FlyingInADream

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  3937
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  21

FlyingInADream last won the day on April 21

FlyingInADream had the most liked content!

Πόντοι

6560 Excellent

Σχετικά με το μέλος FlyingInADream

 • Κλάση
  Γραναζωτός

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Δεν αποκαλύπτω
 • Τόπος
  Μεσόγεια

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • dreamBike: Μοντέλο
  CBX250RS

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

3319 προβολές προφίλ
 1. χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχχα
 2. Φίλος χωρίς ίντερνετ, πουλάει την φόρμα του. Είναι Νο48, δεν την έχει χρησιμοποιήσει ποτέ, για να φωτογραφηθεί βγήκε από την συσκευασία της, και την δίνει γιατί δεν θα την χρειαστεί τελικά. Για πληροφορίες, μην στείλετε σε εμένα, πάρτε τηλέφωνο στο 6971939104
 3. Κέντρο κατά κέντρο της εικόνας. Λες και βγάλανε την φωτό για εσένα. Μου κάνει εντύπωση πάντως. Όλη-όλη η βάση της μανέτας, είναι ένα αντικείμενο 5 πόντους; 6; 7; Το οποίο είναι και φάτσα πάνω στο τιμόνι, δεν είναι να πεις κανά εξάρτημα χωμένο μέσα στο μοτέρ. Πως γίνεται να μην βλέπεις ολόκληρο διακόπτη ή το καλώδιο που πάει σε αυτόν;
 4. CB 500 X

  Συνέχισε να απέχεις. Το έχει ρίξει στις θεωρίες συνομωσίας, εβραίοι, CIA, σουνίτες και τέτοια. Λυπηρό πως καταντάει ο άνθρωπος.
 5. CBR500R Και όμορφο Και βολικό. Τα άλλα που γράφεις, εγώ προσωπικά, τα βρήσκω παντελώς αόρατα, δεν θα τα πρόσεχα ποτέ (ίσα ίσα για να μην τρακάρω). Το CBR θα έλεγα ένα ''ρε τι ωραίο είναι αυτό'' από μέσα μου. Γνώμες είναι αυτές, ο καθένας έχει την δική του. Δες και CBR300RR του 2017 (έρχεται Ελλάδα; δεν ξέρω)
 6. Στην βάση της μανέτας του συμπλέκτη έχει ένα μικροδιακόπτη. Όταν τραβάς την μανέτα, ο διακόπτης αυτός ξεπατιέται, και αυτό δίνει την ''αδεια'' στο ηλεκτρικό κύκλωμα να ενεργοποιήσει την μίζα αν την πατήσεις. Δεν δίνει το ΟΚ το διακοπτάκι, και έχεις ταχύτητα; Δεν δίνει εντολή στην μίζα. Έτσι είναι φτιαγμένο, και καλά κάνει. Οπότε, μπας και να το κοίταγες το διακοπτάκι αυτό, αν δουλεύει όπως πρέπει; Αν έχει χαλάσει ή αποσυνδεθεί, όσο και να πατάς συμπλέκτη εσύ.... Δες αυτό για αρχή, και ΑΝ δεν είναι από το διακοπτάκι, πάμε στα πιο σύνθετα.
 7. CB 500 X

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Κάποιος διαβάζει Χοιδά.
 8. CB 500 X

  Έχεις μπερδευτεί λίγο. Ροπή στρέψης, είναι η ροπή (δύναμη επί απόσταση περιστροφής) που όλοι ξέρουμε, με δυο λέξεις. Την μέγιστη ροπή-μέγιστη ροπή στρέψης, ζητάς για οικονομία, καλά σου είπε ο από πάνω. Επίσης , το θηλυκό του πληθυντικού, πάει με άρθρο πληθυντικού, ΟΙ στροφές, ΟΙ γυναίκες, ΟΙ μοτοσυκλέτες κ.ο.κ.. Βλέπω το κάνεις δύο φορές, άρα δεν είναι στην τύχη λάθος από πληκτρολόγηση ας πούμε, συστηματικά το κάνεις λάθος, ε διόρθωσέ το στο εξής.
 9. Τέλος καλό όλα καλά. Νομίζω, και να μην το πρότειναν, άμα τους έλεγες ότι είσαι από νησί και που να ξανάρχεσαι, θα την κάναν την δουλειά έτσι κι αλλοιώς.
 10. Κλασσικά φαινόμενα, ο Νεοέλληνας, όχι μόνο δεν ξέρει ποιός είναι, που πάει, τι θέλει, τι με θράσσος και αναίδεια ασχετοσύνης και ατεχνοσύνης ζητάει, αλλά βγάζει ΠΑΝΤΑ τους άλλους κάτι στραβό επειδή είναι αυτός που είναι. Άστον να πάει όπου θέλει σήμερα Τρίτη και να του πούνε, έλα Παρασκευή να πάρεις την άδεια, επειδή τα ''υπουργεία'' είναι ''ήρεμα''. Και μετά να πει ''μα αφού ρώτησα σε φόρουμ'', νάμουν από μια μεριά να δω τον γκριζομάλη κύριο στις άδειες στο 450 μόλις του πει κανά τέτοιο... ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ: Όπου και να πας, ζήτα ευγενικά, επειδή είσαι από νησί και έχει κόστος μεγάλο και κόπο, μπας και κάνουν ένα κόπο να στην βγάλουν επι τόπου. Κι αν στην βγάλουν στην βγάλανε. 'Η αν μπορεί να σταλεί υπηρεσιακώς στην περιοχή σου.
 11. Το Μακεδονίας-Θράκης ακούγεται οτι είναι το πιο ήρεμο απόλλλα. Ίσως γιατί δεν έχει αντικείμενο ύπαρξης, αλλά εσύ το ήρεμο ζήτησες.
 12. Μια ανανέωση, όχι κάτι συνταρακτικό, αλλά πήγε και το ταξιδάκι του μέχρι την συμπρωτεύουσα. http://forcev4.blogspot.gr/2016/05/baby-firerblade-cbr400rr-nc29.html
 13. Πρέπει να είναι σουρεαλιστική λογοτεχνία αυτή η συζήτηση, δεν εξηγείται αλλοιώς....
 14. Όχι. Συμμετρικά τα τρώνε, όπως όλες οι δαγκάνες με έμβολα από την μία μεριά και γλύστρα από την άλλη.
 15. Ένα έμβολο (από τα τρία) της μιας δαγκάνας, πιο σωστά.