jimlertas

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  137
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Όλο το περιεχόμενο του μέλους jimlertas

 1. Μετά από 3.000+ χλμ. με τα λάστιχα, τα περισσότερα πόλη, ένα ταξιδάκι εθνική (μέχρι Μπράλο) και λίγο επαρχιακό κατέληξα στα παρακάτω: 1. Πολύ "γρήγορη" κορώνα, ταιριάζει και με τη γεωμετρία της μηχανής μου, η οποία πλέον αλλάζει κατεύθυνση με τη σκέψη. 2. Σε θερμοκρασίες πάνω από 18 βαθμούς ζεσταίνονται ακόμα και σε ρυθμούς βόλτας. Σε μικρότερες πρέπει να πιέζεις για να ζεσταθούν και να παραμείνουν ζεστά. 3. Όταν ζεσταθούν καλά η απόδοση και η αίσθηση είναι απίστευτες. Το λάστιχο "κολλάει" στην άσφαλτο και νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα, με οποιαδήποτε ταχύτητα και κλίση, ανεξαρτήτως ποιότητας οδοστρώματος. Πραγματικά εντυπωσιακό. 4. Σημάδια φθοράς δεν υπάρχουν ακόμα, αλλά έχει κάπως ομαλοποιηθεί το "απότομο" της κορώνας. 5. Σε βροχή τα έχω πατήσει ελάχιστα και πήγαινα και ως όρνιθα, οπότε δεν έχω πολλά να πω, απλώς φαινόντουσαν οκ. 6. Δύσκολα πετάει κώλο, προτιμάει να σηκώνει τον μπροστινό. Όταν τα έβαλα κοίταζα και τα S21. Δεν έχω μετανοιώσει καθόλου, αλλά έχω περιέργεια να δοκιμάσω και τα BRIDGESTONE, για να δω αν άξιζε τα παραπάνω ευρώ που έδωσα για τα PIRELLI. Όπως και να έχει το λάστιχο το βρίσκω εξαιρετικό και μάλλον θα το ξαναβάλω, παρά τα 320€ που κοστίζουν. Όταν φτάσω στα 7.000 χλμ. θα επανέλθω.
 2. Ωραίες οι φωτό, αλλά .............. το μαντρότοιχο της Σχολής Πυροβολικού???? γιατί?
 3. Όχι. Είμαστε 2 (τουλάχιστον). Παρόλο που είμαι YAMAHAκιας, το συγκεκριμένο μοντέλο δεν μου κάθεται καλά από αισθητικής άποψης.
 4. Ειδικά τα γαλακτομπούρεκα θα τα δοκίμαζα και τα 5!!! Το θέμα μου όμως είναι πως αν με την πρώτη κουταλιά δεν μου αρέσει το γλυκό, πάω αμέσως στο επόμενο, ενώ αν δεν μου αρέσει το νέο ελαστικό, δύσκολα θα μπορέσω να το αντικαταστήσω άμεσα. Όπως και να έχει τα Rosso 3 είναι φανταστικά και εκτιμώ ότι και τα S22 αποκλείεται να είναι κακά, οπότε δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα με τις αλλαγές. Τα S21 πόσα χλμ και χρόνια σου βγάλανε?
 5. Και εγώ είμαι υπερευχαριστημένος από τα Rosso 3, αλλά τώρα σκέφτομαι να δοκιμάσω τα S22. Τι σου είναι ο άνθρωπος !!! όλοι ψάχνουμε κάτι άλλο κι ας είμαστε χαρούμενοι με αυτό που έχουμε.
 6. ..... Diablo Rosso III....
 7. Πανέμορφο!!! Η ηλεκτροστατική δείχνει τέλεια, σου κόστισε ακριβά? Που την έκανες?
 8. Πέρασες και από το χωριό μου, το Σμόκοβο (Λουτροπηγή)?
 9. O doctor θα βαρέθηκε τις ήρεμες βόλτες και τον βλέπω να "χτυπάει" κανα mv agusta!
 10. Τι μέγεθος είναι?
 11. Κλασικός ήχος. Μου θυμίζει το χωριό μου, που ακούω τα αλυσοπρίονα στο δάσος.
 12. Αν μπορείς στείλε και σε εμένα τα στοιχεία του μάστορα. Thanks.
 13. Το AGV K5 S το βρίσκεις στο motocard.com με λιγότερα απο 300, έχει εσωτερικά γυαλιά και θεωρείται γενικά καλό κράνος.
 14. https://www.car.gr/12889463-triumph-street-triple-r Street Triple R το πρώτο, το κλασικό με τα στρόγγυλα φανάρια και στο ωραίο χρώμα.
 15. Νομίζω πως σε όλα τα καινούρια μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη το ABS είναι υποχρεωτικό από την Κοινοτική Νομοθεσία.
 16. Υγεία, ευτυχία και πολλά πολλά €$£ σε όλους!!!
 17. Είναι σοβαρό μαγαζί, αποκλείεται να χάσεις ούτε ευρώ. Από τις παραγγελίες που έχω κάνει, το μόνο αρνητικό είναι οι κάποιες καθυστερήσεις. Μία φορά που χρειάστηκε να ακυρώσω παραγγελία μου επέστρεψαν άμεσα τα χρήματα, χωρίς πολλές ερωτήσεις. Μεγιά τα ψώνια.
 18. CB 500 X

  Την αλυσίδα συνήθως την λιπαίνουμε κάθε 600-800 χλμ. με τα συνήθη λιπαντικά και πιο συχνά όταν χρησιμοποιούμε βαλβολίνες. Μάλλον την "στέγνωνες", αν την άφηνες για τόσα χλμ έτσι.
 19. Κανένα χέρι μέσα σε στροφή? Αφήνεις το γκάζι μέσα στη στροφή? Και πως σηκώνεσαι? Και πότε ξαναπιάνεις το τιμόνι? Μάλλον πρέπει να πάω για κανένα μάθημα, για να δω πως γίνονται αυτά τα πράγματα.
 20. Yamaha

  Σκεφτόμουνα για το qse της Healtech που έχει μεγάλη παραμετροποίηση στις ρυθμίσεις και κάνει και downshift (δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα, έτσι μου είπαν), αλλά τώρα που είπες την τιμή για το Cordona θα το ξαναψάξω το θέμα.
 21. Yamaha

  Το σκότωσα ορθογραφικά το quickshifter και δεν πρόλαβα να το διορθώσω. Σόρυ.
 22. Yamaha

  Πράγματι αφορά και τα Tracer. Πράγματι δεν είναι κάτι τρομερό. Σήμερα "πέρασα" την ανάκληση, άλλαξαν τις βάσεις του τιμονιού (βίδες δεν κατάλαβα αν άλλαξαν), 20 λεπτά δουλειά περίπου και έτοιμος. Επιπλέον έμαθα ότι υπάρχει ένα quiqshifter, δοκιμασμένο να δουλεύει σε ΜΤ 09 του 2015, με περισσότερες δυνατότητες από το εργοστασιακό και λιγότερα από 300€. Το σκέφτομαι σοβαρά.
 23. Σε όλες πλέον τις Στρατιωτικές Σχολές πρέπει ο δείκτης μάζας σώματος να βρίσκεται εντός συγκεκριμένων ορίων (τα όρια αναγράφονται στις προκηρύξεις και τους δίνουν ιδιαίτερη σημασία κατά τις υγειονομικές εξετάσεις). Τα ίδια ισχύουν και για τις Σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά αν δεν είσαι εμφανώς παχύσαρκος δεν το πολυψάχνουν. Αυτός είναι ο γενικός κανόνας, εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα.
 24. Μήπως να ξεκινούσες από Ιταλία? Στα Βαλκάνια είναι λίγο περίεργα τις τελευταίες μέρες και μάλλον πάει για χειρότερα, να έχεις το νου σου.