Yamahas_1

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  39
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

3 Neutral

Σχετικά με το μέλος Yamahas_1

 • Κλάση
  Περιμένει την οδική

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  Πειραιάς

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Yamaha
 • myBike: Μοντέλο
  Crypton

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

667 προβολές προφίλ
 1. Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα θέμα με την δαγκάνα του φρένου στο crypton x. Κάνει ένα θόρυβο σαν χτύπημα και με το χέρι έχει έναν τζόγο, μικρό βέβαια. Έχω δοκιμάσει να κάνω εξαέρωση αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έγινε δοκιμή με άλλη δαγκάνα και το πρόβλημα επιλύθηκε. Στη δική μου δαγκάνα δοκίμασα αλλαγή στις τσιμούχες και καθάρισμα όλης της δαγκάνας, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Γνωρίζει κανείς σε τι μπορεί να οφείλεται ή να πάω απευθείας σε καινούρια δαγκάνα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
 2. Ναι φίλε από Κηφισό πας. Έχω πάει αρκετές φορές με το παπί και είναι πολύ ωραία διαδρομή. Απλώς λίγη προσοχή θέλει τόσο στην εθνική όσο και στο βουνό εφόσον δεν έχεις ξαναπάει.
 3. Αυτή είναι η αντλία ολόκληρη μαζί με την τρόμπα: https://yamaha-nikolakopoulos.gr/el/yamaha-gnisia-antallaktika-crypton-t-135-x-el/856--crypton-135x-trompa-venzinis-el.html Αυτό είναι το ανταλλακτικό που μου κάηκε εμένα και το άλλαξα: https://www.car.gr/parts/view/6568307/
 4. Επειδή κι εμένα μου είχαν πει για αντλία 2-3 μάστορες, πήγα και σε έναν ακόμη και μου είπε ότι μπορεί να είναι η τρόμπα της βενζίνης. Η αντλία στο μηχανάκι μου έχει 120 και η τρόμπα 30 σαν ανταλλακτικό. Οι τιμές και για τα 2 είναι για γνήσια ανταλλακτικά από την Yamaha.
 5. Φίλε συγγνώμη κιόλας αλλά διαβάζω και σε αυτό αλλά και σε άλλα θέματα ότι αλλάζεις συχνά την εξάτμιση και το γρανάζι και δοκιμάζεις την τελική του. Το παπάκι δεν θέλει και πολύ. Ανοίγματα και κόφτες να ξέρεις ότι ξερυθμίζουν πολύ εύκολα τις βαλβίδες. Επίσης όπως σου είπαν και τα παιδιά πιο πάνω άλλαξε μάστορα. Εμένα το δικό μου που έκανε κάτι παρόμοιο με το δικό σου μου έκαψε αντλία. Ούτε βουλωμένο μπεκ ούτε τίποτα.
 6. Ναι θα μπορέσεις να φορτίσεις παραπάνω συσκευές, αλλά θα φορτίζουν πιο αργά από το κανονικό γιατί από ένα μετασχηματιστή θα μοιράζεται το ρεύμα σε πολλές συσκευές.
 7. Υπάρχει ένα κατάστημα στην Καλλιρρόης το οποίο κάνει έλεγχο πλαισίου σε μηχανές. Μπορείτε να ρωτήσετε εκεί για να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες. (Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω λινκ από το μαγαζί για να μην θεωρηθεί διαφήμιση, αν θες πες μου να στο στείλω με πμ.)
 8. Μήπως ξέρει κάποιος πόσο είναι το διάκενο για τις βαλβίδες στο Crypton X? Γιατί στο manual λέει 0.10 - 0.14 για τις βαλβίδες εισαγωγής και 0.16 - 0.20 για τις βαλβίδες εξαγωγής και μου φαίνονται λίγο μεγάλα τα νούμερα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι το manual αναφέρεται στο μοντέλο με το καρμπιρατέρ. Να συμπληρώσω ότι ρύθμισα τις βαλβίδες σε αυτές τις τιμές και τώρα τις ακούω αρκετά γι'αυτό ρωτάω ποιο είναι το σωστό διάκενο.
 9. Στο σημείο που έχει φύγει το χρώμα, όταν θα περάσει το σπρέι από πάνω θα πιάσει κατευθείαν το χρώμα ή θα χρειαστεί και αστάρι?
 10. Όλα τα Crypton X την ίδια αντλία έχουν. Γενικά οι μόνες διαφορές που έχουν τα μηχανάκια που ήρθαν μετά το 2007 είναι το χρώμα των πλαστικών και το χρώμα στα καπάκια της μηχανής.
 11. Wave 110 i

  Τα λάδια θα αλλαχτούν στο πρώτο Service στα 1000 χιλιόμετρα. Ο ήχος που ακούς λογικά είναι από τον κινητήρα ή από την εξάτμιση. Είναι φυσιολογικός ο ήχος επειδή είναι ζεστό το μηχανάκι.
 12. Μια ερώτηση-απορία. Όταν οι βαλβίδες πρέπει να ρυθμιστούν ακούγονται κατά την κίνηση της μηχανής ή και στο ρελαντί? Γιατί ακούω έναν τέτοιο ήχο, αλλά όταν το μηχανάκι δουλεύει στο ρελαντί δεν ακούγεται τίποτα είτε είναι ζεστό, είτε κρύο. Το μηχανάκι είναι Crypton X.
 13. Το παραφινέλαιο μπορεί να προκαλέσει ζημιά στις τσιμούχες?
 14. Στα περισσότερα λάπτοπ με Windows 8/8.1 το κλειδί βρίσκεται στο Bios. Δεν έχουν το αυτοκόλλητο με τον αριθμό.