stavrouliasp

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  73
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

15 Good

Σχετικά με το μέλος stavrouliasp

 • Κλάση
  Γυρνάει δεν γυρνάει
 1. Νέα τιμή 3300€
 2. Προφανώς δε μιλάω για το r1200gs. Σίγουρα είναι μια άλλη μεγάλη και ενδιαφέρουσα κουβέντα. Έθεσα όμως επί τάπητος και αυτή την επιλογή (όπου γίνεται) ώστε να τη γνωρίζει η συμφορουμιτισσα και ίσως να την εφαρμόσει μαζί με τις άλλες λύσεις (σκάψιμο σέλας κλπ). Όπου γίνεται πάντως περισσότερο κερδίζει ο αναβάτης πάρα χάνει.
 3. Διαφωνώ. Σε πολλές περιπτώσεις μπορείς να ρίξεις λίγο την τιμονοπλακα και να αλλάξεις τα dog bones (αν εχει μοχλικο το μηχανάκι) ή αν παίρνει κοντεμα το αμορτισέρ (αν δεν έχει μοχλικο) και να μην αλλάξεις ουσιαστικά κάτι στη γεωμετρία της μοτοσυκλέτας.
 4. Ναι. Συμπληρώνω μόνος τη δήλωση μου εδώ και πολλα χρόνια γιατί θεωρώ ότι για την περίπτωση μου είναι κάτι πραγματικά απλό. Απλά επειδή δεν θέλω να πάρω στο λαιμο μου κάποιον συμφορουμιτη που πιθανώς να διαβαζει αυτό το θέμα έγραψα ένας λογιστής μπορεί να μας διαφωτίσει. Βγαίνει τώρα το πράμα;
 5. Και εγώ αυτό το σκοπό θεωρώ ότι έχει και επειδή ποτέ δε με απασχόλησε κάτι τέτοιο δεν συμπλήρωνα το σχετικό κωδικό.
 6. Δε νομίζω Παναγιώτη. Στους κωδικούς που ανέφερε ο φίλος παραπάνω έχει ένα κουτάκι που συμπληρώνεις ένα ποσό χωρίς επιπλέον στοιχεία (από όπου και αν προέρχεται αυτό. Μπορεί και από δύο τρία διαφορετικά πράγματα). Θεωρώ ότι οι κωδικοί αυτοί στον πίνακα που βρίσκονται στο Ε1, ελάχιστη σχέση έχουν με έλεγχο εισοδήματος ή περιουσιακών στοιχείων. Ένας λογιστής όμως θα μας ενημερώσει καλύτερα. Σημείωση. Την υπεύθυνη δήλωση αγοράς και πώλησης την κάνω και εγώ αλλά σε συνεννόηση με τον άνθρωπο που είχαμε την αγοραπωλησία δεν την υποβάλω πουθενά. Δε το έθεσα σωστά. Το σωστό είναι δεν θέλει. Δεν έχει να κερδίσει κάτι το κράτος από αυτή την αγοραπωλησία. Όπως είπα όμως και πιο πάνω, ένας λογιστής θα μας διαφωτίσει.
 7. OK. Τώρα το είδα. Δεν το είχα βάλει ποτέ μέχρι τώρα όσες φορές και αν αγόρασα - πούλησα μηχανή. Πάντως εάν δεν το δηλώσεις εσύ και ο πωλητής, δε νομίζω να υπάρχει κάποιος τρόπος να το διαπιστώσει το κράτος.
 8. Που και πως ακριβώς δηλώνεται; Ποιον κωδικό συμπληρώνουμε;
 9. Η μηχανή δεν δηλώνεται στην εφορία. Δεν το έκανα ποτέ και δεν ξέρω κανένα που νά το έχει κάνει.
 10. Κάνε ένα γυάλισμα στα παλιά σου πλαστικά και θα γίνουν σαν τα καινούργια.
 11. Και από εμένα ένα μεγάλο ΌΧΙ! Θα σε ματώσει άσχημα..
 12. Νέα τιμή 3400€
 13. Καλοτάξιδη φίλε!
 14. Με abs ή χωρίς;
 15. Πωλείται Honda Varadero mk2 ABS του 2004 με 56000κμΑπο έξτρα (συνολικά πάνω από 2000€) διαθέτει:- αμορτισέρ ρυθμιζόμενο bitubo- φώτα xenon- κάγκελα μπροστα givi- βάσεις βαλιτσων (κάγκελα) πισω givi- προβολείς δεξιά και αριστερά με βάσεις touratech- monitor touratech imo 100 r300 με χειριστήριο στο τιμόνι (κόστος πάνω από 500€)- bagster- πίσω βαλίτσα- μπάρα στα όργανα για gps- συναγερμός steelmate- πριζακι 12V- διπλό σταντΕλαστικά, αλυσίδα, γρανάζια με πάνω από το μισό της ζωής τους ακόμη.Πριν από 500κμ έγιναν οι κάτωθι εργασίες (με κόστος 600€):- αλλαγή λαδιων και φίλτρου λαδιού- αλλαγή φίλτρου αέρα- αλλαγή μπουζί ιριδίου- αλλαγή τακακια μπροστά πίσω- έλεγχος βαλβίδων- αλλαγή υγρών ψυγείου- αλλαγή υγρών φρένων- σέρβις καλαμιων- σέρβις αμορτισέρ https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/24461757/