The Dread Rider

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1398
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  13

Όλο το περιεχόμενο του μέλους The Dread Rider

 1. Μάρκας; Τσινγκ-τσανγκ-τσονγκ;
 2. GLX

  ΠΕΘΑΝΑ!!
 3. Booyah θεός απλά!
 4. GSXR με γιοσιμούρια να κάνει πραπ πραπ, κράνος MT με φιμέ ζελατίνα, μανίκι tattoo στο χέρι και κολλητό κοντομάνικο.
 5. Μπας και η Schuberth μοιράζεται με την BMW κάνα σχεδιαστή;
 6. Υπάρχουν ποικίλλα πράγματα για να πάει "λίγο καλύτερα", αλλά η σχέση τιμής/αποτελέσματος θα είναι τραγική. Σκέψου για παράδειγμα, βάζεις μια πιο ελεύθερη εξάτμιση (απελευθερώνεις εξαγωγή) και μια φιλτροχοάνη (απελευθερώνεις εισαγωγή), συνεπώς πρέπει να ρυθμίσεις το μίγμα βενζίνης αέρα καθώς τώρα είναι πιο φτωχό. Όμως, το μηχανάκι σου είναι injection (δεν είναι καρμπυρατέρ να πεις ότι θα πάρεις κάνα ζιγκλέρ και θα το ρυθμίσεις μόνος σου σχετικά οικονομικά), άρα χρειάζεται να ρυθμιστεί από τον εγκέφαλο (δουλειά που δεν μπορείς να την κάνεις μόνος σου). Αυτό θα κοστίσει πολλά €€€ και, επειδή το μοτέρ του παπιού είναι μικρού κυβισμού και επιδόσεων, η διαφορά θα είναι αμελητέα για το κόστος. Φτιάξε τα θέματα του, κάνε υπομονή να βγάλεις Α2 και πάρε ένα μεγαλύτερο.
 7. Κοίτα, grammar nazi, παράπονα κ.λπ., αλλά όταν βλέπουμε και εμείς κάτι "υποτείθεται", "πάσσο" "πέρνουνε" κ.λπ, ε, είναι λίγο κουραστικό. Σίγουρα έχουμε δει και χειρότερα, αλλά ένα κείμενο με σωστή ορθογραφία και δομή είναι πολύ πιο εύκολο και ευχάριστο στην κατανόηση από τον άλλο.
 8. Τι παίζει με αυτούς ρε μλκ... Έχουμε και εδώ έναν που έχει μια άφτερμαρκετ εξάτμιση κούφια με 50 τρύπες που όλο μαρσάρει και γκαζώνει και δεν κρατιέται..
 9. Αυτό θεωρώ ότι ισχύει για όλα τα μηχανάκια. Αν δεν σκοπεύεις να το κρατήσεις καιρό και δεν το έχεις καύλα, ΔΕΝ πετάς λεφτά σε βελτιώσεις, ΕΙΔΙΚΑ σε παπί. Εσύ μόνο την εντύπωση ότι έχεις καύλα με το μηχανάκι σου δε μου δίνεις.
 10. Αρκετά περισσότερες φορές απ'όσο φαντάζεσαι
 11. Σου απαντήσαμε και στο προηγούμενο τόπικ. Α1 και X = παράνομος. Από εκεί και πέρα νοήμων άνθρωπος είσαι, κάνεις τις επιλογές σου.
 12. Να κερνάς τσαγάκι σε τυπάδες που το παίζουν γρήγοροι με X : Αξία ανεκτίμητη
 13. Φάτα σε βενζίνες και πιτόγυρα. Δεν αξίζει να ρίξεις τόσα λεφτά για τέτοια αναβάθμιση σε παπί. Ουσιαστική διαφορά δεν θα δεις.
 14. Ωπ, δεν το πρόσεξα καθόλου. Άκυρο.
 15. Πάντως με μια σύντομη αναζήτηση στο car υπάρχουν μοντέλα του '11. https://www.car.gr/10728415-kawasaki-zx-10-r-ninja
 16. Δεν αλλάζει κάτι ο συμπλέκτης. Εφόσον ο νόμος λέει ότι με το Α1 έχεις το δικαίωμα να οδηγήσεις μοτοσικλέτες μέγιστου κυβισμού 125 cm3, μέγιστης ισχύος 11 kW και λόγο ισχύος προς βάρος μικρότερο από 0,1 kW/kg, μπορείς να οδηγήσεις και CBR,CBF κ.λπ. Και το CBR και το Innova π.χ., μοτοσικλέτες θεωρούνται.
 17. Ο έλεγχος της αστυνομίας είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να απασχολεί κάποιον με Α1 και X. Αν (φτου-φτου μακριά από τον καθένα μας) συμβεί κανένα ατύχημα, η ασφαλιστική θα σου πει ωπ μεγάλε οδηγούσες μηχανάκι που δεν το καλύπτει το δίπλωμα σου και μετά θα σε τρέχει στα δικαστήρια.
 18. Μα δεν υπάρχει Crypton X 125
 19. Δίπλωμα έχεις; Έχε υπόψιν σου ότι το X χρειάζεται Α2 για να είσαι νόμιμος.
 20. Διαθέσιμο ξανά το DRZ του @Smias για όσους ενδιαφέρονται για την κατηγορία https://www.car.gr/10794446-suzuκi-dr-z-400-sm
 21. Πάρε ένα αξιόλογο σαμπουάν αυτοκινήτου για αρχή όπως αυτό. Αν θες να κάνεις σωστή δουλειά με το χρώμα και να το επαναφέρεις, πρέπει να πάρεις ένα polish (γυαλιστικό) και μετά να το περάσεις με κερί (wax). Για ζάντες ψαλίδι και γενικά σημεία που μαζεύουν έντονη και ανθεκτική βρωμιά παραφινέλαιο/κηροζίνη, τρίψιμο και καλό ξέπλυμα με νερό.
 22. Apply filter oil or heavy oil (SAE 80-90 W) λέει, όποτε έβαλα ότι είχα εύκαιρο. Ναι δεν το έπνιξα στο λάδι, ίσα-ίσα να "αλλάξει" το χρώμα του.
 23. Τελικά το έπλυνα με υγρό πιάτων και καθάρισε μια χαρά, λάδι χρησιμοποίησα ένα 75W90 που μου είχε μείνει από το κιβώτιο μιας και το μάνιουαλ έλεγε 80-90W. Μυρίζει λιγάκι αλλά φαντάζομαι μετά από μερικές βόλτες θα ξεθυμάνει.