Gen.Markus

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  7511
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  21

Όλο το περιεχόμενο του μέλους Gen.Markus

 1. Πρέπει να έχεις πονέσει πολύ για να μας μνημονεύεις ακόμα...:worshippy:

  1. karellen

   karellen

   Που είσαι συ ρε αλήτη?

  2. Sledgehammer

   Sledgehammer

   Μπήκε, έκραξε, έφυγε.

  3. Gen.Markus

   Gen.Markus

   Δεν παρακολουθώ πια Νικόλα...

 2. RPHA 10 plus

  εχεις δίκιο δε το εξήγησα καλά. τα κομμάτια που είναι κάτω από αυτά τα μάγουλα που πάνε στο κάτω μέρος του κράνους,βγαίνουν;
 3. RPHA 10 plus

  αυτό το έχω βγάλει,για τα μάγουλα λέω αν τα έχει βγάλει κανείς,αν γίνεται,γιατί εγώ δεν...
 4. είμαι παλιοχαρακτηρας,το ομολογώ.
 5. τι μαλάνγκα είναι... δεν έχει νόημα βασικά.
 6. εγώ φταίω πάλι. Καλημέρα είπαμε;δεν είπαμε.Καλημέρα μας!
 7. ρώτησα τον ελπ και έμαθα. τώρα τα υπόλοιπα που γράφεις ξανά,είναι δικές σου υποθέσεις και πάνω σε αυτές μόνο απαντάς. Επειδή οι δικές μου απαντήσεις σε ζορίζουν,δε τις γουστάρεις ίσως?ξαναδιάβασε τις απαντήσεις του elp και του ghostkon. Καλήμερα.
 8. δεν χρειάζεται,φρόντισα να μάθω αν έχω καταλάβει σωστά. Ζήτησα να διαγραφούν ορισμένα απο τα μηνύματα μου,έτσι και έγινε.όμορφα και ωραία.ζήτησα να σβηστούν γιατί τσάμπα έγραψα ότι έγραψα,όχι φυσικά ντροπή όπως υποθέτεις.. Δεν θέλω και δεν έχω σκοπό να φανώ υπεράνω,δεν μετράμε εδώ ποιος είναι ο καλύτερος,έτσι νομίζω δηλαδή. Έχεις μια Α γνώμη πάνω στο θέμα και εγώ μια Β και όπως φαίνεται ότι και να πούμε,δεν θα συμφωνήσουμε.Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό και μάλιστα εν αντιθέσει με εσένα,εγώ αγαπητέ,εκτός από το παραπάνω μήνυμα,δεν σε χαρακτήρισα ποτέ.
 9. Ακριβώς επειδή γράφεις αυτές τις ανακρίβειες ζήτησα να σβηστούν τα μηνύματα μου. Και συνεχίζεις να με προσβάλεις keep going 5χρονε.
 10. εντάξει τι να πεις και για αυτό τώρα; Γειά σου Κοντονή με τα ωραία σου!!
 11. ε καλά στην Μακλάρα έμεινε και σε αγώνες που θα μπορούσε να κερδίσει. Τες πα. Τέλος τα τσετ,σε λίγο αρχίζει το ματς που λέει και το άσμα. Ελπίζω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.
 12. όχι του Χαμιλτον.Της μερκ γενικά.
 13. εεε μετά από 12 αγώνες(σε χιλιόμετρα)έμειναν οι άχρηστοι.χαχαχαχαχ
 14. RPHA 10 plus

  εγώ το έχω στην φιμέ
 15. το απήγαγαν οι Ελοχίμ. Καλησπέρα σας.
 16. RPHA 10 plus

  Και καλά μπορεί να κάνει διαθλάσεις στα φώτα. Μαλακίες.Και εγώ συνέχεια πάνω το έχω. πως ρε συ,δε το εχω καταφέρει.
 17. όπως το βλέπει κανείς. εμένα προσωπικά ούτε μου αρέσει,ούτε πιστεύω πως χρειάζεται κιόλας.
 18. Θάφτηκε και αυτή η ιστορία τι γίνεται;
 19. φυσικά. Αφού αφαίρεσε το ροζ στοιχείο...έτσι δεν είναι ντοκ μου; Οπότε αν θυμάμαι καλά,σίγουρα κέρδισε κάποιους υποψηφίους.Σιγουρότατα.
 20. χωρίς να έχω την διάθεση να διαφωνήσω κάπου,αυτό το τι με νοιάζει είναι που θα φέρει την παραπάνω κατάσταση που αναφέρεις. Θα δώσω και ένα παράδειγμα. Σε μια παρέα χθες έπεσε η κουβέντα στο Φαρμακονήσι που φυσικά οι πρόσφυγες είναι πολύ περισσότεροι απο του ντόπιους. 2 άτομα λοιπόν είπαν "ε εντάξει και τι μας νοιάζει εμάς εδώ;" Αν δε σε μας νοιάζει τίποτα,παρά μόνο το σπίτι μας δική μου σκέψη είναι ότι κάποια στιγμή θα το χάσουμε και αυτό. ο Τσίπρας είχε στείλει ανοιχτή επιστολή στους πρόσφυγες ίσως γιατι δεν περίμενε να είναι τόσοι πολλοί κάθε μέρα. Τώρα βέβαια που φυσικά δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε η ευρώπη μας τον φοράει κανονικά. Άδικο έχουν;Για άλλη μια φορά πιανόμαστε μαλάκες μόνοι μας.
 21. εμετός.