The Dread Rider

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1282
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  12

Όλο το περιεχόμενο του μέλους The Dread Rider

 1. Απλά στο παλιό μπουρδ@λο mybike, για να κάνεις embed ένα βίντεο έβαζες το link στο "εισαγωγή εικόνας από URL" και στο εμφάνιζε κανονικά, ενώ στο καινούριο απλά κάνεις επικόλληση το link και είσαι έτοιμος. Εξού και η σύγχυση του Νικόλα.
 2. Βγαίνουν και σε 140. Κοίτα, τώρα για τα λάστιχα βρήκες κουλομαρία να ρωτήσεις. Τουλάχιστον στο δικό μου μηχανάκι (ελαφρύ και σχετικά αδύναμο) δεν έχω νιώσει να με "προδώσουν" ποτέ, τώρα στα 6000 χλμ εμένα προσωπικά ίδια και απαράλλαχτα μου φαίνονται από άποψη φθοράς και παρέχουν πολύ καλή "πληροφόρηση" του τι γίνεται κάτω από τα πόδια σου.
 3. Εγώ θα πρότεινα τα ίδια με τα δικά μου : Bridgestone Battlax RS10
 4. Άντε, καλοτάξιδο το Τενερέ!
 5. Σόρρυ δηλαδή ρε φίλε, αλλά εσύ ως νέος οδηγός δεν ήξερες ότι έπρεπε να πλένεις και να λαδώνεις την αλυσίδα; Ποδήλατο δεν είχες πριν πάρεις μηχανάκι; Αυτό αλυσίδα δεν είχε;
 6. Δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. Οπότε σε ρωτάνε, θες να περιμένεις και να σου στείλουν e-mail μόλις φτάσει σε αυτούς και το στείλουν σε σένα με τον κωδικό για το tracking ή θες να αλλάξεις την παραγγελία σου;
 7. Πολλά ενδιαφέροντα πράγματα...
 8. Εγώ πάντως το θεωρώ το καλύτερο ευρωπαϊκό site για εξοπλισμό μότο. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
 9. CB 500 X

  Χίλιες φορές να πλαγιάσω τη μηχανή στο σταντ και να βάλω ένα κομμάτι ξύλο στο δεξί μαρσπιέ του οδηγού παρά να δώσω 30 ευρώ για αυτό.
 10. 600 δεν είναι το δικό σου;
 11. Για να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο : Τετράχρονο (CBF,Terra κ.λπ.): Χαμηλή κατανάλωση Μεγάλη αυτονομία Οικονομική συντήρηση Εργαλείο Συνήθως, εύκολη μεταπώληση Δίχρονο (SX,WRE/SM κ.λπ.) Αυξημένη κατανάλωση Ίσως πιο ακριβή συντήρηση Σαφώς αυξημένο fun factor (δεν είναι "εργαλείο" όπως το 4T) Έχει κάποιες ιδιαιτερότητες στον τρόπο οδήγησης Πιθανές δυσκολίες στην μεταπώληση Άμα δεν πιάνουν έστω και λίγο τα χέρια σου και δεν έχεις στοιχειώδεις μηχανικές γνώσεις, δεν είναι για σένα TL;DR Ζυγίζεις τα θέλω σου και τις ανάγκες σου, και παίρνεις αυτό που τις καλύβει. Δεν είναι πυρηνική φυσική.
 12. Δεν έχω άποψη για το Colori, πάντως για το Rev'it ακούγονται τα καλύτερα.
 13. Άλλαξα τα λάδια του κιβωτίου ταχυτήτων
 14. Δεν παρέθεσα άποψη για το συγκεκριμένο θέμα,απλά παρενέβησα γιατί ακούγονται διάφορες ιστορίες επιστημονικής φαντασίας για τα δίχρονα....
 15. Εγώ πάντως ως κάτοχος 125 διχρόνου το οποίο αγόρασα καινούριο,το τονίζω αυτό,στα 11500 χιλιόμετρα πια μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Θεωρώ ότι εάν αγοραστεί καινούριο ένα 125 δίχρονο,συντηρηθεί σωστά και οδηγηθεί όπως πρέπει να οδηγηθεί ένα δίχρονο,δεν θα βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα.
 16. Όχι ιδιώτης είναι. Το μηχανάκι είναι το RSV4 FW. Limited έκδοση για πίστα μόνο φάση H2R
 17. akritidis.com Και εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα τους. 43 ευρώ βγήκαν όλα τα παραπάνω, η BGS είναι γερμανική μάρκα και η καστάνια έχει 72 δόντια (θεωρείται επαρκέστατος αριθμός). Σιγά σιγά θέλω να επεκτείνω τη συλλογή, για αρχή θα ολοκληρώσω τη συλλογή 1/4" μιας και καλύβει το 90% των βιδών στο μότο και μετά θα μαζέψω σιγά σιγά και για 3/8.
 18. @innova 04 Πως τους ματιάζεις έτσι;
 19. @hayabusas Άρχισε η συλλογή!
 20. Aprilia SX 125 δίχρονο. Κιβώτιο ξεχωριστά από στρόφαλο/πιστόνι με υγρό πολύδισκο συμπλέκτη.
 21. Λοιπόν παιδιά ήρθε το λάδι του κιβωτίου που είχα παραγγείλει. Οι "επαγγελματίες" όμως από ότι φαίνεται μπέρδεψαν το Gear 300 και μου έστειλαν Gear 300 LS (Limited Slip). Το κρατάω ή θα μου αχρηστεύσει τον συμπλέκτη; Περίμενα και 2 μέρες για να έρθει αυτή η μαλ@κία ρε πούστη μου...
 22. Από τα πιο "κακά" RSV4 εμφανισιακά imo.
 23. Κάποιο από τα πολεμικά 450/500 motard καθαρά για πίστα. Μπορεί στα χαρτιά να έχουν λιγότερα άλογα, όμως από την άποψη βάρους και του πώς "βγάζουν" τη δύναμη τους δε συγκρίνονται με τα πολιτικά μονοκύλινδρα. Βλέπε FS 450. SMX 530 κ.λπ.