elprimerozen

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  2513
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  15

elprimerozen last won the day on November 19 2017

elprimerozen had the most liked content!

Πόντοι

3783 Excellent

Σχετικά με το μέλος elprimerozen

 • Κλάση
  Έξω για βόλτα
 • Γενέθλια 07/27/76

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  Θεσσαλονίκη

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  BMW
 • myBike: Μοντέλο
  R nine T

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

2956 προβολές προφίλ
 1. Bmw r9t Interceptor bi turbo
 2. H2 R

  Έτσι χρειάζεται κάθε άλογο παραπάνω!! Το θέλω!!!!!!
 3. Έχω ξαναβάλει αυτή την αγγελία πριν 3 χρόνια.... Με τις ίδιες φωτογραφίες.... Μπορεί και 4...,πριν πάρω το 09
 4. Χαχαχαχαχαχα, κλαίω!!! _---------------------- Μέχρι εδώ πάει, η bmw το παραξήλωσε!
 5. Το μεταλλικό αυτοκόλλητο θα το αφαιρέσεις με οδοντικό νήμα ή πολύ λεπτή μπετονια. Την κόλλα του θα την αφαιρέσεις με ξυλολη. Την εξάτμιση με autosol αυτήν ξέρω αυτήν εμπιστεύομαι. Για τους λαιμούς όπως είναι με σπρέι από πάνω.
 6. Κλαίω, χαχαχαχαχαχα!!!!!
 7. Λέει ότι σταματά τις πωλήσεις γιατί υπάρχει πρόβλημα σε ένα ανταλλακτικό στο μοτέρ από τον κατασκευαστή Loncin το οποίο βρέθηκε να μην πληρεί τις προδιαγραφές της bmw σε ότι έχει να κάνει με την μακροζωία του. Δεν παρέχουν πληροφορίες τι και πώς. Τώρα για όσους αγόρασαν το gs τους παρέχει δύο επιλογές, η μία είναι άλλη μηχανή για τις διακοπές τους και η άλλη να τους δώσει 1500 ευρώ δωροεπιταγή για εξοπλισμό bmw. Δεν είναι κάτι το επείγον ώστε να επιστραφούν άμεσα στις αντιπροσωπείες οι μηχανές αλλά θα επιδιορθωθούν στο πρώτο σέρβις.
 8. Θα πρότεινα να σας τις πλένω εγώ αλλά θα κοστίσει ως ιατρική πράξη. Δεν υπάρχει λύση το έχουμε ξανασυζητήσει. ------------- Α για τους λαιμούς στο Ντέρτι είχε χημικά ειδικά και έκανε 2 λεπτά να τους κάνει καινούργιους, αουτοσολ....το γουτουμπ δεν τα ξέρει όλα...
 9. Είδα τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο facebook. Είδα πολλά μηχανάκια από εδώ μέσα. Αν αυτό το θεωρεί καλό πλύσιμο τότε τι να πω....πάω να πάρω honda τώρα... Καλό πλύσιμο σημαίνει ότι η μηχανή βγαίνει ακριβώς όπως την πρώτη μέρα από το εργοστάσιο. Τι σημαίνει αυτό? Ότι πλαστικό ήταν ματ πρέπει να παραμείνει ματ, ότι ήταν μαύρο ματ να γίνει ξανά μαύρο όπως την πρώτη μέρα, οτι είναι από λάστιχο θέλει ξεχωριστή προστασία, ότι γυαλιζε να παρέμεινε έτσι κτλ. Αυτό θέλει τα σωστά προϊόντα και φυσικά την εμπειρία που ο συγκεκριμένος δεν φαίνεται να έχει. Και τους λαιμούς ρε παιδιά, τους λαιμούς. Τα μηχανάκια που πλύθηκαν μοιάζουν με ταμπλό ταρίφα. Λυπάμαι που τον προτείνετε. Το Ντέρτι έκλεισε και δεν ξανανοίγει....
 10. Για δώστε μέρα να κανονίσω με τις δουλειές
 11. Το μηχανάκι είναι για πίστα. Η κόκκινη γραμμή είναι η σωστή. Κάθε άλογο μετράει στα ψηλά. Τρομερή διάρκεια από τις 12 μέχρι τις 15+ . Τρελό. Μετά αν δεις ότι κάπου μέσα στην πίστα που τρέχεις έχεις ανάγκη για περισσότερη ροπή εκεί παίζεις με τα γρανάζια. Η μπλε γραμμή είναι για γυναίκα και αποσκευές. Όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε.
 12. Έτσι ήταν και τα δικά μου gp racer την πρώτη φορά που μπήκα πίστα. Δοκιμάσε 30 -31 μπροστά και 26-28 πίσω. Το μπροστινό δεν θέλει κάτω από 30 . Στα σχολεία πάντως σου προτείνουν να έχεις 30-22 στα gp racer οι εκπαιδευτές απευθείας.