Steve

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  516
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

444 Excellent

Σχετικά με το μέλος Steve

 • Κλάση
  Σπίτι, δουλειά
 • Γενέθλια 08/15/98

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  Άργος

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • myBike: Μοντέλο
  CB500X

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  NOLAN N86

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

1728 προβολές προφίλ
 1. Καλή χρονιά σε όλους, υγεία και χαρά να χαρίσει το νέο έτος σε όλο το κόσμο.
 2. CB 500 X

  Ναί κάνουν https://webimg.secondhandapp.com/w-i-mgl/5a956035f185042513d58092
 3. Έχω το Stihl FS-260 C. Το αγόρασα φέτος την άνοιξη 650 ευρώ, έχει 2,7 ίππους και είναι 7,7 κιλά βάρος, καλή οικονομία στο καύσιμο και επαγγελματική απόδοση. Θεωρώ ότι είναι στην μεσαία κατηγορία των επαγγελματικών χλοοκοπτικών
 4. CB 500 X

  Νομίζω ότι για αυτά που ζητάς πρέπει να κοιτάξεις και το NC750X DCT.
 5. Κάθε φορά που ανακοινώνουν αυξήσεις , έχω παρατηρήσει ότι αναφέρονται πάντα στην σύμβαση που έχουν με το δημόσιο. Σαν να υποννοόυν ότι είναι όρος αυτής. Δεν έχω πρόσβαση σε λεπτομέρειες για να το τσεκάριζα ούτε είμαι του χώρου, το λέω απλά σαν παρατήρηση
 6. Βάλε Ohlins μπροστά για να δεις αρχικά μεγάλη βελτίωση και ανάλογα με τα οικονομικά σου βλέπεις και για την πίσω.
 7. Φίλε κάνεις για πλοηγός, έχεις πιάσει το νόημα, μπράβο. Όταν όλη η ομάδα είναι μαζί υπάρχει ενδιαφέρον και όρεξη, συν τοις άλλοις ο πλοηγός που πρώτος αντιμετωπίζει τις στροφές και τα εμπόδια βοηθάει τους πίσω του να αποκτήσουν σβέλτο ρυθμό γιατί ο ένας βλέπει τον άλλον. Αν ανοίξεις το γκάζι και φύγεις μπροστά τότε όλοι θα τρέχουν μόνοι τους και θα παλεύουν με τις στροφές και την κούραση.
 8. CB 500 X

  Υπάρχει και ελληνική ομάδα CB500 στο FB για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη Honda CB500 X/F/R Hellas Club
 9. CB 500 X

  Το έχω βάλει σε μοντέλο του 2013/2014. Καλό είναι, παίρνει πλαινά αλλά τα δικά του. Η εταιρία λέγεται adv-tech
 10. Το επέστρεψα και μου το αντικατέστησαν με καινούργιο το οποίο δούλεψε σωστά και γρήγορα. Τι να πω, μάλλον το προηγούμενο είχε πρόβλημα!
 11. Καλησπέρα παιδιά αγόρασα από το e-shop τον laser εκτυπωτή samsung SL-M2026W. ήταν σε έκπτωση και τον χτύπησα, έλα όμως που κοντεύω να χτυπήσω και το κεφάλι μου στο τοίχο με το πόσο στρυφνή είναι η διαδικασία να ενεργοποιηθεί το wireless του εκτυπωτή ώστε να μπορώ να εκτυπώνω ασύρματα από το πισί αλλά και το κινητό μου. Προσπάθησα κάποιες ρυθμίσεις και static ip που είδα στο youtube αλλά τα έκανα χειρότερα! Υπάρχει κανείς που να ξέρει από δίκτυα να με βοηθήσει να βρώ την άκρη του νήματος; Νομίζω ότι έπρεπε να είχα κάνει από τη αρχή ό,τι λέει το παρακάτω βίντεο αλλά τώρα πιά κατά την διαδικασία εγκατάστασης δεν βλέπει το configuration του εκτυπωτή! Στο 2:32 γεμίζει μία πράσινη μπάρα και μετά εμφανίζει μία λίστα με τα δίκτυα. Εμένα τώρα πιά η διαδικασία φτάνει στη πράσινη μπάρα αλλά αντί για λίστα με wi-fi δίκτυα μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να κάνει import data from the printer και setup failed to bring WLAN data from the selected printer. Το γαμώτο είναι ότι αρχικά μου έβγαζε την λίστα με τα δίκτυα αλλά μετά τα θαλάσσωσα. Ευχαριστώ
 12. CB 500 X

  Αν κάποιος χρειάζεται μόνο μπαγκαζιέρα και όχι πλαινά, υπάρχει και η επιλογή της ADV-Tech όπου δεν αφαιρείς τα χερούλια.
 13. CB 500 X

  Είχε κάνει 2-3 κόμπους αλλά τους τελευταίους 3-4 μήνες ξεχείλωνε συνεχώς, φαινόταν ότι είχε πάρει δρόμο. Δεν έχω ξαναλλάξει αλυσίδα, κράτησε 4 χρόνια και 41Κ χλμ. Το σέρβις μου έδωσε την επιλογή να κρατήσω τα ίδια γρανάζια αν ήθελα (είπα οκ). Η αλυσίδα της προηγούμενης φωτογραφίας δεν είναι ακριβώς σαν την δικιά μου, πριτσινωτή μου έβαλαν.
 14. CB 500 X

  Καινούργια αλυσίδα DID 520VX2 114 zb κόστος 90 ευρώ με τα τοποθετήσεως, γρανάζια παρέμειναν τα ίδια.
 15. CB 500 X

  Ο χαρακτήρας της μηχανής είναι όντως αυτός που περιγράφουμε αλλά με τρώει και μένα η περιέργεια να βλεπα πως θα είναι με άλλο γρανάζι. Τώρα που κοντοζυγώνει η αλλαγή της αλυσίδας θα το συζητήσω με το μάστορα.