elprimerozen

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  2543
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  22

elprimerozen last won the day on February 4

elprimerozen had the most liked content!

Πόντοι

3926 Excellent

Σχετικά με το μέλος elprimerozen

 • Κλάση
  Έξω για βόλτα
 • Γενέθλια 07/27/76

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  Θεσσαλονίκη

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Ducati
 • myBike: Μοντέλο
  S2R

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

3396 προβολές προφίλ
 1. Λοιπόν κράτησα το μαμά γραναζωμα τελικά. Έβγαλε περίπου 225 km/h στις 8600 χωρίς να το πιέσω παραπάνω γιατί στις στροφές αυτές είναι φτωχό, μια χαρά. Του φορούσα και τα dbkiller. Έμαθα ότι στο ίδιο δυναμόμετρο γιαμαχα mt07 με φουλ akra, φίλτρο DNA και pc έβγαλε 61 άλογα. Δέκα λιγότερα από μένα, καλό μέτρο σύγκρισης. Επίσης πρέπει να σταματήσω να αλλάζω βίδες στην μηχανή....που θα πάει κάποτε θα τελειώσουν...
 2. Καλορίζικο και σιδερένιο!!
 3. Έτοιμη και είναι πανέμορφη (the beauty is in the eye of the beholder)! Ο κουβάς του συμπλέκτη και το γρανάζι στροφαλου από το 796 λειτουργούν τέλεια, το πείραμα πέτυχε. Καλύτερες αλλαγές, πιο άμεσες. Τα φρένα με το ένα δάχτυλο επιτέλους, το μπροστινό δε κατάλαβε τίποτα. Ο ήχος από τις εξατμίσεις πιο μπάσος και γλυκός με ένα υπέροχο γρυλισμα πάνω στην ροπή στα ανοίγματα, παραδέχομαι.
 4. Το έβαλα στα ραουλα να δω τι κάνει, πιο πολύ για τις βενζίνες... Λέμε τώρα. Τα στοιχήματα έπεφταν εξ αρχής, ο προγραμματιστής μιλούσε για 62-63 άλογα τροχό σε αυτό το δυναμόμετρο σύμφωνα με τα όσα έχει δει κτλ , ο μηχανικός που το έκανε βόλτα για 65 σίγουρα και εγώ τους έλεγα ότι αν δεν βγάλει πάνω από 70 θα το βάλω φωτιά. Τελικά έβγαλε πάνω από 70 στον τροχό! Οι βενζίνες θέλουν ρυθμίσεις αλλού πνιγμό αλλού στεγνώνει, λένε για pc3 ότι θα δώσει ένα δύο χαμένα στα ψηλά που στεγνώνει πολύ. Γενικά μου είπαν και να αφήσω έτσι δεν θα πάθει κάτι. Ακούω γνώμες.
 5. Το πρώτο είναι ο βασικός λόγος. Αυτό που αναφέρεις δεν γίνεται αν δεν φτιάξεις ολόκληρη εξάτμιση από την αρχη με όσα αυτό συνεπάγεται. Εγώ δεν γνωρίζω κατασκευαστή ή εξατμισά στην Θεσσαλονίκη που μπορεί να το κανονίσει εύκολα όπως λες.
 6. Για δύο λόγους. Οι σωλήνες της εξάτμισης στα v2 πρέπει να έχουν το ίδιο μήκος.Αν έχουν διαφορετικό ο κάθε κύλινδρος θα έχει διαφορετική μέγιστη απόδοση και άλλα χαρακτηριστικά στον τρόπο που αποδίδει την ροπή του. Οι αποστάσεις έπρεπε να διατηρηθούν. Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι ήταν ομορφότερο στα μάτια μου να μπουν εκεί τα τελικά! Έτσι είναι και τα εργοστάσιακα και τα arrow και από τις περισσότερες γωνίες νομίζω είναι ομορφότερα έτσι. Εδώ τα ίσια Εδώ όχι, νομίζω ότι είναι ομορφότερο έτσι.
 7. Ένα μικρό teaser.. είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.... Τα υπόλοιπα όταν τελειώσει! Η πρώτη δοκιμή με τον συμπλέκτη και το γρανάζι από 796 δείχνει άψογη.
 8. Στην αρχή αν διάβασες είχα παραγγείλει τρόμπα δαγκάνες δίσκους από 999. Οι δίσκοι δεν ταιριάζουν αλλά δεν ήταν μόνο αυτό το θέμα. Τελικά επέλεξα τον συνδιασμό που είχα δοκιμάσει στον δρόμο από το μουλτι 1100 και είχα μείνει ευχαριστημένος. Για τις εξατμίσεις οι σωλήνες που φοράει είναι arrow και όπως έγραψα για τα αγνώστου προελεύσεως τελικά δεν γνώριζα τι είναι. O μηχανικός μου από τους κωδικούς που έχουν βρήκε ότι είναι mivv xcone. Λίγη σημασία βέβαια έχει γιατί θα βάλω τά δύο leovince. Τα arrow τελικά αν και μου τα πρότειναν τα παιδιά δεν ήταν του γούστου μου ούτε αυτά. Επίσης συνειδητά επέλεξα το 800 σε σχέση με το 1000. Η χρηματική διαφορά με το χίλια δεν είναι μεγάλη αλλά σε τέτοιες μηχανές έρχεται σε δεύτερη μοίρα γιατί θα μπούμε σε συζητήσεις του τύπου 675-1050, 990 κτλ. Μου λείπουν μόνο 20.000 ευρώ να βάλω αυτό το μοτέρ που θέλω... https://www.carbon4us.com/en/ncr-factoy/4461-motor-racing-ncr-corse-1200cc.html Βρέθηκε ο υπαίτιος της τρομερής τελικής που έβγαλε το μοτέρ! 235km/h Ο τρελό Ιταλός έχει αλλάξει γρανάζι αλυσίδα και έχει βάλει βάση αλουμινίου ( quick release renthal sprocket carrier) και γρανάζι αλουμινίου πίσω 40 από 42 δόντια που είναι το μαμά. Το έχει μακρύνει ενώ όλοι του βάζουν πίσω όταν αλλάζουν 44 ή και 45 για να κοντύνει. Και γω αναρωτιόμουν αν το είχε οδηγήσει κάνεις στην Ducati πριν βγει στην παραγωγή, όπως είχα γράψει.... Αγόρασα ένα 42 σαν το μαμά και ένα 44 να δω ποιο με βολεύει! Άκου 40... Α μετά το μπροστινό που έγινε σέρβις και μπήκαν και τα οχλινς έστειλα και το πίσω για ανακατασκευή και βελτίωση! Βλέπουμε
 9. Χαχαχαχαχαχα κλαίω!!
 10. Δεν χαλάνε αυτά, ασπαστα λέμε! Έχω ένα φίλο που άρχισε να βαράει κάτι εκεί χαμηλά στον στρόφαλο... Πάρε πάρε!
 11. 848 ή στριτφαιτερ 1098? Ναι έτσι ακριβώς!
 12. Άρχισαν τα όργανα σήκω από την θέση σου χόρεψε ζεϊμπέκικο... Γαμω την Ιταλία μου μέσα. Πώς μου ήρθε να βάψω τα καπάκια.... ευτυχώς.... Τα άνοιξε ο μάστορας και με παίρνει τηλέφωνο κάτι κολυμπάει μέσα στα καρτερ σου ... Εγκεφαλικό εγώ... Τι κάνω μου λέει συνεχίζω το άνοιγμα να δούμε τι και πώς? Ναι του λέω άνοιξε και έρχομαι , θυμάμαι αυτό με τον συμπλέκτη που γίνεται χειροβομβίδα και σπάει τα μοτέρ... Τον ξαναπαίρνω και του λέω βγάλε συμπλέκτη... Το τσεκαρε καλά και ευτυχώς δεν είχε άλλη ζημιά.... Ήμουν πολύ τυχερός που δεν καρφώθηκαν πουθενά να πάρω το μοτέρ στα χέρια ή... Ευτυχώς που κόλλησα να τα βάψω ...θα είχε γίνει η ζημιά.. Το πρόβλημα στον συμπλέκτη δεν έχει επίσημη λύση. Άλλοι έβαλαν από 620 άλλοι από 800Μ άλλοι από 750ss άλλοι... Ο Κάκος χαμός. Πολλά σάιτ για Ducati ο καθένας το μακρύ και το κοντό του... Τρέλα καθαρή. Στην Αθήνα γνωρίζουν τα συνεργεία περισσότερα αλλά δεν είναι και ένα μηχανάκι που κυκλοφορεί... Τελικά αποφάσισα να ψάξω μόνος μου όλους τους κωδικούς της Ducati από το 2005 μέχρι το 2013 και φυσικά να καταλάβω πότε, για ηλίθιους λόγους, έδινε κάτι σετ και μετά το χώριζε σε 2 κομμάτια κρατώντας στο ένα τον ίδιο κωδικό δίνοντας στο άλλο άλλο κωδικό και φυσικά αλλάζοντας τιμή στο ανταλλακτικό με τον ίδιο κωδικό. Μαλ@κες μέχρι τέλους. Για να μην σας κουράζω περισσότερο έχω παραγγείλει καλάθι συμπλέκτη από 796 και γρανάζι στροφαλου (αυτό είναι το μεγαλο πρόβλημα) πάλι από το ίδιο μοντέλο. Το γρανάζι αυτό από το 2005 μέχρι το 2008 δεν έχει δικό του κωδικό! Όποτε μέχρι να έχω τα ανταλλακτικά στα χέρια μου να δούμε τι και πώς η μηχανή είναι στον πάγκο. Έβαψα καπάκια όπως είπα, σέρβις στις μπουκάλες, αλλαγή λάδια φίλτρα μπουζί ιμάντες, μπήκαν τα φρένα α έβαψα και την μανέτα γιατί ήταν η μία ασημένια η άλλη μαύρη και περιμένω τα ανταλλακτικά , τις εξατμίσεις καπάκια βίδες και ότι άλλο βγάλει στον δρόμο.... Α με την αλλαγή της τρομπας δεν μπαίνει ο καθρέφτης... Όλα τα τρέλα εδώ...
 13. https://www.car.gr/10447657-kawasaki-zr-zephyr-zephyr-750 Εδω είσαι αγαπητέ μου. Αυτό. Το ζαχάρωνα και γω, είναι καλό. Δώσε να φύγει γρήγορα το νεότερο που δεν εχει καμιά άξια, τόσο συναισθηματικη οσο και συλλεκτική. 1800-1900 το δικό σου και βάλε τα 2 χιλιάρικα εδώ να το πάρεις πριν φύγει. Εδω εχει αξία να ρίχνεις σιγα σιγα λεφτά επάνω του και πιθανών να ανεβάσει σε μερικά χρόνια και τιμή κοντά στα 6-7. Σκέψου το. Μηχανή για μια ζωή. Μπες και στο webike να δεις τι υπάρχει να φτιάχνεις...τρέλα. Το άλλο ΚΤΜ όπως είπε και ο ιπτάμενος είναι για πιτσιρίκια.
 14. Λοιπόν αγορά τις δύο leovince με τιμή όνειρο στα 325 ευρώ από ninja 400. Πάρε κόσμε!! Η άλλη επιλογή για KTM Duke 390 δύο arrow μαύρες αλλά έπρεπε να μπούνε πλαγιά λόγο διαμέτρου και χαλούσαν το λουκ στα 374 ευρώ οι δύο. (Αυτές έχουν τον ίδιο κωδικό για mt-09, οποίος θέλει να βγάλει καταλύτη και να βάλει μόνο τελικό με 187 ευρώ + περαστικά στον εξατμισα!). Έφτασαν και τα πρώτα καλούδια!! Τέρατα!!
 15. Χαχαχαχαχαχα!! Κλαίω!!! Ωχχχ καλά που ρώτησα!! Νόμιζα ότι ήταν σαν τα κινητά και τα υπόλοιπα κινέζικα προϊόντα που έχουν φτάσει σε ευρωπαϊκά επίπεδα!!! Θα πάρω τις κανονικές ! Ευχαριστώ!!