CptAngel

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  4917
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  18

Όλο το περιεχόμενο του μέλους CptAngel

 1. Έχουμε δει τέτοια άπειρα εδώ μέσα και γενικά..
 2. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι 300αρι scooter το τρώει ζωντανό αλλά οκ. Ας μην αρχίζουμε τις υπερβολές..
 3. Όταν λες σε κάποιον που δε ξέρει ότι "καλό είναι" προφανώς δε μπορεί να καταλάβει ότι απλά έτσι θες να κάνεις εσύ. Θα νομίζει ότι έχεις λόγο που το λες. Δηλαδή αν του έλεγες ότι "καλό είναι να αλλάζεις μετά από κάθε βόλτα" θα ήταν όλα καλά? Το ότι "δεν καταδεχεσαι" να συμπληρώσεις λάδι είναι επίσης παράλογο. Παρα πολλά μοτέρ, ιδιαίτερα μονοκύλινδρα, τσιμπάνε λίγο λάδι από κάποια χιλιόμετρα και μετά. Νορμάλ είναι. Διαφοροποίηση στη χρήση δεν κάνει ο κατασκευαστής. Υπόθεση δική σου είναι αυτό. Το παπί θέλει αλλαγες κάθε όσο λεει ο κατασκευαστής, είτε πας σαν κότα είτε είσαι ο πιο γρήγορος του χωριού. Προφανώς τα χιλιόμετρα που δίνει δεν είναι το απόλυτο όριο, αλλιως τα μισά θα έσπαγαν επειδή τους έγινε "σκληρή χρήση". Προφανώς ένα παπί και όλα τα πολύ μικρού κυβισμού μηχανάκια δουλεύουν συνέχεια στα κόκκινα, επειδή πολύ απλά δεν πάνε αλλιώς.. Εκτός αν θες να είσαι δεξιά λωρίδα να σε κυνηγάνε τα λεωφορεία ή κινητό εμπόδιο στον επαρχειακο. Αν μιλάμε για μηχανή, κάποιες φορές θα δεις να λέει το manual ότι σε χρήση πίστας ή αγωνιστική χρηση κάνε το τάδε. Τώρα αν πιστεύεις ότι πας σε ρυθμούς πίστας και ο κατασκευαστής δεν είχε ιδέα πόσο πολύ θα το λιώνεις εσύ συγκεκριμενα οκ εσύ ξέρεις.. Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι ότι "καλό είναι".
 4. Ο τύπος προφανώς δεν ήξερε τι αγόρασε και γιατί και γι' αυτό έκανε disable και τα comments επειδή θα έφαγε το κράξιμο της ζωής του.
 5. Λόλα, να ένα μήλο
 6. Ούτε καλό είναι ούτε κακό ειναι ούτε τίποτα. Είναι απλά αυτό που κάνεις εσύ.. Εκτός αν μπορείς να επιχειρηματολογισεις γιατί πιστεύεις ότι ξέρεις καλύτερα από τον κατασκευαστή κάθε πότε θέλει λάδια. Αλλιώς να λέμε όλοι τι μας αρέσει εμάς να κάνουμε επειδή "καλό είναι" και να μη βγαζει κανένας άκρη. Αν όχι νωρίτερα λες κι' όλας.. Επειδή τα μισά από όσα χρειάζεται δεν είναι αρκετό..
 7. Με άλλα λόγια χωρίς κανένα απολύτως λόγο αλλάζεις λάδια 3(?) φορές συχνότερα απ' ότι χρειάζεται..
 8. Πωπω δεν καταλαβαίνεις.. Πηγες από το ένα άκρο στο άλλο. Τόσο απλά. Κάνε ό,τι ζητάει ο κατασκευαστής και το παπί θα ζήσει για πάντα. Αυτά..
 9. Τα 300 τα έδωσες επειδή το μηχανάκι είχε τραβήξει τα πάθη του Χριστού και δούλευε ασυντηριτο όχι επειδή έκανες την προβλεπόμενη συντήρηση του κατασκευαστή..
 10. Ξηλωθηκες βλέπω
 11. Ένα ωραίο αντικειμενικό review που μου έβγαλε στα recommended.
 12. Αδαής μου ακούγεται εσύ πήγαινε κανε κανα τεστ ραιντ καλύτερα να δεις το φως
 13. Δεν είπα ότι είναι για να πας στη δουλειά είπα ότι είναι για να κάνεις τη δουλειά σου. Άλλο πράγμα τελείως. Θα σε πάει παντού, θα σου κάνει αυτά που θες, αλλά δεν είναι η φιλοσοφία του ίδια με του 790 και για αυτό δεν είναι το ένα ανταγωνιστής του άλλου. Όσο για το "εγώ έκανα τεστ ραιντ και έχω άποψη για τα πάντα", εμένα μου φαίνεται αστειο. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει τεστ ραιντ οτιδήποτε και να εκφέρει οποιαδήποτε γνώμη του κατέβει. Δε μου λέει τίποτα. 1000 φορές γνώμες από ανθρώπους που ξέρεις ότι ξέρουν και ανάλυση των χαρακτηριστικών του κάθε οχήματος για να σχηματίσεις άποψη. Τώρα οκ εσύ μπορεί να θες να κάνεις 10 τεστ ραιντ την εβδομαδα σα hobby για να γράψεις οτιδήποτε για οποιοδήποτε μηχανάκι. Οκ κομπλε. Όπως τη βρίσκει ο καθένας. Το ότι έκανε κάποιος power wheelie με 1000 κυβικα μηχανή και σου φαίνεται αξιοσημείωτο και σχετικό με το χαρακτήρα της μηχανής και τη συζήτηση που κάνουμε οκ. Ας μην πω ότι δείχνει αγνοια όπως εσύ, ας πούμε απλά οκ.
 14. Μάλλον δεν είδες απο το 6:50 και μετά. Το μόνο διαφορετικό από αυτά που λέω είναι ότι λέει ότι είναι πολύ καλό στο χώμα που οκ κομπλε αν και πάλι δε νομίζω ότι είναι όσο καλό όσο το 790 ούτε στο χώμα. Γενικά είναι άλλο στιλ και απευθύνεται σε άλλο κοινο και για μένα δεν είναι συγκρίσιμα. Να το συγκρίνεις με τα μεγαλυτερα Ktm ok. Ο μόνος ανταγωνιστής του 790 είναι το καινούργιο Tenere.
 15. Ναι επειδή ως γνωστών οοολος ο κόσμος που κάνει reviews αυτά τα μηχανάκια + το πώς έχουν λανσαριστεί από τις εταιρίες τους και αυτά που φοράνε πάνω και το πώς είναι στημένα και το πώς είναι φτιαγμένα να δουλεύουν, τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους κτλπ. κτλπ. δείχνουν κάποια πράγματα αλλά το τεστ ραιντ που έτυχε(ή δεν έτυχε) να κάνει κάποιος στο forum είναι ανώτερο από ολα αυτά και τα ακυρώνει. Οπότε ναι σωστά δε μπορούμε να εκφέρουμε απόψεις ούτε καν ως προς το εμφανές χωρίς test ride. Τεσπά κουράστηκα you know best.
 16. Οκ οπότε αν θες καγκουριες μια ιδανική επιλογή είναι το Africa και αν θες απλά κάτι να κάνεις τη δουλειά σου φεύγεις καρφί για 790. Ή αυτό ή να θες άνετα κανεις το αντίστροφο αφού η ουσιαστική διαφορά τους είναι ότι το ένα είναι πορτοκαλί.
 17. Ολα τα review που έχω δει και η αντίληψη μου διαφωνούν μαζί σου so.. Δε ψάχνουμε όλοι τα ίδια πράγματα..
 18. Δε βλέπω κανένα ενθουσιασμό στο χαρακτήρα του Africa (βαρετό μοτέρ πχ.) και το 790 γουστάρω και μόνο που το βλέπω. Αυτά.
 19. Νομίζω είμαστε άκυροι με το να συγκρίνουμε το 790 με το Africa.. Το ένα είναι μες την κ@υλα και το άλλο για να κάνεις τη δουλειά σου..
 20. Αν έχεις τη δυνατότητα βάλτο σε καράβι και πήγαινε το σε ένα εξουσιοδοτημένο να σου κάνουν τη δουλειά. Δε θα βγάλεις άκρη σε τόσο χύμα συνεργείο.
 21. Κανόνισε να δημιουργήσεις τίποτα superbugs να φάνε και σένα μαζί