vanloperty

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  38
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

7 Neutral

Σχετικά με το μέλος vanloperty

 • Κλάση
  Περιμένει την οδική

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Yamaha
 • myBike: Μοντέλο
  xt660r
 • myBike: Κυβισμός
  660

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

402 προβολές προφίλ
 1. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7452203/ Φτηνό δεν είναι;
 2. πάρε το r. δε θα το μετανιώσεις.
 3. http://www.car.gr/parts/view/7430604/ Δεν ξέρω αν είναι σωστή αναλογία. Πάντως νομίζω πως είναι αρκετή βαβούρα η αλλαγή και θα βαριέσαι να την κάνεις.
 4. το xt660 είναι Injection ενώ το Kle όχι. Το xt660r το έχουν συνήθως φυσιολογικοί άνθρωποι που δεν το σπάνε το μηχανάκι, ενώ το x πρέπει να ψάξεις καλά για να βρεις στην πένα. Επίσης ο όρος χώμα είναι πολύ γενικός. Μια φορά σε μια απόμακρη παραλία των Κυκλάδων με κωλοχωματόδρομο θα σε πάει και ninja και scooterακι. Στο λέω γιατί και εγώ στην αρχή αυτά τα κριτήρια είχα και πήρα το R, αλλά η κύρια χρήση που κάνω του κάνω είναι μέσα στην πόλη. Βέβαια και πάλι το R θα έπαιρνα, γιατί όποτε μου κατέβει το βάζω στο χώμα χωρίς να λυπάμαι.
 5. Καλημέρα και πάλι. Το ποσό πως σας φαίνεται για αυτά που έκανε;
 6. Σε μάστορα το έκανα. Πήγε 220 με τακάκια μπρος πίσω, υγρά φρένων, λάδια, φίλτρο λαδιού, καθάρισμα φίλτρου αέρα( είχε αλλαχτεί πρόσφατα λόγω κλοπής), παραφλου για το ψυγείο, ρύθμιση βαλβίδων. 3,5 ώρες περίπου ήμουν εκεί. Τα είδα όλα. Γαμω τις φάσεις.
 7. Σήμερα θα πάω για service. Μου είπε να υπολογίζω 150€ περίπου. Τι περιμένω να κάνει;
 8. Για το συνεργείο καμιά άποψη;
 9. Για τα αναλώσιμα αυτά πόσα δίνεις; Για να δω πόσο θα πάει αν το κάνω μόνος μου. Το μηχανάκι το πάω στο motorbrain του Μάρκου, στο Χαλάνδρι. Έχει κανείς άποψη;
 10. Σύνολο έχω 29χιλιαρικα. Το πήρα στα 22 περίπου. Υποτίθεται είχε γίνει service, αλλα ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Το μηχανάκι το πήρα από το motodiktyo στην Αγ. Παρασκευή.
 11. Έχω γράψει 7000 χλμ. Επίσης δεν ξέρω και όταν το πήρα αν είχαν κάνει σίγουρα σερβις. Έτσι είπαν αλλά ποτέ δεν είσαι σίγουρος.
 12. Καλημέρα. Ήρθε ο καιρός (αργησα κιόλας) να κάνω πρώτο Service στο χτ( μοντέλο του 04). Σκεφτόμουν το πρώτο να το κάνω στο μάστορα και μετά να το έκανα μόνος μου(ο,τι μπορώ φυσικά). Έχω μια απορία όσον αφορά την ρύθμιση βαλβίδων, επειδή χτες πέρασα από εκεί και μου είπε ο μάστορας ότι χτυπάει λίγο το μηχανάκι και ανέφερε τις λέξεις καδένα, βαλβίδες. Έχω ακούσει από πολλούς πως κανείς δεν κάνει ρύθμιση βαλβίδων πραγματικά και ότι απλά λένε ότι το κάνανε κλπ. Τι παίζει ακριβώς και επίσης γιατί χρειάζονται ρύθμιση; Με τον καιρό α-συγχρονιζεται ο εκκεντροφόρος και δεν είναι σωστό το ανοιγοκλεισιμο των βαλβίδων; ευχαριστώ.
 13. Γιατί όμως να αλλάξεις καθρέφτες και αντίβαρα;
 14. Καλησπέρα μάγκες. Φίλος ψάχνει για xt660r και έπεσε σε αυτή την αγγελία.http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6985514/ Με ρώτησε λοιπόν (ως κάτοχος xt660r 04' που είμαι) την γνώμη μου, αλλά κάποια πράγματα μου φαίνονται περίεργα. Ερώτηση 1: έχει αλλάξει η yamaha το πίσω δισκόφρενο; Ερώτηση 2: τι αντίβαρα είναι αυτά στο τιμόνι; Ερώτηση 3: οι καθρέφτες έχουν αλλάξει από το μοντέλο του 04'. Ερώτηση 4: τα πλαστικά που γυαλιζουν τόσο ( επομένως είναι ή καινούργια ή βαμένα, αφού είναι μοντέλο του 05') παίζει να είναι λόγω πτωσης; μερσι μποκου.