nicksot

Νέα Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  10
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

1 Neutral

Σχετικά με το μέλος nicksot

 • Κλάση
  Περιμένει την οδική

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Suzuki
 • myBike: Μοντέλο
  address V100
 1. Είμαι σε ένα μεγάλο δίλημμα βλέπετε.. Ποιό από τα 2? Τυχόν προβλήματα από κατόχους θα ήταν υπερχρήσιμα! Το σκούτερ θα χρησιμοποιείται κυριώς για πόλη και θα ήθελα να κάνει ένα ταξιδάκι 100-150 χιλιομέτρων με μια ικανοποιητική ταχύτητα..
 2. Κάτοχος πλέον ενός HJC FG-ST! Πως σας φαίνεται το εν λόγο κράνος; Κάποιος απ τους κατόχους του να μου πει την άποψη του;
 3. Fiberglass είναι και το Fg-17.
 4. Χιλιοειπωμένο θέμα ας το ξανανοίξω για ακόμη μια φορά!Κάτοχος hd 200i evo όπως επίσης κάτοχος ενός κράνους των 50€..Επειδή δεν το εμπιστεύομαι σκέφτομαι μέσα στις επόμενες μέρες να δώσω μέχρι 180€ για αγορά ενός καινούργιου... Οι επιλογές μου είναι οι εξής. 1) Nolan N86 Classic 2) HJC IS-17 3) HJC FG-17 Οποιαδήποτε σύντομη απάντηση σας θα μου ήταν πολύτιμη γιατί έχω μπερδευτεί!
 5. Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα σκουτεράκι daytona 125 και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τη μικρή σκάλα.Ενώ έχω βάλει λάμπα και λειτουργεί κανονικά μετά από λίγο καιρό μαυρίζει η επαφή μεταξύ του ''ντουι'' και του πόλου της λάμπας (συγκεκριμένα της μικρής σκάλας) και σταματάει να λειτουργεί.Τι μπορώ να κάνω με αυτό?
 6. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου..Νομίζω δεν έχει γίνει προσωρινή απόσυρση!Δεν έχω και το χαρτί Θεσσαλονίκη για να ξέρω σίγουρα!Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο τι γίνεται? Όσο για το μπούκωμα δεν ισχύει κάτι τέτοιο..Όλα ήταν κανονικά!
 7. Καλησπέρα σε όλους.Μόλις γράφτηκα στην κοινότητα η οποία μου φαίνεται πού ενδιαφέρουσα! :) Ξεκινάω και εγώ τις απορίες μου λοιπόν σαν νέος οι οποίες μπορώ να πω ότι είναι αρκετές... Έχουμε και λέμε: Είμαι κάτοχος λοιπόν ενός ''αρχαίου'' αυτόματου δικύκλου suzuki address V100 το οποίο απ' ότι γνωρίζω είναι μοντέλο του 1998!Επειδή σπουδάζω σε πολύ μακριά από το χωρίο μου (Θεσ/νίκη) πήρα την απόφαση να το φτιάξω μιας και το έχω διαλυμένο στο γκαράζ του σπιτιού μου και να το φέρω στην πόλη!Κολλάω λοιπόν σε 2-3 βασικά πραγματάκια τα οποία είναι.. 1)Εδώ και 3 χρόνια έχω αποσύρει τις πινακίδες όπως και την άδεια με σκοπό να μην επιβαρύνομαι με περισσότερα έξοδα μιας και δεν το είχα ανάγκη.Είναι εφικτό να τις πάρω πίσω;Άτομα που έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι μπορώ να τις πάρω με μηδενικό κόστος από τη διεύθυνση συγκοινωνιών της περιοχής μου..Ισχύει κάτι τέτοιο?Αν ναι, σε πόσο χρονικό διάστημα θα τις έχω πίσω? 2)Το μηχανάκι πριν το αφήσω μου είχε παρουσιάσει ένα πρόβλημα που απ' ότι είχα καταλάβει ήταν από καρμπυλατέρ ή ρεύματα.Δεν μπορούσε να πάρει μπρος και όταν τα κατάφερνε έσβηνε.Αν και είχε καθαριστεί το καρμπυρατέρ είχε πάλι το ίδιο πρόβλημα ως που κάποια στιγμή δεν μπορούσε να πάρει καθόλου.Θέμα κολλήματος δεν υπάρχει γιατί το έχω ανοίξει και το πιστόνι του είναι ολοκαίνουργιο.Μπορεί κάποιος με αυτήν την περιγραφή να μου δώσει μια λογική εξήγηση για το τι συμβαίνει? 3)Που θα μπορούσα να βρω ανταλλακτικά για το συγκεκριμένο μοντέλο και αν συμφέρει να γίνει μια τόση μεγάλη διαδικασία ώστε να φτιαχτεί ώστε να το χρησιμοποιώ στην Θεσ/νικη... Καταλαβαίνω ότι είναι αρκετά και σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!