mararn

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  87
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

69 Excellent

Σχετικά με το μέλος mararn

 • Κλάση
  Γυρνάει δεν γυρνάει
 • Γενέθλια 05/08/88

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  Λευκωσία
 • Ενδιαφέροντα
  μπασκετ , motoGP

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • myBike: Μοντέλο
  VFR 800 VTEC
 • myBike: Κυβισμός
  800

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  Shark Speed R

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

620 προβολές προφίλ
 1. Καταρχάς Καλώς να ορίσετε! Ήμουν φοιτητής Πάτρα 5 χρόνια και δουλειά 2. φέτος ήρθα Κύπρο για καλύτερες προοπτικές και όντως είναι καλύτερα τα πράγματα εδώ! Είναι μύθος ότι όλα έχουν τριάντα τοις εκατό πάνω! Μην σου πω και το αντίθετο λόγων φορολογίας στην Ελλάδα. Μόνο να φας έξω είναι ακριβό αλλά με την διαφορά που έχει το σούπερ μάρκετ τα κάνεις απόσβεση με δύο τρεις φορές που θα μαγειρέψεις. Με τα ενοίκια έχει απόλυτο δίκαιο ο φίλος από πάνω. Βρίσκεις ότι θες. Και σε σχέση με τους μισθούς Ελλάδας και λίγο πιο ακριβό να είναι πιο φθηνό θα σου φανεί στο τέλος του μήνα γιατί θα μείνουν λεφτά στο καλάθι! (Η κοπέλα μου είναι από Ελλάδα και το επιβεβαιώνει συχνά ότι είναι φθηνότερα εδώ) Στο θέμα μας. Εγώ επειδή δεν διέγραψα τις ελληνικές πινακίδες όταν το έγραψα εδώ τον Φεβρουάριο και δεν ξέρω αν θα μου βγει σε κακό! Και γιατί Φεβρουάριο; ενώ ήρθα Σεπτέμβρη; επειδή μόλις είχα πλήρωση εξάμηνη ασφάλεια και έβγαλα με δεκαπέντε ευρώ νομίζω περισσότερο την πράσινη κάρτα ασφάλισης με κάλυπτε σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως Κύπρο. Την μεταφορά την έκανα μαζί με τα βιβλία ρούχα και προσωπικά είδη οπότε ακριβώς δεν ξέρω να σου πω τιμή αλλά λόγω αυτού ήταν φθηνότερα! Αν δεν κάνω λάθος 320 η μηχανή! Και είκοσι ευρώ ο εκτελωνισμος! Προτείνω ανεπιφύλακτα να έρθουν να στην πάρουν από το σπίτι για να στην τυλίξουν με την ησυχία τους και να γίνει σωστή και καλή δουλειά! Αν θυμηθώ να σου στείλω φωτο πως τύλιξαν το cb Μου! Ο Αντρέας στεργιδης(00 30 21 0803 4130 ) ανέλαβε την μεταφορική αλλά από την Πάτρα για Αθήνα το τυλιγμα το ανέλαβε ο καιμακας που είναι εταιρεία στην Πάτρα αλλά πιθανών αν τους το ζητήσεις να στην τυλίξουν καλά θα το κάνουν πιστεύω! Ότι άλλο χρειαστείς στείλε ελπίζω να βοήθησα!
 2. Χαίρεται! θα ήθελα να ρωτήσω εκ μέρους ενός φίλου , ποια λάστιχα προτείνετε για το freewind! διαστάσεις 100/90-19 , 130/80-17 ! χρήση για ελάχιστο χώμα εως καθόλου! αυτός προσανατολίζεται προς τα michelen anakee 3 , τα bridgestone 501/502 , τα dunlop trailmax TR91 ???? οποαδήποτε άλλη επιλογή δεκτή!!!
 3. Χαίρεται! να μιλήσω εκ πείρας! 15-45 να βάλεις γιατί ειναι το ιδανικό! εμένα που είναι του 92 εβγαινε μαμα 15-43 και τα επόμενα cb με 15-45! 'αρα υπάρχει λόγος! υπάρχει μαρτυρας εδω μέσα που το είδε να πιάνει 80 η πρωτη 120 η δευτερα και μετα δεν θυμαμαι(με 15-43)! ενω με το15-45 , 60 πρώτη 100 δευέρα κοκ! αρα σημαντική διαφορά! επισης άλλος πιο σημαντικός λόγος είναι ότι το 43 πισω δεν κάνει καθόλου για την πόλη! 'ηρεμα μεν και οικονομικά στα ταξίδια αλλά χάλια μαύρα στην πόλη! επιτάχυνση μηδέν! με το 45 πισω καποιες φορές που ελαττώνεις αρκετά αλλά όχι τελείως σε ένα στοπ δεν χρειάζεται να κατεβάσεις σε 1η ! αυτό μου άρεσε και με βοήθησε πολύ! ουτε λόγος κατ'εμέ να αλλάξεις το μπροστά! μετά αν βάλεις 46 πίσω (αν βγαίνει) θα παραπάει πολύ! θα κοντύνει πολύ και δεν θα μπορείς να πάς μια βόλτα ήρεμα με την 6η! υποθετω θα ειναι μετά την ροπή του και θα κουράζει αυτό(και αύξηση κατανάλωσης στο ταξίδι)
 4. Περαστικά Γιανναρε! Συν ακόμη ένας παιδιά! Θα έρθει ο alexspericd μαζί με την αφρικανα του!!!!
 5. Με υγείες! άντε καλά ταξίδια και αχρείαστο να είναι! Πολύ ωραίο φαίνεται!
 6. Απίστευτος αγώνας! Τυχεροί όσοι το είδατε ζωντανά
 7. Μακάρι να κόψουν την φόρα του αχωνευτου
 8. Και μια πρωινή
 9. Έχει ανώτατο και κατώτατο όριο το ψυκτικό δοχείο! μην το ξεπερνάς προς τα πάνω ! Γι'αυτό έκανε υπερχείλιση και το έβγαλε στα πλάγια! Στο λέω γιατί τα έπαθα και εγώ! Μπορεί να θέλει αλλαγή φλαντζας αφου παρατηρεις τετοια θεματα! Πως κοιτάς αν έχει ψυκτικό υγρό το ψυγείο; αφορά τον flying!
 10. Αργεί να πάρει ! Πρέπει να πέσεις σε πολύ κίνηση και να πλησιάσει κόκκινα για να ξεκινήσει! Αλλά αργεί και να κρυώσει! Καλό είναι να πηγαίνεις ήρεμα κανένα χιλιόμετρο πριν πας σπίτι να την παρκάρεις για να κρυώσει !!!! Άνοιξε, καλού κακού, το πλαϊνό καπάκι με ένα αλενακι Και κοίτα αν έχει ψυκτικό υγρό μέσα και πόσο!
 11. Απορώ τι του είπες όταν το έμαθες αυτό ! Ελπίζω να μην το συνεχίζει αυτό και εσύ να το ξέρεις γιατί είσαι αρκετά ένοχος !
 12. Καλώς όρισες και από μένα! Για πες αλήθεια, δεν είναι λίγο πιο ωραίο να οδηγείς το δίτροχο?B)
 13. Φίλε κύπριος είσαι ή Κύπρο μένεις ;
 14. ελπίζω να είσαι το ίδιο συνειδητοποιημένος με τον estebahn όσο αφορά την ηλικία σου για το ’εργαλείο’ που σκέφτεσαι να αποκτήσεις!!!