jawaforever

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  180
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

82 Excellent

Σχετικά με το μέλος jawaforever

 • Κλάση
  Γυρνάει δεν γυρνάει

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

413 προβολές προφίλ
 1. Εγώ λέω να πάρεις αυτό! :) https://www.car.gr/9498097-cagiva-mito Στο μέλλον θα το έχεις και για συλλεκτικό.
 2. Μια χαρά κατάλαβα. Ίσως να ήθελες να γράψεις "η κινητικότητα των ανταλλακτικών", αλλά και πάλι δεν σώζεται η κατάσταση. Μιλάμε ότι σε πρώτη φάση ΔΕΝ είχαν (στην Ελλάδα εννοώ) ΜΙΑ ντίζα γκαζιού. Ανταλλακτικό των 5 ευρώ σου ακινητοποιεί το μηχανάκι! Τι να λέμε τώρα... Δεν έχουν ντίζα γκαζιού... Κοίτα μόνο μην χρειαστείς κανένα ανορθωτή και δεν υπάρχει ίδιος στο εμπόριο και το έχεις να το βλέπεις... Φαντάσου τι γίνεται στο θέμα των πλαστικών. Μην κάτσει και σπάσει τίποτα, έστω από πτώση από το σταντ! Εκεί θα το έχεις να το βλέπεις ρημάδι. Εκτός και αν παραγγείλεις για άλλη μια φορά από Αγγλία... McLaren έχεις??? "Την EuroMotors δεν θα την εμπιστευομουν για ένα και μόνο λόγο: ποιότητα. Δεν έχω εμπειρία, δεν έχω οδηγήσει ποτέ αλλά βλέποντας δίκυκλα απο εργοστάσια που δεν ψάχνονται ουτε στο ίντερνετ για περαιτέρω πληροφορίες... όχι." Να το και το κληρονομικό το χάρισμα... Είναι δυνατόν να ΜΗΝ έχεις οδηγήσει, να μην έχεις ακούσει τίποτα αλλά να ξέρεις για την αντοχή τους? Τα μηχανάκια της euromotors παράγονται από την JINLUN! Ψάξε στο youtube, σε φόρουμ του εξωτερικού και θα βρείς άπειρες πληροφορίες! Προσωπικά Keeway έχουν 2 γνωστοί μου. Το Keeway outlook 150. Τριμπούρδελα με όλη τη σημασία της λέξης. Έχουν επίσης άλλοι 2 γνωστοί γνωστών. Για αυτά τα άλλα 2 δεν έχω άμεση πληροφόρηση όπως έχω για τα 2 πρώτα. Οι ίδιοι λένε ότι δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα αλλά για 2 λόγους δεν πρόκειται να ξανά πάρουν keeway. α) Έλλειψη ανταλλακτικών, β)όταν αυτά υπάρχουν είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ! Τα δε σέρβις τους είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ συχνά - η προτεινόμενη από τον κατασκευαστή συντήρηση - για να να διατηρείται το outlook σε λειτουργική κατάσταση. Δηλαδή honda sh300, beverly 350 να είχαν, λιγότερα, πολύ λιγότερα χρήματα θα είχαν ρίξει σε συντήρηση... Είπα είναι ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ στην Ελλάδα! Δεν καταλαβαίνω γιατί τραβάς από τα αυτιά το θέμα και ανακατεύεις κινητά, σωληνάκια και ιστορίες... Σαν το ανέκδοτο με το γρύλο ένα πράγμα... Και στην τελική όπως σου είπα, οι άνθρωποι - της euromotors - δείχνουν να έχουν μεγαλύτερο μεράκι για το άθλημα! Κάνουν τις δοκιμές τους, τα ταξιδάκια τους, σχεδιάζουν τα sidecars τους. H ΜΟΤΟWAY από την άλλη και γαμώ τις φάσεις, Ούτε καν ντίζες γκαζιού διαθέτουν! Φαντάσου με τι κριτήρια διαλέγουν τους συνεργάτες τους... Αυτοί (στην motoway0 νομίζουν ότι το να πουλάς λιπαντικά και γάντια, είναι το ίδιο πράγμα με το να πουλάς μηχανάκια!
 3. Δηλαδή θα αγοράσω Κινέζικο παπί και θα ψάχνω ανταλλακτικά στην Αγγλία? Τι έχω; Σουπερκαρ αξίας 1.500.000.00 ευρώ? Για όνομα δηλαδή... Πάντως η άποψη μου από αυτά που βλέπω αριστερά και δεξιά, είναι ότι η καλύτερη αντιπροσωπεία για αυτή την κατηγορία μοτό (φθηνά Κινέζικα μηχανάκια) είναι η euromotors. Μου έχει εντύπωση ότι σε πολλά μηχανάκια τους, έχουν κάνει οι ίδιοι τέστ αντοχής! Έχουν πάρει τα JINLUN , τους έχουν φορέσει και ένα sidecar και έχουν πάει μικρά ή και μεγαλύτερα ταξιδάκια! BTW η JINLUN είναι από τις σοβαρές Κινέζικες εταιρίες! Και ναι μεν τα μοτέρ της είναι κλώνοι παλαιών HONDA, αλλά αυτό μόνο καλό είναι όταν μιλάμε για 2κύλινδρα 125άρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ακόμα και για το athensville 250 που έκαναν μια - αναμενόμενα ερασιτεχνική παρουσίαση - έγραψαν ότι είναι νωρίς ακόμα στα 1300 χλμ! Το βρίσκω αρκετά ειλικρινές! Όποιος γράψει στο youtube "EM125SC travel at KYTHNOS island" ή "EM125SC motorcycle with sidecar test" ή "ATHENSVILLE 250" πιστεύω θα συμφωνήσει! Από ότι βλέπω στη σελίδα τους, έχουν ξεπουλήσει όλα τα athensville 125/250 που ήταν με την προηγούμενη νόρμα. Ελπίζω σύντομα να φέρουν και τα νέα euro4 ώστε όσοι ενδιαφέρονται για μηχανάκι αυτής της κατηγορίας να έχουν μια σοβαρή εναλλακτική! Τέλος τα sidecars είναι σχεδιασμένα στην Ελλάδα!
 4. Το συμπέρασμα - πάντα κατά τη γνώμη μου - είναι ότι η ksr δεν είναι ικανή να ελέγξει την ποιότητα των παραγόμενων στην Κίνα δικύκλων που φέρουν την σφραγίδα της. Ή αν θέλεις το "φασονατζιδικο" που έχει αναλάβει την παραγωγή, είναι χαμηλού επιπέδου. Πάντως καλά κάνεις και λες για τα χάλια του αντιπροσώπου της keeway. BTW είναι ο ίδιος που φέρνει τα πολύ ακριβότερα benelli. Φαντάσου να έχεις δώσει σχεδόν 7 χιλιάδες € για το ον-οφ της benelli και να πάθει βλάβη... Περαστικά σε όσους τα έχουν αγοράσει και σε όσους σκοπεύουν να τα αγοράσουν.
 5. Είναι γνωστό ότι η brixton ανήκει στην ksr. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι άλλο ένα πρόβλημα, τουλάχιστον για την Ελληνική αγορά. Τι έκανε η ksr όταν έφερε τα generic στην Ελλάδα;;; Πούλησε κάποια κομμάτια , τα έσπασε με τον αντιπρόσωπο και έφυγε. Αποτέλεσμα;;; Όσοι έχουν απομείνει με κάποιο σκουτερακι generic στην κατοχή να τρέμουν για ενδεχόμενη βλάβη. Για τα δε πλαστικά δεν το συζητώ καν. Άμα τύχει και σπάσουν κάποια, θα το έχεις ρημάδι μέχρι να διαλυθεί κ το υπόλοιπο. Τρομερά ανεύθυνη και αρπακολλατζιδικη συμπεριφορά εταιρείας.
 6. Η αλήθεια είναι το brixton μέχρι τώρα απολάμβανε την μοναξιά του στην κατηγορία. Μένει να δούμε τώρα που θα αποκτήσει ανταγωνισμό από την DAYTONA και μάλιστα διπλό. Ήδη το DAYTONA OLD TOWN 125 είναι πάνω από 400 ευρώ φθηνότερο, ενώ και το DAYTONA ROCK 125 είναι 100 φθηνότερο. Επίσης με ενδιαφέρον αναμένουμε μέσα στο 2018 τα ανανεωμένα και προσαρμοσμένα στην νέα νόρμα, EUROMOTORS ATHENSVILLE 125/250. Η λογική λέει ότι ενδεχόμενη πίεση (στα νούμερα πωλήσεων) από τα DAYTONA, θα αναγκάσει την ΤΕΟΜΟΤΟ να προχωρήσει σε προσαρμογή της τιμής σε χαμηλότερα επίπεδα.
 7. Πάντως αυτό το Κινεζάκι έχει ξεκινήσει καλά σε πωλήσεις. Τώρα το αν θα κρατήσει είναι άγνωστο μιας και οι πρώτες εντυπώσεις που έχουμε από ένα μέλος είναι απογοητευτικές. ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ: Ιανουάριος – Ιούλιος 2017 ΥΑΜΑΗΑ MT-09 TRACER… 209 μονάδες HONDA CB 500X… 106 BMW R 1200GS ADVENTURE… 100 SUZUKIDL 650… 86 YAMAHA MT-07 TRACER… 81 HONDA NC 750XD… 75 BMW R 1200GS… 70 HONDA CB 125F… 51 YAMAHA MT-07… 51 BRIXTON BX 125… 50 BMW G 310R… 46 HONDA CRF 250L… 45 YAMAHA MT-09 ABS… 41 BMW S 1000R… 38 HONDA NC 750XA… 37 KTM 1290 SUPER ADVENTURE S… 36 KAWASAKI VERSYS 650… 35 DUCATI MULTISTRADA 950… 34 KAWASAKI VERSYS-X 300... 27 BENELLI TRK 502… 27
 8. Αν το δεις με ανοιχτά τα φώτα θυμίζει κάτι από transformers. OPTIMUS PRIME φάση!
 9. Πάντως απ ότι είδα και το panther 125 αλλά και το monster 180 της ίδιας εταιρείας είναι. Στο youtube υπάρχουν βιντεακια με τα zontes monster και τα zontes panther. Επίσης στην Αγγλία τα χρησιμοποιουν και σαν εκπαιδευτικά! Γενικά δείχνουν να είναι τίμια μηχανάκια...
 10. Δυστυχώς τα μόνα βιντεάκια στα οποία μπορούμε να "απολαύσουμε" τα zontes, είναι από το Περού !!! Εκεί φαίνεται να απολαμβάνει κάποιας εκτίμησης... Και μάλιστα εκεί διοργανώνονται και events με test drive κλπ... Άσχετο, αλλά τελικά είμαστε πολύ για τον Λούτσο... Όταν ακόμα και στο Περού διοργανώνονται events για να γνωρίσει ο κόσμος τα μοντέλα, εδώ ακόμα ψάχνουμε να δούμε μια παρουσίαση της προκοπής σε μάρκες που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά. Στην Ελλάδα από 3.195. Εκτός απροόπτου...
 11. Και ναι! Ο Γκοργκόλης βρήκε άλλο ένα Κινέζικο μοτοσακό και ετοιμάζεται να το βαφτίσει DAYTONA! Μένει να δούμε σε τι τιμή θα έρθει, φήμες κάνουν λόγο για τιμή ελάχιστα πάνω από 3.000. Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, τότε θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο (ABS, αεροελαιόψυκτος κινητήρας με 2ΕΕΚ, 25 άλογα), εμφάνιση με προσοχή σε λεπτομέρειες (βλέπε ψαλίδι και USD), ψηφιακός πίνακας κλπ. Η αξιοπιστία θα είναι πάντα το ζητούμενο και η αντιπροσωπεία έχει δείξει ότι πολλές φορές δεν μπορεί να καλύψει έστω και τα αυτονόητα. DAYTONA ZONTES-R 250. http://www.daytonamotors.gr/model/zontes-r-250/
 12. Τα παπιά δεν χρειάζονται στροφόμετρα. Μόλις αρχίζουν να τρίζουν τα πλαστικά, αλλάζεις ταχύτητα!
 13. Να φτιάξεις το δικό σου.
 14. Κοίτα, ανάμεσα στα 2 που έβαλες, το terra είναι καλύτερη επιλογή. Έχει δυνατότερο μοτέρ κάτι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα ταξιδάκια που θέλεις να κάνεις. Επειδή ανέφερες ότι είσαι φοιτητής και τα έξοδα σε καύσιμα μετράνε, θεωρώ ότι τα 2Τ είναι τελείως ασύμφορα. ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα εργαλεία φεύγουν στην κατάλληλη τιμή. Το αν κάποιος θα αγοράσει ακριβά επειδή δεν ξέρει και θα πουλήσει με μεγάλη χασούρα επειδή οι υπόλοιποι που θα ενδιαφερθούν ξέρουν, είναι άλλη υπόθεση.
 15. Είσαι η κλασική περίπτωση επιδειξία του ίντερνετ. Απαντάς σε άσχετα από αυτά που ρωτάει κάποιος ενώ την ίδια ώρα απαντάς σε άτομα που δεν έχουν ασχοληθεί μαζί σου. Δικό σου πρόβλημα και δεν ξέρω αν υπάρχει χάπι γι' αυτό. Λέγε ότι ασυναρτησία - για να στο πω ευγενικά - θέλεις. Λογικά και έξω από εδώ ουδείς σε παίρνει στα σοβαρά. Θα σε πάρουν στα σοβαρά - ελπίζω δηλαδή - όταν μάθεις να απαντάς σε αυτά που σε ρωτάνε. Δηλαδή όταν σε ρωτάνε ανάμεσα σε terra και cbf τι διαλέγεις, να απαντάς ένα από τα 2. Καλό κουράγιο.