FlyingInADream

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5104
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  56

FlyingInADream last won the day on January 3

FlyingInADream had the most liked content!

Πόντοι

8223 Excellent

1 Παρακολουθητής

Σχετικά με το μέλος FlyingInADream

 • Κλάση
  Γραναζωτός

Μέθοδοι Επικοινωνίας

 • Ιστοσελίδα
  http://forcev4.blogspot.gr/

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  Μεσόγεια
 • Ενδιαφέροντα
  Αποφυγή γραφειοκρατίας κάθε είδους, τσούλημα τυρόμπαλας από το λόφο του Βαραμπά, παρενόχληση όμορφων ταμειατζούδων στο Σκλαβενίτη, θανατερές ατάκες σε ύφος James Bond, κατασκευή stealth προσωπικού αεροσκάφους. Μόνο ένα από αυτά είναι ψέμμα.

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

7977 προβολές προφίλ
 1. Και που να δεις τι ζητανε για υπολογιστές δεκαετίας '80 ή αρχές δεκαετίας' 90.
 2. Για αυτό φωνάζω και ζητάω, ο μέσος άνθρωπος να ξέρει μερικά βασικά από επιστήμη. Όταν ο άνθρωπος ξέρει μερικά ουσιώδη από επιστήμη, οι ψεύτες, οι ψευτοεπιστήμονες, οι τηλεπιστήμονες , οι λαοπλάνοι, και κατεπέκταση, οι πολιτικοί, οι καλλιτέχνες, οι μαρκετίστες κ.ο.κ., ΔΕΝ μπορούν να τον κοροιδεύουν. Ένα μεγάλο χάλι της ανθρώπινης κοινωνίας είναι ακριβώς αυτό: Έχει τεχνολογία αλλά όχι επιστημονική σκέψη, για αυτό και βλέπουμε όλα τα τραγελαφικά, από ψεκασμένους, επιπεδογηδστές, ψέμματα (ή έστω υπερβολή) οικολογίας, μέχρι ολοφάνερα ψεύτες-απατεώνες-κωλοτούμπες πολιτικούς που τους βγάζουν πρωθυπουργούς. Γιατί οι άνθρωποι σκέφτονται με δόγμα+θυμικό (ο χειρότερος συνδυασμός) και όχι με λογική. Πάρτα κάτω τα KLR κατά συνέπεια.
 3. Είχα γράψει παλιότερα κι εγώ για το ίδιο θέμα εδώ Έχετε υπόψιν σας, πως η ένδειξη του βολτόμετρου όταν αυτό είναι συνδεδεμένο π.χ. μετά την κλειδαριά, δείχνει την τάση που φτάνει ΕΚΕΙ που το συνδέσαμε, ΟΧΙ την τάση στους πόλους της μπαταρίας. Δεν μας πειράζει αυτό, έτσι κι αλλοιώς, δεν μας ενδιαφέρει το ακριβές νούμερο, η ΑΛΛΑΓΗ που θα δούμε μια μέρα από την συνήθη ένδειξη μας ενδιαφέρει. για να καταλάβουμε ότι κάτι έπαθε το κύκλωμα και να δράσουμε εγκαίρως. Το γιατί το βολτόμετρο π.χ. στα φώτα θέσεως, θα δείξει μια λίγο πιο μικρή τάση από ότι αν μετράγαμε στην μπαταρία απευθείας, είναι νόμος του Ωμ. Κάθε καλωδίωση, κάθε φισάκι, κάθε διακλάδωση μέχρι να φτάσει η τάση εκεί που μετράμε, είναι μια ελάχιστη αλλά όχι μηδενική αντίσταση, η οποία είναι εν σειρά, από τον πόλο της μπαταρίας μέχρι το κύκλωμα που μετράμε. Ε σε σειρά αντιστάσεις η τάση μοιράζεται ανάλογα των μεγεθών τους, οπότε κλεβει 0.3 volt η κλειδαριά, κλέβει άλλα 0.4 volt το φις των φώτων, νάσου η μπαταρία να έχει 14 volt στους πόλους της, και το βολτόμετρο να δείχνει 13.3. Αλλά όπως έγραψα, δεν μας πειράζει αυτό στην πράξη. Αν θέλουμε sony και καλά για κάποιο λόγο να μετράμε την ακριβή τάση στους πόλους, τότε το βολτόμετρο πρέπει να μπει απευθείας στους πόλους, μαζί με ένα διακοπτάκι να το κλείνουμε όταν παρκάρουμε την μηχανή (να μην μένει μόνιμα ανοικτό) ή ρελέ που να ενεργοποιείται από την κλειδαριά αλλά σύνδεση στο βολτόμετρο να κάνει στον πόλο μπαταρίας απευθείας.
 4. Να πω εγώ τι έπαθε; να πω; ... Γλύτωσε...
 5. Και φοράει και....δεν φοράει!
 6. Θα σου φέρουμε την Γιουσεφ που ειναι κ φιλομηχανοβια.
 7. Πσσσσς ξεχειλίζει η Μαθηματική βεβαιότητα και ακρίβεια στις έννοιες, η επιστημονική ακρίβεια στην μέτρηση, η ορθολογική διαδικασία σύγκρισης και το επιβεβαιωμένο από το πείραμα αποτέλεσμα. Έχω μείνει Δωδώνης και Απολλωνίας γωνία λέμε.
 8. Αυτό που θύμισε την τραγουδιάρα στην σειρά με τον Βεζύρη... ''προσκυνήστε το είιιιδωλοοοοο''
 9. https://en.wikipedia.org/wiki/Philips_CD-i
 10. Κοίτα αγγελίες για κανά τρακαρισμένο Hayabusha. Το παίρνεις, βγάζεις μοτέρ, το βάζεις στο δικό σου, πριονίζεις και την εξάτμα να μην έχει καθόλου τελικό, και είσαι έτοιμος. Και γκάζι, και ήχος, και απόλα. Λάστιχα ποδηλάτου λεπτά, να μοιάζει το δίτροχο με σαξόραλο του max powa μην ξεχάσεις.
 11. Smia δεν το ανοίγει το λινκ, ζητάει username και κωδικό. Φαντάζομαι είναι κάποιος εξομοιωτής λ.
 12. Κάτι έχει το νερό του Βόλου, δεν εξηγείται αλλοιώς.
 13. 3 στα 3. Τις τελευταίες μέρες, πέρασα ΤΡΕΙΣ φορές, από την διάβαση, μπροστά στην Εθνική τράπεζα, δίπλα στον Πύργο των Αθηνών. Εκεί που έρχονται τα αυτοκίνητα από Κηφισίας-Βασ.Σοφίας, και στρίβουν 160 μοίρες να μπουν Μεσογείων. Εκεί, έχει φανάρι. ΚΑΙ τις τρείς φορές, ενώ ΟΛΟΙ σέβονται την διάβαση, ήταν πάνω, φαρδύ-πλατύ ένα ταξί. Όχι να πατάει η μούρη λίγο, όχι να πατάει ο κώλος λίγο, ΟΛΗ την διάβαση την έκοβε, με όλο του το μήκος. ΚΑΙ τις τρεις φορές, χτύπημα στο τζάμι, ''μαστορα, εδώ είναι διάβαση'', ΚΑΙ τις τρεις φορές, απαράδεκτη απάντηση που πάει να βγει και από πάνω. Skynet. ΧΘΕΣ ΛΕΜΕ
 14. Skynet. Χθες! Ονειρεύομαι ένα κόσμο, όπου ΚΑΘΕ άνθρωπος στην γη, θα έχει ένα τέτοιο να του πηγαίνει μαζί, όπου πάει, ότι κάνει. Σε κάθε μαλακία, μπαμ, χωρίς να παίρνει λόγια, χωρίς να παίρνει λάδωμα, χωρίς να σε λυπάται, τίποτα. Αποτέλεσμα: Ονειρική ανθρώπινη κοινωνία, σε μια μόλις γεννιά.