elprimerozen

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  2499
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  15

elprimerozen last won the day on November 19 2017

elprimerozen had the most liked content!

Πόντοι

3737 Excellent

Σχετικά με το μέλος elprimerozen

 • Κλάση
  Έξω για βόλτα
 • Γενέθλια 07/27/76

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  Θεσσαλονίκη

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  BMW
 • myBike: Μοντέλο
  R nine T

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

2697 προβολές προφίλ
 1. Είχα αλλά δεν χωρούσε να περάσει μέσα από την πόρτα της γιαφκας που το βάζω. Οπότε για την ώρα...
 2. Με τόσο χαμηλές πιέσεις δουλεύουν μόνο τα dunlop, σλικ και σεμισλικ. Οι άλλες εταιρείες σε τέτοιου τύπου ελαστικά έχουν τις προτεινόμενες χαμηλότερες από τις εργοστασιακές. Οι χαμηλές πιέσεις σε νορμάλ ελαστικά μεσα στην πίστα βοηθούν την γόμα να ζεσταθεί πιο γρήγορα και ουσιαστικά λόγο αύξησης της θερμοκρασίας αυξάνει και η πίεση που σε κάποιες περιπτώσεις επανέρχεται στα εργοστάσια επίπεδα πχ το 36/38 που αναφέρεις. Αν μπεις με τις προτεινόμενες από το εργοστάσιο ουσιαστικά και θα αργησουν να ανεβάσουν θερμοκρασία και υπάρχει περίπτωση να ανεβάσουν πιέσεις πολύ πάνω από το επιθυμητό με αποτέλεσμα χειρότερο κράτημα.
 3. Για μπροστά πιέσεις που βρήκες? Μόνο για το πίσω έχω βρει και είναι αυτές που έγραψες. Εγώ με τα 211 δούλευα 32 -21 πίστα και 28-26 δρόμο (καταδρομική) η 30-33 βόλτα. Έχω ακούσει κάποιους να δουλεύουν και πολύ χαμηλές μπροστά, παρόλα αυτά δεν προβλέπεται από την dunlop.
 4. Μετά από ατελείωτες δικτυακές ώρες αναζήτησης tail tidy κατέληξα ότι πρώτον δεν μου άρεσε καμία. Κάποιες που μου κάθονταν σχετικά στο μάτι ζητούσαν 500 ευρώ. Τελικά γονάτισα για κάνα πεντάωρο και το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό. Χρειάστηκε δύο βάσεις πινακίδας των 10 ευρώ, πολύ φαντασία, μεγάλη κολοφαρδια, κούραση και απόγνωσή. Νομίζω όμως το τελικό αποτέλεσμα είναι καλό. Οι δυσκολίες ήταν δύο. Το φανάρι που έπρεπε να τοποθετηθεί και μια βίδα από κάτω που βγαίνει ο κοκοβιος και μπαίνει η σέλα του συνεπιβάτη. Α η πινακίδα έπρεπε να παίζει τον ρόλο του λασπωτηρα γιατί έφυγε το κομμάτι μαζί με την μαμά βάση και να μπορεί αν χρειαστεί να αναδιπλωθεί... Δεν το ξανακάνω.
 5. Καλά θα ήταν αλλά τώρα μπορώ με την δουλειά!
 6. Εγώ ξεσηκώθηκα θα πάω την Πέμπτη μόνος!
 7. Πάμε Σέρρες τελικά? Να κάνω καμία γύρα την μεγάλη κυρία? Ψήνομαι για αύριο η την Πέμπτη. Πέμπτη καλύτερη!Μπας και πάω αύριο να αλλάξω λάστιχα...
 8. Χαχαχαχαχαχα ΟΚ τα λέμε εκεί. Ώρα, μια μία και μισή? Ωχ.. Να δω αν χωράει ο κωλος μου στο παντελόνι....
 9. Εγώ, πες μου ψήνομαι.
 10. Είχε κανείς gp racer πιο μπροστά να έχουμε πραγματική σύγκριση? Πολύ φοβάμαι ότι αν τα βάλει κάποιος με σκοπό και στόχο κάτι αντίστοιχο του S21 να απογοητευτεί σε δύο τρεις τομείς, χιλιομετρική απόδοση, απότομη μηχανή στην αίσθηση ,αν δεν ελέγχει συχνά πιέσεις να καταστρέφει την πρόσφυση που προσφέρουν από κακό πολυμερισμό και άσχημη απόδοση σε έντονη βροχόπτωση. Βέβαια μένουν να αποδειχθούν όλα αυτά , είπαν ότι είναι ουδέτερα σχετικά, βλέπω ειδικά στο μπροστινό μεγάλη αυλάκωση..θα δούμε... Μου έρχεται να πάω να τα βάλω παρόλο που έχω ακόμα λάστιχα!
 11. https://www.bennetts.co.uk/bikesocial/reviews/products/motorcycle-tyres/tested-dunlop-sportsmart-tt-tyre-review https://red-live.it/pneumatici/prova-dunlop-sportsmart-tt/