elprimerozen

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  2416
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  13

elprimerozen last won the day on May 14

elprimerozen had the most liked content!

Πόντοι

3555 Excellent

Σχετικά με το μέλος elprimerozen

 • Κλάση
  Έξω για βόλτα
 • Γενέθλια 07/27/76

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  Θεσσαλονίκη

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  BMW
 • myBike: Μοντέλο
  R nine T

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

2183 προβολές προφίλ
 1. Yamaha

  Δεν τα γράφει το μανουάλι αυτά.
 2. Yamaha

  Φουλ συνθετικά 0-50 προτείνει η γιαμαχα για χρήση σε δρόμο και τρακντει. Αν είναι να το βάζεις πίστα και αυτό οπως το 07. Τώρα όλα τα άλλα είναι απόψεις δικιες μας.
 3. https://www.lexigram.gr/lex/enni/κωλόγερος#Hist1
 4. Πολύ ωραία, δείχνουν να δουλεύουν. Με το καιρό θα σκληρύνει.
 5. Τα ξημερώματα με ειδοποιούν να πάω στην ανάνηψη γιατί περιμένουμε σοβαρό τροχαίο. Αναισθησιολόγοι, ΩΡΛ, ορθοπεδικοί, νευροχειρουργοί, το χειρουργικό... Ήρθαν, εγώ ανέλαβα την κοπέλα. Άλλα δημόσια δεν μπορώ να πω. Η κατάσταση της παραμένει σοβαρή αλλά είναι σταθερή. Κάθε μέρα την παρακολουθώ. Όλοι ευχόμαστε για το καλύτερο.
 6. Έχει το kawa φίλος και το οδήγησα, πολύ με άρεσε το εργαλείο. Γκάζι έχει να πηγαίνεις άνετα όπου θες και όπως θες. Εμφανισιακά είναι πολύ όμορφο στο γκρι. Αίσθηση μηχανής στο δρόμο στρίβει με την σκέψη. Το είπα ότι μου άρεσε? Φοβερό! A, η σέλα ήταν τσιμέντο. Πάρε το χόντα όμως αν σου φτάνουν τα λεφτά.
 7. Τα 16 προ τα φοράω εγώ. Έχω 6000 km και το πίσω αν και άρχισε να γλιστράει θα βγάλει και άλλα. Συνήθως πουλάω την μηχανή πριν συμπληρώσει 10.000km οπότε δεν ξέρω πόσα θα βγάλει το λάστιχο. Το μπροστά κρατεί σαν παλαβό, καλύτερα από gp racer στην γλιστερή άσφαλτο , ιδιαίτερα στα φρένα. Το πίσω γενικά δεν κρατεί και τόσο καλά. Ο Βίκτωρας που τα φορούσε και αυτός μπορεί να επιβεβαιώσει για του λόγου το αληθές, φυσικά και ο Χάμπος που τα έχει δει πως πάνε στο δεύτερο πόδι με την μηχανή από κάτω μου να σπαρταράει σαν να έχει κόψει πλαίσιο..
 8. Καλορίζικο!! @Gee
 9. Το μεγαλύτερο ταλέντο του σήμερα, ένας αναβάτης που θεωρήθηκε ανίκητος, με την επιστροφή του Rossi στην γιαμάχα "ταπεινώθηκε" σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και αν αποφασίσει να αποσυρθεί ο γιατρός την παλέτα αυτών των αναβατών την έχει κάψει. Θα χρειαστεί να έρθει καινούργιος πιτσιρικάς για να ανακάμψει ο θεσμός του moto gp με την φυγή του.
 10. Παριστάνω τον μέσο ροσσάκια οπαδό όπως λανθασμένα περιγράφεται από τον o_xlapatsas .
 11. Ντροπή σου.
 12. http://www.motorcyclistonline.com/bmw-recalls-rninet-motorcycles-for-swingarm-pivot-pin-that-may-loosen BMW Recalls RnineT Motorcycles for Swingarm Pivot Pin That May Loosen If the right-side pivot pin loosens, the handling and stability of the motorcycle may be affected, increase the risk of a crash. Potential Number of Units Affected: 3,368
 13. Yamaha

  Έτσι ακριβώς. Δεν υπάρχει επιστροφή όμως, το παλιό δεν ξαναμπαίνει.
 14. Yamaha

  Κάτι γκέι αγγλακια είχαν διαμαρτυρηθεί για την απόκριση του γκαζιού. Όσοι θέλαν βαζαν το ήπιο πρόγραμμα που χαλούσε τον χαρακτήρα της μηχανής. Το πρόγραμμα στο tracer ήταν ακόμα πιο γλυκό. Δεν ηταν είναι υποχρεωτικό .
 15. Κάποιος το κάρφωσε, δεν γίνεται διαφορετικά