The Dread Rider

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1604
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  20

Όλο το περιεχόμενο του μέλους The Dread Rider

 1. Δεύτερος και καταϊδρωμένος... Ρε @ΓιωργοςΤΤ, πώς τα πετυχαίνεις όλα τα διαμαντάκια πρώτος;
 2. The Fighter (2010) : http://www.imdb.com/title/tt0964517/?ref_=nv_sr_1 Σκηνοθέτης : David O. Russell Πρωταγωνιστές : Christian Bale, Melissa Leo, Amy Adams, Mark Wahlberg Υπόθεση : Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, διηγείται την ιστορία δύο αδερφών, του εθισμένου στο κρακ και πρώην πρωταθλητή πυγμάχου Dicky Eklund και του ανερχόμενου πυγμάχου και αδερφού του Micky Ward Με όλες τις ταινίες boxing που έχουν κυκλοφορήσει πια, αναρωτιέται κανείς πόσο ακόμα θα "αντέξει" και θα αποδώσει αυτός ο τομέας. Η συγκεκριμένη δεν φέρνει κάτι πρωτότυπο και πρωτοποριακό στο τραπέζι από άποψη σεναρίου/εξέλιξης, όμως σε αντίθεση με άλλες επικεντρώνεται περισσότερο στην ζωή και σχέση των δύο αδερφών καθώς και στο σύνολο της οικογένειας τους, παρά στο μποξ καθ'αυτό. Το σενάριο αρχικά, όπως ήδη ανέφερα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι η κλασσική ιστορία από το μηδέν στην κορυφή, με προβλέψιμη πορεία. Αυτό όμως που πραγματικά εξυψώνει την ταινία στα μάτια μου είναι η καταπληκτική απόδοση των ηθοποιών. Ξεκινώντας από τον αδύναμο κρίκο imo, τον Mark Wahlberg ( ο οποίος όμως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση αυτής της ταινίας) τον οποίο προσωπικά απολαμβάνω σαν ηθοποιό, απλώς, σε τέτοιους ρόλους που απαιτούν να δεθεί το κοινό συναισθηματικά με τον χαρακτήρα, μου βγάζει μια απάθεια. Βέβαια, έχει και τρομερό ανταγωνισμό από το υπόλοιπο cast. Ο Bale με άφησε πραγματικά με το στόμα ανοιχτό. Πάντα τον είχα σε εκτίμηση σαν ηθοποιό, αλλά εδώ πιστεύω ότι ξεπέρασε τον εαυτό του. Πραγματικά εθίζεται στον ρόλο του, και πετυχαίνει την απεικόνιση του εθισμένου στα ναρκωτικά Dicky από κάθε άποψη. Η αδύνατη εμφάνιση με τα χαλασμένα δόντια, οι εμφανείς επιπτώσεις των ναρκωτικών στα μάτια του, στη στάση του αλλά και στον τρόπο που συμπεριφέρεται, και φυσικά η συμπεριφορά του, με την εμφανή αδυναμία να απαγκιστρωθεί από την "δόξα" του παρελθόντος και να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Εξίσου αντάξιες οι αποδόσεις της Leo και της Adams, η πρώτη ως η προβληματισμένη μητέρα που είναι "χαμένη" στην πραγματικότητα της αλλά δείχνει και μια ανθρώπινη πλευρά που σε κάνει να την λυπάσαι από το να την μισείς απλώς ως την "κακιά" της υπόθεσης και η δεύτερη ως η ενθαρρυντική και λογική κοπέλα του Micky που θέλει να απαγκιστρωθεί από την οικογένεια του που νιώθει ότι τον "τραβάει" προς τα κάτω. Άκρως ευπρόσδεκτο το ωραίο ροκ soundtrack, καθώς και η σκηνοθεσία του Russell, με την προσέγγιση "ντοκυμαντέρ" που σε ξεγελάει και την old school αναπαράσταση των αγώνων. Συνοπτικά, ένα κλασσικό σενάριο, προβλέψιμο μεν, με καταπλητικές αποδόσεις από τους ηθοποιούς όμως που το ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο. 8,7/10
 3. Α δε ξέρω, εγώ 17000 χιλιόμετρα τώρα δεν είχα προβλήματα. Την βγάζεις που και που και καθαρίζεις τον άξονα και είσαι κομπλέ (και φυσικά δεν κλωτσάς σαν τον αούγκανο).
 4. Για αυτό παίρνεις μηχανάκι που χει μόνο μανιβέλα και δεν έχεις τέτοιες ανησυχίες
 5. Άμα δεν έχετε Κρυπτο Χ με ρεθινγκ μποι τρυπητές και ρειθτεκ δεν ρίχνετε γκομενάκια πάρτε το χαμπάρι. Α, και κοσο κοντέρ, δεν τα ξεχνάμε αυτά!
 6. Πω ρε φίλε τι ύπουλο ήταν αυτό... Ούτε που κατάλαβα πώς και πότε έχασε πρόσφυση.
 7. MT-07

  Τουλάχιστον ο πήγασος βρέθηκε... Το κοντέρ πού να βρεθεί τώρα... Άσε που έγινε και ζημιά στην καλωδίωση. Τι να πει κανείς... Να τους κοπούν τα χέρια!
 8. Καλώδια/φίσες που δεν θα ξαναχρησιμοποιηθούν μπορώ να τις καλύψω με μονωτική ταινία και να τις βάλω κάπου να μην εμποδίζουν με δεματικά;
 9. Κάποιον*, η επόμενη λέξη αρχίζει από Τ.
 10. Πολύχρονος, υγιής και με πολλές ωραίες βόλτες!
 11. Λογικά αναφέρεται στη λεπτή σιλουέτα του.
 12. Το υγρό φρένων (συγκεκριμένα τα DOT 3,4,5.1 που χρησιμοποιούνται στις μοτοσυκλέτες) βασίζονται στην γλυκόλη και κατά συνέπεια είναι υδρόφιλα. Μετά από έναν ορισμένο αριθμό χιλιομέτρων ή χρόνου (2 χρόνια μαξ) αποκτούν αρκετή περιεκτικότητα νερού με αποτέλεσμα να μειώνεται το σημείο βρασμού τους και η αποτελεσματικότητα τους.
 13. Μπορείς κυριολεκτικά να αλλάξεις υγρό φρένων με 5 ευρώ, ένα γερμανοπολύγωνο, ένα σταυροκατσάβιδο και ένα σωληνάκι βινυλίου.
 14. Από την άλλη μεριά, ο καθένας έχει το ελεύθερο της κοστολόγησης του προϊόντος που πωλεί (όπως και ο αγόραστης το ελεύθερο της επιλογής του τί θα αγοράσει) και υπάρχουν άτομα που θα προτιμούσαν να δώσουν 6κ για το συγκεκριμένο, παρά για ένα καινούριο MT-07. Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
 15. Το υποπλαίσιο το θεωρώ απίστευτο να έχει σπάσει. Σούζες έχω κάνει κατά καιρούς, όχι ιδιαίτερα πολλές φορές όμως. Η ουρά είναι αυτό εδώ το κομμάτι, που βιδώνει στο πάνω κομμάτι του υποπλαισίου :
 16. Χαχαχαχαχ δεκτή ανταλλαγή με TDM, και έτσι ολοκληρώνετσι ο κύκλος του Έλληνα κάγκουρα.
 17. Μπορεί να είναι ιδέα μου, αλλά μου φαίνεται ότι η ουρά έχει αρχίσει να "κάθεται" πιο χαμηλά απ'ότι στην αρχή. Οι βίδες όμως που της τσέκαρα είναι σφιγμένες κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να έχει "στραβώσει" το πλαστικό; Θεωρείται φυσιολογική φθορά, ξέρω γω στα 20κ χλμ το αλλάζεις;
 18. Μάλλον δεν έχεις πετύχει πολλά
 19. MT-07

  Φαντάζομαι η ερώτηση του αφορούσε στο γιατί το πόσταρες στο MT-07 topic.
 20. Πω ρε φίλε, τι λες τώρα... Περαστικά και αγύριστα. Σου έκοψε το ταξίδι στη μέση, σε ταλαιπώρησε αφάνταστα, απέμεινες χωρίς μότο και επιστρέφεις Ελλάδα και λαμβάνεις τόσο σκατένια αντιμετώπιση από τον αντιπρόσωπο... Ξινό να του βγει. Τέτοια αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από την πλειονότητα των Ελλήνων αντιπροσώπων δεν είναι η πρώτη φορά που την ακούω, αλλά και από την Kawasaki Ολλανδίας; Έχεις χίλια δίκια να μην ξανασχοληθείς με την εταιρία.