ChristosZ

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1011
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

304 Excellent

Σχετικά με το μέλος ChristosZ

 • Κλάση
  Έξω για βόλτα

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
 • myBike: Μοντέλο
  StripleR,DRZ-SM
 • myBike: Κυβισμός
  1075

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Μοντέλο
  Πολλά

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

1372 προβολές προφίλ
 1. Update: Λοιπόν.. Ο μάστορας μίλησε. Και ο ένοχος είναι τα πηνία. Περιέληξη και βλέπουμε. Οπότε φίλε σύντροχε, που το google search σε οδήγησε σε αυτό το σημείο. Ψάχνεις για πηνεία αν έχεις τα ίδια συμπτώματα. Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις και την ψυχολογική υποστήριξη την δύσκολη τούτη ώρα.
 2. Λοιπόν.. Παρά το τρέξιμο βρήκα λίγο χρόνο να ασχοληθώ με το μηχανάκι. Δυστυχώς δεν είναι η μπαταρία. Μάλλον πηνία. Θα το πάω λοιπόν στον μάστορα γιατί από εδώ και πέρα είναι εκτός των γνώσεων και δυνατοτήτων μου και θα γράψω πάλι την τελική διάγνωση και λύση για να μπορεί να βρει και κάποιος άλλος απάντηση αν έχει τα ίδια συμπτώματα. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους απάντησαν. Βοηθήσατε πολύ παίδες. Τα λέμε και σε κάποια βόλτα όταν αναστηθεί ο Λάζαρος.
 3. Θα σε γελάσω. Το μηχανάκι το έχω στα χέρια μου 8 μήνες οπότε δεν ξέρω πότε είχε αλλάξει μπαταρία ο προηγουμενος .. Αν φορτίσει όμως και δώσει για να πάρει μπροστά, δεν μπορώ να καταλάβω αν δεν φορτίζει μετρώντας?
 4. @ΤάκηςΜπ Έχει ο πατέρας μου βολτόμετρο. Οπότε κάτι θα καταφέρω. @HLIAS Θα βγάλω πρώτα την μπαταρία να δω αν φορτίζει και μετά θα ξεκινήσω να βλέπω τα υπόλοιπα. Αν δεν φορτίζει καν η μπαταρία θα βάλω επάνω μια καινούρια και θα συνεχίσω να μετράω να δω ότι τα υπόλοιπα λειτουργούν σωστά. Θα ψαχτώ και λίγο παραπάνω στα διάφορα αμερικάνικα φορουμ που το έχουν λιώσει οι τύποι με τα DRZ και γενικά το έχουν σαν νοοτροπία να κάνουν πράγματα μόνοι τους μπας και βρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω αλλά και μέχρι τι μπορώ να κάνω μόνος μου χωρίς να το πάω σε μάστορα.
 5. Μπορεί εγώ να το είπα λάθος. θα το ξαναπώ λίγο πιο αναλυτικά. Το μόνο πράγμα που έχω ξανακάνει με ηλεκτρικά είναι να βάλω κάτι μπρίζες. Σε μηχανάκι άντε άλλαξα και μια φορά κάτι φλας. Μέχρι εκεί. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το άθλημα. Έχω όρεξη να μάθω και θα βρω και άτομο να μου δείξει τίποτα. Απλά μέχρι στιγμής μιλάμε για ποδόσφαιρο και εγώ δεν έχω δει καν μπάλα στην ζωή μου. Απλά έχω ακούσει για την ύπαρξή της.
 6. Άψογος! Ευχαριστώ! Εν τέλη ενώ θέλω πολύ να κάτσω να ασχοληθώ να ψαχτώ μόνος μου, δυσκολεύομαι πάρα πολύ να βρω τον χρόνο.
 7. Ρώτησα και πιο πάνω.. Επειδή δεν το έχω ξανακάνει, μπορείτε να με κατευθύνετε λίγο στο που τσεκάρω την τάση στα πηνεία και στον ανορθωτή αλλά και τι τιμές περιμένω να δω? Δεν έχω ιδέα..
 8. Δεν το χρησιμοποιώ τώρα ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Μην μου δώσει στα χέρια και τίποτα άλλο. Θα ξεκινήσω από αύριο λογικά το χειρουργείο να δω τι παίζει και που. Κυρίως από προσωπικό ενδιαφέρον να μάθω και κατα δεύτερον , αν είναι απλά μπαταρία , εε, είναι λίγο μαλακία να μην την αλλάξω μόνος μου. Τώρα για ότι άλλο θα επανέλθω σίγουρα με ερωτήσεις. Αν είναι πηνία θα ρωτήσω και για περιεληξη και να δω πόσο βαθιά θα πάει το χέρι στην τσέπη. Αν είναι κοντά οι τιμές σε γερμανία με τα μαστόρια μπορεί να πάω και στην απ'εξω μεριά. Μεγάλη ταλαιπωρία αυτά τα ηλεκτρικά ρε γαμώτο. @seatcowl να ξαναπάρεις. Από τα καλύτερα μηχανάκια εντός πόλης και τίμιο και αξιοπρεπές σε ταξιδάκι αν δεν έχεις θέμα με αιμορροΐδες. Το ήθελα από χρόνια, το κατάφερα εν τέλη, και θα το αναστήσω(μαλλλον ).
 9. Λίγο πιο αναλυτικά. Όταν πάρει μπροστά, σκαστό μόνο, το μηχανάκι δεν σβήνει. Τρεμοπαίζουν τα φώτα και το κοντέρ. Η μπαταρία δεν φορτίζει γιατί μόλις το σβήσω μετά δεν δίνει ούτε λίγο στην μίζα. Θα την βγάλω αύριο το απόγευμα και θα την φορτίσω. Να δω αν φταίει ΚΑΙ η μπαταρία. Λογικά όμως δεν είναι από εκεί το θέμα. Γιατί αφού έπαιρνε μπροστά θα έπρεπε το μηχανάκι να μπορεί να σηκώσει μόνο του τις ελάχιστες απαιτήσεις ( φώτα, κοντέρ ) σε ρεύμα που έχει. Άρα αφού την φορτίσω και μετρήσω τάσεις, που αλλού να μετρήσω και τι τάσεις περιμένω να δω? Μετράω σε ρελαντί και με σταθερό γκάζι? Μην πείτε στροφές, δεν έχω στροφόμετρο.. Υπολογίζω τις στροφές του κινητήρα μετρώντας τους νεκρούς που ανασταίνονται από την εξάτμιση. Και κάτι τελευταίο..το μηχανάκι έχει συναγερμό πάνω.. Δοκιμάζω να τον βγάλω και να τσεκάρω πάλι μήπως ,μπας και ,λες να..?
 10. Καλησπέρα παίδες. Απορία γενική αλλά όσοι είχαν και το συγκεκριμένο μοτοσακό ίσως μπορούν να βοηθήσουν λίγο παραπάνω με οδηγίες. Πάω λοιπόν μετά την δουλεία να βάλω μπροστά το μπρίκι μου και , ενώ πήρε με την μία, η μίζα γύρισε λίγο νωχελικά. Λέω κλαιν. Το σβήνω μετά από 5 χλμτρ. Πάω να βάλω πάλι μπροστά και ακούω απλά την μίζα να γυρνάει. Κλάιν λέω. Σμπρωχτό και πήρε με την μία. Κάνω άλλα 10 χλμτρα περίπου. Την τρίτη φορά με το ζόρι άναβε το κοντέρ. Ισάδι παντού, ο δρόμος γλύστραγε οπότε το πήγα μεγάλη βόλτα με τα χέρια. Εν τέλη όμως στο πρώτο κομμάτι που είχε λίγη πρόσφυση κάτω πήρε. Θα έλεγα μπαταρία, αλλά αυτό που με άγχωσε είναι ότι το κοντέρ και τα φώτα έπαιζαν πολύ όσο το μηχανάκι ήταν με νεκρά στο φανάρι. Οκ , γυρισα σπίτι. Απλά ήμουν λίγο πιό τριγκάγκουρας απ'ότι συνήθως με ξερόγκαζα όλη την ώρα στα φανάρια. Δεν αρνούμε την καγκουριά σύντροχοι. Αυτό που με αγώνει είναι τι πάει να μου πει το μηχανάκι. Μπαταρία? Πηνία? Ανορθωτής? Μήπως κάποιο καλώδειο κάπου που μπορώ να τσεκάρω και εγώ? 'Η έφυγα για μάστορα? Αν μπορώ να κάνω κάτι πέρα απο το να τρέχω κάθε μέρα για να πάρει μπροστά θα μου ήταν τέλειο. Τα φώτα σας ζητώ λοιπόν μπας και ανάψουν και τα δικά μου.
 11. Σωραιος δεν το πρόσεξα.
 12. Πολύ περίεργο ρε συ αυτό τότε.. Η διαφορά είναι τεράστια.. Θα συνεχίσω να ρώτάω και αν έχεις όρεξη απαντάς.. Έχεις κάνει κάποια αλλαγή σε ρυθμίσεις αναρτήσεων? Τώρα για τον ρυθμό σου δεν μπορώ να ξέρω και να κρίνω γιατί δεν σε έχω δει να οδηγάς.. Δεν το λέω περίεργα το λέω σαν φακτ. Αλλά και αυτό που μου λες για ροή υποθέτω ότι μπένεις αφρενάριστος αλλά με φρένο κινητήρα μέχρι λίγο πριν από την κορυφή σου.. Το λάστιχό δείχνει ότι σηκώνει βάρος στην είσοδο της στροφής.. Τα 22 τώρα τα έχεις σε triple? Γιατί τα σκέφτομαι για το δικό μου μετά..
 13. Τσιζους.. Το πέθανες λίγο. Από περιέργεια.. Μήπως έτυχε να το δουλέψεις με χαμηλές πιέσεις? Πολύ μεγάλη φθορά.. και ειδικά στην δεξιά πλευρά.. Νοιώθεις πιό άνετα να μπαίνεις με φρένο στις δεξιές?
 14. Αποτέλεσμα δεξιού χεριού και δύναμης της μηχανής ή είναι πιο μαλακά σε σχέση με τα 21? Απλά επειδή απο το προηγούμενο σχόλιο σου κατάλαβα ότι δεν είχες πάει αρκετές "βόλτες/καταδρομικές" για να έχεις πλήρη εικόνα ρώτησα για να δω αν έχεις κάποιο update.