου φαίνεται ότι θα αποδεχτώ την ήττα και θα το πάω σε κάποιον επαγγελματία.Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το πρόβλημα είναι στο μηχανικό καρμπ,είτε από κάποια φλάντζα είτε από κάτι άλλο,δεν το θεωρώ δυνατό να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα στο όλο σύστημα.Δεν έχω ασχοληθεί με την τάπα ομολογώ,θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω Δευτέρα πρωί.
 8. Θέλει λίγο γκάζι,αλλά με 1-2 μιζιές παίρνει.Αυτό προφανώς καινούργιο φαινόμενο.Πριν την ζημιά έπαιρνε με μια μιζιά,τις περισσότερες φορές χωρίς τσοκ τώρα το καλοκαίρι.
 9. Τζίφος.Όλα βιδωμένα,όλα όπως πρέπει,καινούργια εισαγωγή και ακόμα υπάρχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Βέβαια τώρα με ξερογκαζιά πάλι κατεβαίνουν οι στροφές όπως στις αρχές.Το μόνο που μένει είναι το καρμπ,το οποίο είναι πεντακάθαρο,αλλά κάτι θα παίζει μέσα που δεν ξέρω να δω.Ιδέες;
 10. Σπασμένη εισαγωγή.Δυστυχώς έγινε ένα μπέρδεμα με το κατάστημα και ενώ τους ζήτησα συγκεκριμένα την σωστή εισαγωγή μου έδωσαν λάθος.Η εισαγωγή μπαίνει στο κάρμπ,αλλά επειδή η διάμετρός της είναι ελάχιστα μικρότερη δεν γίνεται να μπει το καρμπ με την εισαγωγή βιδωμένη στην κεφαλή.Οπότε προσπάθησα να περάσω πρώτα τις εισαγωγές στο καρμπ και μετά να βιδώσω,αλλά δυστυχώς δεν μου δίνει χέρι να βιδώσω την εσωτερική βίδα της αριστερής εισαγωγής.Θα πάρω την σωστή εισαγωγή και θα ξαναπροσπαθήσω.
 11. Όλα αυτά μαζί τα έχει μόνο το s2r 800 σε αυτά τα λεφτά,τουλάχιστον θεωρητικά,δεν είμαι κάτοχος.
 12. Πώς τον πετσόκοψες έτσι;
 13. ^ Είχα διαβάσει και για προβλήματα στο σασμάν,καθώς και μια γενικότερη σκληρή αίσθηση στις αλλαγές των ταχυτήτων.
 14. Ναι ανάποδα το είπα. Αυτά που βρήκα με λίγο ψάξιμο είναι ότι η εισαγωγή του μηχανικού κάρμπ τα έχει κλάσει λίγο,αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό ο ένοχος.Πρέπει να το βγάλω στο επόμενο ρεπό και να το ανοίξω.Δεν θα παραγγείλω ούτε την εισαγωγή,ούτε κιτ επισκευής προς το παρόν μπας και είναι απλά κάποιο βουλωμένο ζιγκλέρ και λυθεί αναίμακτα το πρόβλημα. Θα επανέλθω,ευχαριστώ για τα σχόλια.
 15. Το 2 νομίζω απαντά στο κομμάτι του μηνύματος που έβγαλα. Δεν ήταν ψηλά το ρελαντί, απλά έδινε γκάζι και με μπέρδεψε. Κρατάει ρελαντί κανονικά. Όταν δώσω γκάζι απλά συνεχίζει να δίνει βενζίνη θεωρώ εγώ. Το ρουμπινετο μου είναι ολοκαίνουριο, το θεωρώ απίστευτα δύσκολο να έχει πρόβλημα. Απ'οτι φαίνεται δεν γλιτώνω το βγάλσιμο του καρμπ.